Μεταμοσχευση μαλλιων

giwrgos athina

Active Member
Κύπρο και Ελλαδα δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Τωρα ειμαι αναμεσα σε μεταμόσχευση η smp. Αλλα για smp δεν ξερω παλι καποιον που να ειναι τοπ. Οτι δουμε μονο μεσα απο το ίντερνετ.
Στην Κύπρο που είχες πάει πόσα μοσχεύματα είχες βάλει?Και τι πήγε στραβά και δεν έμεινες ευχαριστημένος δεν είχες καλή φυτρωση?Η απλά έχασες δικά σου μαλλιά λόγο ότι δεν έκανες θεραπεια..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bakalis

Member
Στην Κύπρο που είχες πάει πόσα μοσχεύματα είχες βάλει?Και τι πήγε στραβά και δεν έμεινες ευχαριστημένος δεν είχες καλή φυτρωση?Η απλά έχασες δικά σου μαλλιά λόγο ότι δεν έκανες θεραπεια..

@Pantelis08 Οντως ρε φιλε αν μπορείς κάνε μια ανάλυση της περίπτωσης σου...

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν υπαρχει περιπτωση να φαινεται μια τελεια hairline με μια τελευταία μεταμοσχευση μονο μπροστε; Πισω εννοείται θα βαζω τοπικ
Δεν ξέρω τι θα έκανα στην θέση σου.Μπορεί και να έψαχνα για ένα καλό γιατρό για να φτιάξει ότι μπορεί και εφόσον υπάρχει απόθεμα στην δότρια.Απο την άλλη και με ξυρισμένο μια χαρά κεφάλι έχεις δείχνει να σου πάει.Είναι καθαρά το πως αισθάνεσαι εσύ άνετα με την εικόνα σου αδερφέ.Αν σε ικανοποιεί να έχεις μπροστά μια εικόνα πιο γεμάτη και πίσω να είναι αραία μπορείς να το παλέψεις απλά θέλει πολύ καλο γιατρό να γίνουν οι σωστές μετρήσεις και το σωστό πλάνο για την δική σου περίπτωση.Θύμησε μου έκανες ποτέ θεραπεία?

giwrgos athina

Active Member
Χρειάζεται σίγουρα να τον δει ένας γιατρός που κάνει μετρήσεις στην δοτρια και φτιάχνει ένα πλάνο για να του απαντήσει.Εγω πιστεύω πως αν βάλει μοσχεύματα από γενιά κεφάλι στήθος θα πετύχει το στόχο που θέλει.Στην Κύπρο και εγώ είχα πάει όχι στην κλινική που πήγε το παιδί σε άλλη και δεν έμεινα ευχαριστημενος.Αλλα οι κλινικές εκεί τις θεωρώ καλές σε γενικές γραμμές πιστεύω όλοι οι γιατροί ακόμα και η τοπ έχουν κακά αποτελέσματα.Τοτε σκεφτόμουν να πάω στην άλλη κλινική της Κύπρου που πήγε το παιδί απλά δεν την επέλεξα για το κύριο λόγο ότι το cons στην μια κλινική το έκανε γιατρός και στην άλλη όχι.Τελικα πήγα εκεί που μίλαγα απευθείας με το γιατρό αλλά και πάλι δεν πήγε καλά μπορεί αν πήγαινα στην άλλη να πήγαινε καλύτερα δεν το ξερεις.

Μπλουζα