Μεταμόσχευση στο εξωτερικό, θα ήθελα τις συμβουλές σας

PANOS101

Member
Απ: Μεταμόσχευση στο εξωτερικό, θα ήθελα τις συμβουλές

Lazaro's
Καταρχήν Καλή επιτυχία
Γιατί δεν κανείς strip και μετα fue?
Fue-fue ητανε η πρόταση της Hdc?
Koskar

Και για στριπ, σε 3 εβδομάδες θα φαίνεται;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Lazaros

New Member

koskar είπε:
Φιλε καταρχην καλή επιτυχία.

Για την 7η μέρα που αναφερεις θεωρω οτι ειναι πολύ νωρίς και σίγουρα θα φαινεται οτι έχεις κάνει μεταμόσχευση. Εκτος από την λήπτρια περιοχή όπου θα έιναι έντονος και εμφανής ο ερεθισμός επιπλέον στην δότρια θα έχεις κουρευτει σχεδόν "γουλί".Προσωπικά εάν σε ενδιαφερει να μην φανει ότι έχεις κανει μεταμόσχευση χρειάζεσαι το ελάχιστο τρεις(3) εβδομάδες.

Εφοσον το πλάνο σου περιλαμβάνει δυο μεταμοσχευσεις και έχεις ήδη εμφανη αραιωση τόσο στην περιοχή 1 όσο και στην 2, ίσως θα ξεκινούσα από την δευτερη περιοχή. Όπως αναφερεις και εσύ μετά την πρωτη μεταμόσχευση θα έχεις μπροστά αρκετά μαλλιά και πίσω σχεδόν τίποτα, οπότε μου φαινεται λίγο παραξενο ως εικόνα. Στο συγκεκριμένο η κλινική σίγουρα μπορεί να σου δώσει πιο σαφή απαντηση καθώς θεωρω ότι έχουν αντιμετωπίσει ξανα παρόμοιο περιστατικό. Ισως θα μπορούσες να τους ζητήσεις φωτογραφίες πριν & μετα από έναν παρόμοιο πελάτη ώστε να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Για την επεμβαση(FUE 3K) θα χρειαστεις τρεις ημερες και επιπλέον τεσσερις-πέντε ημερες μετά για φροντιδα από την κλινική. Ειναι σημαντικό τις πρώτες δέκα ημέρες να είσαι πολύ προσεκτικός.

Φίλε koskar,

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και την λεπτομερή απάντηση.

Την έβδομη μέρα αναμένω ερεθισμούς και δεν με απασχολεί το αν θα φαίνεται η μεταμόσχευση, όσο το αν το θέαμα θα είναι αντιαισθητικό για περιβάλλον γραφείου.

Σχετικά με το να αρχίσω από την περιοχή 2, είναι ένα σενάριο, όπως ένα ακόμα σενάριο είναι να καλύψω με μισή πυκνότητα και τις δύο περιοχές. Ο κ. Φιούρης πάντως ήταν κατηγορηματικός στο ότι προχωράμε από μπροστά προς τα πίσω και από όπου περνάμε μια φορά δεν ξαναπερνάμε, και στο ότι η επέμβαση μόνο στην περιοχή 1 δεν θα δείχνει μη φυσική.Επισημαίνω ότι η δεύτερη επέμβαση εξαρτάται από το αποτέλεσμα της πρώτης και τα οικονομικά δεδομένα και σε καμία περίπτωση δεν είναι σίγουρη!

Η επέμβαση πράγματι γίνεται Δευτέρα-Τετάρτη, ενώ η επιστροφή Ελλάδα την Κυριακή.

PANOS101 είπε:
Lazaro's
Καταρχήν Καλή επιτυχία
Γιατί δεν κανείς strip και μετα fue?
Fue-fue ητανε η πρόταση της Hdc?
Koskar

Και για στριπ, σε 3 εβδομάδες θα φαίνεται;

Ευχαριστώ πολύ Πάνο!

Η επιλογή της FUE ήταν καθαρά δική μου, γενικά κόβω τα μαλλία μου κοντά!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Καλή επιτυχεία και από εμένα Λάζαρε.
Θα συμφωνήσω με τον koskar, πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να ξεκίναγες από το "2".
Πχ, αν την κάνεις την επέμβαση με το καλό στο 1, και μπροστά αποκτήσεις μια μέτρια - καλή πύκνωση, αναλόγος με τα grafts, μετά θα έχεις ένα τεράστιο κενό vertex. Αν μελλοντικά χτύπα ξύλο, γίνει καμιά στραβή και δεν έχεις άλλα λεφτά για δεύετρη επέμβαση τι γίνετε? Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σε αγχώσω, μακάρι να κάνεις το καλύτερο deal. :)

παντα ξεκινας απο μπροστα και πας προς τα πισω. Γιατι το πισω ειναι τεραστιο, και λιγοτερο σημαντικο. Αν εχεις καλη hairline και απλα μπιφτεκι πισω, αυτο που θα βλεπεις θα σου αρεσει στο καθρεφτη. Ασε που οσο μεγαλωνεις ενα αραιωμα πισω παιζει ολο και λιγοτερο ρολο.

Καλη επιτυχια

hair_dreamer

New Member

Καλη επιτυχια Λαζαρε και απο μενα.Προσωπικα εγψ πιστευω πως μια ολικη καλυψη του κεφαλιου ειναι πρακτικα αδυνατο να γινει χωρις την strip μιας και το fue ειναι για επιδιορθωση κυριως και δεν ενδυκνειτε για τοσο μεγαλα norwood ακομα και απο αποψη κοστους αν θες.Γι αυτο πιστευω πως μιας και μπαινεις σε τετοια διαδικασια πρεπει να ξεκινησεις με ενα οσον το μεγαλυτερο στριπ και μετα βλεπεις τι μπορεις να κανεις με fue και κυριως απο body.

Lazaros

New Member

Fenimore είπε:
Καλή επιτυχεία και από εμένα Λάζαρε.
Θα συμφωνήσω με τον koskar, πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να ξεκίναγες από το "2".
Πχ, αν την κάνεις την επέμβαση με το καλό στο 1, και μπροστά αποκτήσεις μια μέτρια - καλή πύκνωση, αναλόγος με τα grafts, μετά θα έχεις ένα τεράστιο κενό vertex. Αν μελλοντικά χτύπα ξύλο, γίνει καμιά στραβή και δεν έχεις άλλα λεφτά για δεύετρη επέμβαση τι γίνετε? Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σε αγχώσω, μακάρι να κάνεις το καλύτερο deal. :)

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Fenimore!

Αυτό ακριβώς που λες με προβληματίζει. Απλά προσπαθώ να ζυγίσω το πόσο πύκνωση μπορούν να δώσουν 3k grafts στην περιοχή 1 (υπολογίζω 20 grafts/τ.εκ.), και εξ'αυτού αν το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό. Θα το ξανασυζητήσω με τον κ. Φιούρη και θα ζητήσω παρόμοιες περιπτώσεις, όπως λέει και ο koskar.

skeptikistis είπε:
παντα ξεκινας απο μπροστα και πας προς τα πισω. Γιατι το πισω ειναι τεραστιο, και λιγοτερο σημαντικο. Αν εχεις καλη hairline και απλα μπιφτεκι πισω, αυτο που θα βλεπεις θα σου αρεσει στο καθρεφτη. Ασε που οσο μεγαλωνεις ενα αραιωμα πισω παιζει ολο και λιγοτερο ρολο.

Καλη επιτυχια

Ευχαριστώ πολύ skeptikistis!

Νομίζω ότι αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο, το αν η περιοχή που θα μείνει ανέπαφη θα είναι απλά μπιφτέκι όπως λες, ή vertex όπως λέει ο Fenimore! Γενικά, φαντάζομαι ότι ο κ. Μάρας θα υπολογίσει σωστά το τελικό πλαίσιο μη κάλυψης, δεδομένου ότι ούτε έχω υψηλές προσδοκίες ως προς την πυκνότητα ούτε με ενδιαφέρει να κατέβει η hairline!

hair_dreamer είπε:
Καλη επιτυχια Λαζαρε και απο μενα.Προσωπικα εγψ πιστευω πως μια ολικη καλυψη του κεφαλιου ειναι πρακτικα αδυνατο να γινει χωρις την strip μιας και το fue ειναι για επιδιορθωση κυριως και δεν ενδυκνειτε για τοσο μεγαλα norwood ακομα και απο αποψη κοστους αν θες.Γι αυτο πιστευω πως μιας και μπαινεις σε τετοια διαδικασια πρεπει να ξεκινησεις με ενα οσον το μεγαλυτερο στριπ και μετα βλεπεις τι μπορεις να κανεις με fue και κυριως απο body.

