Μεταμοσχευση στον Γιαννη Γκο*ρα

petrosb είπε:
Ποσα μοσχευματα λενε οτι είναι εφικτο να μεταφερθουν σε μια επισκεψη?

Απο 1.200 εως 1.700 grafts περιπου μπορει να μεταφερθούν σε μια συνεδρία με FUE.

Φίλε "petrosb" ο τροπος που μιλάς και τον υποστηρίζεις κινεί υποψίες και οχι αδικα!!!
Εφοσον εισαι νέος στο φορουμ και ζητας τη γνωμη των παλαιοτερων μελων κυρίως, βαλε καποιες φωτο να δουμε το προβλημα σου, δεν ειναι κακό. Αν τελικα καταληξεις σε αυτον τον γιατρό θα ειχε μεγαλο ενδιαφέρον να δουμε την πορεια σου, ετσι θα βοηθησεις και αλλα παιδιά, άλλωστε αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ κι οχι να βγάλουμε τα "μαχαιρια" αν ειναι ή δεν ειναι καλός γιατρός.

Τις γνώμες τις ακουσες, λιγο πολύ δεν ειναι καλές.
Η επιλογή ομως ειναι δική σου, οπως και του καθενος εδω μέσα στο τι τελικά θα κανει.

Καλό θα ήταν να ειχαμε και μια δουλεια του εν λογω γιατρού στο φορουμ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

petrosb

New Member
gpeiraias είπε:
Φίλε μου δεν μου απάντησες στα ερωτήματα μου.Πότε πρόλαβες και πήγες να τον δεις?Τι σου είπε ?Για ποιό λόγο σου είπε να σου κάνει fue?Πόσα grafts σου είπε να σου βάλει και με τι τιμή?Για ποιό λόγο να κάθεται ο ίδιος να σου δείχνει τα μαλλιά του?Μήπως έκανε επέμβαση στον εαυτό του και σου είπε "να κοιτα τι ωραίο αποτέλεσμα πέτυχα?Καταλάβαμε ότι θες να διαφημίσεις τον John, αλλά κάντο σωστά και τίμια τουλάχιστον.Στην τελική πήγαινε και ανέβασε φώτος.Όλοι κρίνονται απο τα αποτελέσματα τους....και απο τον χαρακτήρα τους.Γινε αν θες λιγο πιο αναλυτικός ως προς το τι συζητησατε κ.λ.π

Δεν κανω καμια διαφημιση στον γιατρο εν αντιθεσει με εσας που τους εχετε κανει ολους τους γιατρους στην Ελλαδα αχρηστους. Το υποπτο ειναι τα δικα σας λεγομενα που δεν εχω δει φωτος απο δικες μμ (μονο δυο περιστατικα εχω δει χωρις τελικο αποτελεσμα).τον γιατρο τον ειδα χθες και ηταν μια χαρα.μου ειπε οτι δεν θα εχω μονο καλη καλυψη στην κορωνα λογω οτι δεν εχω τοσα μαλλια στην δοτρια περιοχη αλλα θα εχω μια πολυ καλη καλυψη στα 3/4 της καραφλης περιοχης. Δεν μου εταξε λαγους με πετραχιλια οπως ελεγαν οι χρηστες στο φορουμ. Την τιμη και τα μοσχευματα δεν προκειται να τα αναφερω σε ενα φορουμ το οποιο ειρωνευεται τους χρηστες του και προσπαθουν να δημαγωγησουν για να πανε οι ασθενεις οπως εγω στην Κυπρο στις βρυξελλες ή οπου αλλου ακουσα. Εγω ζητησα κατι στην ΕΛΛΑΔΑ. Και τις κλινικες μαλλιων που ειναι απροσωπες δεν την εμπιστευομαι γιατι την εχω πατησει μια φορα στην Μπερμαν Κορ** και δεν παω ποτε ξανα σε κατι τετοιο. Προτιμω την αμεσοτητα ενος γιατρου. Το τονιζω παλι! οτι δεν μιλαω για τον Γκουρ@ αλλαα για τον οποιοδηποτε. Οπως αναφερε πριν ενας αλλος χρηστης τον κ. Βαλβ* περιμενα και απο εσας μια αντιστοιχη επιλογη.

Γιάννης7 είπε:
petrosb είπε:
Ποσα μοσχευματα λενε οτι είναι εφικτο να μεταφερθουν σε μια επισκεψη?

Απο 1.200 εως 1.700 grafts περιπου μπορει να μεταφερθούν σε μια συνεδρία με FUE.

