Μεταμοσχευση στον Γιαννη Γκο*ρα

giwrgos athina είπε:
στο βιντεακι που αναιβασες απο τον εν λογο γιατρο βαζω στοιχημα πως ο ασθενης εχει κανονικα μαλλιανκαι απλα του εχουν ξυρισει ολο το πανω μερος....

Ρε giwrgo, μολις ειδα το βιντεο ακριβως το ίδιο σκέφτηκα. Μου φάνηκε ότι όλη η περιοχή ειναι ξυρισμένη, βέβαια η ανάλυση δεν βοηθάει για να ειμαι σίγουρος 100%.

Στην τοποθέτηση δειχνει (οχι καθαρα) οτι τοποθετεί το δευτερο ατομο τα γκραφτ και μετα αυτος το σκουπιζει και φευγει εντελως, δηλαδή οπως ήταν πριν, περιεργο!!. Εχω δει φωτο απο πολλα παιδιά εδώ στο φορουμ την πρωτη μερα της μμ και δεν ειναι τοσο καθαρό το κεφαλι τους, ειναι γεμάτο κακαδάκια-ασπρακια γύρω απο ολες τις τριχες.
Απλα σαν παρατηρηση το αναφέρω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Γιαννη δεννξερω αν του ξυρισε το κεφαλι παντως κατι πουστια παιζει....αυτο το αποτελεσμα ειναι απιστευτο...παιζει να του εχει βαλει και καμοια μπερουκα ...το σιγουρο ειναι οτι μας δουλευει ο καγκουρας....δεν μαζευομαστε καμοια 10αρια παλικαρια να παμε στο ιατρειο του δηθεν για μεταμοσχευση και να τον σαπισουμε στις μαπες τον γελοιο που παιζει με το προβλημα μας λεω εγω....

meandros

Member
επαθα πλακα με το βιντεο.μαλλον θα κλεισω μεταμοσχευση με τον γκουρα.αυτος ειναι γιατρος.περνει μοσχευματα μονο απο μια μικρη περιοχη του στριπ,δεν σου τρυπαει το δερμα για να βγαλει τα μοσχευματα και σε ενα αλλο βιντεο που ειδα απο το extreme makeover ειναι ενας που εχει γαζες στην μυτη απο πλαστικη και ταυτοχρονα κανει και μεταμοσχευση στον γκουρα.στον τελος του βιντεο τον δειχνει παλι με γαζες στην μυτη και με το τελικο αποτελεσμα της μεταμοσχευσης.δηλαδη φυτρωση των μοσχευματων μεσα σε μια εβδομαδα.ειδες αμα ειναι ο αλλος μεγαλος επιστημων τι κανει.και εγω ο χαζος εψαχνα για εξωτερικο....μου ανοιξε τα ματια το βιντεο!!!

geeorgee

Active Member
ο γκουρας ειναι ιδεα δεν ειναι απλα γιατρος.Ειναι ο μονος που παραλιγο να
με πεταξει εξω επειδη (σαν ανιδεος που ημουν) τολμησα να ρωτησω αν
η χρεωση παει με τις τριχες που θα βαλει η αναλογα την επιφανεια που θελει να καλυψει.Επισης μου ειπε οτι με το strip δεν υπαρχει προβλημα να κανεις οτι κουρεμα θελεις απλα μονο αμα τα παρεις τελειως με ξυραφι θα φαινεται μια γραμμη πισω.
Α ναι διαλεγεις κι ολας αν θες να σε κανει σφακιανακη, μπουγιουρη η κατι σε καπουτζιδη ας πουμε.
Ε ρε ξυλο που παει χαμενο..

pazuzu

New Member
Δεν πιστεύω ότι ο τύπος στο βίντεο είναι ξυρισμένος πάνω στο κεφάλι, ούτε ότι το βίντεο έχει αλλοιωθεί. Πιστεύω ότι είναι πραγματικό το αποτέλεσμα, αλλά: ο συγκεκριμένος "ασθενής" δεν είναι μία μέση περίπτωση ατόμου. Οι τρίχες που του είχαν απομείνει στο κεφάλι (πριν την μεταμόσχευση) είναι εξαιρετικά χοντρές και η πυκνότητα της δότριας φαίνεται επίσης άριστη. Ξαναδείτε καλά το σημείο που τσεκάρει τη δότρια. Ο τύπος έχει αυτό που με μία λέξη λέμε "γουρουνότριχα". Επίσης, μην ξεχνάτε ότι όλοι αυτοί οι γιατροί αναδεικνύουν τα καλύτερα ως προς το αποτέλεσμα περιστατικά τους, άρα ενδεχομένως κάποιος με πιο λεπτή τρίχα και λιγότερη πυκνότητα στη δότρια τσάμπα φαντασιώνεται ότι θα φύγει απ'το γραφείο του κάθε κάγκουρα θάμνος.

giwrgos athina

Active Member
pazuzu ο τυπος στο βιντεο δεν εχει καθολου δικα του μαλλια απο τι φαινεται ωστε να υποστηριξει τις πυκνοτητες που δειχνει οτι εχει στην ολοκληρωση του αποτελεσματος...ειναι αδυνατον να ειναι αληθηνο και ας εχει και γαμο της δοτριες...εχουμε παρομοια αποτελεσματα αλλα εκει οι ασθενοις ειχαν και λιγα μαλακια αρα εδενε καλυτερα το αποτελεσμα...

petrosb

New Member
giwrgos athina είπε:
pazuzu ο τυπος στο βιντεο δεν εχει καθολου δικα του μαλλια απο τι φαινεται ωστε να υποστηριξει τις πυκνοτητες που δειχνει οτι εχει στην ολοκληρωση του αποτελεσματος...ειναι αδυνατον να ειναι αληθηνο και ας εχει και γαμο της δοτριες...εχουμε παρομοια αποτελεσματα αλλα εκει οι ασθενοις ειχαν και λιγα μαλακια αρα εδενε καλυτερα το αποτελεσμα...

Ποιοι εχετε?

pazuzu είπε:
Δεν πιστεύω ότι ο τύπος στο βίντεο είναι ξυρισμένος πάνω στο κεφάλι, ούτε ότι το βίντεο έχει αλλοιωθεί. Πιστεύω ότι είναι πραγματικό το αποτέλεσμα, αλλά: ο συγκεκριμένος "ασθενής" δεν είναι μία μέση περίπτωση ατόμου. Οι τρίχες που του είχαν απομείνει στο κεφάλι (πριν την μεταμόσχευση) είναι εξαιρετικά χοντρές και η πυκνότητα της δότριας φαίνεται επίσης άριστη. Ξαναδείτε καλά το σημείο που τσεκάρει τη δότρια. Ο τύπος έχει αυτό που με μία λέξη λέμε "γουρουνότριχα". Επίσης, μην ξεχνάτε ότι όλοι αυτοί οι γιατροί αναδεικνύουν τα καλύτερα ως προς το αποτέλεσμα περιστατικά τους, άρα ενδεχομένως κάποιος με πιο λεπτή τρίχα και λιγότερη πυκνότητα στη δότρια τσάμπα φαντασιώνεται ότι θα φύγει απ'το γραφείο του κάθε κάγκουρα θάμνος.

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενας φυσιολογικος χρηστης!! και εγω αυτο πιστευω οτι δεν εκφραζει τον μεσο ασθενη αυτη η περιπτωση!! αλλα εγω για αλλο λογο το ανεβασα επειδη λεγατε οτι ο γιατρος δεν κανει FUE!!! αλλα σε αυτο δεν απαντατε επειδη δεν σας συμφερει!! λοιπον μαλλον καποιοι αλλοι εδω μεσα παιζουν με τον πονο μας..εγω θα κανω σε ΕΛΛΗΝΑ γιατρο στην ΕΛΛΑΔΑ ειτε τον λενε Γκουρ@ ή σε οποιοδηποτε αλλόν.. Θα φτίαξω και νήμα για να σας ενημερώνω και για να σταματησει ολο αυτο που γινεται εδω με το κρινεται τους γιατρους χωρις να ανεβαζετε φωτογραφιες περιστατικων απο αυτους τους γιατρους!!! Και εαν ειπατε οτι κινω υποψιες εαν εχω καμια συγγενεια με τον γιατρο αλλες τοσες υποψιες κινειται εσεις που αναφερεται ΜΟΝΟ 2 κλινικες στην Κυπρο..

Flosk

Well-Known Member
Στοιχηματιζω οτι ο Ελληνας γιατρος που θα σε αναλαβει θα ειναι ο Μαγκουρας παντως, απλα δεν μπορω να καταλαβω το λογο ρε γμτ ??? Στοιχηματιζω επισης οτι οι φωτο που θα ανεβαζεις θα ειναι σκοτεινες , με μακρυ μαλλι, χαμηλη αναλυση και τραβηγμενες μονο μπροστα απο τη hairline. Στοιχηματιζω οτι αφου ανεβασεις μερικες φωτο θα χρησιμοποιησεις την αντιπαραθεση που θα προκυψει με καποιον <<αφυσικο>> χρηστη για να την κοπανησεις και δεν θα ξαναπατησεις ποτε στο φορουμ ελπιζοντας σε κανα υποψηφιο πελατη ή κινημα υπερ σου για να επανελθεις με αλλο ονομα τελικα και να μας ξαναπεις ποσο καλος ειναι-εισαι.
Χαιρετισματα λοιπον

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

petrosb

New Member
Flosk είπε:
Στοιχηματιζω οτι ο Ελληνας γιατρος που θα σε αναλαβει θα ειναι ο Μαγκουρας παντως, απλα δεν μπορω να καταλαβω το λογο ρε γμτ ??? Στοιχηματιζω επισης οτι οι φωτο που θα ανεβαζεις θα ειναι σκοτεινες , με μακρυ μαλλι, χαμηλη αναλυση και τραβηγμενες μονο μπροστα απο τη hairline. Στοιχηματιζω οτι αφου ανεβασεις μερικες φωτο θα χρησιμοποιησεις την αντιπαραθεση που θα προκυψει με καποιον <<αφυσικο>> χρηστη για να την κοπανησεις και δεν θα ξαναπατησεις ποτε στο φορουμ ελπιζοντας σε κανα υποψηφιο πελατη ή κινημα υπερ σου για να επανελθεις με αλλο ονομα τελικα και να μας ξαναπεις ποσο καλος ειναι-εισαι.
Χαιρετισματα λοιπον

Στοιχηματιζω οτι εισαι βαλτος αλλων γιατι απο χθες το βραδυ εχω φαει ΟΛΟ το φορουμ και συνεχεια προμοταρεις 2 κλινικες. Ο γιατρος μου ειπε που θα εχω αρκετα καλη πυκνωση και που ΟΧΙ. Μου ειπε και τα αρνητικα δηλαδη!! Εαν ηταν τοσο λαμογιο οσο λετε εδω μεσα γιατι να μην μου πει οτι θα μου καλυψει ολη την καραφλη περιοχη και να μου λεει "Μην σε νοιαζει θα σε φτιαξω τελειο" οπως λεγατε εδω μεσα? Ενω πηγα στην D*I στην Ελλαδα και μου μιλησε ενας υπευθυνος σχετικα με την περιπτωση μου. Οταν τον ρωτησα εαν θα μπορουσα να εχω καποια επαφη με τον γιατρο που θα μου εκανε την επεμβαση σε περιπτωση που διαλεγα την κλινικη τους μου απαντησαν οτι μπορω να εχω 24ωρη επαφη μονο με το προσωπικο μεταγχειρουργικης φροντιδας και ο Γκουρ@ς στην ιδια ερωτηση μου απαντησε οτι μπορω να εχω οποιαδηποτε επαφη με τους βοηθους του που θα μου δωσουν οδηγιες μετα την επεμβαση και εαν εχω οποιοδηποτε προβλημα θα μπορω να επικοινωνησω και μαζι του. Οσο για την φωτογραφιες ειπα κατι και στα προηγουμενα μηνυματα.. Εγω θα μιλαω με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Δεν ειμαι ελληναρας φαμφαρας σαν καποιους εδω μεσα