Ευχαριστώ πολύ hair_dreamer!

Δίκιο έχεις! Επειδή όμως τα μαλλιά μου τα κόβω κοντά, το πιο σημαντικό για μένα είναι να μπορώ να συνεχίσω να το κάνω! Εννοώ ότι προτιμάω να μην προχωρήσω σε μεταμόσχευση αν η μόνη επιλογή είναι η FUT. Με αυτό το δεδομένο, προχωράω σε FUE και επειδή αυτή τη στιγμή έχω τα λεφτά για 3k grafts, προσπαθώ να καταλήξω στο πιό φυσικό αποτέλεσμα (το οποίο προφανώς θα είναι μια απλή βελτίωση της τωρινής κατάστασης)

PANOS101

Member

συμφωνω με skeptikisti και hair-dreamer
το μπροστινο κομματι ειναι αυτο που μετραει και «φαινεται» περισσοτερο
και εκτος αυτου,μπορει να μην προχωρησει σε δευτερη επεμβαση οποτε αν κανει μονο το πισω κομματι
και για μονιμα δεν θα δειχνει ωραιο
και μιας και μοιαζει με την δικια μου περιπτωση(καπως καλυτερα του Λαζαρου)
θα προτεινα να σκεφτεις μηπως να κανεις στο μπροστινο 4000,να σου μειωσει την περιοχη 2
οποτε να εισαι καλυτερα σε περιπτωση που σταματησεις εκει
οσο αφορα την πυκνωση τα 20 ειναι μεσος ορος γιατι μπροστα θα γινουν περισσοτερα και οσο πας πισω
θα μειωνονται
ζητα απο τον κ.Φιουρη να σου δειξει αποτελεσματα κοντα στην περιπτωση σου
εχει εναν τυπο με μουστακι nw6(τον εχει και στο site) που εκανε 3000 πρωτα και 2000 μετα
και κατι αλλους
να εχεις μια εικονα

Adriano

Well-Known Member

Να κάνω μια ερώτηση;;;Με 2 fue είναι δυνατό να βγάλεις 5000 μοσχεύματα;;;Δηλαδή σε nw 6 me 5000 και κανα 1000 bht δεν είσαι καλυμένος;;;

Lazaros

New Member

PANOS101 είπε:
συμφωνω με skeptikisti και hair-dreamer
το μπροστινο κομματι ειναι αυτο που μετραει και «φαινεται» περισσοτερο
και εκτος αυτου,μπορει να μην προχωρησει σε δευτερη επεμβαση οποτε αν κανει μονο το πισω κομματι
και για μονιμα δεν θα δειχνει ωραιο
και μιας και μοιαζει με την δικια μου περιπτωση(καπως καλυτερα του Λαζαρου)
θα προτεινα να σκεφτεις μηπως να κανεις στο μπροστινο 4000,να σου μειωσει την περιοχη 2
οποτε να εισαι καλυτερα σε περιπτωση που σταματησεις εκει
οσο αφορα την πυκνωση τα 20 ειναι μεσος ορος γιατι μπροστα θα γινουν περισσοτερα και οσο πας πισω
θα μειωνονται
ζητα απο τον κ.Φιουρη να σου δειξει αποτελεσματα κοντα στην περιπτωση σου
εχει εναν τυπο με μουστακι nw6(τον εχει και στο site) που εκανε 3000 πρωτα και 2000 μετα
και κατι αλλους
να εχεις μια εικονα

Γειά σου Πάνο,

Μίλησα εκ νέου με τον κ. Φιούρη και με διαβεβαίωσε για το φυσικό του αποτελέσματος. Επίσης, μου μίλησε για 35 grafts/τ.εκ. στην περιοχή 1, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η hairline θα είναι εξαιρετικά συντηρητική. Παραπάνω grafts δεν μπορεί να βγάλει με FUE σε μια συνεδρία.

Μου έδειξε επίσης και δυο παραπλήσιες περιπτώσεις με πολύ καλά αποτελέσματα στην αντίστοιχη περιοχή 1.

Νομίζω ότι κλίνω προς την άποψη του κ. Φιούρη. Δηλαδή όλα τα 3k grafts στην περιοχή 1 και μετά από μερικά χρόνια ενδεχομένως άλλα 2k στην περιοχη 2.

Adriano είπε:
Να κάνω μια ερώτηση;;;Με 2 fue είναι δυνατό να βγάλεις 5000 μοσχεύματα;;;Δηλαδή σε nw 6 me 5000 και κανα 1000 bht δεν είσαι καλυμένος;;;

Καλησπέρα Adriano,

Για την περίπτωση μου, maximum βγάζεις σε 3 συνεδρίες κατα σειρά 3k, 2k και 1k. Πιό ακριβής εκτίμηση θα μπορέσουν να μου δώσουν όταν με δούν από κοντά!

koskar

Member

Lazaros είπε:
Για την περίπτωση μου, maximum βγάζεις σε 3 συνεδρίες κατα σειρά 3k, 2k και 1k. Πιό ακριβής εκτίμηση θα μπορέσουν να μου δώσουν όταν με δούν από κοντά!
Για την δυνατοτητα της δότριας μονο από κοντα μπορεί ένας γιατρός να σου δώσει σαφή απάντηση ποσα πραγματικά grafts μπορεί να σου δώσει.
Εφοσον το κουρεμά σου ειναι γενικά κοντό, η FUE ειναι η μοναδική επιλογή. Πρόβλημα θα έχεις μονο έαν στην HDC σου αναφέρουν ότι έχεις πολύ φτωχή δότρια, οπότε τοτε ισως θα πρέπει να αναθεωρήσεις ορισμένα πράγματα.

Στην έβδομη ημέρα μετά την μεταμόσχευση θα εχεις λογικά μια ανεκτή εικόνα αλλά θα είναι εμφανής η επέμβαση. Εφοσον δεν σε ενδιαφερει να το αποκρυψεις στο χωρο της εργασίας δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Το μονο που πρέπει να προσεξεις είναι το αναμενόμενο πρήξιμο μετά την επεμβαση το οποίο όμως στην χειρότερη περίπτωση να υφίσταται max μέχρι την τριτη ημέρα μετά την επέμβαση.

Και μια συμβουλή, στην Κύπρο μαζί σου πάρε οποσδήποτε πουκάμισα και όχι μπλούζες ή μπουλόβερ καθώς θα έχεις δυσκολία στο βγάλε - βάλε και ειδικά τις πρώτες ημέρες τα μεταμοσχευμένα grafts δεν πρέπει να τραυματιστούν.

Πάντως μην αγχώνεσαι θεωρω οτι όλα θα πάνε καλά καθώς έχεις επιλέξει μια εμπειρη & αξιόπιστη κλινική.

Lazaros

New Member

koskar είπε:
Πρόβλημα θα έχεις μονο έαν στην HDC σου αναφέρουν ότι έχεις πολύ φτωχή δότρια, οπότε τοτε ισως θα πρέπει να αναθεωρήσεις ορισμένα πράγματα.

Πράγματι, αυτό θα ήταν ένα μικρό πρόβλημα!

koskar είπε:
Και μια συμβουλή, στην Κύπρο μαζί σου πάρε οποσδήποτε πουκάμισα και όχι μπλούζες ή μπουλόβερ καθώς θα έχεις δυσκολία στο βγάλε - βάλε και ειδικά τις πρώτες ημέρες τα μεταμοσχευμένα grafts δεν πρέπει να τραυματιστούν.

