3746741 είπε:
Δυστυχως ολα τα παλια μελη ειμαστε αντιθετοι σε τετοιες συζητησεις!
Oλοι σε μεταξυ μας συζητησεις που εχουμε κανει εχουμε πει πως το φορουμ εχει αρχισει κ χαλαει γιαυτο σιγα σιγα εχουμε αρχισει κ απεχουμε!
Βετερανοι στο θεμα της τριχοπτωσης,με απιστευτη ενημερωση απο site του εξωτερικου,με ταξιδια (οχι 1 κ 2) στο εξωτερικο εχουν σταματησει να γραφουν εδω μεσα!
Κ ο λογος?
Αυτες οι συζητησεις!Μου το εχουν δηλωσει ξεκαθαρα!
Ουτε βαρεθηκαν,ουτε σταματησαν να ασχολουνται με το θεμα τριχοπτωση!
Καθε αλλο θα μπορουσα να πω!
Απλα ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ!!
Ποιοι ειναι αυτοι οι παλιοι?Και γιατι δεν βγαινουν να το πουν οι ιδιοι?
Εγω ειμαι πιο παλιος απο σενα εδω και αυτες οι συζητησεις ειναι ο λογος που πλεον συμμετεχω περισσοτερο.Πριν βαραγα ενεσεις...με τα σπουδαια νεα και αρθρα για την αποτελεσματικοτητα της fina και τις μινοξ,που αναμασαγαμε για μια 5ετια.Αυτα εκαναν οι ''σπουδαιοι'' παλιοι...
Δεν καταλαβαινω γιατι σε χαλανε καποιες αλλες αποψεις,εφοσον ειναι σε ξεχωριστο κομματι του φορουμ,χωρις να επηρεαζει τα αλλα που λατρευεις.
Αν δεν τα παιρνεις(χρηματα) λυπαμαι.Δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση στο γιατι θα μπορουσε να σε χαλανε ΤΟΣΟ οι εδιαφορετικες αποψεις.
Τα παλια μελη δλδ μαζι με σε ενα τον ''παλιο'',θελουν να συνεχιστει το φινα/μινοξ παραμυθι μεχρι το 3000 και να απαγορευεται η οποιαδηποτε αλλη συζητηση εδω μεσα περαν των αγαπημενων σου φαρμακων και των μεταμοσχευσεων?
Τι καταφεραν τα παλια μελη εκτος απο το αναμασημα ιδιων θεραπειων που υπαρχουν δεκαετιες και ξενερωσαν κιολας...χαχα.
ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ.
Αν σε χαλανε ολα αυτα υπαρχει και το αλλο μερος του φορουμ.
Τελευταιο μηνυμα (το εχω πει ξανα 2 φορες σε παραπανω ποστ μου) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!
Μιλωντας για εμενα με ποναει να βλεπω το φορουμ αυτο σε αυτη την κατασταση!!
ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΡΙΣΤΕΣ?
ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΕΝΑ
ΦΟΡΟΥΜ?
Aν δεν ξερεις τι σημαινει φορουμ,ψαξε να το βρεις...
Ρε τι διαβαζουμε...