Μεταμοσχευση μαλλιων

LoverBoy

Well-Known Member
Αξιζει τον κοπο να κανω μια μικρη μεταμοσχευση μονο μπροστα και λιγα στο πλαι; Επισης εχω κανει ηδη smp που μπορει να ξεγελα καπως.
Εγώ δεν θα παρεδιδα τα όπλα.Απο την άλλη πρέπει να πας σε 2-3 καλούς γιατρούς να δεις τι θα σου προτείνουν κ ίσως να μπορέσεις να έχεις μια πιο ομοιόμορφη εικόνα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Pantelis08

New Member
Εγώ δεν θα παρεδιδα τα όπλα.Απο την άλλη πρέπει να πας σε 2-3 καλούς γιατρούς να δεις τι θα σου προτείνουν κ ίσως να μπορέσεις να έχεις μια πιο ομοιόμορφη εικόνα
Μα που να παω ρε φιλε. Απο Κυπρο ειμαι. Ηδη εκανα μεταμοσχεση στην Κυπρο χωρις να ειναι ευχαριστημενος. Απλα πεταξα 10.000 ευρω

Pantelis08

New Member
φιλε για εμενα μην δωσεις ουτε 1 ευρω για μεταμοσχευση, απλα πρεπει να αφαιρεσεις το SMP με laser και η να ξανακανεις η να το αφησεις ξυρισμενο
Αν κανω μια μικρη μπροστα και στα πλαινα δεν θα δω αποτελεσμα ικανοποιητικο;

LoverBoy

Well-Known Member
Μα που να παω ρε φιλε. Απο Κυπρο ειμαι. Ηδη εκανα μεταμοσχεση στην Κυπρο χωρις να ειναι ευχαριστημενος. Απλα πεταξα 10.000 ευρω
Μου κάνει εντύπωση που στην Κύπρο εφόσον θεωρείται από τις τοπ επιλογές δεν κατάφεραν να σου δώσουν μια εικόνα που θα ήσουν ικανοποιημένος.Απο την άλλη στην Α ζώνη δεν δείχνει τόσο άσχημα.Θυμάσαι πόσα graft's είχαν βάλει κ από τις 3 μεταμοσχεύσεις? Έχουν περάσει χρόνια κ έχουν χαθεί μαμά μαλλιά εφόσον δεν ακολούθησες κάποια θεραπεία.. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να πάρεις 2 γνώμες ακόμη...

Dimos_

Member
Μου κάνει εντύπωση που στην Κύπρο εφόσον θεωρείται από τις τοπ επιλογές δεν κατάφεραν να σου δώσουν μια εικόνα που θα ήσουν ικανοποιημένος.
Πολύ σωστά, θεωρείται, δεν ειναι...

Τα έχουμε ξαναπεί, η Κύπρος είναι μισό αντε ένα σκαλί πάνω από την Ελλάδα.
Ότι κάποιοι (εντός σαιτ) μιλάνε με διθυραμβικά λόγια για τους Κύπριους και ειδικά για την HDC, αυτό δεν την κάνει τοπ κλινική.

LoverBoy

Well-Known Member
Πολύ σωστά, θεωρείται, δεν ειναι...

Τα έχουμε ξαναπεί, η Κύπρος είναι μισό αντε ένα σκαλί πάνω από την Ελλάδα.
Ότι κάποιοι (εντός σαιτ) μιλάνε με διθυραμβικά λόγια για τους Κύπριους και ειδικά για την HDC, αυτό δεν την κάνει τοπ κλινική.
Λυπάμαι αδερφέ που είχες άσχημη εμπειρία αλλά μήπως επειδή πέρασαν χρόνια έχει χαθεί κ η πυκνότητα? Υπήρξες ικανοποιημένος το πρώτο διάστημα που έκανες την μεταμόσχευση σου?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dimos_

Member
Λυπάμαι αδερφέ που είχες άσχημη εμπειρία αλλά μήπως επειδή πέρασαν χρόνια έχει χαθεί κ η πυκνότητα? Υπήρξες ικανοποιημένος το πρώτο διάστημα που έκανες την μεταμόσχευση σου?
Προσωπικά δεν έχω κάνει μεταμοσχευση στην συγκεκριμένη κλινική εκτός από δύο consultations.
Πριν έρθω σε επαφή μαζί τους, νόμιζα και εγώ ότι ήταν απ τις τοπ κλινικές. Μετά το πρώτο consultation ομως η γνώμη μου άλλαξε 180 μοίρες.
Υστερούν σε πολλούς τομείς...

Corona

Active Member
Προσωπικά δεν έχω κάνει μεταμοσχευση στην συγκεκριμένη κλινική εκτός από δύο consultations.
Πριν έρθω σε επαφή μαζί τους, νόμιζα και εγώ ότι ήταν απ τις τοπ κλινικές. Μετά το πρώτο consultation ομως η γνώμη μου άλλαξε 180 μοίρες.
Υστερούν σε πολλούς τομείς...
Γιατί αλλαξε η γνώμη σου για την HDC μετά το cons που έκανες ; σε ποιους τομεις δηλαδη πιστεύεις οτι υστερει;

Μπλουζα