ΟΛΗ η αλήθεια για τα ...μακρυα μαλλιά στα VIDEO του ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ!!! Ο aeratos28 ειχε ξανα δικιο! Μην το χασετε!!! Αποδειξεις με ΒΙΝΤΕΟ!!!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Αποφασισα σημερα 2-3 ατομα να τους ...γλεντησω λιγο

Ξεκιναμε απο τον τρισμεγιστο @aeratos28 και τις τρισμεγιστες παπαρουνες του.
Οτι τα αποτελσματα μου σε βιντεο ειναι αυτα που ειναι επειδη τα μαλλια ειναι μακρυα!!!
Ιδου η αποδειξη!!!
Το βιντεακι ειναι σημερινο, ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ, 20/11/2024 και ωρα 18.20

ΣΠΥΡΟ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ γιατι εχω κεφια σημερα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Και φωτογραφιουλες για κερασακι.

Πριν, μετα και βρεγμενο

DSC04497.jpg

DSC04603.jpg
IMG_4906.jpg

IMG_4909.jpg

IMG_4916.jpg

IMG_4917.jpg

Tsino

New Member
Θα ορκιζόμουν πως ήταν της κοντής ____ της φταίνε οι τρίχες:D
Ωραίο αποτέλεσμα πάντως.
Η συμπεριφορά σου δεν μου αρέσει γιατρέ παρόλο που είσαι ΑΕΚαρα, αλλά αυτό δείχνει ωραίο.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τον Πάνο και αναμένω τι θα βγει απο τα verified.

Anastasakis Hair Clinic

Παμε αλλο ενα, αλλα φωτογραφιες αυριο γιατι εφυγε η γραμματεας!

Σημερινο και αυτο, Τεταρτη εχω επανελεγχους.

Αυτο για καοιους αλλους haterakous (ολοι ειναι γατακια μπροστα στον @aeratos28 !!!) που οταν το μεγαλο σκυλι γαυγιζει, πανε απο διπλα και γαυγισζουν και τα Κανις...

Οι νοικοκυραιοι που ΞΕΡΩ οτι σιωπηλα διαβαζουν τα νηματα, παρτε ποπι-κορν και δειτε πως διαλυονται τα φαιδρα επιχειρηματα των τρολ και ασχετων! (ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΩ!!!)

gregkont13

Verified MM member
Και μενα μου αρέσει αυτό το αποτέλεσμα, βοηθάει λίγο και το γκρίζο. Ωστόσο γιατρέ παραδέξου το, πλέον δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αεράτο. Μια μέρα θα πίνετε και καφέ μαζί.

Anastasakis Hair Clinic

Θα ορκιζόμουν πως ήταν της κοντής ____ της φταίνε οι τρίχες:D
Ωραίο αποτέλεσμα πάντως.
Η συμπεριφορά σου δεν μου αρέσει γιατρέ παρόλο που είσαι ΑΕΚαρα, αλλά αυτό δείχνει ωραίο.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τον Πάνο και αναμένω τι θα βγει απο τα verified.
Οντως, της κοντης ειναι, αλλα ο συγκεκριμενος πασχει απο κακια πολυ περισσοτερο απο οτι απο υψος!

Κακως περιμενεις καποιο εξωτερικο "reviewer"
Αν αντι να πιστευεις τα ΜΑΤΑΚΙΑ σου πιστευεις τον καθε Mod ή εμενα, ας προσεχες!

JimKan1

Well-Known Member

Οτι τα αποτελσματα μου σε βιντεο ειναι αυτα που ειναι επειδη τα μαλλια ειναι μακρυα!!!
Ιδου η αποδειξη!!!

Φορτωμενος στο βιντεο ο Δρ χαχχαχαχα

Τωρα για το περιστατικο

1. Πολυ μικρο προβλημα
2. Πολυ καλη τριχα, salt and pepper και χοντρη
3. Ποσα grafts μπηκαν δεν μαθαμε ποτε

Τωρα οσον αφορα το αποτελεσμα μια φυσιολογικη πυκνοτητα και μεχρι εκει.

IMG_2096.jpeg

JimKan1

Well-Known Member

Αυτο για καοιους αλλους haterakous (ολοι ειναι γατακια μπροστα στον @aeratos28 !!!) που οταν το μεγαλο σκυλι γαυγιζει, πανε απο διπλα και γαυγισζουν και τα Κανις...

Οι νοικοκυραιοι που ΞΕΡΩ οτι σιωπηλα διαβαζουν τα νηματα, παρτε ποπι-κορν και δειτε πως διαλυονται τα φαιδρα επιχειρηματα των τρολ και ασχετων! (ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΩ!!!)

Γιατρε μονο που δεν τον φαπωσες τον Κων/νο

Anastasakis Hair Clinic

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι του συμβαίνει................
Κανω "εκκαθαρισεις" τρολ και haters

Οταν ΞΕΦΤΥΛΛΙΖΕΙΣ με αποδειξεις ενα ψευτοεπιχειρημα, το τρολ/hater εχει τις εξης εναλλακτικες:
-εξαφανιζεται
-κανει πως δεν το ειδε
-επιμενει και γινεται ολοενα και πιο ρομπα.

