Μεταμοσχευση τσακαλου στον dr hasson

Panos1982

Well-Known Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΣΤΟΝ DR HASSON

Georgex6 είπε:
φιλε τσακαλε εγω δε μπορω να καταλαβω πως αραιωσες ετσι? ειναι σα να εκοψες ολα τα φαρμακα
:chinscratch εχω μπερδευτει παντως και αναθεωρω πολλα πραγματα
και σορυ αλλα το middle το κραταει η φινα
σου ευχομαι παντως να εχεις ενα καλο αποτελεσμα

βασικα ο τσακαλος εχει κανει μεταμοσχευση crown kai hairline....δεν εχει κανει στο mid...το mid ειναι τα φυσικα του....
εμενα με προβληματιζει η hairline που ξερω οτι ειναι μεταμοσχευμενες και τωρα στους κροταφους τους βλεπω αρκετα αδειους...σε σημειο να φαινεται και λιγο δερμα.....Αυτο θελω να καταλαβω τι εχει γινει......
Οτι και να ναι ελπιζω ολα να πανε καλα στην 3η μεταμοσχευση και να βγουν ολα τα grafts για παντα!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

tsakalos είπε:
ο δεξις κροταφος παντα ητανε πιο αραιος απο τον αριστερο

Ok τσακαλε,αν και ολιγολογος αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι οπως εισαι τωρα ησουν και πριν.....
Καλη επιτυχια στην 3η μεταμοσευση να εχεις.......

Panos1982

Well-Known Member

αλεξανδρε εχουν γεμισει τα εισερχομενα σου και δε μπορω να σου στειλω π.μ...
ελπιζω να το δεις....και sorry για το off topic....

FITNESSMAN

New Member

καλησπερα.μην μπερδευεστε.στις πρωτες φωτο μαλλον παιζει toppik.φιλικα Γιαννης.

Georgex6

Well-Known Member

Φιλε εχεις παρει ποτε τοπικ; γιατι εγω ειχα παρει μια φορα για πλακα στο πατερα μ και το πεταξα, ηταν για γελια, anyway το θεμα με το τσακαλο ειναι πως δε μπορουμε να εκτιμησουμε τη κατασταση του γιατι ειχε σταματησει τα φαρμακα, μετα τα ξαναρχισε μαζι με τη μεταμοσχευση. παντως οι φωτο πριν τη τελευταια μεταμοσχευση στο hasson ειναι απογοητευτικες και αν αναλογιστουμε οτι η δευτερη μεταμοσχευση ηταν στο crown τοτε μπορουμε να πουμε οτι η δουλεια του armani ηταν μουφα και εφυγαν ολα τα grafts
η μοναδικη εξηγηση που θα μ καθοταν καλα θα ηταν να ειχε σταματησει το προσκαρ, αλλα και παλι τα της μεταμοσχευσης ειναι πολυ λιγα
τι να πω καλη επιτυχια τωρα

aleksandros

New Member

Georgex6 έτσι φαίνεται πας δίνεις ένα κάρο λεφτά και στο τέλος γυρνάς παλι στα ιδια

FITNESSMAN

New Member

Georgex6 είπε:
Φιλε εχεις παρει ποτε τοπικ; γιατι εγω ειχα παρει μια φορα για πλακα στο πατερα μ και το πεταξα, ηταν για γελια, anyway το θεμα με το τσακαλο ειναι πως δε μπορουμε να εκτιμησουμε τη κατασταση του γιατι ειχε σταματησει τα φαρμακα, μετα τα ξαναρχισε μαζι με τη μεταμοσχευση. παντως οι φωτο πριν τη τελευταια μεταμοσχευση στο hasson ειναι απογοητευτικες και αν αναλογιστουμε οτι η δευτερη μεταμοσχευση ηταν στο crown τοτε μπορουμε να πουμε οτι η δουλεια του armani ηταν μουφα και εφυγαν ολα τα grafts
η μοναδικη εξηγηση που θα μ καθοταν καλα θα ηταν να ειχε σταματησει το προσκαρ, αλλα και παλι τα της μεταμοσχευσης ειναι πολυ λιγα
τι να πω καλη επιτυχια τωρα
καλο μεσημερι.δεν εχω βαλει ποτε toppik..

Panos1982

Well-Known Member

Καλο θα ηταν να μην πεταγομαστε και λεμε ο ενας το μακρυ του και ο αλλος το κοντο του....ο τσακαλος εβαλε τοπικ η ο τσακαλος εβαλε περουκα η το ενα κ το αλλο χωρις να ειμαστε σιγουροι γιατι αυτα ειναι μαλακιες και αερολογιες.....Αν το πει ο ιδιος τοτε οκ....
Και καλο ειναι να μην παιζουμε με τις λεξεις οταν προκειται για το κεφαλι καποιου απο δω μεσα.....που εχει κανει 2 μεταμοσχευσεις εχει υποστει τοση ταλαιπωρια ψυχικη και σωματικη εχει κανει τοσα εξοδα και τοσες θεραπειες.....και ας μην εχει καλα αποτελεσματα θα πρεπει να προσεχουμε πως μιλαμε και να τον σεβομαστε!!!!τελος!!!!οταν λες οτι εχει βαλει τοπικ ενοεις οτι κοροιδεψε και ξεγελασε με αυτο ολους εμας....αν εισαι σιγουρος καλα κανεις και το λες αν δεν εισαι ομως τον συκοφαντεις με αυτο που λες.....
Τεσπα μονο και μονο για την ταλαιπωρια που εχει τραβηξει αυτο το παιδι και για ολα οσα εχει πει και κανει στο φορουμ πιστευω οτι αυτη τη φορα με το hasson θα δικαιωθει και θα εχει ενα αξιοπρεπες μαλλι με αυτα τα 3800 grafts!!!!!
Και το μονο μειονεκτημα που εγω βρισκω στο τσακαλο ειναι οτι στο crown οι τριχες δεν βγηκαν και θα επρεπε να βγει κ να το πει....οτι ο αρμανι αυτο και αυτο.....αλλα και παλι δεν ειναι υποχρεωμενος να βγει κ να πει τιποτα....ουτε χρωσταει σε κανεναν καμμια εξηγηση.....τον δικαιολογω γιατι μπορει να ειχε πεσει ψυχολογικα και να μην γουσταρε εξηγησεις....κι εγω το ιδιο θα εκανα.......

tsakalos

New Member

τι λετε ρε. ? καμια φωτο δεν εχει τοππικ εκτος απο μια στην κορυφη που το λεει πως ειναι με dermatch. μονο στην κορυφη..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FITNESSMAN

New Member

panos1982 είπε:
Καλο θα ηταν να μην πεταγομαστε και λεμε ο ενας το μακρυ του και ο αλλος το κοντο του....ο τσακαλος εβαλε τοπικ η ο τσακαλος εβαλε περουκα η το ενα κ το αλλο χωρις να ειμαστε σιγουροι γιατι αυτα ειναι μαλακιες και αερολογιες.....Αν το πει ο ιδιος τοτε οκ....
Και καλο ειναι να μην παιζουμε με τις λεξεις οταν προκειται για το κεφαλι καποιου απο δω μεσα.....που εχει κανει 2 μεταμοσχευσεις εχει υποστει τοση ταλαιπωρια ψυχικη και σωματικη εχει κανει τοσα εξοδα και τοσες θεραπειες.....και ας μην εχει καλα αποτελεσματα θα πρεπει να προσεχουμε πως μιλαμε και να τον σεβομαστε!!!!τελος!!!!οταν λες οτι εχει βαλει τοπικ ενοεις οτι κοροιδεψε και ξεγελασε με αυτο ολους εμας....αν εισαι σιγουρος καλα κανεις και το λες αν δεν εισαι ομως τον συκοφαντεις με αυτο που λες.....
Τεσπα μονο και μονο για την ταλαιπωρια που εχει τραβηξει αυτο το παιδι και για ολα οσα εχει πει και κανει στο φορουμ πιστευω οτι αυτη τη φορα με το hasson θα δικαιωθει και θα εχει ενα αξιοπρεπες μαλλι με αυτα τα 3800 grafts!!!!!
Και το μονο μειονεκτημα που εγω βρισκω στο τσακαλο ειναι οτι στο crown οι τριχες δεν βγηκαν και θα επρεπε να βγει κ να το πει....οτι ο αρμανι αυτο και αυτο.....αλλα και παλι δεν ειναι υποχρεωμενος να βγει κ να πει τιποτα....ουτε χρωσταει σε κανεναν καμμια εξηγηση.....τον δικαιολογω γιατι μπορει να ειχε πεσει ψυχολογικα και να μην γουσταρε εξηγησεις....κι εγω το ιδιο θα εκανα.......
πιστευω δεν εχεις δικιο σ αυτο που λες. εδω πρεπει να λεμε την αληθεια ολοι 100%,για να μπορουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον.ο τσακαλος εξαλλου το εγραψε και ο ιδιος ,οπως ειδες,οτι στην κορυφη ειχε βαλει καποιο προιον που κανει τα μαλλια να φαινονται πιο πυκνα.εγω δεν κατηγορησα κανεναν,εκανα απλα μια επισημανση και ειμαι σιγουρος οτι ο τσακαλος δεν παρεξηγησε.ο τσακαλος ηταν ο πρωτος που μας ανοιξε τα ματια οσο αφορα τις μεταμοσχευσεις και εγω προσωπικα τον ευγνομωνω παρα πολυ για την δουλεια που εχει κανει εδω.φιλικα Γιαννης.

Άκης

Administrator

Georgex6 είπε:
δε σου κρυβω οτι ειχα εθουσιαστει με τη περιπτωση σου
και με τον αρμανι
βλεποντας ομως αυτες τις φωτο
http://www.hairlosspics.com/showphoto.php/photo/5406
λεω τι εγινε που πηγε το πυκνο μαλλι γιατι εγινε αυτο μηπως ολα αυτα ηταν και αποτελεσμα των φαρμακων που ειχες κοψει???????/???/?
(εννοω η πυκνωση)
υ.γ. γιατι ομως αραιωσες τοσο πολυ κι ενω επερνες φινα και ρεγκαιν?

tsakalos είπε:
μπα το κουρεμα ειναι και το φως εκει . και το middle αραιωσε λογω του οτι εκοψα το regain, το middle ηταν φυσικο

Τσάκαλε, sorry κιόλας, αλλά στην 3η εικόνα, δεν είναι απλά αραιό...
Μήπως καλά κάναν και κράζαν τον αρμάνι στα ξένα forums και μετά οι εκεί admins σαν καλοί οπαδοί του αρμάνι τους μπανάραν όσοι έλεγαν άσχημα λόγια. :chinscratch

FITNESSMAN είπε:
καλησπερα.μην μπερδευεστε.στις πρωτες φωτο μαλλον παιζει toppik.φιλικα Γιαννης.

panos1982 είπε:
Καλο θα ηταν να μην πεταγομαστε και λεμε ο ενας το μακρυ του και ο αλλος το κοντο του....ο τσακαλος εβαλε τοπικ η ο τσακαλος εβαλε περουκα η το ενα κ το αλλο χωρις να ειμαστε σιγουροι γιατι αυτα ειναι μαλακιες και αερολογιες.....
...

τελος!!!!οταν λες οτι εχει βαλει τοπικ ενοεις οτι κοροιδεψε και ξεγελασε με αυτο ολους εμας....αν εισαι σιγουρος καλα κανεις και το λες αν δεν εισαι ομως τον συκοφαντεις με αυτο που λες...

Ο τσάκαλος το έχει πει ότι βάζει toppik αλλά και dermatch...

tsakalos είπε:
ολα τα consealers κανουν καλη δουλεια αρκει να χρησιμοποιουνται σε λιγη ποσοτητα για να ειναι undetectable. τιποτα βεβαια δεν ειναι τελειο. αυτα δουλεουν καλα για την κορυφη και το κεντρο αλλα οχι για hairline. χρησιμοποιω τοπικ στην κορυφη το καλυτερο αποτελεσμα το εχεις με το maximiser οταν το ψεκαζεις απο μακρια. επισης ενα καλο ειναι το dermatch το οποιο ειναι και πολυ καλο για να κρυβει τις φαρδιες ουλες απο strip www.dermatch.comhttp://http://http://http://

το δικο μου crown μετα απο dermatch

Panos1982

Well-Known Member

Οκ φιτνεσσμαν το πηρα εγω λιγο στραβα το θεμα λες και τον σαμποταρατε......Εχεις δικιο σε αυτο που λες...ολοι πρεπει να λεμε την αληθεια και το ειπα και εγω στο προηγουμενο ποστ ο,τι ο τσακαλος θα πρεπε να βγει να πει οτι στο crown τουλαχιστον δεν πετυχε η μεταμοσχευση αν και δεν ειναι υποχρεωμενος αλλα καλο σε μας θα κανε....Τελικα ο αρμανι δεν ειναι αυτο που φαινεται και καλα κανουν και το κραζουν στα ξενα φορουμς μου φαινεται......Τσακαλε μιας και εχεις 2 χειρουργια με τον τυπο αν μπορεις και θελεις καποια στιγμη πες μας λιγο τι παιζει με τον αρμανι.....Γιατι ο πιο σημαντικος λογος που με εκανε να λεω οτι ο αρμανι ειναι απ τουσ κελυτερους ηταν το αποτελεσμα που ειχα δει με τον τσακαλο......που τελικα δεν ειναι αυτο που φαινοταν και μπορει καποιος αλλος να την πατησει ετσι κ να μην βγουν τα grafts...γι αυτο θεωρω οτι ο τσακαλος πρεπει να μιλησει....για να προστατευσει τουσ υπολοιπους που ισως θελουν να πανε στον αρμανι....

FITNESSMAN

New Member

καλησπερα και παλι! ο ΑΡΜΑΝΙ κανει μονο FUE απο οτι ξερω.για fue πιστευω οτι το αποτελεσμα του τσακαλου ειναι πολυ καλο.ξερουμε οτι σε ολες τις μεταμοσχευσεις και με strip και με fue υπαρχουν μοσχευματα που δεν βγαινουν και καταστρεφονται.στη fue καταστεφονται ακομα πιο πολλα σε σχεση με το strip αυτο το ξερουμε ολοι και το λενε ολοι.απλα ορισμενοι ενας απο αυτους και ΕΓΩ επιλεγεις fue για να μην εχες το σημαδι πισω απο το strip.εγω εκανα fue στην Ελλαδα και βγηκαν απο τα 1000 μοσχευματα που εβαλαν τα 100..του τσακαλου αν του εβαλε ο armani π.χ..1000 βγηκαν σιγουρα τα 700.πιστευω οτι για fue με τις φωτο που ειδα πριν και μετα, το αποτελεσμα του τσακαλου ειναι επιτυχια 100%.με 3800 μοσχευματα τωρα με στριπ στον hasson θα πυκνωσει και η υπολοιπη περιοχη.παιδια δεν ειναι ευκολα τα πραγματα δεν ειναι θεοι οι γιατροι,να σε κανουν οπως ησουν 16 χρονων.απλα κυνηγας ενα αισθητικα ικανοποιητικο αποτελεσμα.και ειμαι σιγουρος οτι ο τσακαλος μετα και τον hasson και τα 3800 μοσχευματα με στριπ θα εχει ενα πολυ καλο αισθητικο αποτελεσμα.φιλικα Γιαννης.

aleksandros

New Member

Ισως σε λίγα χρόνια βγεί κατι καινούργιο κάποια παραλλαγή των 2 μεθόδων με μεγαλύτερη επιτυχία.

durix

New Member

FITNESSMAN είπε:
καλησπερα και παλι! ο ΑΡΜΑΝΙ κανει μονο FUE απο οτι ξερω.για fue πιστευω οτι το αποτελεσμα του τσακαλου ειναι πολυ καλο.ξερουμε οτι σε ολες τις μεταμοσχευσεις και με strip και με fue υπαρχουν μοσχευματα που δεν βγαινουν και καταστρεφονται.στη fue καταστεφονται ακομα πιο πολλα σε σχεση με το strip αυτο το ξερουμε ολοι και το λενε ολοι.απλα ορισμενοι ενας απο αυτους και ΕΓΩ επιλεγεις fue για να μην εχες το σημαδι πισω απο το strip.εγω εκανα fue στην Ελλαδα και βγηκαν απο τα 1000 μοσχευματα που εβαλαν τα 100..του τσακαλου αν του εβαλε ο armani π.χ..1000 βγηκαν σιγουρα τα 700.πιστευω οτι για fue με τις φωτο που ειδα πριν και μετα, το αποτελεσμα του τσακαλου ειναι επιτυχια 100%.με 3800 μοσχευματα τωρα με στριπ στον hasson θα πυκνωσει και η υπολοιπη περιοχη.παιδια δεν ειναι ευκολα τα πραγματα δεν ειναι θεοι οι γιατροι,να σε κανουν οπως ησουν 16 χρονων.απλα κυνηγας ενα αισθητικα ικανοποιητικο αποτελεσμα.και ειμαι σιγουρος οτι ο τσακαλος μετα και τον hasson και τα 3800 μοσχευματα με στριπ θα εχει ενα πολυ καλο αισθητικο αποτελεσμα.φιλικα Γιαννης.

και με armani STRIP εκανε....ο armani κανει μονο FUE τα τελευταια 1-2 χρονια....

