Και το crown έχει κάνει στον Lorenzo Στο φιλο ομως ειπε οτι το crown το εχει κανει στη κλινικη του!!
B Bill 10 Member 11 Ιανουάριος 2021 #101 CVIAL είπε: Και το crown έχει κάνει στον Lorenzo Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Στο φιλο ομως ειπε οτι το crown το εχει κανει στη κλινικη του!!
CVIAL είπε: Και το crown έχει κάνει στον Lorenzo Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Στο φιλο ομως ειπε οτι το crown το εχει κανει στη κλινικη του!!
Panvn Member 10 Φεβρουάριος 2021 #103 Τελικά φίλε μας την έκανες την επέμβαση να μας δώσεις ένα feedback ;
D dwse mali Member 10 Φεβρουάριος 2021 #104 Δυστυχως οχι ακομα... Μου εκατσε μια κεντα που παιζει να πρεπει να κανω εγχειρηση αφαιρεσης θυροειδους και μεχρι να προγραμματιστει αυτο το παγωσα. Εχω κανει πολυ ενδιαφερον ραντεβου και στην BHR παντως. θα σας εχω ενημερους.
Δυστυχως οχι ακομα... Μου εκατσε μια κεντα που παιζει να πρεπει να κανω εγχειρηση αφαιρεσης θυροειδους και μεχρι να προγραμματιστει αυτο το παγωσα. Εχω κανει πολυ ενδιαφερον ραντεβου και στην BHR παντως. θα σας εχω ενημερους.