meandros

Member
petrosb είπε:
Flosk είπε:
Χαιρετισματα λοιπον

Στοιχηματιζω οτι εισαι βαλτος αλλων γιατι απο χθες το βραδυ εχω φαει ΟΛΟ το φορουμ και συνεχεια προμοταρεις 2 κλινικες. Ο γιατρος μου ειπε που θα εχω αρκετα καλη πυκνωση και που ΟΧΙ. Μου ειπε και τα αρνητικα δηλαδη!! Εαν ηταν τοσο λαμογιο οσο λετε εδω μεσα γιατι να μην μου πει οτι θα μου καλυψει ολη την καραφλη περιοχη και να μου λεει "Μην σε νοιαζει θα σε φτιαξω τελειο" οπως λεγατε εδω μεσα? Ενω πηγα στην D*I στην Ελλαδα και μου μιλησε ενας υπευθυνος σχετικα με την περιπτωση μου. Οταν τον ρωτησα εαν θα μπορουσα να εχω καποια επαφη με τον γιατρο που θα μου εκανε την επεμβαση σε περιπτωση που διαλεγα την κλινικη τους μου απαντησαν οτι μπορω να εχω 24ωρη επαφη μονο με το προσωπικο μεταγχειρουργικης φροντιδας και ο Γκουρ@ς στην ιδια ερωτηση μου απαντησε οτι μπορω να εχω οποιαδηποτε επαφη με τους βοηθους του που θα μου δωσουν οδηγιες μετα την επεμβαση και εαν εχω οποιοδηποτε προβλημα θα μπορω να επικοινωνησω και μαζι του. Οσο για την φωτογραφιες ειπα κατι και στα προηγουμενα μηνυματα.. Εγω θα μιλαω με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Δεν ειμαι ελληναρας φαμφαρας σαν καποιους εδω μεσα

ωραια ειπε και τα θετικα και τα αρνητικα.
ποσα τριχοθυλακια χρειαζεσαι δεν σου ειπε?

petrosb

New Member
meandros είπε:
petrosb είπε:
Flosk είπε:
Χαιρετισματα λοιπον

ωραια ειπε και τα θετικα και τα αρνητικα.
ποσα τριχοθυλακια χρειαζεσαι δεν σου ειπε?

meandros συγγνωμη αλλα δεν προκειται να αναφερω περισσοτερες πληροφοριες οπου οι μισοι ειναι καχυποπτοι.Οσο ειναι αυτοι καχυποπτοι ΠΛΕΟΝ αλλο τοσο ειμαι και εγω για αυτους. Σε οποιονδηποτε αποφασισω να κανω θα φτιαξω νημα και θα σας δειξω φωτογραφιες για το πριν και το μετα. Πρεπει εδω μεσα να μιλαμε με αποδειξεις. Ειμαι μια εβδομαδα χρηστης και μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα εχω καταλαβει ΤΙ φαμφαρα παιζει και με λειπει αυτο. Δεκτο για καποια παραδειγματα που εχουν αποδειξεις με φωτογραγιες!! Για εκεινα τα παραδειγματα εγινα μελος για να δω αληθινα αποτελεσματα. Σε καμια περιπτωση ομως δεν δεχομαι πληροφοριες για οποιονδηποτε γιατρο ελληνα ή ξενο χωρις αποδειξεις (φωτογραφιες). Αποτι καταλαβα δεν προκειται να κερδισω καμια συμβουλη αξια οσον αφορα εμπρακτα αποτελεσματα. Μονο μη αποδεδειγμενα περιστατικα. Θα κανω εγω την αρχη μαλλον τοτε γιατι θα εμπιστευτω Ελληνα γιατρο ΚΑΙ θα φτιαξω νημα με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Τα λεμε το καλοκαιρι που θα εχω τα αποτελεσματα του πριν και του μετα.
Δεν απαντω πλεον σε γεγονοτα χωρις αποδειξεις.
(meandros δεν παει για εσενα ολο αυτο αλλα δυστυχως σε πηρε η μπαλα :p )

Φίλε petrosb καλή επιτυχία λοιπόν και σου ευχομαι τα καλύτερα απο καρδιάς!

Μια συμβουλή θα σου δώσω, φιλικά παντα και για το καλό πολλών παιδιών που συμπασχουν με σένα.

Μην βαλεις μονο φωτο απο το πριν και το μετα, διοτι δεν εχει και τοσο σημασία, να βαλεις και ενδιαμεσα (ανα μήνα θα ήταν καλό) αλλα και τις πρώτες μερες της επεμβασης, οπως εχουν κανει πολλα παιδια.

Υπαρχει ένα νήμα που σου λεει βήμα βήμα πως να το κανεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ο καλος και ο κακος μπατσος παιζεται εδω μεσα.
Τοσο ερασιτεχνες μερικοι?Δε μπορω να καταλαβω ειναι και σπουδαγμενοι ανθρωποι υποτιθεται.
Εμεις το λυκειο με χιλια ζορια το βγαλαμε και τετοιες μ@κ@κιες δεν γραφουμε.
Εισαι γιατρος και θες διαφημιση? Δωσε μου 4000 ευρωπουλακια να το κανω με τον καλυτερο τροπο.Αντε για να παω μετα στην κυπρο να κανω και το ροξακι μου να τελιωνω.
Γελανε και τα grafts εδω μεσα.:16m:

Scar

Active Member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ FORUM.
petrosb κατάλαβα ότι ψάχνεις για χειροπιαστά αποτελέσματα και ντοκουμέντα...
προφανώς θα διάβασες το νήμα του φίλου pantel που έκανε στις 30/10/13 μεταμόσχευση στον εν λόγω Γιατρό.
Ο pantel μπορεί να μας διαφωτίσει για το τι ειπώθηκε, έγινε και πόσο τον πρόσεξε ο γιατρός προ&μετεγχειρητικά.
petrosb θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν απαντούσες στην απλή ερώτηση του φίλου meandros.

gpeiraias

Member
Βάλε μας μια σημέρινη σου φώτο πρώτα και βλέπουμε το καλοκαίρι πως θα είσαι...με το καλό...Και που σαι, καλό είναι να φαίνεται ότι όντως είναι σημερινη η φώτο-τωρινή τελος πάντων μιας και θελεις να μιλάς με αποδείξεις...Μη μας βάλεις ξαφνικά καμιά φώτο το καλοκαίρι με μαλλί βαμβακούλα και μας πεις κοιτάχτε πόσο γρήγορα φύτρωσαν σε 6 μήνες ...:grandpa:
Ευχαριστώ.

meandros

Member
gpeiraias είπε:
Βάλε μας μια σημέρινη σου φώτο πρώτα και βλέπουμε το καλοκαίρι πως θα είσαι...με το καλό...Και που σαι, καλό είναι να φαίνεται ότι όντως είναι σημερινη η φώτο-τωρινή τελος πάντων μιας και θελεις να μιλάς με αποδείξεις...Μη μας βάλεις ξαφνικά καμιά φώτο το καλοκαίρι με μαλλί βαμβακούλα και μας πεις κοιτάχτε πόσο γρήγορα φύτρωσαν σε 6 μήνες ...:grandpa:
Ευχαριστώ.

ποιους εξι μηνες?εξι μερες θες να πεις.
για τσεκαρε εδω
http://www.youtube.com/watch?v=2UTyHZDnNlU

gpeiraias

Member
Τύπε επειδή ειμαι φαν του Τζουρας έχω δει ολα του τα βιντεακια.Δεν έχω χάσει επεισόδιο που λένε!Παγκόσμια πρωτοτυπία πάλι!

Μπλουζα