Μεταμόσχευση στην τουρκια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
@athenian

Καλό θα είναι κάποια στιγμή να ξεκινούσες έστω μια θεραπεία malt (δέν κάνεις καμία)...ένα καλό σαμπουάν , ένα roller , ίσως μία minox , έστω ένα shemin ή μια keto ρε αδερφέ...κάτι τέλος πάντων!.

Είναι κρίμα να στέκεσαι στην DHT απέναντι με ένα "λουλούδι" , όταν αυτή κρατάει "πολυβόλο" !!!.

Δέν θα επιμείνω σε βαριές θεραπείες (fina) γιατί έχεις περάσει από διάφορα "κανάλια" & κάποια αρκετά δύσκολα.

Μήν το βάζεις κάτω , να είσαι ανήσυχος & να της ψάχνεις , όπως και κάνεις...

Εύχομαι ότι καλύτερο!

:)
DHT=FINA
Όλα τα αλλά είναι πεταμένα λεφτά
Shemin το έπαιρνα το 98 τρίχες κατσαρές παραγγελία από Αμερική .....
Saw palmetto χειρότερο και από την φίνα .....
Κινέζικα μαντζούνια ....μπορει να χαλάσεις τα νεφρά σου .....
Δυό φάρμακα υπάρχουν στην πιάτσα μινοξιδίλη για regrowth και φίνα για DHT blocker
Εσυ σαφώς τα ξέρεις πολύ καλύτερα από εμένα

poseidonas77

Well-Known Member
ετσι ειναι δυστυχως οπως τα λεει ο φιλος gkast...2 φαρμακα δουλεουν ουσιαστικα στην αα..ολλα τα υπολοιπα ειναι απλα επικουρικα και ψυχολογικα να λεμε οτι κατι κανουμε

Stripar

Established Member
Όντως όπως τα λέι ο @gkast είναι , και αυτή είναι η ωμή αλήθεια!.

Καλύτερα όμως είναι να κάνεις κάτι (έστω minox) , παρά να μήν κάνεις τίποτα!...

sadel

Active Member
μια ερωτηση για το shock loss: μηπως οταν το εργαλειο που κανει τις τρυπες στην ληπτρια μπαινει μεσα στο δερμα, καταστρεφει/τραυματιζει κατα λαθος τον θυλακα της διπλανης τριχας και για αυτο δεν ξαναβγαινει η διπλανη τριχα; κατα συνεπεια το shock loss θα ειναι περισσοτερο παρατηρησιμο σε μεγαλα session. μηπως δηλαδη δεν ειναι τραυματισμος ιστου αλλα απευθεις των θυλακων;

Νικολας νικ

Well-Known Member
Sadel ειναι το σοκλος αρκετα πολυπλοκο, οσο πολυπλοκη ειναι και η δομη της ριζας κατω απο τριχωτο που περιλαμβανει εκτος απο το θυλακα, αγγεια,νευρα και γενικοτερα ενα δικτυο αιματωσης στο οποιο ολα αυτα συνεργαζονται για να αιματωνεται κ να αναπνεει η ριζα οποτε ο τραυματισμος και η κακωση ενος εκ των παραπανω παραγοντων πιθανον να ειναι ανασταλτικο για τη διαδικασια της επιβιωσης. Πολλες απο τις ριζες που δεχονται τη δραση ,το ξεπερνουν μεσω του μηχανισμου αποκαταστασης του ανθρωπινου οργανισμου και αλλες οχι ομως ενα ποσοστο, ναι, ξαναβγαινει. Ειναι στο χερι του γιατρου στην εμπειρια του και φυσικα στον εκαστοτε ανθρωπο που θα υποβληθει σε επεμβαση το αν και ποσα υγιη μαλλια θα χασει και φυσικα ειναι και το πιο καυτο θεμα στις μ.μ. οπως θα εχεις καταλαβει

Νικολας νικ

Well-Known Member
4500 μου είχε πει πέρσι. Φέτος να πάρω φίνα για 6 μήνες και βλέπουμε.
Athenian, η μ.μ. ειναι μια εξελικτικη διαδικασια ,δηλ ετσι πρεπει να καταλαβουμε επιτελους ολοι, γινεται παντα για να καλυτερευσουμε την υπαρχουσα κατασταση και οχι για να γινουμε μαλλιαδες γιατι δεν θα ξαναγινουμε....πρεπει οπως ειπαν και οι παλιοι, να κανεις συνεχεια θεραπεια και σε καμια περιπτωση να μη πας για 4000 γκραφτς με τη μια .Ξεκινα τη θεραπεια που εσυ θα αποφασισεις,πηγαινε σε ποιοτικο γιατρο και βαλε αρχικα 2500 να δεις και την εμπειρια αλλα και την ανταποκριση που θα εχεις, με 2500 δηλ 4000 τριχες περιπου σιγουρα θα δεις μια διαφορα σημαντικη στα μαλλια σου και θα γινεις και σοφοτερος, οπως και εμεις....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sadel

Active Member
για αυτο και γω θελω να αρχισω απο το κροουν, επειδη εκει δεν εχω καθολου μαλλια. ετσι θα μπορεσω να δω την καθαρη αποδοση τις τεχνικης χωρις παραπλευρες απωλειες. το ερωτημα ειναι, ποσα γκραφτς χρειαζονται για να γεμισουν το κροουν; λογικα πιο λιγα απο οτι επανω, μιας και λογω φορας των τριχων υπαρχει καλυτερη αλληλοκαλυψη. για επανω δεν ενδιαφερομαι τοσο πολυ. υπαρχει μεν αραιωση αλλα τα διπλανα την καλυπτουν καπως εως τωρα.

Νικολα, ειπες οτι η τριχα εχει εναν μηχανισμο αποκαταστασης. καπου ειχα δει, υπαρχει μια κλινικη στην ολλανδια οπου δεν μεταμοσχευουν ολοκληρο τον θυλακα αλλα ενα μερος του. ετσι και τα δυο κομματια με τον μηχανισμο αποκαταστασης αυτοαποκαταστουνται και δεν χανεις ουτε την ληπτρια ουτε την δοτρια. υπαρχει καμια εμπειρια απο αυτην την τεχνικη;

Νικολας νικ

Well-Known Member
Στην Ελλαδα αυτο με τη μιση ριζα το κανει και ο δρ.Καραλεξης, ετσι δηλ. Λεει στο γιουτιουμπ ο ιδιος, θεωρητικα ολα ισχυουν...:cool:

gkast

Active Member
Καραλέξης τι μου θύμησες είχα πάει πριν από χρόνια (προτού ανοίξει το φόρουμ πάλι καλά δηλαδή και ξεστραβωθηκα).
Είχε ανακαλύψει τότε την fue είχε κάνει σε ένα φίλο του γιατρό που συστεγάζεται στο ίδιο ιατρείο το φωνάζει τον τύπο έρχεται μέσα με πέντε μαλλιά με έπιασε νευρικό γέλιο .....
Τι ιστορία ήταν ο τύπος .....τσίμπησε και ένα πενηντάρικο και άντε γεια ....
Τώρα που το σκέφτομαι τι μαλακισμένα λεφτά έχω δώσει με όλα αυτά που έχουμε δώσει σε αγωγές μαντζούνια θα είχα πάει στην Αμερική ....
Αλλά αν δεν πληρώσεις δεν θα μάθεις............δεν μετανιώνω την υγειά μας να έχουμε να χαλάμε ......

Νικολας νικ

Well-Known Member
πηγα και εγω στον Καραλεξη :p, πιο πολυ απο περιέργεια να σου πω(δεν το παιζει φιρμα οπως καποιοι)....επεμβαση με τα σημερινα δεδομενα στην Ελλαδα δεν θα εκανα, παντως ειναι ειλικρινής και δειχνει πολυ καλος ανθρωπος, αυτο αποκόμισα και αυτο εχω να πω μονο, ναναι καλα ο ανθρωπος ....και εμεις επισης

Δημητρης38

Active Member
Ποσο σοβαρα μπορει καποιος να παρει εναν "Γιατρο" που κανει συνεχως λαθος διαγνωσεις

