Μεταμόσχευση στην Ελλάδα; Με τίποτα!

3746741

Member
krhtikos21 είπε:
επίσης που λες για παλιους ο τροφέας ακόμα γράφει και βοηθά πολύ κόσμο
και τον θεωρω από τα πιο ψαγμένα άτομα εδώ μέσα και ποτέ δε γύρισε να βγάλει κομπλεξ και τουπέ που ενώ διαφωνώ μαζί του σε θεραπείες που κάνει να μου την πει για τις μ@λακίες που θέλω να πειραματιστώ.και τον άνθρωπο τον έχω πρήξει σε ερωτήσεις.

ΤΡΟΦΕΑ είσαι μεγάλος!!! :)

γιατι ειδες να γραψω πουθενα οτι εχουν φυγει ολα τα παλια μελη???

για πες μου ομως,που ειναι η πλειοψηφια?

σε τι συχνοτητα γραφουν?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
3746741 είπε:
krhtikos21 είπε:
και τον θεωρω από τα πιο ψαγμένα άτομα εδώ μέσα και ποτέ δε γύρισε να βγάλει κομπλεξ και τουπέ που ενώ διαφωνώ μαζί του σε θεραπείες που κάνει να μου την πει για τις μ@λακίες που θέλω να πειραματιστώ.και τον άνθρωπο τον έχω πρήξει σε ερωτήσεις.

σε τι συχνοτητα γραφουν?

μπορεί να μεγάλωσαν , ή να τους πέσαν όλα :p.
xaxaxaxa.
πλάκα κάνω κτ με έχει πιάσει σήμερα και καυλαντίζω.

όντως γράφουν λίγα και μπαίνουν σπάνια αλλά δε ξέρω γτ.ίσως βαρεθήκαν.

Dimit

New Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Gio είπε:
Παιδιά, μπορεί να σας φανεί κάπως αυτό που θα πω αλλά σαν παθών προσέξτε με. Λοιπόν, την σήμερον ημέρα η μεταμόσχευση έχει γίνει εξαιρετικά απλή διαδικασία (φυσικά όχι για τον οποιονδήποτε αλλά για εξειδικευμένο προσωπικό) . Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η ίδια και εντός Ελλάδας και εκτός. Αυτό που η αλλάζει είναι η φιλοσοφία, ο επαγγελματισμός αν θέλετε. Αν ο γιατρός είναι σοβαρός επαγγελματίας ακόμα και αν ανήκει σε ομάδα κλινικής τότε δεν έχει σημασία η εθνικότητα. Μιλάω εκ πείρας. Φιλικά πάντα :)

Συμφωνω απολυτα φιλε...ετσι ειναι.Με τα καινουργια εργαλεια κ με εναν εξειδικευμενο γιατρο η μεταμοσχευση μαλλιων ειναι πλεον κατι πολυ απλο. φιλε Dimit σχετικα με την μεταμοσχευση σου στο εξωτερικο και στο σημειο που ειπες οτι ο γιατρος σου εκανε τις τρυπες κ εφυγε..............εμενα η DHI μου εβαλε ταυτοχρονα τους θυλακες την ωρα που εκανε τις τρυπες με ενα εργαλειο που λεγεται implanter αν δεν κανω λαθος.Καταλαβαινεις λοιπον οτι καποιοι δουλευουν με πιο εξελιγμενα εργαλεια και αλλοι ανοιγουν τρυπες κ περιμενουν να βαλουν τους θυλακες με τις τσιμπιδες.

Φίλε εγώ πήγα σε ένα από τα 5 πιο γνωστά ονόματα παγκοσμίως. Λες να ήξερε αυτός λιγότερα και να εφαρμόζει απαρχαιωμένη τεχνική; Θα σου πρότεινα, λοιπόν, να περιμένεις να βγουν τα νέα σου μαλλιά και μετά μιλάς για implanters και highlanders. Τα λέμε σε κανά εξάμηνο πάλι όταν θα μπορούμε να εκτιμήσουμε το αποτέλεσμα σου, το οποίο εύχομαι να σε ικανοποιεί.

3746741

Member
krhtikos21 είπε:
3746741 είπε:
krhtikos21 είπε:

σε τι συχνοτητα γραφουν?

μπορεί να μεγάλωσαν , ή να τους πέσαν όλα :p.
xaxaxaxa.
πλάκα κάνω κτ με έχει πιάσει σήμερα και καυλαντίζω.

όντως γράφουν λίγα και μπαίνουν σπάνια αλλά δε ξέρω γτ.ίσως βαρεθήκαν.

ειδες?
μονο σου παραδεχεσαι οτι τα ποστ σου ειναι απο καυλαντισμα,συνεπως για τον π@ουτσο!!!

Dimit είπε:
ΜΙΚΕΣ είπε:
Gio είπε:
Παιδιά, μπορεί να σας φανεί κάπως αυτό που θα πω αλλά σαν παθών προσέξτε με. Λοιπόν, την σήμερον ημέρα η μεταμόσχευση έχει γίνει εξαιρετικά απλή διαδικασία (φυσικά όχι για τον οποιονδήποτε αλλά για εξειδικευμένο προσωπικό) . Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η ίδια και εντός Ελλάδας και εκτός. Αυτό που η αλλάζει είναι η φιλοσοφία, ο επαγγελματισμός αν θέλετε. Αν ο γιατρός είναι σοβαρός επαγγελματίας ακόμα και αν ανήκει σε ομάδα κλινικής τότε δεν έχει σημασία η εθνικότητα. Μιλάω εκ πείρας. Φιλικά πάντα :)

Συμφωνω απολυτα φιλε...ετσι ειναι.Με τα καινουργια εργαλεια κ με εναν εξειδικευμενο γιατρο η μεταμοσχευση μαλλιων ειναι πλεον κατι πολυ απλο. φιλε Dimit σχετικα με την μεταμοσχευση σου στο εξωτερικο και στο σημειο που ειπες οτι ο γιατρος σου εκανε τις τρυπες κ εφυγε..............εμενα η DHI μου εβαλε ταυτοχρονα τους θυλακες την ωρα που εκανε τις τρυπες με ενα εργαλειο που λεγεται implanter αν δεν κανω λαθος.Καταλαβαινεις λοιπον οτι καποιοι δουλευουν με πιο εξελιγμενα εργαλεια και αλλοι ανοιγουν τρυπες κ περιμενουν να βαλουν τους θυλακες με τις τσιμπιδες.

Φίλε εγώ πήγα σε ένα από τα 5 πιο γνωστά ονόματα παγκοσμίως. Λες να ήξερε αυτός λιγότερα και να εφαρμόζει απαρχαιωμένη τεχνική; Θα σου πρότεινα, λοιπόν, να περιμένεις να βγουν τα νέα σου μαλλιά και μετά μιλάς για implanters και highlanders. Τα λέμε σε κανά εξάμηνο πάλι όταν θα μπορούμε να εκτιμήσουμε το αποτέλεσμα σου, το οποίο εύχομαι να σε ικανοποιεί.

Dimit αυτο το ονομα που πηγες δεν σου ειπε να βαζεις καστορελαιο??

Κοτσο σε πιασαν φιλε!!!!

Τωρα θα χες βρει την υγεια σου κ τοσα χρονια ασχολεισαι με φινα/μινοξ....

panoslydios είπε:
3746741 είπε:
Πιστευω μονο αυτα που βλεπω!
Οταν θα κανεις μεταμοσχευση με την μεθοδο strip κ θα βαλεις καστορελαιο στην ουλη κ θα γεμισει μαλλι η ουλη τοτε ελα να με βρεις!

Μεχρι τοτε θα λεω κ εγω για την ιστορια με την γοργονα κ τον ξαδερφο!!!

ελπιζω να μην χρειαστει να κανω μεταμοσχευση ποτε.
Εχω ηδη ραμματα στο χερι και ειναι πολλα.Και θα πρεπει να ξανανοιχθουν.

Οπως επισης ελπιζω να μην τυχαινει να συναντιεμαι με επιθετικα ατομα.
Η επιθετικοτητα τους τα κανει να μην βλεπουν αποτελεσμα.
Και με επηρεαζουν δυστυχως αν και θα επρεπε να τα αφηνω στην επιθετικοτητα τους.

Γιατι δεν του δινεις μια ευκαιρια.Μιση ωρα μασαζ την ημερα στην ουλη με καστορελαιο.Η βαζοντας στην περιοχη castor oil packs.
Θα κανεις πολυ καιρο να δεις αποτελεσματα αλλα θα ερθουν αν εισαι επιμονος και υπομονετικος.

πως εισαι τοσο σιγουρος αφου δεν εχεις κανει μεταμοσχευση???

γιατι δεν πας Αντιπαρο να βρεις την γοργονα??

Dimit

New Member
O panoslydios λεει πολλές 'παραξενιές' και μου την εδινε πολύ και μένα παλαιότερα, αλλά έχω καταλάβει ότι είναι καλό παιδί με αγαθές προθέσεις. Τώρα, έχουν δίκιο οι προηγούμενοι, αν βάλεις καστορέλαιο, ιώδιο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο στο κεφάλι σου, καλά να πάθεις!

weznem

Well-Known Member
3746741 είπε:
weznem είπε:
τα παλαια μελη εχουν καποια διαφορετικη ιεραρχεια στο φορουμ?μετραει η γνωμη τους περισσοτερο απο ενα νεο μελος?δεν συμφωνε με τετοιες αποψεις,που με παραπέμπουν στα στρατιωτικα χροναι με τα κομπλεξακια(παλιοί-ψάρια)..δημοκρατια υπαρχει.. ετσω και ενας να ενδιαφερεται για το καστορελεαιο,πρεπει να εχει το δικαιωμα να διαβασει τετοια νηματα,,δεν εμποδιζει κανεις νομιζω τα <παλαια μελη> να ποσταρουν θεραπειες μελετες καινουργιες κτλ... τελος παντων οτι θελουν σε εξιδεικευμένα νηματα, μην μεγαλοποιούμε καταστάσεις προς χάριν εντυπωσιασμού.... υπαρχουν θεματολογιες στο φορουμ αρκετες με τις θεραπειες θα ελεγα οποτε ολα ειναι ξεκαθαρα... ετσι θεωρω εγω τουλαχιστον.. αλλα θα χαλασουμε και αυτο θεμα το οποιο δεν μας ανηκει,και ειναι ασεβεια προς το προσωπο του δημιουργου αυτου του νηματος.. ας το σταματησουμε εδω.. φιλικα :)

αν εσυ αυτο καταλαβες για τα παλια μελη με το παλιος - νεος τοτε χαιρετισματα.....

ή μαλλον οποιος εχεις τη μυγα μυγιαζεται!!

κ επειδη ξερω κ τον δημιουργω του νηματος κ εχουμε κανει αυτη την συζητηση αυτος να δεις πως βριζει αυτες τις αηδιες που γραφονται περι καστορελαιου!!!

Οταν θα φτασεις κ εσυ να εχεις ασχοληθει 10 κ 15 χρονια με την τριχοπτωση τα ξαναλεμε...

φιλε μου καλε, οταν μου λες οτι τα παλια μελη δεν γρφαουν για τον α η β λογο κτλ.. σου απαντω αν τα παλαι α μελη εχουν αλλη ιεραρχεια στο φορουμ,, εννοωντας δηλαδη γιατι πρεπει να λαβουμε την γνωμη των παλαιων πιο σοβαρα απο εναν νεο,,μας ενδιαφερει αν αυτος που θα μιλησει εχει κατι να βγει απο τα λεγομενα του και οχι αν εγγραφθηκε στο φορουμ το 2010 η το 2013.

με την λογικη την δικια σου(που ειναι φασιστική και φυσικα λανθασμένη ) θα μπορει να σου πει καποιος που ασχολειται 30 χρονια με την τριχοπτωση να μην εκφερεις γνωμη..οταν φθασεις τα 30χρονια τα λεμε? ας σοβαρευτουμε καλυτερα,και να μιλαμε με νηφαλιοτητα..

τελος δεν σου ειπα να μου πεις πια ειναι η γνωμη του <ιδιοκτητη> του νηματος,απλα σου ειπα οτι σπαμαρουμε το θεμα του, μιλωντας εκτενως για κατι ασχετο απο τον λογο για τον οποιο φτιαχτηκε..

σε τι εχω την μυγα δεν αντιλαμβανομαι? εμενα δεν με πειραζουν ουτε τα κλασικα θεματα θεραπειων ουτε τα εναλλακτικά..
καλος υπαρχουν και τα δυο ο καθενας διαλεγει τι θελει να ακολουθησει... εφοσον θελει πρωτίστως..

Dimit

New Member
το μόνο σίγουρο είναι ότι η τριχόπτωση μας έχει κάνει πιο νευρικά άτομα, με πρώτο εμένα :) χεχε .

vag25

Well-Known Member
3746741 είπε:
Δυστυχως ολα τα παλια μελη ειμαστε αντιθετοι σε τετοιες συζητησεις!

Oλοι σε μεταξυ μας συζητησεις που εχουμε κανει εχουμε πει πως το φορουμ εχει αρχισει κ χαλαει γιαυτο σιγα σιγα εχουμε αρχισει κ απεχουμε!

Βετερανοι στο θεμα της τριχοπτωσης,με απιστευτη ενημερωση απο site του εξωτερικου,με ταξιδια (οχι 1 κ 2) στο εξωτερικο εχουν σταματησει να γραφουν εδω μεσα!

Κ ο λογος?
Αυτες οι συζητησεις!Μου το εχουν δηλωσει ξεκαθαρα!

Ουτε βαρεθηκαν,ουτε σταματησαν να ασχολουνται με το θεμα τριχοπτωση!
Καθε αλλο θα μπορουσα να πω!

Απλα ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ!!

Ποιοι ειναι αυτοι οι παλιοι?Και γιατι δεν βγαινουν να το πουν οι ιδιοι?
Εγω ειμαι πιο παλιος απο σενα εδω και αυτες οι συζητησεις ειναι ο λογος που πλεον συμμετεχω περισσοτερο.Πριν βαραγα ενεσεις...με τα σπουδαια νεα και αρθρα για την αποτελεσματικοτητα της fina και τις μινοξ,που αναμασαγαμε για μια 5ετια.Αυτα εκαναν οι ''σπουδαιοι'' παλιοι...

Δεν καταλαβαινω γιατι σε χαλανε καποιες αλλες αποψεις,εφοσον ειναι σε ξεχωριστο κομματι του φορουμ,χωρις να επηρεαζει τα αλλα που λατρευεις.

Αν δεν τα παιρνεις(χρηματα) λυπαμαι.Δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση στο γιατι θα μπορουσε να σε χαλανε ΤΟΣΟ οι εδιαφορετικες αποψεις.

Τα παλια μελη δλδ μαζι με σε ενα τον ''παλιο'',θελουν να συνεχιστει το φινα/μινοξ παραμυθι μεχρι το 3000 και να απαγορευεται η οποιαδηποτε αλλη συζητηση εδω μεσα περαν των αγαπημενων σου φαρμακων και των μεταμοσχευσεων?
Τι καταφεραν τα παλια μελη εκτος απο το αναμασημα ιδιων θεραπειων που υπαρχουν δεκαετιες και ξενερωσαν κιολας...χαχα.
ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ.

