panoslydios
New Member
''Η τριχόπτωση είναι μια ύπουλη ασθένεια που θα μας κυνηγαει σε όλη μας τη ζωή, όσες μεταμοσχεύσεις και αν κάνουμε και όποια θεραπεία και αν ακολουθήσουμε.''

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Gio είπε:Πλήρης αναδόμηση εμπρόσθιου τμήματος όσο και πλαινών ωστόσο δεν μπορείς να γνωρίζεις το τελικό αποτέλεσμα σε ποσοστό επιβίωσης των μοσχευμάτων. Νομίζω πάντως ότι και ο Dim74 εδώ στην Ελλάδα έβαλε 2500 μοσχεύματα στο εμπρόσθιο τμήμα..
JohnnyThePirate είπε:Τι θα γίνει όμως όταν σταδιακά πέσουν τα πίσω μαλλιά και μείνει μόνο μία πυκνή και μεταμοσχευμένη hairline;Λαμπατέρ!
krhtikos21 είπε:JohnnyThePirate είπε:Τι θα γίνει όμως όταν σταδιακά πέσουν τα πίσω μαλλιά και μείνει μόνο μία πυκνή και μεταμοσχευμένη hairline;Λαμπατέρ!
προφανως παίρνει φίνα για ν κανε κτ τέτοιο και μάλλον δεν έχει παρενέργειες.
crossfire είπε:κοιταξτε εδω που στριμωχνει ο rahal 3000 και πλεον grafts...και με 100% επιτυχια.
στην ελλαδα δεν μπορουν να τα βαλουν ουτε σε επιπεδο norwood 5...
το γνωστο τροπαριο.....σιγα σιγα για μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας κτλ,για να σε ταλαιπωρουν
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
crossfire είπε:krhtikos21 είπε:JohnnyThePirate είπε:Τι θα γίνει όμως όταν σταδιακά πέσουν τα πίσω μαλλιά και μείνει μόνο μία πυκνή και μεταμοσχευμένη hairline;Λαμπατέρ!
προφανως παίρνει φίνα για ν κανε κτ τέτοιο και μάλλον δεν έχει παρενέργειες.
εννοειται φινα
Gio είπε:Αλλωστε να σου πω κάτι; Και εμένα προσωπικά δεν θα με πειράζει μετά από 10 χρόνια αν έχω μαλλιά ή όχι.
tropheus είπε:Gio είπε:Αλλωστε να σου πω κάτι; Και εμένα προσωπικά δεν θα με πειράζει μετά από 10 χρόνια αν έχω μαλλιά ή όχι.
Μη βάζεις στοίχημα ...