Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σίγουρα χωρίς φίνα έχει μεγάλες πιθανότητες να πέσουν στα 30 όντως ...Τουλάχιστον να ήταν 40-45 grafts/cm3αν η φωτο του τετρ. εκατοστου ειναι αντιπροσωπευτικη για το συνολο της μεταμοσχευμενης περιοχης τοτε ειναι μαλλον λιγα διοτι τα μαμα μαλλια οπως φαινεται και στις φωτο πριν την μτμ ειναι ελαχιστα και χωρισ θεραπεια θα πεσουν κ αυτα συντομα, οποτε μενουμε στα 30 περιπου
Πάνε με συνεδρίες ... Αυτό που με απασχολεί είναι τα 2000grafts σε πόση ώρα βγήκαν ......Βαγγέλη, σου είπαν δηλαδή ότι θα ξανατοποθετηθουν περισσότερα θυλακια στο μελλον? Δηλ σε 12 μήνες για παραδειγμα?
Αυτός πιστεύεις ότι είναι ο λόγος της συγκεκριμένης πυκνοτητας?
Μήπως σου ανέφεραν για κίνδυνο shockloss κτλ..?
Κατά την γνώμη μου, γιατί να μην σου μετεμφυτευαν περισσότερα θυλακια? Εξάλλου θα λάμβαναν και περισσότερα χρήματα εαν σου έκαναν 3000 grafts για παράδειγμα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σωστό ακούγεται..Για να είμαι ειλικρινείς σίγουρα θα ήθελα να βάλω 3000grafts και να τελείωνα αλλά όσο και να μας φαίνεται περίεργο για fue τα 1500 - 2000grafts είναι ιδανικό νούμερο για να αποφύγεις το shok loss η κακή φύτρωση των μοσχευμάτων .. Και ιδιαίτερα εαν δεν παίρνεις και φίνα νομίζω πως εξασφαλίζεις μια καλή φύτρωση .
Η fue θέλει υπομονή και οργάνωση διαφορετικά κάνεις στριπ .....
Το θέμα όμως είναι εαν αποδέχεσαι να κάνεις στριπ ...
Καλησπέρα.Θελω να σας ρωτήσω: οι τρίχες που πέφτουν μαζί με τα κακαδακια θα ξαναβγούν;;