Αν σε χαλανε ολα αυτα υπαρχει και το αλλο μερος του φορουμ.

Τελευταιο μηνυμα (το εχω πει ξανα 2 φορες σε παραπανω ποστ μου) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!
Μιλωντας για εμενα με ποναει να βλεπω το φορουμ αυτο σε αυτη την κατασταση!!

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΡΙΣΤΕΣ?
ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ?
Aν δεν ξερεις τι σημαινει φορουμ,ψαξε να το βρεις...
Ρε τι διαβαζουμε...

Chs

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παιδια η προσπαθεια που κανετε σιγουρα ειναι πολυ σοβαρη!
Ειμαι μελος καποια χρονια κ εχω μιλησει με πολλα παλιοτερα μελη κ εχω ακουσει απο ολων το στομα την φραση: "δυστυχως το φορουμ εχει χαλασει,εχουν μπει πολλοι ασχετοι"

Αν πραγματικα θελετε να κρατηθει καποιο επιπεδο η προταση μου ειναι να μην δινεται μπαν μονο σε καποιον που προκαλει κοντρες ή που μιλαει ασχημα!!
Αλλα κ σε καποιον που λεει τετοιου ειδους ασυναρτησιες οπως αυτη που ειπε ο panoslydios περι ιωδιου κ ουλης!
Γελαει ο κοσμος!!!!!
Σε ξενα φορουμ καποτε κυκλοφορησε πως αν βαλεις ουρα στο κεφαλι σου θα εχεις επανεκφιση!
Αρκετα παλια μελη θα το θυμουνται!
Τι πρεπει δηλαδη να γινει?
Να το προτεινω σαν αποψη κ για να την ενισχυω να λεω γκουγκλαρετο κ θα δεις???
Ελπιζω να το δουν οι διαχειριστες οπως ο Chs κ να κανουν αυτο που πρεπει!!!!
Οτι ειπα παραπανω δεν ειναι γνωμη μονο δικη μου,αλλα αρκετων μελων κ ειδικα ανθρωπων που παλέυουν με την τριχοπτωση 10 κ 15 χρονια!!!!!!!!!

Αγαπητέ 3746741 καλησπέρα,

Καταλαβαίνω την ένταση σου και πως μιλάς αλλά να κάνουμε τι ακριβώς; να απαγορεύσουμε στα μέλη να εκφέρουν την άποψη τους; Προσωπικά το θεωρώ "δικτατορία" και αδικία να ξεχωρίσω η να βγάλω εκτός forum κάποια μέλη που έχουν διαφορετική άποψη, αλλιώς δεν θα ήταν forum!

Το κάθε μέλος (παλαιό / νέο) έχει την επιλογή να διαβάσει και να ζυγίσει τα πράγματα από μόνος του. θα το ξανα πω όπως το έχω πει πολλές φορές, δεν ήμαστε παιδιά, ο κάθε ένας από μόνος του θα δει τι είναι σωστό και τι λάθος (για αυτόν).

Αν θέλεις / θέλετε την γνώμη μου, αυτό που "χαλάει" περισσότερο το forum είναι τσακωμοί και ο βανδαλισμός των θεμάτων από άσχετα πράγματα και κόντρες, παρά η άποψη του κάθε ενός.

Από την άλλη, αν θέλετε να το πάμε αλλιώς και όλοι οι διαχειριστές να ακολουθούμε 100% κατά γράμμα τους κανόνες του forum στα λεγόμενα του κάθε μέλους, αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να αρχίσω τους αποκλεισμούς. Πολλοί ξέρουν καλά πως ακόμη και ένα άσχετο post η μια απλή βρισία ακόμη και μια ένταση χωρίς ουσία, είναι αιτία ban. Και ρωτώ, δεν θα γίνω κακός με κάτι τέτοιο; Δεν είναι παρατραβηγμένο; Ε όχι λοιπόν δεν το κάνω, γιατί ότι είναι και τα άλλα μέλη είμαι και εγώ, στον ίδιο δρόμο βαδίζουμε και όλοι ήμαστε σε έναν αγώνα. Σέβομαι την κάθε λέξη που θα γράψει ο κάθε ένας γιατί έχει το δικαίωμα να το κάνει και από εμένα θα είναι σεβαστό και ας διαφωνώ.

Bouklas

Well-Known Member
Εγώ λέω το εξής. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, ακόμα και βλακεία να είναι φτάνει να είναι στη σωστή κατηγορια. Η λέξη εναλλακτική ή πειραματικές θεραπείες ή κάτι τέτοια ας γεμίζουν κάθε μέρα και με 100 νέες θεραπείες αν μπορούν κάποιοι. Όλοι ξέρουμε τι είναι και που είναι, δεν χρειάζεται να διαφωνούμε, κανεις δεν είπε με καστορέλαιο και τα συναφή θα βγάλεις μαλλί 100%.
Εγώ θα ήθελα να βλέπω τα παλιά μελoι ξανά ενεργά, όσο θυμάμαι παλιά δηλαδή στον 1 χρόνο που διαβάζω εδώ. Θα βοήθαγαν, και ειδικά ο Κος ρε γαμώτο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Bouklas είπε:
Θα βοήθαγαν, και ειδικά ο Κος ρε γαμώτο.

