Μεταμόσχευση στην Ελλάδα; Με τίποτα!

Gio

New Member
Flosk, έχω αναρτήσει την ιστορία μου στην ενότητα "σχετικά για μας" αν θες να κοιτάξεις. Για την ιστορία, όπως ανέφερα και προηγουμένως, ειμαι 28 χρονών με norwood 3 και ελαφρά αραίωση vertex. Ακολουθώ την αγωγή της υπογραφής μου περίπου 3 βδομάδες τώρα. Όσον αφορά την πρώτη μεταμόσχευση την έκανα στην πιο γνωστή κλινική εδώ στην Ελλάδα πριν 5 χρόνια και τα αποτελέσματα τότε για 1200 grafts (κροτάφους-hairline) ήταν πολύ καλά. Καθώς όμως δεν ακολουθούσα κάποια θεραπεία, η τριχόπτωση συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να χρειάζομαι και δεύτερη μεταμόσχευση την οποία θα κάνω πάλι στην ίδια κλινική σε περίπου ενα μήνα, στην ίδια περιοχή περίπου 2500-3000 μοσχεύματα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
Gio είπε:
tropheus είπε:
Gio είπε:
Αλλωστε να σου πω κάτι; Και εμένα προσωπικά δεν θα με πειράζει μετά από 10 χρόνια αν έχω μαλλιά ή όχι.

Μη βάζεις στοίχημα ...

Φίλε tropheus, βάζω στοίχημα! Ξέρεις γιατί; Γιατί γνωρίζω τον εαυτό μου. Όταν ήμουν 16-17 χρονών είχα κόλλημα με τα μηχανάκια... ήξερα όμως και τότε, οτι σε κάποια χρόνια θα μου φύγει η "αίσθηση" όπως και έγινε. Το ίδιο και με τα αυτοκίνητα. Μέχρι τα 25 μου ήθελα να βάλω ζάντες, οθόνες κ.τ.λ αλλά μου πέρασε. Τώρα είμαι 28 προς τα 29. Θεωρώ οτι στα 40 μου, αν έχω κάνει οικογένεια πρώτα ο θεός, το ελάχιστο που θα με απασχολεί είναι το αν θα έχω μαλλιά ή οχι. Οπως γνωρίζουμε όλοι, όταν κάνεις παιδιά, οι προσωπικές ανάγκες έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Και εντάξει, επειδή δίνω βάση στην hairline με 2 μεταμοσχεύσεις δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.. ακόμα και τότε!

Μακάρι ... γιατί και εγώ είχα διάφορα κολλήματα στη ζωή μου που τα ξεπέρασα και παρότι πλέον 43 χρονών, παντρεμένος και με ένα υπέροχο κοριτσάκι, αυτό το κόλλημα με τα μαλλάκια δε μου έφυγε και από ότι προβλέπω ούτε πρόκειται :-/

thimios72

Member
Gio είπε:
tropheus είπε:
Gio είπε:
Αλλωστε να σου πω κάτι; Και εμένα προσωπικά δεν θα με πειράζει μετά από 10 χρόνια αν έχω μαλλιά ή όχι.

Μη βάζεις στοίχημα ...

Φίλε tropheus, βάζω στοίχημα! Ξέρεις γιατί; Γιατί γνωρίζω τον εαυτό μου. Όταν ήμουν 16-17 χρονών είχα κόλλημα με τα μηχανάκια... ήξερα όμως και τότε, οτι σε κάποια χρόνια θα μου φύγει η "αίσθηση" όπως και έγινε. Το ίδιο και με τα αυτοκίνητα. Μέχρι τα 25 μου ήθελα να βάλω ζάντες, οθόνες κ.τ.λ αλλά μου πέρασε. Τώρα είμαι 28 προς τα 29. Θεωρώ οτι στα 40 μου, αν έχω κάνει οικογένεια πρώτα ο θεός, το ελάχιστο που θα με απασχολεί είναι το αν θα έχω μαλλιά ή οχι. Οπως γνωρίζουμε όλοι, όταν κάνεις παιδιά, οι προσωπικές ανάγκες έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Και εντάξει, επειδή δίνω βάση στην hairline με 2 μεταμοσχεύσεις δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.. ακόμα και τότε!
αν εχεις κανει οικογενεια ισως, αν οχι σιγουρα θα σε απασχολει, εγω ειμαι 41 χρονων νοργ 3,5 και τον Οκτωμβιο σκεφτομαι σοβαρα για μεταμοσχευση! Πιστευω πως τουλαχιστον μεχρι τα 50-55 ολοι θελουν να εχουν μαλλακια!!

JohnnyThePirate

New Member
krhtikos21 είπε:
με 6000 γραφτς αν μπουνε όπως πρέπει να μπουνε και υπάρχουνε λύνουν κατά 80% το πρόβλημα σου.τώρα αν θες να γίνεις μπέζος δε γίνεται.
αλλά εμένα αμα μου φυτρώσουνε τα μεταμοσχευμένα ακόμα και με κοντό μαλλί νιώθω θεός.από τα να έχω διαλυμενη χερλαιν και 5 τρίχες που ήμουνα ένα βήμα πριν το ψυχολόγο.

Aν βάλει 3000 στη hairline και 3000 στο υπολοιπο κεφαλι,το μπιφτέκι δεν το γλιτώνει.Τον γιατρό που το έκανε αυτό,τον συμφέρει γιατί έχει σίγουρες 1-2 μεταμοσχεύσεις ακόμα!Παιδιά μην παίζουν με τον πόνο μας!Οι γιατροί σου τάζουν ότι από Χαϊκάλης θα γίνεις Μπέζος,αλλά γίνεσαι Μπουλάς.Ειδικά όσο πιο διάσημος ο γιατρός,τόσο πιο εύκολο να σε εξαπατήσει για να βγάλει περισσότερα.Γιατί πολύ απλά:Αν σε φτιάξεις τέλεια στην πρώτη μμ,δε θα πας για δεύτερη!

Gio

New Member
tropheus είπε:
Gio είπε:
tropheus είπε:
Gio είπε:

Μη βάζεις στοίχημα ...

Μακάρι ... γιατί και εγώ είχα διάφορα κολλήματα στη ζωή μου που τα ξεπέρασα και παρότι πλέον 43 χρονών, παντρεμένος και με ένα υπέροχο κοριτσάκι, αυτό το κόλλημα με τα μαλλάκια δε μου έφυγε και από ότι προβλέπω ούτε πρόκειται :-/

Νομίζω αγαπητέ μου tropheus οτι το κοριτσάκι σου, και η γυναίκα σου είναι πιο σημαντικά απο τα μαλλάκια σου. Και ναι, μπορεί να σε απασχολεί ακόμα η εικόνα σου, αλλά έχει να κάνει κυρίως με ψυχολογικός λόγους και όχι καθαρά αισθητικούς. Είμαι σίγουρος (και πιθανόν να συμβεί και σε όλους μας αυτό..) οτι αν καταφέρω και φτάσω 55-65 χρονών θα αναρωτιέμαι αν έπρεπε να είχα αναλώσει τόσο χρόνο, χρήμα και διάθεση στην εικόνα μου. Επειδή όμως τώρα, στα 28 μου, δεν μετανιώνω σε καμία περίπτωση για την επιλογή μου αυτή, κάνω οτι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να νιώθω καλά. Αλλά as the old saying mentions.. "different thinking in twenties, different acting in fifties"

krhtikos21

Member
JohnnyThePirate είπε:
krhtikos21 είπε:
με 6000 γραφτς αν μπουνε όπως πρέπει να μπουνε και υπάρχουνε λύνουν κατά 80% το πρόβλημα σου.τώρα αν θες να γίνεις μπέζος δε γίνεται.
αλλά εμένα αμα μου φυτρώσουνε τα μεταμοσχευμένα ακόμα και με κοντό μαλλί νιώθω θεός.από τα να έχω διαλυμενη χερλαιν και 5 τρίχες που ήμουνα ένα βήμα πριν το ψυχολόγο.

Aν βάλει 3000 στη hairline και 3000 στο υπολοιπο κεφαλι,το μπιφτέκι δεν το γλιτώνει.Τον γιατρό που το έκανε αυτό,τον συμφέρει γιατί έχει σίγουρες 1-2 μεταμοσχεύσεις ακόμα!Παιδιά μην παίζουν με τον πόνο μας!Οι γιατροί σου τάζουν ότι από Χαϊκάλης θα γίνεις Μπέζος,αλλά γίνεσαι Μπουλάς.Ειδικά όσο πιο διάσημος ο γιατρός,τόσο πιο εύκολο να σε εξαπατήσει για να βγάλει περισσότερα.Γιατί πολύ απλά:Αν σε φτιάξεις τέλεια στην πρώτη μμ,δε θα πας για δεύτερη!

εμένα με 3000 grfats έφτιαξα χερλαιν και άγγιξα σχεδόν το μισό πάνω μέρος του κεφαλιού μου.οπτικά άμα δεις φωτος μου με άλλη ίδια κάλυψη φτάνω σίγουρα 2/3 crown μ αν όχι όλο.δες τις φωτος μου.
και από κει και πέρα κάνω ταματα ν μην πέσουν πολύ τα πλάγια.ε από κει και πέρα μπαίνουν και τ του σώματος μοσχεύματα και τα αφήνω κοντά σχετικά που και πάλι μια χαρά είναι

Dimit

New Member
Ρε παιδιά ήμουν Μύκονο για 1 βδομάδα και μόλις γύρισα. Κάθε μέρα έβλεπα 1-2 Ελληνες με τομή πίσω στο κεφάλι και αποτυχημένη μτμ πάνω! Και είμαι σίγουρος ότι ήταν Ελληνες λόγω ομιλίας. Βλέπεις και Ιταλούς με μεταμοσχεύσεις αλλά είναι καλές και μόνο αν έχεις ''εντρυφήσει στο θέμα'' τους ψιλιάζεσαι.

Το μόνο ευχάριστο είναι ότι την κακή μτμ την καταλαβαίνουμε εμείς που τις έχουμε φάει με το κουτάλι και ''πηγαίνει'' το μάτι μας εκεί και όχι τόσο ο υπόλοιπος κόσμος. Δηλαδή ενα φιλαράκι (nw0) και μια κοπέλα που ήμασταν μαζί όταν τους έδειξα εναν ξυρισμένο με τομή μου είπαν ότι μάλλον από ατύχημα θα είναι, δεν είχαν ιδέα για τον πραγματικό λόγο.

Gio

New Member
Dimit είπε:
Ρε παιδιά ήμουν Μύκονο για 1 βδομάδα και μόλις γύρισα. Κάθε μέρα έβλεπα 1-2 Ελληνες με τομή πίσω στο κεφάλι και αποτυχημένη μτμ πάνω! Και είμαι σίγουρος ότι ήταν Ελληνες λόγω ομιλίας. Βλέπεις και Ιταλούς με μεταμοσχεύσεις αλλά είναι καλές και μόνο αν έχεις ''εντρυφήσει στο θέμα'' τους ψιλιάζεσαι.

Το μόνο ευχάριστο είναι ότι την κακή μτμ την καταλαβαίνουμε εμείς που τις έχουμε φάει με το κουτάλι και ''πηγαίνει'' το μάτι μας εκεί και όχι τόσο ο υπόλοιπος κόσμος. Δηλαδή ενα φιλαράκι (nw0) και μια κοπέλα που ήμασταν μαζί όταν τους έδειξα εναν ξυρισμένο με τομή μου είπαν ότι μάλλον από ατύχημα θα είναι, δεν είχαν ιδέα για τον πραγματικό λόγο.

Iσχύει αυτό που λες. Εγώ έχω κάνει μεταμόσχευση εδώ στην Ελλάδα με την μέθοδο Fue πριν 5 χρόνια, και κανένας δεν έχει καταλάβει ποτέ το παραμικρό. Θεωρώ οτι κέρδισα ενα μεγάλο στοίχημα στο κομμάτι αυτό, άσε που πριν 3 βδομάδες τα ξύρισα όλα (ναι με ξυράφι!) και ξεκίνησα θεραπεία big 3 για να προετοιμάσω το έδαφος για την δεύτερη μου Μεταμόσχευση σε ενα μήνα περίπου. Οι περισσότεροι άνθρωποι (και ειδικά οι γυναίκες) δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες περι μεταμοσχεύσεων. Ακούνε , βλέπουνε αλλά δύσκολα ξεχωρίζουν την διαφορά. Δεν σας κρύβω οτι και εγώ προ 8ετίας , τότε που είχα ακόμα πλούσια κόμη έβλεπα ανθρώπους με την χαρακτηριστική strip και δεν ήξερα τι είναι!

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω και οικογενεια να ειχα παλι θα με απασχολουσε το θεμα με το μαλλι γιατι θα θελα να δειχνω ωραιος και στην γυναικα μου.Τωρα θα με πεις εαν σαγαπαει δεν τα βλεπει αυτα.Αλλα οπως και εμας μας αρεσει να να περιποιειται η γυναικα μας και να προσεχει τον ευατο της ετσι και αυτη.Υπαρχουν βεβαια και φαλακροι που τους παει.
Εγω φενομαι χαλιας παντως και δεν θα μου περνουσε ουτε και με μια φερραρι να μου διναν.
Το θεμα φαλακρας οτι και ηλικια να εισαι θα χεις θεμα πιστευω γιατι δεν ειναι και τυχαιο το γεγονος οτι πολυ παππουδες 60-70 ετων αφηνουν τσουλουφια side by side.
O πατερας μου ειναι 63 ετων και εχει φουλ μαλλι..τον εβγαλα μια φωτο στη θαλλασα προχθες και μου ειπε οτι σαν να ανοιξε το μετωπο του λιγο.
Ειπα να τον βρισω αλλα γελασα.

petrospap

Active Member
John_John1 είπε:
Εγω και οικογενεια να ειχα παλι θα με απασχολουσε το θεμα με το μαλλι γιατι θα θελα να δειχνω ωραιος και στην γυναικα μου.Τωρα θα με πεις εαν σαγαπαει δεν τα βλεπει αυτα.Αλλα οπως και εμας μας αρεσει να να περιποιειται η γυναικα μας και να προσεχει τον ευατο της ετσι και αυτη.Υπαρχουν βεβαια και φαλακροι που τους παει.
Εγω φενομαι χαλιας παντως και δεν θα μου περνουσε ουτε και με μια φερραρι να μου διναν.
Το θεμα φαλακρας οτι και ηλικια να εισαι θα χεις θεμα πιστευω γιατι δεν ειναι και τυχαιο το γεγονος οτι πολυ παππουδες 60-70 ετων αφηνουν τσουλουφια side by side.
O πατερας μου ειναι 63 ετων και εχει φουλ μαλλι..τον εβγαλα μια φωτο στη θαλλασα προχθες και μου ειπε οτι σαν να ανοιξε το μετωπο του λιγο.
Ειπα να τον βρισω αλλα γελασα.

αν σε διναν ferrari την πουλουσες και πηγαινες αμερικη στον καλυτερο γιατρο για μεταμοσχευση 10000 grafts :p

John_HDC

επεσα σε παγιδα τωρα...H ferrari θα εγραφε στο συμβολαιο να μην μπορω να την πουλησω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

to_pontiki

New Member
Καλησπέρα,
είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα τις συμβουλές σας.Είμαι 30 χρονών και έχω αρχίσει να κάνω φαλάκρα (εδώ και καιρό φυσικά)...ακόμη παλεύεται αλλά φαίνεται αρκετά πλέον,κροτάφους αρχικά αλλά αρχίζει και φαίνεται και το πάνω μέρος...διαβάζω διάφορα για τις μεταμοσχεύσεις που υπόσχονται θαύματα αλλά παράλληλα έχω φίλους που κάναν εδώ στην Ελλάδα χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα και με ουλές που μείναν από την επέμβαση κιόλας...η HDC διαβάζω ότι είναι πολλή καλή αλλά είμαι και αρκετά επιφυλακτικός...υπάρχει κάποιος που έχει γνώση αλλά προπάντων να μπορεί να μου απαντήσει υπεύθυνα;;;Αξίζουν τα χρήματα για το αποτέλεσμα;;;Σε ποια εταιρία;;;Και γενικά,τι είναι χρήσιμο να γνωρίζω για τις μεταμοσχεύσεις;;;
Ευχαριστώ

Gio

New Member
ΘΑ στο θέσω απλά :
1) Ηλικία
2) Τωρινή κατάσταση
3) Μελλοντική κατάσταση
4) Δότρια

Αυτές οι 4 παραμέτροι καθορίζουν άμεσα το αποτέλεσμα σου σε θεωρητικό επίπεδο.
Αν και εφόσον πάρεις τελικά την απόφαση θα έχεις στο νου σου :

1) Τι προσδοκίες έχεις
2) Τα οικονομικά σου δεδομένα
3) και αν θα πας μελλοντικά για άλλες επεμβάσεις

