Μεταμόσχευση στην τουρκια

Δημητρης38

Active Member
ρε παιδια μπαρδον..εαν μπεις για μμ και εχεις τριχοπτωση σε εξελιξη ειναι δυνατον μετα απο 1 χρονο που θα δεις και το τελικο αποτελεσμα να μην εχεις καινουργια κενα???ειναι αδυνατον!!!
γιαυτο λεμε τουλαχιστον να σταθεροποιησεις την τριχοπτωση και μετα απο μερικα χρονια να μπεις για μμ
αλλιως η φινα ειναι μονοδρομος....εκτος εαν παρεις μινοξ και σε κρατησει καλα για κανα χρονο αλλα μετα θα εμφανιστουν καινουργια κενα...και αντε παλι διορθωτικη ...και ενας φαυλος κυκλος που δεν εχει τελειωμο και μετα ξεμενεις απο δοτρια και μετα πρεπει να παρεις απο γενια.....και καταληγεις να ζεις τοσο ψυχθοφορα και μιζερα χωρις να χαρεις το μαλι που χρυσοπληρωσες με χρημα και πολυ ψυχικο πονο..
μονο εαν προοριζεσαι για μικρη κλιμακα δηλαδη το πολυ μεχρι 3 αντε 4 αξιζει μμ χωρις φινα με την προυποθεση οτι θα βαζεις τουλαχιστον μινοξ και οτι συντομα θα μπεις για αλλη μια το πολυ 2 μμ και καθαρισες....τα 5αρια 6αρια η παιρνουν φινα η περιμενουν να καθαρισει καλα ο τοπος και μετα αφου μαζεψουν ενα ποσο αρκετα μεγαλο επιλεγουν τοπ γιατρο και με 3 καλα μεγαλα session καθαριζουν
μια για παντα....τα 7αρια θα χρειαστουν πολυ μαρουλι και θα ρουφηξουν οτι μπορουν να βγαλουν απο γενια σωμα κτλπ....ολλα αυτα εφοσων εχεις καλη δοτρια......εαν δεν εχεις καλη δοτρια και προοριζεσαι για μεγαλη κλιμακα εκει ειναι δυσκολα τα πραγματα και δεν ξερω εαν αξιζει.....

@αυτες ειναι προσωπικες αποψεις και δεν σημαινει οτι επειδη τα λεω εγω εχω δικιο....απλα ξεζουμιζοντας ολους αυτους τους μηνες το φορουμ κατεληξα σε αυτα τα συμπερασματα και δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν φιλο....

Eαν τα πραγματα ηταν τοσο απλα οπως τα περιγραφεις τοτε οι δερματολογοι θα συνταγογραφουσαν σε ολους τους 18χρονους φιναστεριδη για να διατηρησουν σε βαθος χρονου ολα τα μαλλια τους. Δεν ειναι τοσο απλα οπως τα περιγραφεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geeorgee

Active Member
ρε παιδια μπαρδον..εαν μπεις για μμ και εχεις τριχοπτωση σε εξελιξη ειναι δυνατον μετα απο 1 χρονο που θα δεις και το τελικο αποτελεσμα να μην εχεις καινουργια κενα???ειναι αδυνατον!!!
γιαυτο λεμε τουλαχιστον να σταθεροποιησεις την τριχοπτωση και μετα απο μερικα χρονια να μπεις για μμ
αλλιως η φινα ειναι μονοδρομος....εκτος εαν παρεις μινοξ και σε κρατησει καλα για κανα χρονο αλλα μετα θα εμφανιστουν καινουργια κενα...και αντε παλι διορθωτικη ...και ενας φαυλος κυκλος που δεν εχει τελειωμο και μετα ξεμενεις απο δοτρια και μετα πρεπει να παρεις απο γενια.....και καταληγεις να ζεις τοσο ψυχθοφορα και μιζερα χωρις να χαρεις το μαλι που χρυσοπληρωσες με χρημα και πολυ ψυχικο πονο..
μονο εαν προοριζεσαι για μικρη κλιμακα δηλαδη το πολυ μεχρι 3 αντε 4 αξιζει μμ χωρις φινα με την προυποθεση οτι θα βαζεις τουλαχιστον μινοξ και οτι συντομα θα μπεις για αλλη μια το πολυ 2 μμ και καθαρισες....τα 5αρια 6αρια η παιρνουν φινα η περιμενουν να καθαρισει καλα ο τοπος και μετα αφου μαζεψουν ενα ποσο αρκετα μεγαλο επιλεγουν τοπ γιατρο και με 3 καλα μεγαλα session καθαριζουν
μια για παντα....τα 7αρια θα χρειαστουν πολυ μαρουλι και θα ρουφηξουν οτι μπορουν να βγαλουν απο γενια σωμα κτλπ....ολλα αυτα εφοσων εχεις καλη δοτρια......εαν δεν εχεις καλη δοτρια και προοριζεσαι για μεγαλη κλιμακα εκει ειναι δυσκολα τα πραγματα και δεν ξερω εαν αξιζει.....

@αυτες ειναι προσωπικες αποψεις και δεν σημαινει οτι επειδη τα λεω εγω εχω δικιο....απλα ξεζουμιζοντας ολους αυτους τους μηνες το φορουμ κατεληξα σε αυτα τα συμπερασματα και δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν φιλο....

Συμφωνω δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα και πολλα τα παραδειγματα απο κυπρο

Τελευταία επεξεργασία:

Stripar

Established Member
Να σου πω την αλήθεια εγώ πιστεύω ότι δεν βλέπει ο Erdoğan τις φωτογραφίες καθόλου
Μα καθόλου !!!...
Έχει ειδικό τμήμα marketing που ασχολείται αποκλειστικά με αυτά τα θέματα , και μόνο πλην ελάχιστων περιπτώσεων όπως όταν πήγα εγώ για το δικό μου consultation και του ζήτησα στη σφήνα να κάνει evaluation ενός μέλους ασχολήθηκε.

Αλίμονο να είχαν και οι γιατροί στο ημερήσιο πρόγραμμά τους να κάνουν και αυτή την λάντζα , γιατί περί λάντζας πρόκειται...

Και όμως έχεις απόλυτο δίκιο!...όλη η ουσία σε μιά παράγραφο ;)

Stripar

Established Member
Επίσης καλό είναι κάποιοι να δείξουν την διορατικότητα και να καταλάβουν αυτά που είπε ο @poseidonas77 στο προηγούμενο post του.
Γιατί πραγματικά αυτή είναι όλη η ουσία και η αλήθεια για την τριχόπτωση και τους τρόπους που πρέπει να κινηθεί ο καθένας αναλόγως το pattern του.

Τώρα άν κάποιοι εθελοτυφλούν , εεε άς μείνουν με την «ευχαρίστηση»!.

Καλό είναι επίσης να μήν γενικολογούμε και να εξειδικεύουμε , γιατί άλλη περίπτωση ένα ΝW3 όπου θα φτάσει μέχρι ΝW4 , άλλη ένα NW5 που θα φτάσει NW7 , άλλη περίπτωση ένα NW1 που θα φτάσει NW6 κ.τ.λ.
Δέν μπορούμε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακί , δέν χτυπάει η Α.Α το ίδιο σε όλους , στις ίδιες ηλικίες , ούτε διαμορφώνουμε τα ίδια pattern όλοι.

Ο @athenian για παράδειγμα...

Βλέπω τους περισσοτέρους να απορούνε γιατί ο γιατρός του πρότεινε , τόσο φέτος όσο και πέρυσι να πάρει fina.
Δέν ξέρω εγώ πολλούς γιατρούς που να μήν κάνουνε έστω την προσπάθεια να την προτείνουν , και ειδικά όταν υπάρχει ένα τόσο μεγάλο διαμορφωμένο NW όπως του athenian με τόσες τρίχες minituriezed σε τόσο μεγάλη έκταση.
Γνωρίζοντας πράγματα θα τολμήσω να πώ , ότι είναι και μεγάλο ρίσκο ένας σοβαρός γιατρός να αναλάβει μία περίπτωση σάν του Athenin χωρίς την λήψη finas .
Και επειδή πιθανόν πολλοί να απορήσουν με αυτό που λέω , αναδημοσιεύω την φωτογραφία του athenian όπου δέν χρειάζεται κάν κάποιος να βάλει γυαλιά ή να ζοριστεί για να διακρίνει το ποσοστό και την έκταση των minituriezed τριχών-θυλάκων που υπάρχουν σε μιά έκταση NW4...