Ωραιος ο Kos ,προς την αλλη κατευθυνση.
Ειχε γνωσεις που θα βοηθουσαν πολυ.
Ο οποιος εφυγε λογο στρατου αν δεν κανω λαθος και επειδη εβλεπε απογοητευση.

3746741

Member
vag25 είπε:
3746741 είπε:
Δυστυχως ολα τα παλια μελη ειμαστε αντιθετοι σε τετοιες συζητησεις!

Oλοι σε μεταξυ μας συζητησεις που εχουμε κανει εχουμε πει πως το φορουμ εχει αρχισει κ χαλαει γιαυτο σιγα σιγα εχουμε αρχισει κ απεχουμε!

Βετερανοι στο θεμα της τριχοπτωσης,με απιστευτη ενημερωση απο site του εξωτερικου,με ταξιδια (οχι 1 κ 2) στο εξωτερικο εχουν σταματησει να γραφουν εδω μεσα!

Κ ο λογος?
Αυτες οι συζητησεις!Μου το εχουν δηλωσει ξεκαθαρα!

Ουτε βαρεθηκαν,ουτε σταματησαν να ασχολουνται με το θεμα τριχοπτωση!
Καθε αλλο θα μπορουσα να πω!

Απλα ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ!!

Ποιοι ειναι αυτοι οι παλιοι?Και γιατι δεν βγαινουν να το πουν οι ιδιοι?
Εγω ειμαι πιο παλιος απο σενα εδω και αυτες οι συζητησεις ειναι ο λογος που πλεον συμμετεχω περισσοτερο.Πριν βαραγα ενεσεις...με τα σπουδαια νεα και αρθρα για την αποτελεσματικοτητα της fina και τις μινοξ,που αναμασαγαμε για μια 5ετια.Αυτα εκαναν οι ''σπουδαιοι'' παλιοι...

Δεν καταλαβαινω γιατι σε χαλανε καποιες αλλες αποψεις,εφοσον ειναι σε ξεχωριστο κομματι του φορουμ,χωρις να επηρεαζει τα αλλα που λατρευεις.

Αν δεν τα παιρνεις(χρηματα) λυπαμαι.Δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση στο γιατι θα μπορουσε να σε χαλανε ΤΟΣΟ οι εδιαφορετικες αποψεις.

Τα παλια μελη δλδ μαζι με σε ενα τον ''παλιο'',θελουν να συνεχιστει το φινα/μινοξ παραμυθι μεχρι το 3000 και να απαγορευεται η οποιαδηποτε αλλη συζητηση εδω μεσα περαν των αγαπημενων σου φαρμακων και των μεταμοσχευσεων?
Τι καταφεραν τα παλια μελη εκτος απο το αναμασημα ιδιων θεραπειων που υπαρχουν δεκαετιες και ξενερωσαν κιολας...χαχα.
ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ.

Αν σε χαλανε ολα αυτα υπαρχει και το αλλο μερος του φορουμ.

Τελευταιο μηνυμα (το εχω πει ξανα 2 φορες σε παραπανω ποστ μου) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!
Μιλωντας για εμενα με ποναει να βλεπω το φορουμ αυτο σε αυτη την κατασταση!!

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΡΙΣΤΕΣ?
ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ?
Aν δεν ξερεις τι σημαινει φορουμ,ψαξε να το βρεις...
Ρε τι διαβαζουμε...

1)oταν καποιος δεν γραφει εδω πλεον,δεν σημαινει οτι δεν ασχολειται με το θεμα τριχοπτωση

2)ειτε σου αρεσει ειτε οχι,μεχρι αυτη την στιγμη που μιλαμε,αποτελεσματα στην τριχοπτωση μπορεις να δεις μονο με αυτο που λες οτι αναμασαγαμε για 5 χρονια!Ολα τα αλλα?Νερακι.....

3)Αν στο φορουμ μπορει να λεει ο καθε ενας το μακρυ του κ το κοντο του κ να παρουσιαζεται σιγουρος οτι δουλευουν πραγματα τα οποια ο ιδιος δηλωνει οτι δεν εχει δοκιμασει καν,ναι τοτε δεν ξερω τι ειναι φορουμ!
Ναι,τοτε δεν ξερω τι ειναι προταση σε ενα θεμα!

vag25

Well-Known Member
3746741 είπε:
1)oταν καποιος δεν γραφει εδω πλεον,δεν σημαινει οτι δεν ασχολειται με το θεμα τριχοπτωση

2)ειτε σου αρεσει ειτε οχι,μεχρι αυτη την στιγμη που μιλαμε,αποτελεσματα στην τριχοπτωση μπορεις να δεις μονο με αυτο που λες οτι αναμασαγαμε για 5 χρονια!Ολα τα αλλα?Νερακι.....

3)Αν στο φορουμ μπορει να λεει ο καθε ενας το μακρυ του κ το κοντο του κ να παρουσιαζεται σιγουρος οτι δουλευουν πραγματα τα οποια ο ιδιος δηλωνει οτι δεν εχει δοκιμασει καν,ναι τοτε δεν ξερω τι ειναι φορουμ!
Ναι,τοτε δεν ξερω τι ειναι προταση σε ενα θεμα!

