geok
Member
Καλημέρα σε όλους.
Σκέφτομαι να κάνω μεταμόσχευση γιατί έχω αραίωμα αρκετό.
Θα τα γράψω αναλυτικά ως έχουν
Λοιπόν έχω κάνει περίπου το 2008 1 μμ στην d*I Ελλάδα για hairline με περίπου 1300 graft.
Αποτέλεσμα Φτωχό δηλαδή διάσπαρτες τρίχες. (Απορώ που κάνουν νέα μέλη μμ & δεν βρίσκεται ακόμα κάποιος να τους αποτρέψει σε συζητήσεις εδώ στο forum)
Έχω συζητήσει για μμ στην Κύπρο για hairline & β ζώνη στην h*c για 3000 grafts με 2.5 το graft
Σκέφτομαι να πάρω & 1 γνώμη από βεκρη.
Χρησιμοποιώ toppik καιρό & έχω μπουχτίσει.
Υπάρχουν άλλες επιλογές ?
Ρεαλιστικά θέλω να καλύψω α-β ζώνη & να μην χαλάσω την δοτρια που ευτυχώς δεν σκάλισε πολύ η 1 η μμ.
Τα χρηματα για 1& 2 μμ τα έχω αλλά επειδή τα έχω βγάλει με κόπο δεν τα πετάω.
Είμαι 35 & έχω ήδη οικογένεια ,δηλαδή δεν είναι θεμα γκομενικο αλλά εγώ να νιώθω οκ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σκέφτομαι να κάνω μεταμόσχευση γιατί έχω αραίωμα αρκετό.
Θα τα γράψω αναλυτικά ως έχουν
Λοιπόν έχω κάνει περίπου το 2008 1 μμ στην d*I Ελλάδα για hairline με περίπου 1300 graft.
Αποτέλεσμα Φτωχό δηλαδή διάσπαρτες τρίχες. (Απορώ που κάνουν νέα μέλη μμ & δεν βρίσκεται ακόμα κάποιος να τους αποτρέψει σε συζητήσεις εδώ στο forum)
Έχω συζητήσει για μμ στην Κύπρο για hairline & β ζώνη στην h*c για 3000 grafts με 2.5 το graft
Σκέφτομαι να πάρω & 1 γνώμη από βεκρη.
Χρησιμοποιώ toppik καιρό & έχω μπουχτίσει.
Υπάρχουν άλλες επιλογές ?
Ρεαλιστικά θέλω να καλύψω α-β ζώνη & να μην χαλάσω την δοτρια που ευτυχώς δεν σκάλισε πολύ η 1 η μμ.
Τα χρηματα για 1& 2 μμ τα έχω αλλά επειδή τα έχω βγάλει με κόπο δεν τα πετάω.
Είμαι 35 & έχω ήδη οικογένεια ,δηλαδή δεν είναι θεμα γκομενικο αλλά εγώ να νιώθω οκ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων