Μεταμόσχευση στην ελλάδα

gkast

Active Member
Καλή επιτυχία και απο μένα έυχομαι να πάνε όλα καλά ....έιδαμε και τα πολλά grafts...όλα έιναι υποκειμενικά

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
αν η φωτο του τετρ. εκατοστου ειναι αντιπροσωπευτικη για το συνολο της μεταμοσχευμενης περιοχης τοτε ειναι μαλλον λιγα διοτι τα μαμα μαλλια οπως φαινεται και στις φωτο πριν την μτμ ειναι ελαχιστα και χωρισ θεραπεια θα πεσουν κ αυτα συντομα, οποτε μενουμε στα 30 περιπου
Σίγουρα χωρίς φίνα έχει μεγάλες πιθανότητες να πέσουν στα 30 όντως ...Τουλάχιστον να ήταν 40-45 grafts/cm3

Corfu Rider

Active Member
Βαγγέλη, σου είπαν δηλαδή ότι θα ξανατοποθετηθουν περισσότερα θυλακια στο μελλον? Δηλ σε 12 μήνες για παραδειγμα?
Αυτός πιστεύεις ότι είναι ο λόγος της συγκεκριμένης πυκνοτητας?
Μήπως σου ανέφεραν για κίνδυνο shockloss κτλ..?
Κατά την γνώμη μου, γιατί να μην σου μετεμφυτευαν περισσότερα θυλακια? Εξάλλου θα λάμβαναν και περισσότερα χρήματα εαν σου έκαναν 3000 grafts για παράδειγμα...

gkast

Active Member
Βαγγέλη, σου είπαν δηλαδή ότι θα ξανατοποθετηθουν περισσότερα θυλακια στο μελλον? Δηλ σε 12 μήνες για παραδειγμα?
Αυτός πιστεύεις ότι είναι ο λόγος της συγκεκριμένης πυκνοτητας?
Μήπως σου ανέφεραν για κίνδυνο shockloss κτλ..?
Κατά την γνώμη μου, γιατί να μην σου μετεμφυτευαν περισσότερα θυλακια? Εξάλλου θα λάμβαναν και περισσότερα χρήματα εαν σου έκαναν 3000 grafts για παράδειγμα...
Πάνε με συνεδρίες ... Αυτό που με απασχολεί είναι τα 2000grafts σε πόση ώρα βγήκαν ......
Εαν κάνουν και επαναληπτική στο 12μηνο και βγάλουν και άλλα 1000-1200grafts τότε τό θέμα πάει πολύ καλά ....και έχει λογική .

Corfu Rider

Active Member
Εσύ ghast, θα προτιμούσες πχ να σου μετεμφυτευαν 3000 θυλακια σε 2 ημέρες (δηλ 2 συνεχόμενες συνεδρίες) η τα μισά τωρα και τα άλλα μισά σε 12 μηνες?
Έχει βάση αυτό που κάνει η DHI για αποφυγή σοκλος η είναι το σύστημα της κλινικής αυτό?

gkast

Active Member
Για να είμαι ειλικρινείς σίγουρα θα ήθελα να βάλω 3000grafts και να τελείωνα αλλά όσο και να μας φαίνεται περίεργο για fue τα 1500 - 2000grafts είναι ιδανικό νούμερο για να αποφύγεις το shok loss η κακή φύτρωση των μοσχευμάτων .. Και ιδιαίτερα εαν δεν παίρνεις και φίνα νομίζω πως εξασφαλίζεις μια καλή φύτρωση .
Η fue θέλει υπομονή και οργάνωση διαφορετικά κάνεις στριπ .....
Το θέμα όμως είναι εαν αποδέχεσαι να κάνεις στριπ ...

βαγγελης

Active Member
Καλημέρα σε όλους.Ναι μου πρότειναν την ώρα της συνεδρίας να συνεχίσω και την επόμενη ημέρα,να μου βάλουν και στο crown αλλά για οικονομικούς λόγους δεν έκανα και δεύτερη συνέδρια.Μπορω μου είπαν να ξαναπάω σε εννιά μήνες.Οσον αφορά το shock loss ο γιατρός μου είπε πως δεν παίζει αλλά μου πρότεινε μετα απο δίκη μου σχετική ερώτηση πως καλό θα ήταν να πάρω φίνα για να δυναμώσουν και τα μαλλιά που εχω απο πριν τη μ.μ

βαγγελης

Active Member
Μέσα σε 4,5 ώρες μου έβγαλε τα μοσχεύματα.Μετα κάναμε διάλειμμα και μου έβαλε τα μοσχεύματα.Πρωτα κάλυψε την Α ζώνη ,μετα την Β και τελείωσε σβήνοντας προς τα πίσω

sven

Active Member
Καλο θα ήταν να άνοιξεις ένα δικο σου θέμα με φωτογραφίες πριν και μετά και κάθε περίπου δυο τρείς μήνες να κάνεις μια ενημέρωση και φυσικά εκεί θα μπορείς να ρώτας τυχόν απόριες της γύρω απο την εξέληξή ώστε να ενημερώνονται άτομα που είναι υποψήφιοι για μμ. Ενδιαφέρει πολλούς η συγκεκριμένη κληνική μιας και βρήσκετε στην Ελλάδα για να γνωρίζει ο κόσμος άν κάνουν καλά την δουλεία τους ή όχι.Το τελικό αποτέλεσμα θα φανεί κάπου στους 9 μήνες τι δουλεία έχει γίνει.

Βαγγέλη καλη φύτρωση να έχεις :)

Τελευταία επεξεργασία:

Corfu Rider

Active Member
Σε ευχαριστούμε Βαγγέλη, να προσέχεις τις πρώτες ημέρες και καλή φύτρωση..
Εάν έκανες και δεύτερη ημέρα, πόσο θα κόστιζε συνολικά και για πόσα ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ? (Όχι τριχες, γιατί γίνεται μπέρδεμα όταν υπολογίζουμε τριχες..).
Η εμπειρία της μεταμόσχευσης στην DHI, πως σου φάνηκε?
Σου εμπνέουν εμπιστοσύνη για την ποιότητα της υπηρεσίας που προσφερουν? Νιώθεις ότι θα πετύχει η επεμβαση?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corfu Rider

Active Member
Για να είμαι ειλικρινείς σίγουρα θα ήθελα να βάλω 3000grafts και να τελείωνα αλλά όσο και να μας φαίνεται περίεργο για fue τα 1500 - 2000grafts είναι ιδανικό νούμερο για να αποφύγεις το shok loss η κακή φύτρωση των μοσχευμάτων .. Και ιδιαίτερα εαν δεν παίρνεις και φίνα νομίζω πως εξασφαλίζεις μια καλή φύτρωση .
Η fue θέλει υπομονή και οργάνωση διαφορετικά κάνεις στριπ .....
Το θέμα όμως είναι εαν αποδέχεσαι να κάνεις στριπ ...
Σωστό ακούγεται..
Άρα, πιστεύεις πως η DHI ενεργεί σωστά στην οικονομία μεταμοσχευματων η το κάνουν για να ξαναπάμε μετά από κάποιο διάστημα, και να υπάρχει η ανάλογη χρέωση?
Πάντως, εγώ διαφωνώ κάθετα με υπολογισμούς που αναφέρουν τριχες και όχι μοσχεύματα..
Πιστεύω θα ήταν πιο ευθύς συναλλαγή να πληρώνουμε για θυλακια.. Συμφωνείς?

