Μεταμόσχευση στην ελλάδα

βαγγελης

Active Member
Απο τη δότρια περιοχή δεν εχω απο τις πρώτες μέρες φωτογραφίες.θα βάλω μια σημερινή.Τα πλαϊνά τα εχω κουρέψει με τη μηχανή δυο φορές πολυ κοντά και δε φαίνεται κάτι απο τη δοτρια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
δεν πειραζει βαγγελη βαλε μια σημερινη φωτο απο τη δοτρια να δουμε πως ειναι.. εχω βαλει και εγω στο δικο μου νημα. ακομη δεν εχει καλυφθει η δικη μου

kwsTakis

Active Member
καλησπερα παιδια,,εκλεισα 3 μηνεσ μμ κ αρχιζω να βλεπω τισ πρωτεσ νεεσ μ τριχεσσσ,,βαγγελη καλα θα πασ

βαγγελης

Active Member
Δυόμιση κι εγώ περιμένω!!Οπως λέει και ο Γονίδης σε ένα απο τα παλιά του τραγούδια..
Ακούω γνώμες..Εχω άραγε ένα 50% ακόμη ;

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    353.3 KB · Προβολές: 265
  • image.jpg
    image.jpg
    788.1 KB · Προβολές: 248
  • image.jpg
    image.jpg
    445.8 KB · Προβολές: 256

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Στους 5 μηνες θα ειναι πιο ξεκαθαρο το τοπιο κανε υπομονη και θα το δουμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
Βαγγελη σε ποιον μηνα εισαι εδω ?
Σε σχεση με τον 1μιση μηνα που ποσταρες στην προηγουμενη σελιδα, δεν βλεπω καμια τρελη διαφορα, εκτος αν με απατουν οι φωτο. Λογικα ειναι νωρις ακομα οποτε κανε υπομονη, καθε μηνα θα εισαι και καλυτερος.

tasos33

Well-Known Member
βαγγελη στους δθομιση μηνες δεν εχειε δει ακονα τιποτα...βαζεις μινοξ η κατι αλλο?βλεπω εχουν φυτρωσει αρκετες και εχουνε κ μηκος που σημαινει οτι εχουν βγει πριν το διμηνο η ειναι τριχες που δεν ειχαν πεσει η ειναι μαμισιες που δυναμωσαν απο μινοξ αν βαζεις...θελεις πολλους μηνες ακομα να δεις το τελικο αποτελεσμα

βαγγελης

Active Member
Ναι βάζω μινοξ απο τις δέκα μέρες και μετα.Πραγματι αυτές οι τρίχες ειναι μεταμοςχευμενες και δεν έπεσαν.

tasos33

Well-Known Member
αρα στην περιπτωση σου ακομα δεν εχει καν ξςκινησει η επανςκφυση των νεων μαλλιων.......

Νικολας νικ

Well-Known Member
Βαγγελη πας πολυ καλα, πιστευω, δεν ειχες καθολου hairline πριν και τωρα εχεις μαλλακια η εικονα σου ηδη εχει αλλαξει ομως ειναι νωρις ακομη συνεχισε να ενημερωνεις, βλεπω οτι τα νεα γκραφτς δεν εχουν πεσει ολα, σιγουρα το αποτελεσμα αργει ακομα αλλα θα εισαι καλυτερα απο πριν με τα 2 χιλιαδες που εβαλες

kwsTakis

Active Member
εκλιεισα 4 μηνεσ,,κ αυτα ειναι τα αποτελεσματα..νομιζω παω καλα,θελω την γνωμη σασ

Συνημμένα

• 11787340_1604602846475331_1447973527_n.jpg
    11787340_1604602846475331_1447973527_n.jpg
    90.1 KB · Προβολές: 379
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα