Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τα λάδια σου σταματάνε την τριχόπτωση και σου δίνουν και επανέκφυση κάποιες φορές (δες το άρθρο για την μέντα!). Εμένα μου έχουν δώσει και στο μαλί boost και στην ψυχολογία. Όχι στον βαθμό της minoxidil(από τους αλλους έχω δει εγω δεν έχω βάλει)! Αλλά πρίν την χρησιμοποιήσεις σκέψου το καλά! Γιατί αν την κόψεις δεν θα χάσεις μόνο τις τρίχες που έβγαλες λόγω minox που θα σου πεί ο γιατρός αλλά μειώνεται και ο χρόνος κάποιων άλλων (στο forum δές για παρενέργειες) οπότε πάνε περίπατο και αυτές! και σε 3 -4 μήνες μετά την διακοπή που θα αποφασίσεις να την κόψεις τι γίνεται? Ενώ τα λαδάκια φυσικά και χωρίς παρενέργειες!Leo όταν λες θα μαζέψει και μετά θεραπεία με κάτι φυσικό γίνεται?
Από όσο ξέρω αν ξεκινήσεις μινοξ και δεις επανεκφυση μετά είναι αναστρέψιμο.... αυτά που θα βγουν άπαξ και το σταματήσεις θα πέσουν υποτίθεται. Μπορείς μετά να τα διατηρήσεις με φυσικά προϊόντα? Λάδια, βιταμίνες κτλπ σταματώντας μινοξ? Δε νομίζω.... εκτός αν κάνω λάθος
Scubas όταν λες σου δουλεύουν τα λάδια? Για συντήρηση ώστε να μη χάσεις αυτά που έμειναν ή επανεκφυση. Όσο για το ψυχολογικό είμαι κομπλέ. Με παίρνει από κάτω για μια μέρα και την επόμενη το χώρο χωνέψει...![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το καλοκαιρι εκανα το Dercos neogenic(Δεν είμαι σίγουρος οτι έκανε κάτι ουσιαστικό νομίζω οτι έχασα 140Ευρω). Μετα το cg 210 και μέρα παρα μέρα και δαφνελαιο κακαο κανέλα Εδω και μια εβδομάδα Jojoba 3%Μέντα αλλα νομίζω οτι μου κάνει το μαλλί καλύτερα απο ποτέ! styling με θεραπεια nioxin system2 το πρωί(Είναι αφρός θρέφει το μαλλί και κάνεις και styling). Τον Ιανουάριο θα κόψω τα πάντα να ξεκουράσω για κανα μήνα το κεφάλι μου και θα συνεχίσω με το τελευταίο. Σαμπουάν Dercos,fungoral,Nioxin ( Σημειωτέον την μεγαλύτερη ζημιά την έπαθα όταν ξύρισα το κεφάλι μου.Δέν μπορώ να καταλάβω γιατι βεβαια. Τον Μάιο δηλαδή )John δε ξέρω φίλε απλά πιστεύω ότι κάποιος δερματολόγος κάτι παραπάνω θα ξέρει από μένα σίγουρα.... Ίσως και όχι. Ίσως πρέπει να απευθυνθώ κάπου αλλού.... Για αυτό θέλω τα φώτα σας....
Scubas εσύ τι ακριβώς θεραπεία κάνεις όλο αυτό το διάστημα και έχεις boost και στο μαλλί??
μιας και εχουμε το ιδιο ονομα,περιπου το ιδιο προβλημα και ειμαστε κοντα σε ηλικια...για μμ ουτε να το σκεφτεσαι για τωρα..υπαρχουν 3 φυσικες θεραπειες...dermaroller,δαφνελαιο boost και μεντα!Διαλεξε τι θες απο τα 3!Εγω βαζω δαφνελαιο μερα παρα μερα και πλεον ειμαι στο 2τερο ρολλαρισμα...στους 4+ μηνες εχω δει διαφορα με το δαφνελαιο αλλα οχι να κλεισω τελειως το μπιφτεκι...Ελπιζω με το ρολλερ να κλεισω τελειως εκει πισω!Με καμια θεραπεια δεν θα δεις φοβερο αποτελεσμα μεσα σε 1 μηνα ουτε με μινοξ ουτε και φινα κτλ...Η καθε θεραπεια θελει το χρονο της!Εγω προσωπικα θα δω πως παει η θεραπεια στα παιδια και αν αξιζει θα σταματησω το δαφνελαιο και θα προσθεσω την μεντα με το ρολλερ!Θα δω τι θα κάνω σεβαστές και πολύτιμες όλες οι απόψεις σας παρόλα αυτά και ευχαριστώ για το χρόνο σας. Ίσως ξεκινήσω για κανα μήνα τη θεραπεία με τη μέντα γιατί ο kapa υποστηρίζει οτι κάνει θαύματα και χωρίς παρενέργειες της minox. Αν δω οτι δεν σταματάω διαφορετικά μπορεί να το συνεχίσω αν δω κάποια επανέκφυση και φόυντωμα...
Διαφορετικά ακολουθώ τακτική Δημήτρη50423....Αφήνω να γυαλίσει και κάνω μια καλή μμ....
http://www.hairlossgr.com/threads/Αρχάριος-βοήθεια-με-θεραπεία-φίλε-καππα.10120/page-4 το νήμα μου είναι εδώ όπου μπορείς να δεις φωτογραφίες...από όσο ξέρω για τους θυλακες δεν υπάρχει πρόβλημα θα φανεί όμως γιατί ακόμα στην δεύτερη εβδομάδα είμαι!πλέον βάζω το ενισχυμένο δαφνελαιο με κακάο και κανέλα..στα 200μλ μια κουταλιά του γλυκού κακάο και μια κανέλα,με το μάτι περίπου βάζω για να πιάσει σε όλο το κεφάλιDynamics έχεις φώτο πριν και μετά από τη θεραπεία με το δαφνελαιο? Στο crown μπορείς να ρολαρεις κανονικά ενώ υπάρχει αραίωση και όχι ολική φαλάκρα? Δεν είναι επικίνδυνο για τους υγιείς θυλακες? Δαφνελαιο βάζεις κάποια μίξη ή καθαρό προϊόν μόνο του και αν μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες. Ποσότητα, τρόπο εφαρμογής κτλπ κτλπ
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση γιατί έφαγα φλασια. Πριν ενάμιση χρόνο περίπου είχα τρεξίματα με σεξουαλικως μεταδιδομενο νόσημα , χλαμυδια για την ακρίβεια. Υπάρχει περίπτωση να έχω τριχόπτωση από αυτή την ιστορία? Είτε από το ίδιο το βακτηρίδιο είτε από τα χάπια της αγωγής??? Γιατί έφαγα σκάλωμα όταν το σκέφτηκα επειδή ταιριάζει χρονικά με την αραίωση καθώς από τότε ξεκίνησε....
Οποίος τον αναλάβει τον νεαρό είναι σαν τον κλέβει ......οποτε λες με 500grafts μπας και φανει διαφορα.
Αν ηταν 1000 πιστευω να τα καλυτερα.