Σιγα-σιγα θα καταλαβεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tsino

New Member
Οντως, της κοντης ειναι, αλλα ο συγκεκριμενος πασχει απο κακια πολυ περισσοτερο απο οτι απο υψος!

Αν αντι να πιστευεις τα ΜΑΤΑΚΙΑ σου πιστευεις τον καθε Mod ή εμενα, ας προσεχες!
Γιατρέ παρακολουθώ χρόνια το foroum χωρίς λογαριασμό και εδώ και μερικά χρόνια με αυτόν. Δύο μνμτα έχω γράψει ( με αυτό τρία) το ένα ήταν όταν σε έλεγαν βάζελο και τα άλλα δύο σε αυτό το θέμα.
Και τα μάτια μου εμπιστεύομαι και για αυτό δεν μου αρέσει η συμπεριφορά σου όταν μηδενίζεις όλους τους άλλους γιατρούς και αποθεώνεις εσένα. Έχω δει πολύ καλά και από άλλους πχ vlafo. Όπως έχω δει και κακές δουλειές από άλλους, αλλά και από εσένα. ΄Όπου κακές μπορείς να βάλεις που δεν αρέσουν σε εμένα. Επίσης με ενοχλεί ότι βγάζεις προς τα έξω ότι όποιος δεν διαλέξει εσένα είναι "χαζος". Τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ. Για αυτό και έγραψα ότι δεν μου αρέσει η συμπεριφορά.
Τώρα για τα reviewer είναι σαν να αναιρείς την προσπάθεια που θα κάνετε έτσι όπως απάντησες.
Όπως και να έχει δεν θέλω να μπω σε διαμάχη είπα απλά την γνώμη μου.

Υ.Γ Έγραφα για χρόνια σε forum για σκύλους και δεν έχω καλή εμπειρία. Ας μην έχω και δέυτερη :D:D

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Μα δεν χρειάζεται να πιστέψει κανέναν, ούτε εμένα ούτε εσάς. Δεν είναι αυτός ο σκοπός των verified. Πάλι τα μάτια του θα εμπιστευτεί. Απλά το δείγμα θα είναι τυχαίο με μεγάλη διασπορά και πολύ καλά παρουσιασμένο.

LoverBoy

Well-Known Member
Κανω "εκκαθαρισεις" τρολ και haters

Οταν ΞΕΦΤΥΛΛΙΖΕΙΣ με αποδειξεις ενα ψευτοεπιχειρημα, το τρολ/hater εχει τις εξης εναλλακτικες:
-εξαφανιζεται
-κανει πως δεν το ειδε
-επιμενει και γινεται ολοενα και πιο ρομπα.

Σιγα-σιγα θα καταλαβεις
Οι εκκαθαρίσεις σε τρόλ και hatters γίνονται όταν κερδίσετε τον σεβασμό τους!Μη κοιτάτε συνέχεια να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντας!Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος απο τις δουλειές σας!Πιστεύω στις δυνατότητες σας και είναι κάτι που το έχω ξαναπεί αλλά με αυτό τον τρόπο χάνετε έδαφος!Δεν σας αξίζει.......Με εκτίμηση το λέω

aeratos28

Just aeratos
Χαχαχαχαχα... Έτσι..σε πάω διέγραψε το παρελθόν σου με κάθε τρόπο..το ότι δεν μου εμφανίζεις όμως κανένα περιστατικό παλιότερο,όπως κάνεις τώρα ,με τωρινά αποτελέσματα σου τι σου λέει εσένα??
Σε θέλω ήρεμο όμως ..μην εκνευρίζεσαι.τον ξεσβερκιασες τον τύπο εκεί και δεν φταίει..

Ιδου η αποδειξη!!!

bobby

Well-Known Member

Γιατρέ έτσι είναι καλύτερα….χωρίς ειρωνίες… :p :p :p :p :p

aeratos28

Just aeratos
Επίσης,το πρόβλημα μου με εσένα ,επειδή σε βλέπω εναγωνίως να προσπαθείς να το πας αλλού,δεν ειναι το τι κάνεις τώρα..εγώ ξεκίνησα να σου τα λέω αυτά από τότε που έκανες τη μία πατάτα μετά την άλλη και όπως είπαν οι πελάτες σου ,τους παρότρυνες να σταματήσουν τις παρουσιάσεις..και δεν λες κουβέντα...το σχεδιακι σου να μην απαντάς από τότε τπτ,και να ανεβάζεις περιστατικά δικά σου άνευ ελέγχου,καλό για σένα μεν ,αλλά δεν έχει δράκο ..όσο ορεξουλες και ορεξατος να είσαι,αυτά δεν σε βλέπω ζεστό να τα απαντάς ..
Ε όχι,και να θες να με γλεντήσεις κιόλας...παραπαει.χαχαχαχα

Ιδου η αποδειξη!!!

gregkont13

Verified MM member
@Anastasakis Hair Clinic εισαι θεός ρε φίλε! Έκανες και βίντεο που ξεκινάς και λες, Σπυρακοοοοο! Btw ο κωσταντινος φοβοταν μην φαει και ξυλο εκ μέρους του φόρουμ.

Ωστόσο, για να πω την αμαρτία μου ο Κωσταντίνος ένα πρόβλημα στο δεξί κρόταφο το εχει…

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα