Νέα μεταμόσχευση αλλά πού?

geok

Member
Καλημέρα σε όλους.
Σκέφτομαι να κάνω μεταμόσχευση γιατί έχω αραίωμα αρκετό.
Θα τα γράψω αναλυτικά ως έχουν
Λοιπόν έχω κάνει περίπου το 2008 1 μμ στην d*I Ελλάδα για hairline με περίπου 1300 graft.
Αποτέλεσμα Φτωχό δηλαδή διάσπαρτες τρίχες. (Απορώ που κάνουν νέα μέλη μμ & δεν βρίσκεται ακόμα κάποιος να τους αποτρέψει σε συζητήσεις εδώ στο forum)
Έχω συζητήσει για μμ στην Κύπρο για hairline & β ζώνη στην h*c για 3000 grafts με 2.5 το graft
Σκέφτομαι να πάρω & 1 γνώμη από βεκρη.
Χρησιμοποιώ toppik καιρό & έχω μπουχτίσει.
Υπάρχουν άλλες επιλογές ?
Ρεαλιστικά θέλω να καλύψω α-β ζώνη & να μην χαλάσω την δοτρια που ευτυχώς δεν σκάλισε πολύ η 1 η μμ.
Τα χρηματα για 1& 2 μμ τα έχω αλλά επειδή τα έχω βγάλει με κόπο δεν τα πετάω.
Είμαι 35 & έχω ήδη οικογένεια ,δηλαδή δεν είναι θεμα γκομενικο αλλά εγώ να νιώθω οκ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλως ηρθες!!!
Βαλε καμια φωτογραφια να εκτιμησουμε την κατασταση.

φίλε εγώ έκανα 2 φορές στην H*C και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Η πρώτη στην κορυφή και η δεύτερη μπροστά.

Μπορείς να δεις και τα δύο μου διαδικασίες στους πιο κάτω συνδέσμους:

2η μεταμόσχευση στην h*c στις 21 Απριλίου 16. Μπορείς να βλέπεις και τη εξέλιξη αυτής της διαδικασίας.
http://www.hairlossgr.com/threads/2η-μεταμόσχευση-στην-hdc-στις-21-απριλίου-16.10778/

και η πρώτη στην κορυφή
http://www.hairlossgr.com/threads/heraklistang-fue-2200-grafts-17-4-2014.9474/

zotrix

Active Member
Καλημέρα σε όλους.
δεν είναι θεμα γκομενικο αλλά εγώ να νιώθω οκ.

Αυτό είναι το βασικό, να νιώθουμε εμείς καλά με αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη. Εξάλλου, από ότι έχω καταλάβει ειδικά μετά τα 25 μας, οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για το μαλλί μας. Εχω φίλους καραφλούς με κουκλάρες δίπλα τους.

dimitris50423

Well-Known Member
Απο το 2008 εχουν αλλαξει τα πραγματα φιλε. Ακομη και εκει που εκανες φανταζομαι. Για βεκρη που εκανα και εγω βαζει πανω απο 2000 μοσχευματα ανα συνεδρια. Σε εμενα εβαλε 2300 και στο bruno νομιζω 2500. Εγω καθαρισα με τα μαλλια σε 1 συνεδρια παρολο που ειχα μεγαλο θεμα

geok

Member
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Δεν είμαι νέος εδώ απλά δεν μπαίνω συχνά, απλά διάβαζα Χρόνια χωρίς να κάνω εγγραφή.
Έχω διαβάσει αρκετά εδώ & 1 μήνα που έχω ψηθεί να κάνω μμ γιατί το toppik δεν αντέχεται πλέον.
Θα ανεβάσω φώτο σύντομα.
Για Ελλάδα υπάρχει κάποια άλλη επιλογή εκτός από βεκρη? Που θα πάω να συζητήσουμε.
Κύπρο έχω μιλήσει μόνο με hdc .Να μιλήσω & με γεωργιου ?
Ελλάδα δεν ξανακάνω στην ίδια με τίποτα θα δείτε & τον λόγο μόλις ανεβάσω φωτογραφία

John_HDC

Mar 15, 2012 απο τοτε εισαι μελος.Μην στεναχωριεσε ολοι περνατε απο ελενγχο πρωτα.
Φιλε λες διαβαζες χρονια αλλα δεν εκανες εγγραφη,μηπως κανεις λαθος?
Μιλα και με γεωργιου εξαλλου απο εκει που πηγες ειναι καλυτερος.

John_HDC

Για ελλαδα οπως ξερεις d*i και Β*κρη που δειχνει καποια καλα σημαδια και απο θεσσαλονικη για μενα ο μπρεντας ειναι καλος.

zotrix

Active Member
εγώ φίλε θα σου πρότεινα να ξεχάσεις εντελώς την Ελλάδα και να κοιτάξεις για καλές κλινικές εξωτερικό.

dimitris50423

Well-Known Member
John εχεις δει καλα αποτελεσματα απο μπρεντα; γιατι εκανε σε αυτον ξαδερφος μου που πλεον μενει γερμανια και δεν ειχε καλο αποτελεσμα. Επισης εχω την εντυπωση οτι κανει μονο στριπ. Geok αν επιλεξεις να κανεις με fue μπορουν να μπουν κ καποια μοσχευματα στην ουλη σβηνοντας την αν φαινεται. Ο βεκρης μεχρι τωρα εχει πιασει μεγαλα ποσοστα φυτρωσης σε οσους εχουμε δει. Ο καθενας θα σου προτεινει το δικο του. Εσυ ψαξτο ζυγισε τα ολα και αποφασιζεις. Οταν με το καλο κανεις μη μας ξεχασεις να μας ενημερωσεις για την πορεια σου

John_HDC

Ενα παιδι καποτε ηταν υπευθηνος σε ενα καφε μπαρ στην Κρηνη Θεσνικη ο οποιος ηταν σαν και μενα.
Μετα απο παρα πολυ καιρο ξαναπαω για καφε και τον βλεπω τουμπανο και συνεχως να καρφωνετε το ματι μου πανω του.Εγω δεν ειχα κανει ακομη.Βρηκα το θαρρος και πηγα τον ρωτησα αν εκανε γιατι τοτε ψαχνομουν και εγω.
Το παιδι ειχε κανει συνολο 3 μια στην bergankord που δουλευε ο ιδιος γιατρος και τις αλλες δυο οταν ανοιξε ιδιωτικη κλινικη μονος του.
Οταν τον ρωτησα παραδεχτηκε οτι εκανε και με αφησε να πιασω το μαλλι του γιατι νομιζα φοραει και τοππικ.
Ειληκρινα εντυπωσιαστικα!!!
Εγω ειχα κανει δυο επισκεψεις στο ιατρειο του και με φανηκε σοβαρος.Αλλα εβαζε εως 1300 grafts το πολυ.με τιμη γυρω στα 2500 με 2000 ευρω για την επομενη φορα.
Εγω με βαση σκεπτικου ειπα οτι με 3 φορες σαυτον στην κυπρο θα κανα μια φορα και τα λεφτα σχεδον τα ιδια αλλα με ρισκο στον συγκεκριμενο.
Οσο για αλλα περιστατικα οτι με ειχε δειξει φωτος που δεν θυμαμε πολλα.
Γενικα ειχα ακουσει καλα λογια και οτι εκανε καλη τομη στην strip.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zotrix

Active Member
@geok ειναι καμια δεκαριά γιατροί στον κόσμο, πχ Σαπίρο, Φέλερ, Χάσον κλπ, που τα αποτέλεσματα τους δεν μπορεί να τα φτάσει κανένας Ελληνας γιατρός ούτε σε πυκνότητα και κυρίως ούτε σε φυσικότητα. Βέβαια θα πληρώσεις ακριβά αλλά τουλάχιστον με πολύ μεγάλη πιθανότητα θα έχεις ένα αποτέλεσμα μακράν καλύτερο αυτού που θα πετύχεις στην Ελλάδα, όπου ο γιατρός ενώ σου βάζει τα grafts μπορεί να κοιτάζει τα μπούτια της νοσοκόμας ή να πίνει το φραπέ του.

aeratos28

Just aeratos
ότι να ναι ...
@geok ειναι καμια δεκαριά γιατροί στον κόσμο, πχ Σαπίρο, Φέλερ, Χάσον κλπ, που τα αποτέλεσματα τους δεν μπορεί να τα φτάσει κανένας Ελληνας γιατρός ούτε σε πυκνότητα και κυρίως ούτε σε φυσικότητα. Βέβαια θα πληρώσεις ακριβά αλλά τουλάχιστον με πολύ μεγάλη πιθανότητα θα έχεις ένα αποτέλεσμα μακράν καλύτερο αυτού που θα πετύχεις στην Ελλάδα, όπου ο γιατρός ενώ σου βάζει τα grafts μπορεί να κοιτάζει τα μπούτια της νοσοκόμας ή να πίνει το φραπέ του.

aeratos28

Just aeratos
χαχαχα.! θα αρχίσουν να μου λένε μ&λ%κιες και δεν γουσταρω καθόλου φασαρίες ρε dimitris50423..ας κάνουν ότι θελουν

aeratos28

Just aeratos
ρε zotrix εντάξει τώρα πραγματικά τα πιστεύεις αυτά που λες?ότι είναι έτσι τα χειρουργεία δηλαδή?να φανταστώ ότι δεν κάνεις τίποτα στην ελλαδα από ιατρικά θέματα,μόνο στο εξωτερικό και εσύ έτσι?

nucky

Active Member
Zotrix έχεις φίλους καραφλούς, πληθυντικός αριθμός, με κουκλάρες 25αρες, πληθυντικός αριθμός, με τις οποίες τα έφτιαξαν Μετά την καραφλό ποίηση, και δεν έχουν τιποτα χοντρά πορτοφόλια;

Που μένετε ρε παιδιά κι εχει τέτοιες γυναίκες; Έρχομαι! Αύριο κιολα

dimitris50423

Well-Known Member
Zotrix έχεις φίλους καραφλούς, πληθυντικός αριθμός, με κουκλάρες 25αρες, πληθυντικός αριθμός, με τις οποίες τα έφτιαξαν Μετά την καραφλό ποίηση, και δεν έχουν τιποτα χοντρά πορτοφόλια;

Που μένετε ρε παιδιά κι εχει τέτοιες γυναίκες; Έρχομαι! Αύριο κιολα

ο συνδυασμος καραφλα και χοντρο πορτοφολι μπορει να εχει αποτελεσμα οντως. μονο καραφλα δυσκολο. εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις.. αν ειναι ο αλλος φετες και εχει στυλ τοτε μπορει να κανει δουλεια. για ολους τους υπολοιπους...

P70

Active Member
Λοιπόν έχω κάνει περίπου το 2008 1 μμ στην d*I Ελλάδα για hairline με περίπου 1300 graft.
Αποτέλεσμα Φτωχό δηλαδή διάσπαρτες τρίχες. (Απορώ που κάνουν νέα μέλη μμ & δεν βρίσκεται ακόμα κάποιος να τους αποτρέψει σε συζητήσεις εδώ στο forum)

H D*I παίζει κάτω απο την μισή τιμή απ' την Κύπρο απο ότι βλεπω.
Έχει θέμα στην πυκνότητα μόνο; Γιατι σε ποσοστά επιτυχίας είναι ψηλά νομίζω.

Μπλουζα