Φίλε "petrosb" ο τροπος που μιλάς και τον υποστηρίζεις κινεί υποψίες και οχι αδικα!!!
Εφοσον εισαι νέος στο φορουμ και ζητας τη γνωμη των παλαιοτερων μελων κυρίως, βαλε καποιες φωτο να δουμε το προβλημα σου, δεν ειναι κακό. Αν τελικα καταληξεις σε αυτον τον γιατρό θα ειχε μεγαλο ενδιαφέρον να δουμε την πορεια σου, ετσι θα βοηθησεις και αλλα παιδιά, άλλωστε αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ κι οχι να βγάλουμε τα "μαχαιρια" αν ειναι ή δεν ειναι καλός γιατρός.

Τις γνώμες τις ακουσες, λιγο πολύ δεν ειναι καλές.
Η επιλογή ομως ειναι δική σου, οπως και του καθενος εδω μέσα στο τι τελικά θα κανει.

Καλό θα ήταν να ειχαμε και μια δουλεια του εν λογω γιατρού στο φορουμ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!! ΕΝΑΣ φυσιολογικος χρηστης!!!! ολοι μιλουν εδω μεσα χωρις να εχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ περιστατικο σε φωτογραφια!!! βρειτε μου ενα εδω μεσα στο φορουμ γιατι οσο καιρο ψαχνω (μιαμιση εβδομαδα) δεν εχω βρει ουτε ενα περιστατικο με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

giwrgos athina

Active Member
petrosb εγω εχω αναιβασει φωτογραφιες απο την μεταμοσχευση μου στην ελλαδα στον γιατρο που σου ανεφερα....αν θες μπορεις να της δεις και αν σου αρεσουν πηγαινε να χειρουργηθεις στους εν λογο γιατρους...

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε δεν ξερω τι ρολο βαρας αλλα ναι εγω εχω δει πανω απο 2 περιπτωσεις και εχω ακουσει πολυ παραπανω.κανει τρομερη δουλεια στο strip αλλα μπροστα ειναι αστα να πανε.τρυπες με νυστερι κανει και μετα αφηνει τους βοηθους να τις τοποθετησουν.εχει μεινει με παλιες μεθοδους κ εμενα με ξενερωνει κ το στυλ του,το δηθεν.Μετριος κατ εμε.η αποφαση δικη σου.

petrosb

New Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Φιλε δεν ξερω τι ρολο βαρας αλλα ναι εγω εχω δει πανω απο 2 περιπτωσεις και εχω ακουσει πολυ παραπανω.κανει τρομερη δουλεια στο strip αλλα μπροστα ειναι αστα να πανε.τρυπες με νυστερι κανει και μετα αφηνει τους βοηθους να τις τοποθετησουν.εχει μεινει με παλιες μεθοδους κ εμενα με ξενερωνει κ το στυλ του,το δηθεν.Μετριος κατ εμε.η αποφαση δικη σου.

Σε ευχαριστω για την συμβουλη σου. Μπορεις να μου στειλεις το λινκ να δω και εγω τις 2 περιπτωσεις? Γιατι θελω να δω δουλεια του γιατρου σε φορουμ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει να μου δειξει.. Θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σου

gpeiraias

Member
Φιλε πήγαινε όπου θες .Δικαίωμα σου είναι.Εξάλλου ό.τι και να σου λέμε δεν αλλάζεις γνώμη.Οπότε δεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο συνεχίζεις και επιμένεις...Πήγαινε και ανέβαζε φωτογραφίες με την πορεία σου.
Θα είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί κριτές μπορούμε.Εμένα μου την έδωσε η συμπεριφορά του όταν είχα πάει...μου είχε πει μόνο στριπ και μόνο μπροστά.Τώρα μπορεί να έμαθε και την άλλη τεχνική οκ.Περιμένουμε λοιπόν να ανεβάσεις αποτελέσματα με φώτος και την εμπειρία σου γενικά απο την όλη διαδικασία.Και φιλική συμβουλή ...μη το παίζεις θιγμένος...εδώ είμαστε για να σου λέμε τη γνώμη μας ..
Γιατί το παίρνεις προσωπικά?Μήπως είσαι ο ίδος ο Doc?Ή κάνα ανήψι του για να παρεξηγηθεί? ...Και κάτι τελευταίο, που ακριβώς είναι το βιντεάκι που λες ότι δείχνει τον Doc να κάνει FUE?

Flosk

Well-Known Member
Gpeiraias κατα βαθος σε συμπαθω να ξερεις.. Που ειναι το βιντεακι ρε Petrosb? Kαι εγω εχω νημα απο τη μμ μου..

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4576.html

Και ο Μικες και ο JohnJohn1 και ο danceworld. 4 ατομα δηλαδη. . Πολυ ακυρο το σχολειο σου λοιπον!

petrosb

New Member
gpeiraias είπε:
Φιλε πήγαινε όπου θες .Δικαίωμα σου είναι.Εξάλλου ό.τι και να σου λέμε δεν αλλάζεις γνώμη.Οπότε δεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο συνεχίζεις και επιμένεις...Πήγαινε και ανέβαζε φωτογραφίες με την πορεία σου.
Θα είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί κριτές μπορούμε.Εμένα μου την έδωσε η συμπεριφορά του όταν είχα πάει...μου είχε πει μόνο στριπ και μόνο μπροστά.Τώρα μπορεί να έμαθε και την άλλη τεχνική οκ.Περιμένουμε λοιπόν να ανεβάσεις αποτελέσματα με φώτος και την εμπειρία σου γενικά απο την όλη διαδικασία.Και φιλική συμβουλή ...μη το παίζεις θιγμένος...εδώ είμαστε για να σου λέμε τη γνώμη μας ..
Γιατί το παίρνεις προσωπικά?Μήπως είσαι ο ίδος ο Doc?Ή κάνα ανήψι του για να παρεξηγηθεί? ...Και κάτι τελευταίο, που ακριβώς είναι το βιντεάκι που λες ότι δείχνει τον Doc να κάνει FUE?

Φιλε δεν εχω καμια σχεση με τον γιατρο και ουτε ειμαι ο γιατρος.Απλα εχω μια ιδιοτροπια οτι θελω αυτος που μου μιλαει και κρινει καποιον αλλον να εχει αποδειξεις και στην παρουσα περιπτωση ηθελα να δω ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ απο περιπτωσεις του γιατρου απο ατομα που τον κρινουν αρνητικα.Δεν με καλυπτουν αναμασιμενα γεγονοτα του ενος και του αλλου.Στο κατω-κατω εαν θελουν να στηριξουν αυτα που μου λενε θελω να δω φωτογραφιες των ατομων που εκαναν σε αυτον.Ειλικρινα το εχω αναγκη κατι τετοιο και τιποτα παραπανω!Μπορω και εγω να μπω με οποιοδηποτε ονομα σε αυτο το φορουμ και να γραφω οτι μου κατεβει! Σε καμια περιπτωση δεν εχω καταληξει σε αυτον τον γιατρο! Σε οποιον και να καταληξω ομως θα ανεβασω φωτογραφιες της πορειας γιατι δεν θα κανω αυτο που κατακρινω! Να μιλαω χωρις αποδειξεις! δηλαδη χωρις φωτογραφιες! Το βιντεακι το εχει στο σιτε του αλλα το youtube βρηκα μονο αυτο μου εχει ρωσικους υποτιτλους. Εφαρμοζει την STRIP και την FUE μαζι σε μια περιπτωση ασθενη.
http://www.youtube.com/watch?v=WXQSv6yrdLo
Δεν θα μπω στην διαδικασια να το σχολιασω γιατι καλυπτει αυτο που βλεπω γιατι ειναι ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Και μου κανει εντυπωση που το βρηκα αυτο στο σιτε του γιατρου και οχι εσεις που ειστε τοσα χρονια και υποτιθεται τα εχετε ψαξει ολα στην Ελλαδα. Εγω ψαχνω μονο ενα μηνα..

Flosk είπε:
Gpeiraias κατα βαθος σε συμπαθω να ξερεις.. Που ειναι το βιντεακι ρε Petrosb? Kαι εγω εχω νημα απο τη μμ μου..

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4576.html

Και ο Μικες και ο JohnJohn1 και ο danceworld. 4 ατομα δηλαδη. . Πολυ ακυρο το σχολειο σου λοιπον!

Το βιντεακι το ανεβασα εαν ψαξεις την συζητηση. και τα 4 ατομα δεν εχετε κανει στο Γκουρ@. εγω ψαχνω φωτογραφιες απο μεταμοσχευση στο εν λογω γιατρο απο ατομα του φορουμ

Flosk

Well-Known Member
Εδω μεσα δεν εχει κανει κανεις στον Γκο*ρα Petrosb οποτε μαλλον αδικα ψαχνεις. Αν ομως αποφασισεις να κανεις σε αυτον ενημερωσε μας γιατι θα εχει ενδιαφερον. Αληθεια εχεις σκοπο να φτιαξεις νημα σε οποιον και αν αποφασισεις να πας ή απλα βολιδοσκοπεις για να δεις που θα καταληξεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
To παρόν νήμα δεν έχει λόγο ύπαρξης πλέον, εφ' όσον φίλε Πέτρο θα κατάλαβες ότι κανείς από εδώ δεν έχει κάνει μμ στον συγκεκριμένο ιατρό (και να το έχει παρουσιάσει) οπότε δεν έχεις να περιμένεις κάτι.
Αν προχωρήσεις σε επέμβαση με αυτόν τον ιατρό κράτα μας ενήμερους (εφ' όσον το θέλεις) για την εμπειρία.
καλή τύχη ότι και να επιλέξεις.

gpeiraias

Member
Flosk και εγώ δε έχω κάτι μαζί σου και σε συμπαθώ και εγώ.Και για να μη με πουν και gay ...Aπο το Gpeiraias...το G σημαινει Γιωργος :21m:

petrosb

New Member
gpeiraias είπε:
Φιλε μου καλή επιτυχια και κρατα μας ενήμερους.Φωτος, αριθμο grafts κ.λ.π

Ρε παιδια δεν ειπα οτι το αποφασισα να την κανω σε αυτον! Απλα ανοιξα την συζητηση για να μου δειξετε παραδειγματα δουλειας του με φωτογραφιες για να καταλαβω τον λογο που τον κραζετε και να μου προτεινετε αλλον γιατρο στην ΕΛΛΑΔΑ!! Μονο τοτε θα δικαιολογουσα το κραξιμο. Εσεις απλα μου ειπατε οτι ειμαι τσιρακι, ανηψιος του γιατρου ή και ο ιδιος ο γιατρος!!
Δηλαδη ελεος!!!

Flosk είπε:
Εδω μεσα δεν εχει κανει κανεις στον Γκο*ρα Petrosb οποτε μαλλον αδικα ψαχνεις. Αν ομως αποφασισεις να κανεις σε αυτον ενημερωσε μας γιατι θα εχει ενδιαφερον. Αληθεια εχεις σκοπο να φτιαξεις νημα σε οποιον και αν αποφασισεις να πας ή απλα βολιδοσκοπεις για να δεις που θα καταληξεις?

θα φτιαξω νημα εννοειται!! Σε οποιον και να κανω γιατι σιγουρα θα κανω στην ΕΛΛΑΔΑ!! Δεν ειμαι υπερ της λασπολογιας αποτι καταλαβες..δεν προκειται να μιλαω χωρις αποδειξεις..δεν κανω οτι κραζω..

gpeiraias είπε:
Flosk και εγώ δε έχω κάτι μαζί σου και σε συμπαθώ και εγώ.Και για να μη με πουν και gay ...Aπο το Gpeiraias...το G σημαινει Γιωργος :21m:

πηγαινε στην σελιδα 5 και θα το βρεις...ουτε την ροη της συζητησης δεν παρακολουθεις...

gpeiraias

Member
Παγκόσμιος τύπος πάντως ο Γκούρασελ και ασταμάτητος...Μέχρι και στην Ρωσία έχει φτάσει η φήμη του!Τελικά πρέπει να του κάνουν πολύ μεγάλο πόλεμο τα φορουμς για να μην έχει ούτε ένα περιστατικό του ενώ ο ίδιος πραγματοποιεί καθημερινά και ακατάπαυστα για τα τελευταια 30 χρόνια Μ/Μ !10.000 συνολικά!!!Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν βρίσκει κανείς ούτε ένα περιστατικό του στα διάφορα sites γιατί απλά όλοι είναι ευχαριστημένοι και δεν ασχολούνται πια με το θεμα μεταμόσχευσης...

giwrgos athina

Active Member
στο βιντεακι που αναιβασες απο τον εν λογο γιατρο βαζω στοιχημα πως ο ασθενης εχει κανονικα μαλλιανκαι απλα του εχουν ξυρισει ολο το πανω μερος....δεν γινεται να εχει τοσο καλο αποτελεσμα οσο δειχνει...η του εβαλε 10 τριχες και του εχει ριξει τονους τοπικ...δεν νομιζω οτι μια μμ να ειναι ικανη να δωσρι τετοια εκπληκτικα αποτελεσματα..

με τον συγκεκριμενο ασθενη ειχε παει και στην εκπομπη της στεφανιδου ο γιατρος παντως...αν ειναι πραγματικο αποτελεσμα τοτε ο hasson rahal και αυτοι ειναι γιατρουδακια μπροστα στο καγκουρα..

Μπλουζα