Μεταμόσχευση ή είναι νωρίς ακόμα??

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikosssss

Active Member
20151217_101342.jpg Δυναμικά πλέον η τριχόπτωση στο crown με καθιστά μέλος της οικογένειας των καραφλων....:p . Κουρεύτηκα μετά από καιρό με την ψιλή ( σκάλα 2 για την ακρίβεια) και εκεί έπαθα τη φρίκη. Ήταν από καιρό έτσι αλλά φάνηκε τώρα με το κούρεμα? Είναι τόσο επιθετική η τριχόπτωση? Who knows....​
Δύσκολο να το χωνέψω παρόλα αυτά κρατάω ψυχολογία και θα το πολεμισω όσο μπορώ. Έχετε να προτείνετε κανέναν καλό δερματολόγο εξειδικευμενο για Θεσσαλονίκη μεριά?
Ήμουν πολύ κάθετος και για μινοξ αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλέον και για όσο κρατήσει. Για φίνα ούτε λόγος. Καλύτερα φαλακρός παρά χαπακομενος

Τελευταία επεξεργασία:

scubas

Member
Φίλε κανενα λάδι ή καμιά λοσιόν της αγοράς και μην ασχολείσαι ακόμα τόσο πολύ γιατί θα σου πέσουν από ψυχολογικούς λόγους!Το πρόβλημα σου είναι μικρό αυτήν τη στιγμή!(Οι περισσότεροι εδώ σε θεωρούμε αφάνα!) Στην ηλικία σου πάντως ενημερωτικά τελείως και εγώ στην ίδια φάση ήμουν και μου δουλεύαν οι τοπικές λοσιόν με βιταμίνες πχ. Foltene . Τώρα που είμαι 32 εχουν αρεώσει περισσότερο και μου δουλεύουν τα λάδια γιατί εγώ από το να μπλέξω με minox φινες και αηδίες προτιμώ να τραβήξω ένα ωραιότατο γλομπέ ξυρισματάκι! Οσο για την μεταμόσχευση συμφωνώ με τους προλαλήσαντες . Σκέψου ότι μπορεί να κάνεις ζημιά στις καλές τρίχες και το ακόμα πιο μετά και να τραβάς τα μεταμοσχευμένα σου μαλλιά που το απεύχομαι! Εκτός αν έχεις μεγάλη οικονομική άνεση να σκάσεις εν καιρώ ένα καλό αυτοκίνητο στο κεφάλι σου !

leo

Member
Βάλε μινοχ. αφρό στο σημείο δουλεύει παρά πολυ καλά θα μαζέψει μην το αφήνεις κάνε μια θεραπεία 3 μήνες και βλέπεις, μετα συνεχισε με κάτι φυσικό εννοείτε καλή διατροφή , βιταμίνες κλπ

Kritik

Member
Επειδη αρχισα κι εγω μινοξ, να ξερεις στην αρχη θα δεις ακομα πιο αυξημενη τριχοπτωση, εγω 1 μηνα μετα και μου πεφτουν παρα πολλα, αλλα υποτιθεται οτι ετσι ξεκιναει και βγαινουν πιο δυνατες

• Like
Reactions: leo

nikosssss

Active Member
Leo όταν λες θα μαζέψει και μετά θεραπεία με κάτι φυσικό γίνεται?
Από όσο ξέρω αν ξεκινήσεις μινοξ και δεις επανεκφυση μετά είναι αναστρέψιμο.... αυτά που θα βγουν άπαξ και το σταματήσεις θα πέσουν υποτίθεται. Μπορείς μετά να τα διατηρήσεις με φυσικά προϊόντα? Λάδια, βιταμίνες κτλπ σταματώντας μινοξ? Δε νομίζω.... εκτός αν κάνω λάθος

Scubas όταν λες σου δουλεύουν τα λάδια? Για συντήρηση ώστε να μη χάσεις αυτά που έμειναν ή επανεκφυση. Όσο για το ψυχολογικό είμαι κομπλέ. Με παίρνει από κάτω για μια μέρα και την επόμενη το χώρο χωνέψει...:p

scubas

Member
Leo όταν λες θα μαζέψει και μετά θεραπεία με κάτι φυσικό γίνεται?
Από όσο ξέρω αν ξεκινήσεις μινοξ και δεις επανεκφυση μετά είναι αναστρέψιμο.... αυτά που θα βγουν άπαξ και το σταματήσεις θα πέσουν υποτίθεται. Μπορείς μετά να τα διατηρήσεις με φυσικά προϊόντα? Λάδια, βιταμίνες κτλπ σταματώντας μινοξ? Δε νομίζω.... εκτός αν κάνω λάθος

Scubas όταν λες σου δουλεύουν τα λάδια? Για συντήρηση ώστε να μη χάσεις αυτά που έμειναν ή επανεκφυση. Όσο για το ψυχολογικό είμαι κομπλέ. Με παίρνει από κάτω για μια μέρα και την επόμενη το χώρο χωνέψει...:p
Τα λάδια σου σταματάνε την τριχόπτωση και σου δίνουν και επανέκφυση κάποιες φορές (δες το άρθρο για την μέντα!). Εμένα μου έχουν δώσει και στο μαλί boost και στην ψυχολογία. Όχι στον βαθμό της minoxidil(από τους αλλους έχω δει εγω δεν έχω βάλει)! Αλλά πρίν την χρησιμοποιήσεις σκέψου το καλά! Γιατί αν την κόψεις δεν θα χάσεις μόνο τις τρίχες που έβγαλες λόγω minox που θα σου πεί ο γιατρός αλλά μειώνεται και ο χρόνος κάποιων άλλων (στο forum δές για παρενέργειες) οπότε πάνε περίπατο και αυτές! και σε 3 -4 μήνες μετά την διακοπή που θα αποφασίσεις να την κόψεις τι γίνεται? Ενώ τα λαδάκια φυσικά και χωρίς παρενέργειες!

nikosssss

Active Member
John δε ξέρω φίλε απλά πιστεύω ότι κάποιος δερματολόγος κάτι παραπάνω θα ξέρει από μένα σίγουρα.... Ίσως και όχι. Ίσως πρέπει να απευθυνθώ κάπου αλλού.... Για αυτό θέλω τα φώτα σας....

Scubas εσύ τι ακριβώς θεραπεία κάνεις όλο αυτό το διάστημα και έχεις boost και στο μαλλί??

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
αμπουλες κανουν δουλεια αλλα και παλι εφ ορου ζωης πρεπει να τις περνεις αλλα θελει και ενα καρο λεφτα.
Η πιο φτηνες λυσεις ειναι rogain και φινα και κανα δαφναιλεο.Αλλα δε μπλεκεις με αυτα λες.

dimitris50423

Well-Known Member
η γνωμη μου ειναι προς το παρον μην μπλεκεις με τιποτα. βαζε ενα δαφνελαιο αν θες να βαζεις κατι δυο φορες την εβδομαδα αφηνε το καμια ωρα και μετα λουσιμο.. ενα καλο φαρμακευτικο σαμπουαν παρε και εισαι οκ.. οτι ειναι να πεσει θα πεσει. μινοξιδιλες κτλ ειναι σκλαβια. αν πεσουν με τα χρονια πολλα κανεις μια μεταμοσχ και καθαρισες..
δες και εμας που καναμε. δεν ειχα βαλει ποτε καμια λοσιον στο κεφαλι μου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

scubas

Member
John δε ξέρω φίλε απλά πιστεύω ότι κάποιος δερματολόγος κάτι παραπάνω θα ξέρει από μένα σίγουρα.... Ίσως και όχι. Ίσως πρέπει να απευθυνθώ κάπου αλλού.... Για αυτό θέλω τα φώτα σας....

Scubas εσύ τι ακριβώς θεραπεία κάνεις όλο αυτό το διάστημα και έχεις boost και στο μαλλί??
Το καλοκαιρι εκανα το Dercos neogenic(Δεν είμαι σίγουρος οτι έκανε κάτι ουσιαστικό νομίζω οτι έχασα 140Ευρω). Μετα το cg 210 και μέρα παρα μέρα και δαφνελαιο κακαο κανέλα Εδω και μια εβδομάδα Jojoba 3%Μέντα αλλα νομίζω οτι μου κάνει το μαλλί καλύτερα απο ποτέ! styling με θεραπεια nioxin system2 το πρωί(Είναι αφρός θρέφει το μαλλί και κάνεις και styling). Τον Ιανουάριο θα κόψω τα πάντα να ξεκουράσω για κανα μήνα το κεφάλι μου και θα συνεχίσω με το τελευταίο. Σαμπουάν Dercos,fungoral,Nioxin ( Σημειωτέον την μεγαλύτερη ζημιά την έπαθα όταν ξύρισα το κεφάλι μου.Δέν μπορώ να καταλάβω γιατι βεβαια. Τον Μάιο δηλαδή )

Τελευταία επεξεργασία:

nikosssss

Active Member
Θα δω τι θα κάνω σεβαστές και πολύτιμες όλες οι απόψεις σας παρόλα αυτά και ευχαριστώ για το χρόνο σας. Ίσως ξεκινήσω για κανα μήνα τη θεραπεία με τη μέντα γιατί ο kapa υποστηρίζει οτι κάνει θαύματα και χωρίς παρενέργειες της minox. Αν δω οτι δεν σταματάω διαφορετικά μπορεί να το συνεχίσω αν δω κάποια επανέκφυση και φόυντωμα...
Διαφορετικά ακολουθώ τακτική Δημήτρη50423....Αφήνω να γυαλίσει και κάνω μια καλή μμ....

Dynamics

Active Member
Θα δω τι θα κάνω σεβαστές και πολύτιμες όλες οι απόψεις σας παρόλα αυτά και ευχαριστώ για το χρόνο σας. Ίσως ξεκινήσω για κανα μήνα τη θεραπεία με τη μέντα γιατί ο kapa υποστηρίζει οτι κάνει θαύματα και χωρίς παρενέργειες της minox. Αν δω οτι δεν σταματάω διαφορετικά μπορεί να το συνεχίσω αν δω κάποια επανέκφυση και φόυντωμα...
Διαφορετικά ακολουθώ τακτική Δημήτρη50423....Αφήνω να γυαλίσει και κάνω μια καλή μμ....
μιας και εχουμε το ιδιο ονομα,περιπου το ιδιο προβλημα και ειμαστε κοντα σε ηλικια...για μμ ουτε να το σκεφτεσαι για τωρα..υπαρχουν 3 φυσικες θεραπειες...dermaroller,δαφνελαιο boost και μεντα!Διαλεξε τι θες απο τα 3!Εγω βαζω δαφνελαιο μερα παρα μερα και πλεον ειμαι στο 2τερο ρολλαρισμα...στους 4+ μηνες εχω δει διαφορα με το δαφνελαιο αλλα οχι να κλεισω τελειως το μπιφτεκι...Ελπιζω με το ρολλερ να κλεισω τελειως εκει πισω!Με καμια θεραπεια δεν θα δεις φοβερο αποτελεσμα μεσα σε 1 μηνα ουτε με μινοξ ουτε και φινα κτλ...Η καθε θεραπεια θελει το χρονο της!Εγω προσωπικα θα δω πως παει η θεραπεια στα παιδια και αν αξιζει θα σταματησω το δαφνελαιο και θα προσθεσω την μεντα με το ρολλερ!

nikosssss

Active Member
Dynamics έχεις φώτο πριν και μετά από τη θεραπεία με το δαφνελαιο? Στο crown μπορείς να ρολαρεις κανονικά ενώ υπάρχει αραίωση και όχι ολική φαλάκρα? Δεν είναι επικίνδυνο για τους υγιείς θυλακες? Δαφνελαιο βάζεις κάποια μίξη ή καθαρό προϊόν μόνο του και αν μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες. Ποσότητα, τρόπο εφαρμογής κτλπ κτλπ
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση γιατί έφαγα φλασια. Πριν ενάμιση χρόνο περίπου είχα τρεξίματα με σεξουαλικως μεταδιδομενο νόσημα , χλαμυδια για την ακρίβεια. Υπάρχει περίπτωση να έχω τριχόπτωση από αυτή την ιστορία? Είτε από το ίδιο το βακτηρίδιο είτε από τα χάπια της αγωγής??? Γιατί έφαγα σκάλωμα όταν το σκέφτηκα επειδή ταιριάζει χρονικά με την αραίωση καθώς από τότε ξεκίνησε....