Panos1982

Well-Known Member

FITNESSMAN είπε:

Βασικα γιαννη εισαι λιγο εκτος θεματος με τον τσακαλο και το μπερδευεουμε το πραγμα.....
Καταρχην δεν εκανε ποτε fue ο τσακαλος εκανε στριπ στον αρμανι.....ενταξει ισως δεν το ηξερες δε τρεχει τιποτα....αλλα δε μπορω να ακουω οτι σε περιπτωση που ειχε κανει fue οτι το αποτελεσμα του θα ηταν 100% καλο οπως λες......
Το αποτελεσμα οχι δεν ειναι καλο ειτε και fue να ειχε κανει......Δυστηχως μεν για τον τσακαλο αλλα πρεπει να λεμε τα πραγματα οπως ειναι αλλιως δεν θα βγαλουμε ακρη.....Τοτε να προτρεψουμε και τους αλλους να πανε να κανουν και σαν καλο παραδειγμα να τους δειχνουμε τον τσακαλο και να τους λεμε αυτα ειναι 100% καλα αποτελεσματα......και αν δε μας φασκελωσουν τυχεροι θα ημαστε......Λοιπον ας ανοιξουμε τα ματια μας......
Ο τσακαλος εχει κανει 3 στριπ και εχει βαλει συνολικα περιπου 8000+ θυλακια.......
Τωρα οσο για το στριπ και το φυε ενοειται οτι το στριπ ειναι ανωτερο σε θεμα επιβιωσεις των θυλακιων.....τωρα ο καθενας εχει τα δικα του κριτιρια και διαλεγει τι θελει....δε του αρεσει να εχει ουλη η δε του αρεσει να μην βγουν αρκετοι θυλακες???
Εγω προσωπικα προτιμω την ουλη και να βγουν οσο το δυνατον περισσοτεροι θυλακες και παω για στριπ.....αλλςο δε θελει ουλη και παει για φυε...και ρισκαρει το ποσα θυλακια θα βγουν....

durix

New Member

panos1982 είπε:
Βασικα γιαννη εισαι λιγο εκτος θεματος με τον τσακαλο και το μπερδευεουμε πολυ το πραγμα.....
Καταρχην δεν εκανε ποτε fue ο τσακαλος εκανε στριπ στον αρμανι.....ενταξει ισως δεν το ηξερες δε τρεχει τιποτα....αλλα δε μπορω να ακουω οτι σε περιπτωση που ειχε κανει fue οτι το αποτελεσμα του θα ηταν 100% καλο οπως λες......
Το αποτελεσμα οχι δεν ειναι καλο ειτε και fue να ειχε κανει......Δυστηχως μεν για τον τσακαλο αλλα πρεπει να λεμε τα πραγματα οπως ειναι αλλιως δεν θα βγαλουμε ακρη.....Τοτε να προτρεψουμε και τους αλλους να πανε να κανουν και σαν καλο παραδειγμα να τους δειχνουμε τον τσακαλο και να τους λεμε αυτα ειναι 100% καλα αποτελεσματα......και αν δε μας φασκελωσουν τυχεροι θα ημαστε......Λοιπον ας ανοιξουμε τα ματια μας......
Ο τσακαλος εχει κανει 3 στριπ και εχει βαλει συνολικα περιπου 7500 θυλακια.......
Τωρα οσο για το στριπ και το φυε ενοειται οτι το στριπ ειναι ανωτερο σε θεμα επιβιωσεις των θυλακιων.....τωρα ο καθενας εχει τα δικα του κριτιρια και διαλεγει τι θελει....δε του αρεσει να εχει ουλη η δε του αρεσει να μην βγουν αρκετοι θυλακες???
Εγω προσωπικα προτιμω την ουλη και να βγουν οσο το δυνατον περισσοτεροι θυλακες και παω για στριπ.....αλλςο δε θελει ουλη και παει για φυε...και ρισκαρει το ποσα θυλακια θα βγουν....

φιλε Πανο και το στριπ καταστρεφει θυλακες....οταν στο παιρνει και οταν στο τεμαχιζουν......και ολα αυτα πιστευω οτι εχουν να κανουν με τους τεχνικους και οχι με τον γιατρο.....

και δυστυχως ακομα και στους H&W αυτοι τεμαχιζουν και αυτοι στα βαζουν(ετσι γραφουν ολοι στα μπλοκ) στους υποδοχεις που εχει κανει πριν ο γιατρος....

αλλα οκ υποτιθεται ειναι χρονια συνεργατες τους.......

aleksandros

New Member

Αν η δότρια είναι καλή δεν έχεις να φοβάσε τίποτα.
Αρκεί να στα τοποθετήσουν σωστά, χρειάζετε πολύ πείρα και πολύ μεράκι που λίγοι το έχουν

Μπλουζα