1.Δεν ειπα κατι τετοιο.

2.Οποτε μια τρυπα στο νερο εκαναν οι ''παλιοι''.Ειτε φυγαν ,ειτε δεν φυγαν το ιδιο ειναι.Μπορει να ειναι γιατι βαρεθηκαν να αναμασαν το ιδιο πραγμα.
Τις θυμαμαι τις συζητησεις...ηταν πολυ εποικοδομητικές.Μια αρρωστημενη κατασταση οπου οι μισοι ελεγαν οτι η φινα σου ριχνει το πουλι και οι αλλοι μισοι οτι ειναι στο μυαλο ολα και οτι δεν σου ριχνει τιποτα.Επι 5 χρονια το ιδιο πραγμα,οι ιδιοι τσακωμοι.
Σε αυτην την κατασταση θες να γυρισουμε?Εγω καθολου.

3.Και οταν βγαινει καποιος ή καποιοι να μας βγαλουν απο τον χωρις νοημα τσακωμο για πουλια,σεξ και φαντασια,του την πεφτουμε γιατι θελουμε πισω την ρουτινα που δεν εβγαζε κανενα νοημα τοσα χρονια.

Το οτι ο Πανος λεει για καστορελαιο,δεν σημαινει οτι εγω θα παω να το παραγγειλω αυριο το πρωι.Σημαινει οτι θα ΨΑΞΩ για αυτο.
Αυτο κανει η συζητηση.
Το προτιμω απο την σαπια καταστααη του φορουμ που ειχε βαλτωσει στα ιδια και τα ιδια.Ηδη μπορω να πω οτι με εχει βοηθησει το οτι ψαχνομαι σε διαφορετικα μονοπατια.Ευχαριστω τον Πανο ,gomi και αλλους γι αυτο.
Απο αυτα που λεει ο Πανος τα 2 απο τα 10 μου κανουν,αλλα ετσι παει.Τα 2 μου φτανουν για να ψαχτω.Στα αλλα 8 μπορει να ειμαι σωστος εγω ή λαθος,αλλα τα ερεθισματα για να ψαχτω πλεον υπαρχουν.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Καλημέρα παιδιά,

σας παρακαλώ ας λήξουν εδώ οι κόντρες και οι εντάσεις και συνεχίστε επί του θέματος αν θέλετε. Έτσι και αλλιώς δεν βγαίνει κάτι.. ;)

Gio

New Member
Αδέρφια, είμαστε όλοι στρατιώτες της ίδιας ιδέας. Ομολογώ (και σαν παλαιότερο μέλος)οτι ποτέ δεν κοίταξα διαβάζωντας μια άποψη την ημερομηνία εγγραφής του καθενός. Όλες σεβαστές. Ακόμα και εγω ο ίδιος, στα 5 χρόνια που βρίσκομαι εδώ, ήμουν περισσότερο απλώς παρατηρητής. Ο λόγος όχι συγκεκριμένος.. Πλέον όμως αποφάσησα να δράσω, τόσο για μένα, όσο και για άλλα παιδιά που ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ανάμεσα μας, δυσκολεύονται (ή λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζουν κολλάνε) να εκφραστούν.

Εδω να κάνω μια σημείωση όσον αφορά τις θεραπείες. Λοιπόν όπως όλοι γνωρίζετε κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά σε οτιδήποτε "ξένο" εισέρχεται σε αυτόν. Είτε αυτό λέγεται φάρμακο, είτε τσιγάρο, είτε τροφή είτε οτιδήποτε. Πολλά παίζουν ρόλο όπως η ηλικία, η ποιότητα ζωής, η γεννετική αλλά και το νοσοκομειακό παρελθόν μας (αλλεργίες, κ.τλ). Υπάρχουν άνθρωποι που έπαιρναν minoxidil και είχαν ξηροδερμία ή κατακράτηση υγρών. Υπήρχαν και άνθρωποι που δεν έπαθαν απολύτως τίποτα. Τι σημαίνει αυτο; Oτι όλοι θα έχουν παρενέργειες; Το ίδιο συμβαίνει και με την φιναστερίδη. ΜΙλάμε για ενα σκεύασμα που βρίσκεται στον χώρο πάνω απο 20 χρόνια. Πόσο μάλλον δε, όταν αρχικά απευθυνόταν σε ηλικιακές ομάδες άνω των 50! (οι οδηγίες του προσκάρ το γράφουν..) Κανείς δεν εγγυάται οτι θα έχει σε όλους θεαματικά αποτέλεσματα. Ωστόσο εγω είπα στον εαυτό μου το εξής : "Αν δεν δοκιμάσεις, δεν θα μάθεις ποτέ". Πήρα λοιπόν φιναστερίδη με ορίζοντα ενός έτους ΜΑΧ. Έπειτα, βλέπωντας και κρίνωντας..

