Γιατί αλλαξε η γνώμη σου για την HDC μετά το cons που έκανες ; σε ποιους τομεις δηλαδη πιστεύεις οτι υστερει;
Για να μην μπω σε πολλες λεπτομέρειες, θα πω οτι υστερεί
Στα consultations που γίνονται τελειως μπκαλίστικα και η μέτρηση δοτριας γίνεται με τον αντίχειρα. Σου λένε, στην πρώτη επέμβαση θα μπουν τόσα, στη δεύτερη τόσα κι αν χρειαστεί τρίτη θα βάλουμε τόσα. (Όλα αυτά με το μάτι)
Οτι φορτώνουν πάρα πολλά grafts σε μία επέμβαση για να δείχνει τούμπανο το αποτέλεσμα, χωρίς μέχρι στιγμής να ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η δοτρια αν ξυριστει το κεφάλι μετά τη μμ (εγώ τουλαχιστον δε θυμάμαι να έχω δει τέτοιο περιστατικο)
Υστερούν πολύ στο σχεδιασμό hairline
Δεν κάνουν κανένα λόγο για θεραπεία και δεν εξηγούν τα υπέρ και τα κατά αυτής
Οτι υπάρχει τεράστια πίεση απ τη μεριά του κ. Φιουρη να κλείσεις ημερομηνία για επέμβαση
Οτι ο Φιουρης παλαιοτερα έκανε cons (που το θεωρώ απαραδεκτο) αλλά και τώρα που τα κάνει η γιατρός, συνεχίζει να λέει τη γνώμη του χωρίς να πρέπει
Οτι δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής κανένα σοβαρό βίντεο μετά μμ, οπου να χτενιζονται τα μαλλιά προς όλες τις κατευθύνσεις και κάτω από δυνατό φωτισμό για να κρίνουμε αντικειμενικά.
Αντιθέτως βλέπουμε φωτογραφίες πριν και μετά
Οτι δεν υπάρχει σοβαρό πλάνο από μεριάς τους. Η λογική είναι, "πάμε και βλέπουμε".
Μετα απο αυτα, νομίζω ότι δεν ανηκει στις τοπ κλινικές.
Αυτή είναι η δική μου γνώμη (νομιζω κι αλλων) βάση της επαφής μου μαζί τους αλλά και βάση των αποτελεσμάτων που βλέπω