Εξαιρετικά χρήσιμη συμβουλή! Ούτε θα μου περνούσε από το μυαλό!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeoPower

New Member

Adriano είπε:
nope με τίποτα όμως εγώ έχω δει fut-fue-bht 8χιλιάδες και πάλι δεν είσαι 100%καλούμενος ποσο μάλλον με την fue που έχει μικρότερο ποσοστό επιβίωσης .. έχεις όμως ένα αξιοπρεπές μαλλί που ανάλογα με τις προσδοκίες του καθενός τον αφήνει η όχι ικανοποιημένο

GeoPower

New Member

hair_dreamer είπε:
αν και δεν μου αρέσει η fut :) +φόνο με hair dreamer όπως και να έχει όμως καλή επιτυχία lazare σε ότι και αν αποφασίσεις

Πάρε μαζί σου και ενα μαξιλαράκι travel pillow λέγεται.Θα σε βοηθέσει με τον ύπνο τις πρώτες μέρες.Να μην γυρνάς αριστερά δεξιά και γίνει κανα ατύχημα με τα μοσχεύματα.Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ.
Καλή επιτυχία σου εύχομαι και με το καλό καλή χρονιά να έχουμε.

koskar

Member

marmaromenos είπε:
Πάρε μαζί σου και ενα μαξιλαράκι travel pillow λέγεται.
Συμφωνω απόλυτα είναι απαραίτητο και σίγουρα βοηθάει τις πρώτες ημέρες στον ύπνο.
Το καλύτερο που παλιότερα το είχανε διαθέσιμο στο διαμέρισμα της HDC ήτανε το ανακλινόμενο "κρεβάτι", ουσιαστικά το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται στην κλινική στην διαδικασία της επέμβασης. Πάντως και με το travel pillow θα είσαι λογικά εντάξει.

Lazaros

New Member

GeoPower είπε:
αν και δεν μου αρέσει η fut :) +φόνο με hair dreamer όπως και να έχει όμως καλή επιτυχία lazare σε ότι και αν αποφασίσεις

Ευχαριστώ πολύ GeoPower!

marmaromenos είπε:
Πάρε μαζί σου και ενα μαξιλαράκι travel pillow λέγεται.Θα σε βοηθέσει με τον ύπνο τις πρώτες μέρες.Να μην γυρνάς αριστερά δεξιά και γίνει κανα ατύχημα με τα μοσχεύματα.Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ.
Καλή επιτυχία σου εύχομαι και με το καλό καλή χρονιά να έχουμε.

Αυτά είναι! Η τεχνογνωσία μιλάει! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές marmaromenos! Μου έφυγε ήδη το άγχος του ύπνου! Ευχαριστημένος με Bisanga? Καλά αποτελέσματα και καλή χρονιά και σε σένα!

alekontas

Member

Καήη επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσεις φίλε...απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν πας π.χ σε Rahal ή Hasson που με μια συνεδρία μπορούν να σου βγάλουν 5000grafts και πλέον...με strip φυσικά...έχοντας απο την πρώτη συνεδρία καλύτερο σίγουρα αποτέλεσμα.Οσο για την ουλή επειδή και μένα με προβληματίζει πολύ...πιστεψέ με αν έχεις μαλλί δν θα είσαι <<αναγκασμένος>> για πολύ κοντό κούρεμα γτ απλά θα γουστάρεις να τα μακρύνεις!!!!!Ετσι κ αλλιως και με πολύ κοντο κούρεμα η ουλή δν φαίνεται...δες παραδείγματα και σε ξένα forums...Στα λέω με αγάπη γτ πραγματικά πιστεύω πως πας να συμβιβαστείς σε κάτι που δν θα σου κάνει διαφορά στο κεφάλι ενώ μπορείς να επιτύχεις μαλλον κάτι πολύ καλύτερο....Ας μη μιλήσω για το κόστος βέβαια....σκεψου καλά φιλαράκο!!!!!!!

Αυτά είναι! Η τεχνογνωσία μιλάει! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές marmaromenos! Μου έφυγε ήδη το άγχος του ύπνου! Ευχαριστημένος με Bisanga? Καλά αποτελέσματα και καλή χρονιά και σε σένα!
[/quote]

Ευχαριστημένος είμαι με αυτά που είδα όταν έκανα την επέμβαση.Είμαι ακόμα στον δεύτερο μήνα και δεν έχω δει κάτι να αλλάζει όμως αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό.Πάντως καλό θα ήταν να χρησιμοποιούσες και γέννια για την μεταμόσχευση γιατί ήδη είσαι μεγάλο νοργ και θα χρειαστείς ένα επιπλέον μπόνους εκτός από την δότρια του κεφαλιού σου.Σε λίγους μήνες που θα αρχίζει να αλλάζει κάτι στο κεφάλι μου θα ανοίξω θέμα με την μεταμόσχευση μου και θα δεις οτι τα γέννια πραγματικά βοηθάνε πολύ και δεν αφήνουν σημάδια στο πρόσωπο.Δεν ανοίγω τώρα το θέμα γιατι δεν θέλω να κάνω ''θεό'' έναν γιατρό χωρίς να έχω δει το αποτέλεσμα.Είδαμε πολλά παιδια να ανοίγουν θέματα καταενθουσιασμενα και στην συνέχεια να απογοητεύονται.Οπότε για μένα θα κάνετε λίγο υπομονή ακόμα.Καλή επιτυχία και καλή χρονια

koskar

Member

marmaromenos είπε:
Δεν ανοίγω τώρα το θέμα γιατι δεν θέλω να κάνω ''θεό'' έναν γιατρό χωρίς να έχω δει το αποτέλεσμα.Είδαμε πολλά παιδια να ανοίγουν θέματα καταενθουσιασμενα και στην συνέχεια να απογοητεύονται.Οπότε για μένα θα κάνετε λίγο υπομονή ακόμα.Καλή επιτυχία και καλή χρονια
Φιλε θεωρώ ότι οσοι αποφασίζουν να ανοίξουν ενα θέμα με την μεταμόσχευσή τους, το κάνουν για να μοιραστουν την αγωνία και να ζητήσουν απόψεις/γνώμες των άλλων μελών του forum και όχι για να διαφημίσουν κάποιο γιατρό.
Σου ευχομαι τα καλύτερα. Λογικά σε ενα μηνα από τωρα θα έχεις τα πρωτα δειγματα...

Lazaros

New Member

alekontas είπε:
Καήη επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσεις φίλε...απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν πας π.χ σε Rahal ή Hasson που με μια συνεδρία μπορούν να σου βγάλουν 5000grafts και πλέον...με strip φυσικά...έχοντας απο την πρώτη συνεδρία καλύτερο σίγουρα αποτέλεσμα.Οσο για την ουλή επειδή και μένα με προβληματίζει πολύ...πιστεψέ με αν έχεις μαλλί δν θα είσαι <<αναγκασμένος>> για πολύ κοντό κούρεμα γτ απλά θα γουστάρεις να τα μακρύνεις!!!!!Ετσι κ αλλιως και με πολύ κοντο κούρεμα η ουλή δν φαίνεται...δες παραδείγματα και σε ξένα forums...Στα λέω με αγάπη γτ πραγματικά πιστεύω πως πας να συμβιβαστείς σε κάτι που δν θα σου κάνει διαφορά στο κεφάλι ενώ μπορείς να επιτύχεις μαλλον κάτι πολύ καλύτερο....Ας μη μιλήσω για το κόστος βέβαια....σκεψου καλά φιλαράκο!!!!!!!

Ευχαριστώ alekontas για τις ευχές! Παρόλο που συμφωνώ απολύτως με τον τρόπο σκέψης σου, δεν θέλω να αναλάβω αυτή τη στιγμή το ρίσκο της ουλής. Ελπίζω να μην το μετανιώσω στο μέλλον!

marmaromenos είπε:
Σε λίγους μήνες που θα αρχίζει να αλλάζει κάτι στο κεφάλι μου θα ανοίξω θέμα με την μεταμόσχευση μου και θα δεις οτι τα γέννια πραγματικά βοηθάνε πολύ και δεν αφήνουν σημάδια στο πρόσωπο.Δεν ανοίγω τώρα το θέμα γιατι δεν θέλω να κάνω ''θεό'' έναν γιατρό χωρίς να έχω δει το αποτέλεσμα.Είδαμε πολλά παιδια να ανοίγουν θέματα καταενθουσιασμενα και στην συνέχεια να απογοητεύονται.Οπότε για μένα θα κάνετε λίγο υπομονή ακόμα.Καλή επιτυχία και καλή χρονια

Αναμένω το θέμα σου! Πάντως, νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο και για σένα και για όλους μας να άνοιγες το θέμα πρίν την επεμβαση. Για συμβουλές και για γνώση των υπολοίπων!

Μπλουζα