Σημείωση : Επειδή έχω κάνει πρακτική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, αλλά και επειδη η μάνα εργάζεται χρόνια εκεί θα σας πω το εξής : ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. Ο όρος κλειδί σε κάθε θεραπεία. Αν σκέφτεσαι οτι θα πάθεις κάτι κακό ενω την κάνεις... τότε πιθανόν αυτό να συμβεί. Είναι το αντίστροφο της "αυτοίασης".Ας σκεφτόμαστε λοιπόν οτι θα πάθουμε κάτι ΚΑΛΟ... όπως σκέφτηκαν τόσα άλλα παιδιά εντός και εκτός hairloss.gr και είδαν ξανά τα μαλλιά τους υγιή :)

weznem

Well-Known Member
Gio είπε:
Αδέρφια, είμαστε όλοι στρατιώτες της ίδιας ιδέας. Ομολογώ (και σαν παλαιότερο μέλος)οτι ποτέ δεν κοίταξα διαβάζωντας μια άποψη την ημερομηνία εγγραφής του καθενός. Όλες σεβαστές. Ακόμα και εγω ο ίδιος, στα 5 χρόνια που βρίσκομαι εδώ, ήμουν περισσότερο απλώς παρατηρητής. Ο λόγος όχι συγκεκριμένος.. Πλέον όμως αποφάσησα να δράσω, τόσο για μένα, όσο και για άλλα παιδιά που ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ανάμεσα μας, δυσκολεύονται (ή λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζουν κολλάνε) να εκφραστούν.

Εδω να κάνω μια σημείωση όσον αφορά τις θεραπείες. Λοιπόν όπως όλοι γνωρίζετε κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά σε οτιδήποτε "ξένο" εισέρχεται σε αυτόν. Είτε αυτό λέγεται φάρμακο, είτε τσιγάρο, είτε τροφή είτε οτιδήποτε. Πολλά παίζουν ρόλο όπως η ηλικία, η ποιότητα ζωής, η γεννετική αλλά και το νοσοκομειακό παρελθόν μας (αλλεργίες, κ.τλ). Υπάρχουν άνθρωποι που έπαιρναν minoxidil και είχαν ξηροδερμία ή κατακράτηση υγρών. Υπήρχαν και άνθρωποι που δεν έπαθαν απολύτως τίποτα. Τι σημαίνει αυτο; Oτι όλοι θα έχουν παρενέργειες; Το ίδιο συμβαίνει και με την φιναστερίδη. ΜΙλάμε για ενα σκεύασμα που βρίσκεται στον χώρο πάνω απο 20 χρόνια. Πόσο μάλλον δε, όταν αρχικά απευθυνόταν σε ηλικιακές ομάδες άνω των 50! (οι οδηγίες του προσκάρ το γράφουν..) Κανείς δεν εγγυάται οτι θα έχει σε όλους θεαματικά αποτέλεσματα. Ωστόσο εγω είπα στον εαυτό μου το εξής : "Αν δεν δοκιμάσεις, δεν θα μάθεις ποτέ". Πήρα λοιπόν φιναστερίδη με ορίζοντα ενός έτους ΜΑΧ. Έπειτα, βλέπωντας και κρίνωντας..

Σημείωση : Επειδή έχω κάνει πρακτική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, αλλά και επειδη η μάνα εργάζεται χρόνια εκεί θα σας πω το εξής : ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. Ο όρος κλειδί σε κάθε θεραπεία. Αν σκέφτεσαι οτι θα πάθεις κάτι κακό ενω την κάνεις... τότε πιθανόν αυτό να συμβεί. Είναι το αντίστροφο της "αυτοίασης".Ας σκεφτόμαστε λοιπόν οτι θα πάθουμε κάτι ΚΑΛΟ... όπως σκέφτηκαν τόσα άλλα παιδιά εντός και εκτός hairloss.gr και είδαν ξανά τα μαλλιά τους υγιή :)

καλη αρχη λοιπον αν και παλιος εδω μεσα αφου αλλαζεις αντιμετωπιση :) δεν εχεις αδικο παιζει ρολο η ψυχολογια.. εισαι γιατρος νοσηλευτης?αν επιτρεπεται ρωτω..

μην απαντας μολις αντιληφθηκα σε τι νημα ειμαστε..απαντα σε πμ η απαντα στο νημα σου και θα το δω :)

ο chs έριξε ban όλο το net καφέ tou paparinio για να συγκαλύψει το καστορέλαιο ... μεγάλα συμφέροντα παίζονται ...

Chs είπε:
3746741 είπε:
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παιδια η προσπαθεια που κανετε σιγουρα ειναι πολυ σοβαρη!
Ειμαι μελος καποια χρονια κ εχω μιλησει με πολλα παλιοτερα μελη κ εχω ακουσει απο ολων το στομα την φραση: "δυστυχως το φορουμ εχει χαλασει,εχουν μπει πολλοι ασχετοι"

Αν πραγματικα θελετε να κρατηθει καποιο επιπεδο η προταση μου ειναι να μην δινεται μπαν μονο σε καποιον που προκαλει κοντρες ή που μιλαει ασχημα!!
Αλλα κ σε καποιον που λεει τετοιου ειδους ασυναρτησιες οπως αυτη που ειπε ο panoslydios περι ιωδιου κ ουλης!
Γελαει ο κοσμος!!!!!
Σε ξενα φορουμ καποτε κυκλοφορησε πως αν βαλεις ουρα στο κεφαλι σου θα εχεις επανεκφιση!
Αρκετα παλια μελη θα το θυμουνται!
Τι πρεπει δηλαδη να γινει?
Να το προτεινω σαν αποψη κ για να την ενισχυω να λεω γκουγκλαρετο κ θα δεις???
Ελπιζω να το δουν οι διαχειριστες οπως ο Chs κ να κανουν αυτο που πρεπει!!!!
Οτι ειπα παραπανω δεν ειναι γνωμη μονο δικη μου,αλλα αρκετων μελων κ ειδικα ανθρωπων που παλέυουν με την τριχοπτωση 10 κ 15 χρονια!!!!!!!!!