Dynamics

Active Member
Dynamics έχεις φώτο πριν και μετά από τη θεραπεία με το δαφνελαιο? Στο crown μπορείς να ρολαρεις κανονικά ενώ υπάρχει αραίωση και όχι ολική φαλάκρα? Δεν είναι επικίνδυνο για τους υγιείς θυλακες? Δαφνελαιο βάζεις κάποια μίξη ή καθαρό προϊόν μόνο του και αν μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες. Ποσότητα, τρόπο εφαρμογής κτλπ κτλπ
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση γιατί έφαγα φλασια. Πριν ενάμιση χρόνο περίπου είχα τρεξίματα με σεξουαλικως μεταδιδομενο νόσημα , χλαμυδια για την ακρίβεια. Υπάρχει περίπτωση να έχω τριχόπτωση από αυτή την ιστορία? Είτε από το ίδιο το βακτηρίδιο είτε από τα χάπια της αγωγής??? Γιατί έφαγα σκάλωμα όταν το σκέφτηκα επειδή ταιριάζει χρονικά με την αραίωση καθώς από τότε ξεκίνησε....
http://www.hairlossgr.com/threads/Αρχάριος-βοήθεια-με-θεραπεία-φίλε-καππα.10120/page-4 το νήμα μου είναι εδώ όπου μπορείς να δεις φωτογραφίες...από όσο ξέρω για τους θυλακες δεν υπάρχει πρόβλημα θα φανεί όμως γιατί ακόμα στην δεύτερη εβδομάδα είμαι!πλέον βάζω το ενισχυμένο δαφνελαιο με κακάο και κανέλα..στα 200μλ μια κουταλιά του γλυκού κακάο και μια κανέλα,με το μάτι περίπου βάζω για να πιάσει σε όλο το κεφάλι

nikosssss

Active Member
Καταρχήν να σημειώσω εξ αρχής για να αποφύγω παρεξηγήσεις, οτι οι φώτο που χρησιμοποιώ είναι καθαρά για συγκριτικούς λόγους και είναι του Danceworld....Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα είτε απο αυτόν είτε απο την πολιτική του forum θα παρακαλούσα να διαγραφτούν απο τον διαχειριστή. Στο θέμα μας...
Παραθέτω τις παρακάτω συγκριτικές φώτο και εξηγούμε. Αν υποθέσουμε οτι την συγκεκριμένη στιγμή βρίσκομαι στο ίδιο μοτίβο με τον dance και μιλάω καθαρά για crown, θα μπορούσα να κινηθώ όπως ο dance και ξαναλέω για crown και μόνμο??? Απο οτι διάβασα στο νήμα του είχε δώσει βάσει στην hairline καθώς εκεί παρουσίαζε το πρόβλημα και στο crown έβαλε 500 μοσχεύματα ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ, ενώ είχε αναφέρει οτι δεν θα το πειράξει καθόλου πριν την μμ γιατί υπήρχε πιθανότητα schokloss. Παρόλα αυτά το τόλμησαν (αυτός και ο γιατρός λογικά) και το αποτέλεσμα απο οτι είδα έδειξε αρκετά καλά....Πιστεύετε οτι αν κινούμουν πολύ συντηρητικά όπως προείπα καθαρά για γέμισμα με 500 μοσχέυματα με FUE θα είχα πρόβλημα?? Ο βασικός σκοπός μου και ο λόγος που μπαίνω στην διαδικασία είναι να μην προλάβω να δείξω "καραφλός".... Ελπίζω να μην φάω κράξιμο όπως τις προηγούμενες φορές...
Εγώ αριστερά ο dance δεξιά με στεγνό μαλλί...
20151226_054304.jpg DSCN3369.jpg
Εγώ αριστερά ο dance δεξιά με βρεγμένο....
20160112_195815.jpg DSCN3375.jpg
όπως θα προσέξετε έχουμε και την ίδια φορά και κορυφή στο κεφάλι απλά απο αντίθετη πλευρά...:p
Dance thanks για τις φώτο και ξαναλέω αν υπάρχει θέμα μπορούν να διαγραφούν άμεσα....

nikosssss

Active Member
Και εδώ είναι μια σημερινή όπου έχω εφαρμόσει μόλις το μίγμα της μέντας....Με λίγο παραπάνω zoom μπορεί κανείς να διακρίνει οτι υπάρχει "αρκετός χώρος" ανάμεσα απο τα grafts για να μπορέσει να δουλέψει ο γιατρός για πύκνωση....Επίσης μπορείτε να παρατηρήσετε οτι στις ρίζες υπάρχουν κάτι σαν μικρά σπυράκια....Αυτό το πρόσεξα και εγώ μόλις...Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι? Υπάρχει περίπτωση να είναι αποτέλεσμα σμίγματος?? Ευχαριστώ...
20160209_193927.jpg

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
οποτε λες με 500grafts μπας και φανει διαφορα.
Αν ηταν 1000 πιστευω να τα καλυτερα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα