Μεταμόσχευση 2500 fut kai 550 fue. Κλινική ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ. Αρνητική εμπειρία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Στην πλειοψηφία τους δεν έχουν ιδέα για το καλύτερο που μπορούν να πάρουν .όταν αυτό τους παρουσιάζεται ως άψογο,είναι ικανοποιημένοι..μην τύχει όμως να δουν το καλύτερο που είπα πριν....εκεί ..αλλάζει το θέμα.
Δυστυχώς έτσι είναι.Αλλα και στα άλλα δεν ξέρω σίγουρα αν όντως είναι ικανοποιημένοι
 

Georgie

Well-Known Member
Και Κύπρο έχει συμβεί..Ελλάδα μάγκες δεν παίζει να συμβει..και το λέω με σιγουριά..αν πάρει έκταση να κάνει κάτι τύπου δωρεάν επιδιόρθωση..αλλά αν πάρει έκταση
Τι να επιδιορθώσει?
Αν εχουν χαθεί τα grafts λογω χαμηλής φυτρώσης "goodnight χάσαμε ειναι η φάση ! "
Και λεφτα να πάρεις πίσω μονο στα σουβλακια θα μπορέσεις να τα χαλάσεις
Μαλλια που νόμιζες οτι θα βγάλεις δεν έβγαλες !
 

aeratos28

Just aeratos
Καλά εσύ το πηγές στην καταστροφή..υπάρχουν περιπτώσεις πολλές που έκαναν μια επέμβαση με 2.5-3κ σε norwood 3 ,δεν πήγε καλά και υπήρχαν τα περιθώρια να πάρει αυτό που θέλει σε αποτέλεσμα,υπήρχαν graftsγια δεύτερο χειρουργειο
 

bobby

Well-Known Member
Καλά εσύ το πηγές στην καταστροφή..υπάρχουν περιπτώσεις πολλές που έκαναν μια επέμβαση με 2.5-3κ σε norwood 3 ,δεν πήγε καλά και υπήρχαν τα περιθώρια να πάρει αυτό που θέλει σε αποτέλεσμα,υπήρχαν graftsγια δεύτερο χειρουργειο
Ο φίλος είναι NW6 όμως…
 

Ronaldo

Well-Known Member
1. Συμφωνώ
2. ΔΞ/ΔΑ
3. Σε πολλές κορυφαίες κλινικές εξάγουν οι technicians (Lorenzo, ASMED, De Freitas κλπ)
4. No comment
5. Παρομοίως με το 3 μπορώ να σου βρω αποτυχημένο αποτέλεσμα από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κλινική θέλεις. Το θέμα είναι το consistency.
6. Νο comment
Φίλε μου όπως ανέφερε και ο αεράτος, ΑΥΤΟΣ ισχυρίζεται ότι κάνει την εξαγωγή σε όλα τα περιστατικά του. και κατηγορούσε τις κλινικές που βάζουν technicians.... Άρα τι μας λες για lorenzo κτλπ; τι σχέση έχουν αυτοί; Αυτοί το έχουν δηλώσει ότι δεν κάνουν αυτή εξαγωγή αλλά εξειδικευμένοι technicians και δεν λένε ότι την κάνουν αυτοί και μετά να βάζουν κοπέλες να την κάνουν! Κατάλαβες την διαφορά;
Μου μιλας για consistency. Πως ξερεις τι consistency έχει αυτή η κλινική όταν η πλειοψηφία των αποτελεσμάτων της είναι ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ; Έτσι θα κρίνεις τα ποσοστά φύτρωσης ; με αυτά τα επιλεγμένα που σου παρουσιάζει;;; Ή μήπως μαθαίνεις την αλήθεια στα ανεξάρτητα τυχαία περιστατικά, που και σε αυτά επεμβαίνει ο γιατρός συνεχώς μήπως και πουν κάτι τα μέλη που δεν συμφέρει την κλινική; για γέλια η κατάσταση....Τέλος στο άπλωμα δεν δικαιολογείται χαμηλή φύτρωση!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Ενταξει το μαλλί είναι και πολύ κοντό, δεν υπήρχε περίπτωση να φαίνεται μεταμοσχευμενο κεφάλι nw6(αν και δε μπηκαν παντού μοσχεύματα) πυκνο σε αυτό το μηκος. Φυσικά ειναι εμφανέστατο ότι απο φύτρωση, δε πηγε καλά, ως τωρα. Όσο μεγάλο και να ήταν το μαλλί το αποτελεσμα θα έδειχνε φτωχό και αποτυχημένο. Μίλα με το γιατρό, σχετικά με το τι μπορεί να γίνει.
 

jersey

Well-Known Member
Το ρίσκο με την FUT είναι ότι αν είσαι μεγάλο norwood και δεν πάει καλά η φύτρωση, και θες να τα ξυρίσεις μετά, ΔΕΝ θα μπορείς λόγω του «χαμόγελου» που θα σου αφήσει στην δότρια, ειδικά αν η ουλή δεν είναι καλή όπως σε αυτή την περίπτωση...
 

Kostas97

Well-Known Member
Η ουλη εγινε ετσι λογω ιδιοσυγκρασιας... και τα μαλλια μενει να δουμε αν θα βγουν, προφανως και αυτα για καποιο δικο τους λογο...
Δηλαδη το γεγονος οτι λιγο πιο κατω υπαρχει αλλη μια μεγαλη ουλη δεν εβαλε κανεναν σε υποψια να πει ¨βρε μηπως ειναι ιδιοσυγκρασια και οχι η τρομερη ανικανοτητα του προηγουμενου"???

Φιλε @jacksmith ελπιζω να βαλεις την κριτικη σου στην κλινικη και σε οποιοδηποτε αλλο μεσο γινεται.
Γιατι ολοι κρινομαστε απο τους πελατες....

Κατα τα αλλα συμφορουμιτες για ποιά Consultations μου λετε??? Σε δερματολογο να πας τα ιδια κανει....
ΕΙΔΙΚΑ οσοι εχουν κεντρα που τα ραντεβου πανε το ενα πισω απο το αλλο.
ΑΥΤΟΙ ειμαστε δυστυχως. Αρπακολλα ολα!!

Τα λεφτα βγαινουν... ΜΕ το Τσουβαλι και ολα καλα...


Για αυτο τους γυρνας την πλατη και τελειωνεις... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ που λεμε.

ΕΠΙΣΗΣ, να ανφερω το εξης... Παραξενευομαι που ενω εγινε το λαθος το μελος παραμενει απογοητευμενο και φτανει στο σημειο να ανεβασει την απογοητευση του. Αυτο σημαινει πως δεν αισθανθηκε ποτε οτι η κλινικη ειναι ΕΚΕΙ για αυτον οτι συμβει θα το αντιμετωπισουν και εν τελη να του απολογηθουν κιολας για το κακο που τον βρηκε...
ΑΥΤΟ ειναι δειγμα πολιτισμου και αξιοπρεπιας.

Υ.Γ: Οπου βλεπετε google κριτικες 5 αστερια ολοι...η υποθεση βρωμαει.. και βρωμαει ασχημα.
Το εχω επιβεβαιωσει πολλες φορες.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Giorgos-3

Well-Known Member
Πάντως 2Ε/g για Αναστασάκη είναι τσάμπα, ειδικά για repair case.
η πολιτικη του ειναι ξεκαθαρη γι αυτο και δεν υπαρχει διαφανεια στις τιμες.... την εχω αναφερει πολλους μηνες πριν οταν κτλ τι παιζει.... οσο πιο ανιδεος εισαι τοσο πιο ψηλα ειναι η τιμη (3 ευρω) μετα αναλογως ποσο ενημερωμενος ειναι ο πελατης, ποσο ζοριζεται οικονομικα θα προσπαθησει να μην τον χασει και να παρει το μαξιμουμ απ' αυτον.... και μπορει να πεσει και κατω απο 2 ευρω πιστευω αν χρειαστει οπως συνεβη και εδω.....
 

vlafo

Well-Known Member
Τα g εξ αρχής ήταν λίγα.
Έπρεπε να ενημερωθεί ο ασθενής για τις δυνατότητες που έχει η δότρια του και για το αποτέλεσμα που θα μπορούσε να πάρει είτε σε μια μμ είτε σε 2.
Η φύτρωση απογοητευτική.Δεν έχει να δώσει και πολλά ακόμα.
Οι ουλές είναι άσχημες.
Δυστυχώς άλλη μια επιβεβαίωση της αρπακολλιάς και της προχειρότητας με την οποία αντιμετωπίζονται επί το πλείστον τα περισσότερα περιστατικά από τις κλινικές.
Η φύτρωση είναι το μεγάλο αυτού των κλινικών που επικαλούνται σε περίπτωση αποτυχίας,είτε γιατί φταίει ο οργανισμός είτε οτιδήποτε άλλη δικαιολογία.Τραγικά πράγματα για μια ακόμα φορά.
Δυστυχώς και το έχουμε δει σε πολλά περιστατικά από παντού,δεν είναι δεδομένη ακόμα και σήμερα.
Και αυτό έχει λόγο και αιτία που συμβαίνει.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Jacksmith είδα τις φώτο σου πριν την μμ. Πρακτικά δεν έχεις (είχες) δότρια και πριν την μμ για αυτό δεν σε αναλάμβανε κανείς με FUE. Είχες ψαχτεί να δεις αν έχεις BUPA? Τα πλαινά σου αλλά και το πίσω είναι πολύ αραιό και ο πολύ χαμηλός λόγος σε συνδυασμό με την μέτρια/χαμηλη πυκνότητα είναι καμπανάκια για BUPA. Αν δεις την φώτο σου πίσω (προ μμ) οι περιοχές με κίτρινο είναι ήδη αποδεκατισμένες, γεμάτες από τριχοθυλάκια σε σμίκρυνση που είναι είτε πολύ επιθετική retro ή BUPA. Σε αυτές τις περιπτώσεις καμμία τεχνική δεν είναι δόκιμη.

IMG_20200415_185622r.jpg
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Jacksmith είδα τις φώτο σου πριν την μμ. Πρακτικά δεν έχεις (είχες) δότρια και πριν την μμ για αυτό δεν σε αναλάμβανε κανείς με FUE. Είχες ψαχτεί να δεις αν έχεις BUPA? Τα πλαινά σου αλλά και το πίσω είναι πολύ αραιό και ο πολύ χαμηλός λόγος σε συνδυασμό με την μέτρια/χαμηλη πυκνότητα είναι καμπανάκια για BUPA. Αν δεις την φώτο σου πίσω (προ μμ) οι περιοχές με κίτρινο είναι ήδη αποδεκατισμένες γεμάτες από τριχοθυλάκια σε σμίκρυνση που είναι είτε πολύ επιθετική retro ή BUPA. Σε αυτές τις περιπτώσεις καμμία τεχνική δεν είναι δόκιμη.

Προβολή συνημμένου 39099
αρα θεμα με την βιωσιμοτητα των μοσχευματων? γι αυτο εουμε φυτρωση 40-50% ας πουμε?
 

witcher

Well-Known Member
Καταρχήν μπράβο σου jacksmith που μας ενημέρωσες για την αρνητική εμπειρία σου. Όλοι οφείλουμε να το κάνουμε ώστε να βοηθάμε τα άλλα μέλη να αποφύγουν τα ίδια λάθη με εμάς και να κάνουν σωστή επιλογή κλινικής. Από ότι είδα ανέφερες ότι ο γιατρός δεν σου έκανε τριχοφυτικη σύγκλιση παρόλο που στο site αναφέρει ότι κάνει σε όλους. Μήπως είναι και αυτός ο λόγος που προέκυψαν αυτές οι άσχημες ουλές ; Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα περιστατικά με άσχημες ουλές από την συγκεκριμένη κλινική τα οποία δεν δημοσιοποιούνται.
Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να τα ξυρίσεις κιόλας τώρα. Δηλαδή και κακό αποτέλεσμα πήρες αλλά και απέκτησες άσχημες ουλές που σε αποτρέπουν από το ξύρισμα.
 
Μπλουζα