Αγαπητέ 3746741 καλησπέρα,

Καταλαβαίνω την ένταση σου και πως μιλάς αλλά να κάνουμε τι ακριβώς; να απαγορεύσουμε στα μέλη να εκφέρουν την άποψη τους; Προσωπικά το θεωρώ "δικτατορία" και αδικία να ξεχωρίσω η να βγάλω εκτός forum κάποια μέλη που έχουν διαφορετική άποψη, αλλιώς δεν θα ήταν forum!

Το κάθε μέλος (παλαιό / νέο) έχει την επιλογή να διαβάσει και να ζυγίσει τα πράγματα από μόνος του. θα το ξανα πω όπως το έχω πει πολλές φορές, δεν ήμαστε παιδιά, ο κάθε ένας από μόνος του θα δει τι είναι σωστό και τι λάθος (για αυτόν).

Αν θέλεις / θέλετε την γνώμη μου, αυτό που "χαλάει" περισσότερο το forum είναι τσακωμοί και ο βανδαλισμός των θεμάτων από άσχετα πράγματα και κόντρες, παρά η άποψη του κάθε ενός.

Από την άλλη, αν θέλετε να το πάμε αλλιώς και όλοι οι διαχειριστές να ακολουθούμε 100% κατά γράμμα τους κανόνες του forum στα λεγόμενα του κάθε μέλους, αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να αρχίσω τους αποκλεισμούς. Πολλοί ξέρουν καλά πως ακόμη και ένα άσχετο post η μια απλή βρισία ακόμη και μια ένταση χωρίς ουσία, είναι αιτία ban. Και ρωτώ, δεν θα γίνω κακός με κάτι τέτοιο; Δεν είναι παρατραβηγμένο; Ε όχι λοιπόν δεν το κάνω, γιατί ότι είναι και τα άλλα μέλη είμαι και εγώ, στον ίδιο δρόμο βαδίζουμε και όλοι ήμαστε σε έναν αγώνα. Σέβομαι την κάθε λέξη που θα γράψει ο κάθε ένας γιατί έχει το δικαίωμα να το κάνει και από εμένα θα είναι σεβαστό και ας διαφωνώ.

μην το παίζεις παρθένα μαρία... και πες στον κόσμο για την συνωμοσία του καστορέλαιου και τα καρτέλ που εξυπηρετείς ... ;)

Dimit

New Member
Πρέπει να πω, για να είμαι δίκαιος, ύστερα από μια πιο εκτενή παρακολούθηση φωτογραφιών τις τελευταίες 2 μέρες στο φόρουμ ότι μια ελληνική εταιρία έχει να επιδείξει κάποια καλά ή και πολύ καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό. Και τουλάχιστον βλέπω αποτελέσματα από αυτούς ενώ από τις 2-3 άλλες ελληνικές γνωστές ''κλινικές'' σχεδόν τίποτα στο φόρουμ, το οποίο κάτι δείχνει. Όλοι καταλάβατε για ποια εταιρια μιλάω. Βέβαια, εγώ την τρίτη μου μτμ όταν την κάνω (γιατί δεν τη γλιτωνω) πάλι έξω θα την κάνω γιατί θεωρώ ότι στο εξωτερικό παίρνεις το ''κάτι παραπάνω'' ειδικά σε σχεδιασμό hairline (αν και πληρωνεις πολύ παραπάνω) και ρισκάρεις λιγότερο να γίνει η στραβή.

Gio

New Member
Και βέβαια φίλε Dimit καταλαβαίνουμε ποιά κλινική εννοείς. Είναι η ίδια στην οποία έκανα και εγώ μεταμόσχευση μερικά χρόνια πριν, και που μάλλον θα ξανακάνω προσεχώς. Σαφώς σε τέτοιες επεμβατικές μεθόδους, τίποτα δεν εγγυάται την επιτυχία ωστόσο τα τελευταία χρόνια κάτι καλό φαίνεται να γίνεται στην Ελλάδα μας. Σίγουρα μπορούμε και καλύτερα αν και νομίζω οτι είναι περισσότερο θέμα Ιατρού (πόσο φιλότιμος και επαγγελματίας είναι), και λιγότερο κλινικής. Εύχομαι σε όλους όσους αποφασίσουν να κάνουν μεταμόσχευση, να μελετήσουν, να δουν, να κρίνουν και να κάνουν την καλύτερη επιλογή για αυτούς.

Μπλουζα