to_pontiki είπε:
Φίλε σ'ευχαριστώ δε περίμενα τόσο γρήγορη απάντηση!!!
Λοιπόν:
1) είμαι 30 ετών
2) αρκετή αλλά όχι και υπερβολική αραίωση
3) Μελλοντική κατάσταση;;;(πέφτουν σιγά σιγά αν αυτό εννοείς)
4) Αρκετά καλή δότρια περιοχή
1) Οι προσδοκίες μου είναι σε φυσιολογικά επίπεδα,θέλω ένα εμφανώς πολλή καλό αποτέλεσμα που να αξίζει τα χρήματα που θα δώσω αλλά φυσικά δε περιμένω ότι θα ξαναγίνω 18...
2) Ίσως μπορώ να δώσω μέχρι και 7.000-8.000
3) Φυσικά και δε θέλω να ξαναπάω για μελλοντικές επεμβάσεις εκτός και αν χρειαστεί...
Στη συνέχεια,σε ευχαριστώ για το κόπο σου να μου απαντήσεις αλλά θα προτιμούσα πιο ξεκάθαρες απαντήσεις με ονόματα,κλινικές κτλ και όχι γενικότητες...πως να κάνω την έρευνά μου;;;Αυτό κάνω τώρα,αν μπω σε site κλινικών θα μου λένε φυσικά τα καλύτερα!!!Με συγχωρείς για την άγνειά μου αλλά ακόμα και εδώ στο forum δυσκολεύομαι να βρω άκρη...
Θα εκτιμούσα κάτι πιο στοχευμένο φίλε Gio αν μπορείς.
Με αυτά τα χρήματα είναι καλύτερα εδώ ή στο εξωτερικό;;;
Σε ποια εταιρία;;;Σε ποιο γιατρό;;;
Καλύτερα HDC ή D*I;;;Στη Κύπρο ή αλλού;;;
Ποια μέθοδος είναι καλύτερη αντικειμενικά σε αυτά τα χρήματα;;;(δεν υπάρχει υποκειμενικό στοιχείο φαντάζομαι,όλοι το καλύτερο αποτέλεσμα ζητάμε)
Πως βάζεις φωτογραφίες;;;Sorry...
Aγαπητέ Ποντίκι δυστυχώς ονόματα Γιατρών -για ευνόητους λόγους- δεν μπορώ να σου δώσω. Αν κάνεις όμως μια μικρή μελέτη εδώ στο forum θα "φωτογραφήσεις" 3-4 ανθρώπους που κάνουν εξαιρετική δουλειά, τηρουμένων των αναλογιών πάντα. Κάθε κλινική έχει να επιδείξει έργο, αλλά το αποτέλεσμα σε κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό.
Η αραίωση περιγράφεται σε κλίμακα norwood, εσυ τι βαθμού είσαι; (αυτό περίμενα να μου απαντήσεις πριν..)
Εαν ας πούμε είσαι 30 χρονών κλίμακας 3, τότε θεωρητικά με 3000 μοσχεύματα θα έχεις ενα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή ηλικιακά έχεις ενα περιθώριο να σε "πιάσουν" οι θεραπείες, δοκίμασες καμιά;;
Minoxidil ? Φιναστερίδη; Κάποιο τροπικό DHT Blocker ίσως;; Kάποιο σαμπουαν κατά τις τριχόπτωσης;
Να γνωρίζεις επίσης οτι αν κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών θα πας και για άλλη μια τουλάχιστον πιθανόν στο μέλλον. Εκτός και αν συμβιμβαστείς μετά με την εικόνα σου. Δώσε βάση στην hairline αφού αυτή είναι η βιτρίνα του προσώπου μας. Κανείς δεν θα σε κοιτάξει απο πίσω όταν σου μιλάει. Αν έχεις φτιάξει την εμπρόσθια γραμμή πίστεψε με, η εικόνα σου θα βελτιωθεί αισθητά. Αν τελικά αξίζει; ΑΞΙΖΕΙ και με το παραπάνω, ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ γίνει σοβαρή δουλειά απο τον Ιατρό που θα σε αναλάβει..