Καλησπερίζω και εγώ απο την πλευρά μου σαν νεος σχετικά στο forum. Σας παρακολουθώ λίγους μήνες τώρα μιας και το "πρόβλημα" μου διαπυστώθηκε σχεδόν πριν το καλοκαίρι. Λυπάμαι που αναγκάζομαι να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ με αραίωση σε crown απο τόσο νωρίς (26 ετών) χαίρομαι απο την άλλη που βρήκα ένα τόσο κατατοπιστικό και καταρτισμένο forum ώστε να μπορέσω (ελπίζω) να βγάλω κάποια άκρη για το πως θα κινηθώ με ένα καλό αποτέλεσμα. Στο δια ταύτα λοιπόν, το πρόβλημα παρουσιάζεται στην περιοχή του crown όπως είπα και μιλάμε για αράιωση προφανώς όπως θα διαπυστώσετε και στις φώτο έπειτα. Τους τελευταίους μήνες, απο τότε δηλαδή που πρόσεξα την αραίωση, δεν έχω προσέξει να επιτείνεται το πρόβλημα, αλλά δε ξέρω μέχρι πότε...Να σημειώσω οτι πέρασα μια αρκετά μεγάλη στεναχώρια με ένα οικογενειακό πρόβλημα περίπου πριν ένα χρόνο και ίσως για αυτό να παρουσιάστηκε το θέμα μου. Εδώ θα ήθελα και τα φώτα σας σχετικά με το γεγονός του, αν το πρόβλημα παραμείνει στάσιμο καθώς ΙΣΩΣ να προήλθε απο αυτή τη στεναχώρια ή αν προχωρήσει περαιτέρω. Επίσης να διευκρινίσω οτι δεν υπάρχει γονιδιακό ιστορικό με αραίωση ή χάσιμο μαλλιών απο νωρίς σε κανέναν απο τους συγγενείς!! Εχω ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες με βρεγμένο και στεγνό μαλλί για να μπορέσω να σας κατατοπίσω. Πέρα απο το σημείο της κορυφής δεν έχω κανένα πρόβλημα σε κάποια άλλη περιοχή. Γενικά να πω επίσης οτι δεν έχω (προς το παρόν) κάποιο κομπλεξ καθώς η αραίωση είναι σε τέτοιο στάδιο που δεν φαίνεται καθόλου σχεδόν, εκτός απο το καλοκαίρι στην θάλασσα ίσως με βρεγμένο μαλλί. Στο στεγνό είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχει. Θέλω τα φώτα σας λοιπόν για το πως να κινηθώ??? Να δω για κάποια θεραπεία ή να περάσω κατευθείαν σε μεταμόσχευση (αν φυσικά είναι και εφικτό αυτο λόγω δότριας) και αν εν τέλη καταλήξω σε μεταμόσχευση για πόσα grafts περίπου πιστεύετε οτι θα είχα ένα καλό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα!!!