Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
koskar είπε:Φιλε καταρχην καλή επιτυχία.
Για την 7η μέρα που αναφερεις θεωρω οτι ειναι πολύ νωρίς και σίγουρα θα φαινεται οτι έχεις κάνει μεταμόσχευση. Εκτος από την λήπτρια περιοχή όπου θα έιναι έντονος και εμφανής ο ερεθισμός επιπλέον στην δότρια θα έχεις κουρευτει σχεδόν "γουλί".Προσωπικά εάν σε ενδιαφερει να μην φανει ότι έχεις κανει μεταμόσχευση χρειάζεσαι το ελάχιστο τρεις(3) εβδομάδες.
Εφοσον το πλάνο σου περιλαμβάνει δυο μεταμοσχευσεις και έχεις ήδη εμφανη αραιωση τόσο στην περιοχή 1 όσο και στην 2, ίσως θα ξεκινούσα από την δευτερη περιοχή. Όπως αναφερεις και εσύ μετά την πρωτη μεταμόσχευση θα έχεις μπροστά αρκετά μαλλιά και πίσω σχεδόν τίποτα, οπότε μου φαινεται λίγο παραξενο ως εικόνα. Στο συγκεκριμένο η κλινική σίγουρα μπορεί να σου δώσει πιο σαφή απαντηση καθώς θεωρω ότι έχουν αντιμετωπίσει ξανα παρόμοιο περιστατικό. Ισως θα μπορούσες να τους ζητήσεις φωτογραφίες πριν & μετα από έναν παρόμοιο πελάτη ώστε να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Για την επεμβαση(FUE 3K) θα χρειαστεις τρεις ημερες και επιπλέον τεσσερις-πέντε ημερες μετά για φροντιδα από την κλινική. Ειναι σημαντικό τις πρώτες δέκα ημέρες να είσαι πολύ προσεκτικός.
PANOS101 είπε:Lazaro's
Καταρχήν Καλή επιτυχία
Γιατί δεν κανείς strip και μετα fue?
Fue-fue ητανε η πρόταση της Hdc?
Koskar
Και για στριπ, σε 3 εβδομάδες θα φαίνεται;
Fenimore είπε:Καλή επιτυχεία και από εμένα Λάζαρε.
Θα συμφωνήσω με τον koskar, πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να ξεκίναγες από το "2".
Πχ, αν την κάνεις την επέμβαση με το καλό στο 1, και μπροστά αποκτήσεις μια μέτρια - καλή πύκνωση, αναλόγος με τα grafts, μετά θα έχεις ένα τεράστιο κενό vertex. Αν μελλοντικά χτύπα ξύλο, γίνει καμιά στραβή και δεν έχεις άλλα λεφτά για δεύετρη επέμβαση τι γίνετε? Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σε αγχώσω, μακάρι να κάνεις το καλύτερο deal.![]()
skeptikistis είπε:παντα ξεκινας απο μπροστα και πας προς τα πισω. Γιατι το πισω ειναι τεραστιο, και λιγοτερο σημαντικο. Αν εχεις καλη hairline και απλα μπιφτεκι πισω, αυτο που θα βλεπεις θα σου αρεσει στο καθρεφτη. Ασε που οσο μεγαλωνεις ενα αραιωμα πισω παιζει ολο και λιγοτερο ρολο.
Καλη επιτυχια
hair_dreamer είπε:Καλη επιτυχια Λαζαρε και απο μενα.Προσωπικα εγψ πιστευω πως μια ολικη καλυψη του κεφαλιου ειναι πρακτικα αδυνατο να γινει χωρις την strip μιας και το fue ειναι για επιδιορθωση κυριως και δεν ενδυκνειτε για τοσο μεγαλα norwood ακομα και απο αποψη κοστους αν θες.Γι αυτο πιστευω πως μιας και μπαινεις σε τετοια διαδικασια πρεπει να ξεκινησεις με ενα οσον το μεγαλυτερο στριπ και μετα βλεπεις τι μπορεις να κανεις με fue και κυριως απο body.
PANOS101 είπε:συμφωνω με skeptikisti και hair-dreamer
το μπροστινο κομματι ειναι αυτο που μετραει και «φαινεται» περισσοτερο
και εκτος αυτου,μπορει να μην προχωρησει σε δευτερη επεμβαση οποτε αν κανει μονο το πισω κομματι
και για μονιμα δεν θα δειχνει ωραιο
και μιας και μοιαζει με την δικια μου περιπτωση(καπως καλυτερα του Λαζαρου)
θα προτεινα να σκεφτεις μηπως να κανεις στο μπροστινο 4000,να σου μειωσει την περιοχη 2
οποτε να εισαι καλυτερα σε περιπτωση που σταματησεις εκει
οσο αφορα την πυκνωση τα 20 ειναι μεσος ορος γιατι μπροστα θα γινουν περισσοτερα και οσο πας πισω
θα μειωνονται
ζητα απο τον κ.Φιουρη να σου δειξει αποτελεσματα κοντα στην περιπτωση σου
εχει εναν τυπο με μουστακι nw6(τον εχει και στο site) που εκανε 3000 πρωτα και 2000 μετα
και κατι αλλους
να εχεις μια εικονα
Adriano είπε:Να κάνω μια ερώτηση;;;Με 2 fue είναι δυνατό να βγάλεις 5000 μοσχεύματα;;;Δηλαδή σε nw 6 me 5000 και κανα 1000 bht δεν είσαι καλυμένος;;;
Για την δυνατοτητα της δότριας μονο από κοντα μπορεί ένας γιατρός να σου δώσει σαφή απάντηση ποσα πραγματικά grafts μπορεί να σου δώσει.Lazaros είπε:Για την περίπτωση μου, maximum βγάζεις σε 3 συνεδρίες κατα σειρά 3k, 2k και 1k. Πιό ακριβής εκτίμηση θα μπορέσουν να μου δώσουν όταν με δούν από κοντά!
koskar είπε:Πρόβλημα θα έχεις μονο έαν στην HDC σου αναφέρουν ότι έχεις πολύ φτωχή δότρια, οπότε τοτε ισως θα πρέπει να αναθεωρήσεις ορισμένα πράγματα.
koskar είπε:Και μια συμβουλή, στην Κύπρο μαζί σου πάρε οποσδήποτε πουκάμισα και όχι μπλούζες ή μπουλόβερ καθώς θα έχεις δυσκολία στο βγάλε - βάλε και ειδικά τις πρώτες ημέρες τα μεταμοσχευμένα grafts δεν πρέπει να τραυματιστούν.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
nope με τίποτα όμως εγώ έχω δει fut-fue-bht 8χιλιάδες και πάλι δεν είσαι 100%καλούμενος ποσο μάλλον με την fue που έχει μικρότερο ποσοστό επιβίωσης .. έχεις όμως ένα αξιοπρεπές μαλλί που ανάλογα με τις προσδοκίες του καθενός τον αφήνει η όχι ικανοποιημένοAdriano είπε:Να κάνω μια ερώτηση;;;Με 2 fue είναι δυνατό να βγάλεις 5000 μοσχεύματα;;;Δηλαδή σε nw 6 me 5000 και κανα 1000 bht δεν είσαι καλυμένος;;;
αν και δεν μου αρέσει η futhair_dreamer είπε:Καλη επιτυχια Λαζαρε και απο μενα.Προσωπικα εγψ πιστευω πως μια ολικη καλυψη του κεφαλιου ειναι πρακτικα αδυνατο να γινει χωρις την strip μιας και το fue ειναι για επιδιορθωση κυριως και δεν ενδυκνειτε για τοσο μεγαλα norwood ακομα και απο αποψη κοστους αν θες.Γι αυτο πιστευω πως μιας και μπαινεις σε τετοια διαδικασια πρεπει να ξεκινησεις με ενα οσον το μεγαλυτερο στριπ και μετα βλεπεις τι μπορεις να κανεις με fue και κυριως απο body.
Συμφωνω απόλυτα είναι απαραίτητο και σίγουρα βοηθάει τις πρώτες ημέρες στον ύπνο.marmaromenos είπε:Πάρε μαζί σου και ενα μαξιλαράκι travel pillow λέγεται.
GeoPower είπε:αν και δεν μου αρέσει η fut+φόνο με hair dreamer όπως και να έχει όμως καλή επιτυχία lazare σε ότι και αν αποφασίσεις
marmaromenos είπε:Πάρε μαζί σου και ενα μαξιλαράκι travel pillow λέγεται.Θα σε βοηθέσει με τον ύπνο τις πρώτες μέρες.Να μην γυρνάς αριστερά δεξιά και γίνει κανα ατύχημα με τα μοσχεύματα.Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ.
Καλή επιτυχία σου εύχομαι και με το καλό καλή χρονιά να έχουμε.
Φιλε θεωρώ ότι οσοι αποφασίζουν να ανοίξουν ενα θέμα με την μεταμόσχευσή τους, το κάνουν για να μοιραστουν την αγωνία και να ζητήσουν απόψεις/γνώμες των άλλων μελών του forum και όχι για να διαφημίσουν κάποιο γιατρό.marmaromenos είπε:Δεν ανοίγω τώρα το θέμα γιατι δεν θέλω να κάνω ''θεό'' έναν γιατρό χωρίς να έχω δει το αποτέλεσμα.Είδαμε πολλά παιδια να ανοίγουν θέματα καταενθουσιασμενα και στην συνέχεια να απογοητεύονται.Οπότε για μένα θα κάνετε λίγο υπομονή ακόμα.Καλή επιτυχία και καλή χρονια
alekontas είπε:Καήη επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσεις φίλε...απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν πας π.χ σε Rahal ή Hasson που με μια συνεδρία μπορούν να σου βγάλουν 5000grafts και πλέον...με strip φυσικά...έχοντας απο την πρώτη συνεδρία καλύτερο σίγουρα αποτέλεσμα.Οσο για την ουλή επειδή και μένα με προβληματίζει πολύ...πιστεψέ με αν έχεις μαλλί δν θα είσαι <<αναγκασμένος>> για πολύ κοντό κούρεμα γτ απλά θα γουστάρεις να τα μακρύνεις!!!!!Ετσι κ αλλιως και με πολύ κοντο κούρεμα η ουλή δν φαίνεται...δες παραδείγματα και σε ξένα forums...Στα λέω με αγάπη γτ πραγματικά πιστεύω πως πας να συμβιβαστείς σε κάτι που δν θα σου κάνει διαφορά στο κεφάλι ενώ μπορείς να επιτύχεις μαλλον κάτι πολύ καλύτερο....Ας μη μιλήσω για το κόστος βέβαια....σκεψου καλά φιλαράκο!!!!!!!
marmaromenos είπε:Σε λίγους μήνες που θα αρχίζει να αλλάζει κάτι στο κεφάλι μου θα ανοίξω θέμα με την μεταμόσχευση μου και θα δεις οτι τα γέννια πραγματικά βοηθάνε πολύ και δεν αφήνουν σημάδια στο πρόσωπο.Δεν ανοίγω τώρα το θέμα γιατι δεν θέλω να κάνω ''θεό'' έναν γιατρό χωρίς να έχω δει το αποτέλεσμα.Είδαμε πολλά παιδια να ανοίγουν θέματα καταενθουσιασμενα και στην συνέχεια να απογοητεύονται.Οπότε για μένα θα κάνετε λίγο υπομονή ακόμα.Καλή επιτυχία και καλή χρονια