gkast

Active Member
Ετσι πρέπει να έιναι για να έχεις ένα ξεκάθαρο πλάνο που βαδίζεις ώστε να μπορεί ο πελάτης να υπολογίζεi τα grafts που θέλει να βάλει και όχι με τρίχες...που έιναι τελείος υποκειμενικό .
Τώρα σχετικά με την οικονομία των μοσχευμάτων .....εαν έχεις μεγάλη έκταση αραίωση όπου και να πας θέλεις επαναληπτική
εδώ με φίνα άτομα και ξαναπάνε ...καλό έιναι να μην έιμαστε λίγο συγκρατειμένοι για να αποφύγουμε πιθανές αστοχίες του ιατρικού team...
Aυτό που με προβληματίζει έιναι η πυκνότητα των μοσχευμάτων ...δηλ ο lorenzo με το pen choi γιατί φτάνει σε πυκώτητες απο 55-70cm3 και δεν μπορούμε εμέις ή δεν θέλουμε...και στην τελική έιναι και της ίδιας λογικής σχετικά με την οικονομία των μοσχεύματων.
....Εντάξει χαώδεις διαφορά και στα λεφτά πουλας το αυτοκίνητο για 3000grafts και αν σου φτάσουν...

Τελευταία επεξεργασία:

βαγγελης

Active Member
Φίλε Corfu ήταν μια καλή εμπειρία και αν χρειαστεί πάλι στην d.i θα πάω,έμεινα ευχαριστημένος.Οσο για το οικονομικό αν καθόμουν και την επόμενη θα πλήρωνα 4000€ με καλή τιμη.

tasos33

Well-Known Member
φιλε βαγγελη προφανως εννοεις πως εμεινες ευχαριστημενος απο τν εξυπηρετηση και το κλιμα της κλινικης, ακομα για το αποτελεσμα δεν μπορεις να πεις οτιδηποτε μιας και και το εξαμηνο αργει ακομα, αν υποθεσουμε οτι δεν θα ειναι αυτο που θες ,που ευχομααι και θελω να παει τελεια, προφανως και δεν θα εισαι ευχαριστημενος κσι δεν θα ξαναπας
πιστευω τ πως αυτος ο υπερμετρος ενθοθσιασμος εχει να κανει με το γεγονος οτι εχεισ εκπληρωσει την επιθυμια σου για μτμ και δεν ειναι ενας ενθουσιασμος κατευθυνομενος εκθειαζοντας την εν λογω κλινικη, γιατι προσωπικα με τα τοσα θετικα που ακουω πριν καν να εχει βγει η πρωτη τριχα μου κινει καποιες υποψιες,φιλικα παντα και χωρις ιχνος εμπαθειας

Corfu Rider

Active Member
Για το κλίμα, το περιβάλλον, την εξυπηρέτηση και την καθαριότητα της DHI θα συμφωνήσω και εγώ 100%. Τα καλά να λέγονται (όπως και τα άσχημα εξαλλου). Σε αυτό είμαι απόλυτος και ξεκάθαρος: ότι πράγματι είναι εντάξει σε αυτά.
Όμως, ΕΓΩ δεν μπορώ καν να γράψω το οτιδήποτε σχετικό με την μεταμόσχευση, καθώς δεν έχω κάνει.. αλλά, ρωτάω και μαθαίνω, και αναλόγως ενημερώνω.. όσον αφορά τις πυκνότητες, ας μας πει επιτέλους κάποιος εκ των πολλών που εχουν κάνει πυκνωση στην DHI, τι ακριβώς συμβαίνει. Ο ghast πολύ σοφά ανέγειρε μια λογική απορία.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς που ξέρουν το know how της κλινικής να μας δώσει επιτέλους μια απάντηση ?

Δημητρης38

Active Member
Καλησπέρα.Θελω να σας ρωτήσω: οι τρίχες που πέφτουν μαζί με τα κακαδακια θα ξαναβγούν;;

Βαγγελη οταν εσυ εγραφες οτι εισαι υπερμετρα ενθουσιασμενος, οι παλιοι εδω σου γραφανε να κρατησεις τον ενθουσιασμο σου για το τελος. Εννουσαν αυτο ακριβως που ρωτας... "οι τριχες που πεφτουν μαζι με τα κακαδακια θα ξαναβγουν" ?
Σε 12 μηνες θα το μαθεις πρωτος απο ολους !!! ;)

Κατα τα αλλα σου ευχομαι καλη επιτυχια να εχεις και υπομονη .... !!!

Μπλουζα