Athenian.jpg

Δείτε και αυτό το video που έχω ανεβάσει σε άλλη ενότητα του forum όπου ο Dr.Arocha εξηγεί τον κίνδυνο για όποιον έχει ένα αρκετό μεγάλο ποσοστό minitiriezed τριχών και σκέφτεται να κάνει μτχ , όπου μπορεί να επιταχύνει την τελογενή φάση των τριχών αυτών και shock loss μόνιμο ή παροδικό

Συνεπώς γιατί είναι λάθος τακτική απο ένα γιατρό να προτείνει fina στην περίπτωση του athenian γνωρίζοντας τους κινδύνους , ενώ με την λήψη finas όπως γνωρίζουν άπαντες όλες αυτές οι τρίχες θα περάσουν σε αναγενή μορφή , θα περιοριστεί το shock loss & θα σταθεροποιηθεί η τριχόπτωσή του συν ότι θα έχει ένα άκρως καλό αποτέλεσμα συνδυαστικά με την μτχ.

Τί μας δίδαξε η πρόσφατη ιστορία με αρκετά μέλη που έκαναν μτχ στην μεγαλόνησο και άλλοι χάσανε τα μοσχεύματα τους άλλοι πάθανε shock loss , και όσοι βέβαια τολμούν πλέον το εγχείρημα δέν στέκονται KAN στην προτεινόμενη δόση του 1,00mg αλλά ανεβάζουν σε 1/3 proscar έτι 1.70mg προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους & ισχυροποιήσουν το αποτέλεσμα της μτχ.

Και βέβαια αυτό το πράττουν αυτόβουλα απο μόνοι τους δέν τους το προτείνει ο γιατρός , απλά επειδή είναι υποψιασμένοι και δέν θέλουν να ρισκάρουν τα λεφτάκια τους και τα μαλλάκια τους σε φιλοσοφικά ζητήματα του ΆΝ πρέπει ή όχι...

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια , δείτε dance , ilcapitano , elmaljako και στην αντίπαλη όχθη Δημήτρης ΣΚ , vayero . giorgos athina , kritikos , bouklas....

sadel

Active Member
βασικα ενας σωστος γιατρος αν δεν κοιταζε μονο το κερδος θα σου προτεινε για αρχη μια λιστα με εξετασεις (θυρεοειδης, σιδηρος, ψευδαργυρος, κ.α.) για να αποκλισει ολα τα αλλα ενδεχομενα και να καταληξει οτι εχεις ΑΑ. πες μου ομως εναν που το κανει αυτο;; πως γινεται καποιος να εχει ΑΑ οταν ολοι οι αντρες στο σοι του δεν εχουν το δικο του πατερν και η ΑΑ ξεκιναει στα γεραματα; (και ειναι σιγουρος οτι ειναι γιος του πατερα του και εγγονος του παππου του)

Stripar

Established Member
@sadel

Όλα αυτά που λές είναι λογικά , αλλά Θεωρητικά και πρακτικά πολύ πρίν κάποιος πάει για μτχ έχει περάσει έστω απο ένα Δερματολόγο !!!.

(για όλο τον παραπάνω έλεγχο που λές)

Κάποιοι απο εμάς έχουμε περάσει απο καμιά ντουζίνα...

Άλλη η δουλειά του Δερματολόγου άλλη του γιατρού μτχ

:)

Υ.Γ:Για το Pattern που λές...δέν υπάρχει λογική στην Α.Α
Μπορεί να έχεις πάρει απο τον αδερφό του παππού σου, μπορεί , μπορεί...

sadel

Active Member
και εγω εχω παει σε 3-4 αλλα κανενας δεν μου ειπε να κανω εξετασεις. ακομα και οταν το ζητησα. ο ενας μου εδωσε κατευθειαν αμινοξεα, ο αλλος μου εδωσε δικες του λοσιον, ο αλλος μου ειπε να παρω φιναστεριδη,... αλλα για εξετασεις ουτε λογο

Corfu Rider

Active Member
Μια καλή και απλή λύση, θα ήταν η λήψη μοσχευμάτων από το σώμα (στήθος, πόδια, χέρια, γένια)..
Τώρα, δεν γνωρίζω γιατί οι κλινικές δεν το κάνουν και πολύ εκτενώς..
Μια ερώτηση: Εάν κάποιος λάβει θυλάκια από τα πχ πόδια, όταν μεταφερθούν στους πχ κροτάφους, η ΤΕΛΙΚΗ μορφή των τριχών που θα αναδυθούν, θα μοιάζει πιο πολύ στις τρίχες τψν ποδιών, ή θα 'πάρει και λίγο από τα γονίδια της περιοχή του κεφαλιού'??
Τόσο χρόνια κάνουν μμ οι κλινικές ανά την υφήλιο.. γιατί ΔΕΝ κοιτάζουν και αυτή την παράμετρο??

poseidonas77

Well-Known Member
sadel ιδια περιπτωση ειμαι και εγω..δεν υπαρχει ιχνος κληρονομικοτητας μεχρι τα 60..το εχω ψαξει διεξοδικα το σοι μου...ειναι οπως τα λεει ο stripar...δεν βγαζεις ακρη με την κωλοαρωστια...
και δεν ειναι ολοι οι γιατροι ιδιοι..το 2010 που πηγα πρωτη φορα σε δερματολογο μου εγραψε μια ντουζινα εξετασεις και μετα δυστυχως μου εγραψε φινα και μινοξ...ο πατερας μου ειναι φαρμακοποιος και μολις ειδε τη συνταγη τη πεταξε στα σκουπιδια...μαλιστα γαμοσταυριζε τον δερματολογο για τη φινα....δυστυχως ειναι το μονο φαρμακο που καταπολεμαει και νικαει για αρκετα χρονια την αα...
με το αζημιωτο βεβαια σε πολλες περιπτωσεις που φανταζομαι εχεις διαβασει εδω μεσα....

Stripar

Established Member
Μια ερώτηση: Εάν κάποιος λάβει θυλάκια από τα πχ πόδια, όταν μεταφερθούν στους πχ κροτάφους, η ΤΕΛΙΚΗ μορφή των τριχών που θα αναδυθούν, θα μοιάζει πιο πολύ στις τρίχες τψν ποδιών, ή θα 'πάρει και λίγο από τα γονίδια της περιοχή του κεφαλιού'??
Μπορεί να μυρίζουν και "ποδαρίλα"... :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Εξαρτάται φίλε τα γένια , το δέρμα ,την έκταση και την πυκνότητα της περιοχής.

Λογικά από 800 εώς και 3000grafts κατά περίπτωση...

sadel

Active Member
δεν προκειται να παρω εγω φινα, ακομα και να με πληρωνουν. ειναι σαν να με λεει καποιος να κοψω τα @@ μου. υπαρχει καπου μια λιστα με ολες τις πιθανες εξετασεις για ασθενειες που μπορει να σχετιζονται με τη φαλακρα;

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Stripar ξεκολα και κανε μια δικια σου σελιδα στο ιντερνετ STRIPAR HAIR INFORMATIONS και βγαλε κανα φραγκο.
Μη δινεις τζαμπα οδηγιες.Και σε ελληνες καλη τιμη κανονισε.:p:p:p

Stripar

Established Member
Stripar ξεκολα και κανε μια δικια σου σελιδα στο ιντερνετ STRIPAR HAIR INFORMATIONS και βγαλε κανα φραγκο.
Μη δινεις τζαμπα οδηγιες.Και σε ελληνες καλη τιμη κανονισε.:p:p:p

Εσύ και ο @gkast , είστε όλα τα λεφτά :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μπλουζα