Πρακτικά τώρα, σημαντικό ρόλο παίζει ο Γιατρός που θα σε αναλάβει και λιγότερο η κλινική κατ'εμέ. Η Η*C πράγματι έχει ορισμένα εκπληκτικά αποτελέσματα, τα περισσότερα όμως τα έχει αναλάβει συγκεκριμένος ιατρός τους. Απο εκεί και πέρα, εδώ στην Ελλάδα, μόνο η D*Ι έχει επίσης ορισμένα πολύ καλά αποτελέσματα αλλά έχει διαφορετική φιλοσοφία απο την κλινική της κύπρου. Εδώ, κοιτάνε περισσότερο την περιοχή κάλυψης και λιγότερο την πυκνότητα, ενώ στην κύπρο το αντίθετο. Ωστόσο θεωρώ οτι αν εσυ εξ'αρχής ορίσεις τις επιθυμίες σου θα ακολουθήσουν. Οικονομικά είναι ελαφρώς πιο καλά εδώ στην Ελλάδα ενώ γλυτώνεις και την κούραση του ταξιδιού. ΣΕ κάθε περίπτωση όμως ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ για την καλύτερη επιλογή.

to_pontiki

New Member
Παιδιά γεια σας,είμαι καινούριος στο forum και απ'ότι φαίνεται γνωρίζετε πάρα πολλά πράγματα για τις μεταμοσχεύσεις!!!Όμως η αλήθεια είναι ότι δε κατέληξα ακόμη...να κάνω ή να μη κάνω;;;Αξίζει δηλαδή;;;Και που;;;

John_HDC

Στην κυπρο εχει 2 κλινικες H*C & M*RC οι οποιες και οι 2 εξισου καλες
Στην ελλαδα εχει την d*i
Εγω εκανα H*C κυπρο
Μπορεις να πας στις παρουσιασεις μεταμοσχευσεων και να παρεις μια εικονα απο εκει με φωτογραφιες και απο τις 3 κλινικες,θελει λιγο διαβασμα και υπομονη αλλα ετσι θα βρεις αυτο που ζητας περισσοτερο.
Αξιζει να κανεις,απο κει και περα ειναι το οικονομικο και αν το αποτελεσμα ειναι των προσδοκειων σου απο τα λεφτα που εδωσες.Η εικονα σου μπορει να βελτιωθει παρα πολυ.
Εαν θελεις βαλε και καμια φωτο σου να δουμε που βρισκεσαι,και τα παιδια θα σου δωσουν τις καταλληλες απαντησεις.

to_pontiki

New Member
Φίλε σ'ευχαριστώ δε περίμενα τόσο γρήγορη απάντηση!!!
Λοιπόν:
1) είμαι 30 ετών
2) αρκετή αλλά όχι και υπερβολική αραίωση
3) Μελλοντική κατάσταση;;;(πέφτουν σιγά σιγά αν αυτό εννοείς)
4) Αρκετά καλή δότρια περιοχή

1) Οι προσδοκίες μου είναι σε φυσιολογικά επίπεδα,θέλω ένα εμφανώς πολλή καλό αποτέλεσμα που να αξίζει τα χρήματα που θα δώσω αλλά φυσικά δε περιμένω ότι θα ξαναγίνω 18...
2) Ίσως μπορώ να δώσω μέχρι και 7.000-8.000
3) Φυσικά και δε θέλω να ξαναπάω για μελλοντικές επεμβάσεις εκτός και αν χρειαστεί...

Στη συνέχεια,σε ευχαριστώ για το κόπο σου να μου απαντήσεις αλλά θα προτιμούσα πιο ξεκάθαρες απαντήσεις με ονόματα,κλινικές κτλ και όχι γενικότητες...πως να κάνω την έρευνά μου;;;Αυτό κάνω τώρα,αν μπω σε site κλινικών θα μου λένε φυσικά τα καλύτερα!!!Με συγχωρείς για την άγνειά μου αλλά ακόμα και εδώ στο forum δυσκολεύομαι να βρω άκρη...
Θα εκτιμούσα κάτι πιο στοχευμένο φίλε Gio αν μπορείς.
Με αυτά τα χρήματα είναι καλύτερα εδώ ή στο εξωτερικό;;;
Σε ποια εταιρία;;;Σε ποιο γιατρό;;;
Καλύτερα HDC ή DHI;;;Στη Κύπρο ή αλλού;;;
Ποια μέθοδος είναι καλύτερη αντικειμενικά σε αυτά τα χρήματα;;;(δεν υπάρχει υποκειμενικό στοιχείο φαντάζομαι,όλοι το καλύτερο αποτέλεσμα ζητάμε)

Πως βάζεις φωτογραφίες;;;Sorry...

Gio

New Member
to_pontiki είπε:
Φίλε σ'ευχαριστώ δε περίμενα τόσο γρήγορη απάντηση!!!
Λοιπόν:
1) είμαι 30 ετών
2) αρκετή αλλά όχι και υπερβολική αραίωση
3) Μελλοντική κατάσταση;;;(πέφτουν σιγά σιγά αν αυτό εννοείς)
4) Αρκετά καλή δότρια περιοχή

1) Οι προσδοκίες μου είναι σε φυσιολογικά επίπεδα,θέλω ένα εμφανώς πολλή καλό αποτέλεσμα που να αξίζει τα χρήματα που θα δώσω αλλά φυσικά δε περιμένω ότι θα ξαναγίνω 18...
2) Ίσως μπορώ να δώσω μέχρι και 7.000-8.000
3) Φυσικά και δε θέλω να ξαναπάω για μελλοντικές επεμβάσεις εκτός και αν χρειαστεί...

Στη συνέχεια,σε ευχαριστώ για το κόπο σου να μου απαντήσεις αλλά θα προτιμούσα πιο ξεκάθαρες απαντήσεις με ονόματα,κλινικές κτλ και όχι γενικότητες...πως να κάνω την έρευνά μου;;;Αυτό κάνω τώρα,αν μπω σε site κλινικών θα μου λένε φυσικά τα καλύτερα!!!Με συγχωρείς για την άγνειά μου αλλά ακόμα και εδώ στο forum δυσκολεύομαι να βρω άκρη...
Θα εκτιμούσα κάτι πιο στοχευμένο φίλε Gio αν μπορείς.
Με αυτά τα χρήματα είναι καλύτερα εδώ ή στο εξωτερικό;;;
Σε ποια εταιρία;;;Σε ποιο γιατρό;;;
Καλύτερα HDC ή D*I;;;Στη Κύπρο ή αλλού;;;
Ποια μέθοδος είναι καλύτερη αντικειμενικά σε αυτά τα χρήματα;;;(δεν υπάρχει υποκειμενικό στοιχείο φαντάζομαι,όλοι το καλύτερο αποτέλεσμα ζητάμε)

Πως βάζεις φωτογραφίες;;;Sorry...

Aγαπητέ Ποντίκι δυστυχώς ονόματα Γιατρών -για ευνόητους λόγους- δεν μπορώ να σου δώσω. Αν κάνεις όμως μια μικρή μελέτη εδώ στο forum θα "φωτογραφήσεις" 3-4 ανθρώπους που κάνουν εξαιρετική δουλειά, τηρουμένων των αναλογιών πάντα. Κάθε κλινική έχει να επιδείξει έργο, αλλά το αποτέλεσμα σε κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό.
Η αραίωση περιγράφεται σε κλίμακα norwood, εσυ τι βαθμού είσαι; (αυτό περίμενα να μου απαντήσεις πριν..)
Εαν ας πούμε είσαι 30 χρονών κλίμακας 3, τότε θεωρητικά με 3000 μοσχεύματα θα έχεις ενα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή ηλικιακά έχεις ενα περιθώριο να σε "πιάσουν" οι θεραπείες, δοκίμασες καμιά;;
Minoxidil ? Φιναστερίδη; Κάποιο τροπικό DHT Blocker ίσως;; Kάποιο σαμπουαν κατά τις τριχόπτωσης;

Να γνωρίζεις επίσης οτι αν κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών θα πας και για άλλη μια τουλάχιστον πιθανόν στο μέλλον. Εκτός και αν συμβιμβαστείς μετά με την εικόνα σου. Δώσε βάση στην hairline αφού αυτή είναι η βιτρίνα του προσώπου μας. Κανείς δεν θα σε κοιτάξει απο πίσω όταν σου μιλάει. Αν έχεις φτιάξει την εμπρόσθια γραμμή πίστεψε με, η εικόνα σου θα βελτιωθεί αισθητά. Αν τελικά αξίζει; ΑΞΙΖΕΙ και με το παραπάνω, ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ γίνει σοβαρή δουλειά απο τον Ιατρό που θα σε αναλάβει..

Dimit

New Member
krhtikos21 είπε:
o dimit gt bannaristhke?έχασα κάποιο επεισόδιο?

Μου έκανε 3μερο ban ο καλαμπόρτζος chs επειδή ειρωνεύτηκα τον psycholydios ο οποίος είχε γράψει ότι το πλάσμα ωκεανού είναι γιατρικό για οποιαδήποτε ασθένεια. Αντε βγαλε ακρη τώρα... Καλύτερα να μου έκανε μόνιμο ban βέβαια γιατί όπως έχει καταντήσει το φόρουμ δεν έχει νόημα να γράφεις.

Μπλουζα