6 μηνες πριν προτεινει επεμβαση μεταμοσχευσης με 4.500 grafts με δοτρια να μην εχει προβλημα
6 μηνες μετα κανει διαγνωση αδυναμης δοτριας και προτεινει θεραπεια με Φιναστεριδη

Φιναστεριδη ?

http://www.menshealth.gr/υγεία/μία-ανατριχιαστική-παρενέργεια

http://www.iatronet.gr/eidiseis-nea...a-katathlipsis-kai-aftoktonikes-skepseis.html

athenian

Well-Known Member
Να σου πω την αλήθεια εγώ πιστεύω ότι δεν βλέπει ο Erdoğan τις φωτογραφίες καθόλου. Εδώ στην μια από τις δύο κλινικές της Κύπρου ο γιατρός σε βλέπει 10 λεπτά πριν την επέμβαση.

sadel

Active Member
οντως. και εγω γιατρο που συνιστα φιναστεριδη πριν και μετα την μμ δεν θα τον εμπιστευτω. οσο καλα και να ειναι τα αποτελεσματα. αν ηταν ετσι θα επαιρνα απο την αρχη φυναστεριδη και θα κρατουσα τα μαλλια μου. και στην τελικη που ξερεις οτι το καλο του αποτελεσμα δεν ερχεται πιο πολυ απο την φιναστεριδη παρα απο την τεχνικη του;

poseidonas77

Well-Known Member
ρε παιδια μπαρδον..εαν μπεις για μμ και εχεις τριχοπτωση σε εξελιξη ειναι δυνατον μετα απο 1 χρονο που θα δεις και το τελικο αποτελεσμα να μην εχεις καινουργια κενα???ειναι αδυνατον!!!
γιαυτο λεμε τουλαχιστον να σταθεροποιησεις την τριχοπτωση και μετα απο μερικα χρονια να μπεις για μμ
αλλιως η φινα ειναι μονοδρομος....εκτος εαν παρεις μινοξ και σε κρατησει καλα για κανα χρονο αλλα μετα θα εμφανιστουν καινουργια κενα...και αντε παλι διορθωτικη ...και ενας φαυλος κυκλος που δεν εχει τελειωμο και μετα ξεμενεις απο δοτρια και μετα πρεπει να παρεις απο γενια.....και καταληγεις να ζεις τοσο ψυχθοφορα και μιζερα χωρις να χαρεις το μαλι που χρυσοπληρωσες με χρημα και πολυ ψυχικο πονο..
μονο εαν προοριζεσαι για μικρη κλιμακα δηλαδη το πολυ μεχρι 3 αντε 4 αξιζει μμ χωρις φινα με την προυποθεση οτι θα βαζεις τουλαχιστον μινοξ και οτι συντομα θα μπεις για αλλη μια το πολυ 2 μμ και καθαρισες....τα 5αρια 6αρια η παιρνουν φινα η περιμενουν να καθαρισει καλα ο τοπος και μετα αφου μαζεψουν ενα ποσο αρκετα μεγαλο επιλεγουν τοπ γιατρο και με 3 καλα μεγαλα session καθαριζουν
μια για παντα....τα 7αρια θα χρειαστουν πολυ μαρουλι και θα ρουφηξουν οτι μπορουν να βγαλουν απο γενια σωμα κτλπ....ολλα αυτα εφοσων εχεις καλη δοτρια......εαν δεν εχεις καλη δοτρια και προοριζεσαι για μεγαλη κλιμακα εκει ειναι δυσκολα τα πραγματα και δεν ξερω εαν αξιζει.....

@αυτες ειναι προσωπικες αποψεις και δεν σημαινει οτι επειδη τα λεω εγω εχω δικιο....απλα ξεζουμιζοντας ολους αυτους τους μηνες το φορουμ κατεληξα σε αυτα τα συμπερασματα και δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν φιλο....

Flosk

Well-Known Member
Να προσθέσω πως πρέπει να προσεχουμε στις περιπτωσεις που αξιολογουμε αν τελικά γίνεται χρήση φινας για να να μην παραπλανιομαστε απο το τελικό αποτέλεσμα..

Μπλουζα