Μεταμοσχευση μαλλιων

Pantelis08

New Member
Γεια Τουρκια θεωρειτε θα αξιζε τον κοπο να κανω ακομα μια και τελευταια; Θα ηθελα να καλυψω κυριως την περιοχη μπροστα. Hairline δηλαδη και 3-4 δαχτυλα πισω απο την hairline. Θα δω ομως αποτελεσμα; Στις φωτογραφίες πιο κατω αφησα το μαλλι μου να μακρυνει λιγο. Για τις πισω περιοχες θα τα καλυπτω με τοπικ. Πειτε μου αν βγαινουν τα νουμερα για μια τελευταο μεταμοσχευση προς τουρκια μερια.

Συνημμένα

• IMG_7265.jpeg
    IMG_7265.jpeg
    2.5 MB · Προβολές: 31
  • IMG_7264.jpeg
    IMG_7264.jpeg
    2.7 MB · Προβολές: 26
  • IMG_7263.jpeg
    IMG_7263.jpeg
    2.7 MB · Προβολές: 20
  • IMG_7258.jpeg
    IMG_7258.jpeg
    1.6 MB · Προβολές: 20
  • IMG_7257.jpeg
    IMG_7257.jpeg
    2.9 MB · Προβολές: 19
  • IMG_7256.jpeg
    IMG_7256.jpeg
    2 MB · Προβολές: 18
  • IMG_7255.jpeg
    IMG_7255.jpeg
    2.7 MB · Προβολές: 18
  • IMG_7254.jpeg
    IMG_7254.jpeg
    1.8 MB · Προβολές: 19
  • IMG_7252.jpeg
    IMG_7252.jpeg
    2.1 MB · Προβολές: 19
  • IMG_7253.jpeg
    IMG_7253.jpeg
    2.7 MB · Προβολές: 20
  • IMG_7266.jpeg
    IMG_7266.jpeg
    2.5 MB · Προβολές: 17

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Pantelis08

New Member
Καλησπερα φιλε, η δοτρια σου δεν φαινεται σε καλη κατασταση, μπορεις να βαλεις μια φωτο απο μπροστα;

Απο αυτα που βλεπω εισαι NW6-7 με 3 μεταμοσχευσεις και αρκετη επιφανεια να καλυψεις ακομα οποτε και μεταμοσχευση να κανεις ουσιαστικα σπαταλας χρημα και χρονο χωρις αποτελεσμα.

Συνημμένα

• IMG_7266.jpeg
    IMG_7266.jpeg
    2.5 MB · Προβολές: 14
  • IMG_7265.jpeg
    IMG_7265.jpeg
    2.5 MB · Προβολές: 9
  • IMG_7262.jpeg
    IMG_7262.jpeg
    2.9 MB · Προβολές: 6
  • IMG_7258.jpeg
    IMG_7258.jpeg
    1.6 MB · Προβολές: 6
  • IMG_7256.jpeg
    IMG_7256.jpeg
    2 MB · Προβολές: 10
  • IMG_7257.jpeg
    IMG_7257.jpeg
    2.9 MB · Προβολές: 14
  • IMG_7252.jpeg
    IMG_7252.jpeg
    2.1 MB · Προβολές: 16
  • IMG_7253.jpeg
    IMG_7253.jpeg
    2.7 MB · Προβολές: 29

Pantelis08

New Member

Συνημμένα

• IMG_7043.jpeg
    IMG_7043.jpeg
    234.5 KB · Προβολές: 29
  • IMG_7042.jpeg
    IMG_7042.jpeg
    234.6 KB · Προβολές: 30
  • IMG_7041.jpeg
    IMG_7041.jpeg
    191.1 KB · Προβολές: 32
  • IMG_7040.jpeg
    IMG_7040.jpeg
    218.7 KB · Προβολές: 32
  • IMG_7039.jpeg
    IMG_7039.jpeg
    184.2 KB · Προβολές: 33
  • IMG_7038.jpeg
    IMG_7038.jpeg
    185.7 KB · Προβολές: 29
  • IMG_7037.jpeg
    IMG_7037.jpeg
    179.4 KB · Προβολές: 30

JimKan1

Well-Known Member
Αυτο δεν ειναι ξυρισμενο φιλος, εχουν μηκος οι τριχες, νομιζω ξυρισμα με 0 σκαλα με μηχανη ειναι η καλυτερη επιλογη για εσενα, οπως σου ειπα και πανω δηλαδη, με μεταμοσχευση απλα θα σπαταλησεις χρονο και χρημα

giwrgos athina

Active Member
Εννοείς smp? Υπάρχει ναι απλά είπαμε για την συγκεκριμένη που είναι Θεσσαλονίκη καθώς έχει καλή φήμη πάνω στην δουλειά της
Ναι smp εννοώ.Και εγώ για την συγκεκριμένη λέω έχω δει στο ίντερνετ αν δεν κάνω λάθος πως έχει και στους Αμπελόκηπους όπως και στην Καλαμαριά ιατρειο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Pantelis08

New Member
Ναι smp εννοώ.Και εγώ για την συγκεκριμένη λέω έχω δει στο ίντερνετ αν δεν κάνω λάθος πως έχει και στους Αμπελόκηπους όπως και στην Καλαμαριά ιατρειο.
Τι μου προτεινετε smp γ νεα μεταμοσχευση για μπροστα μονο;

Pantelis08

New Member
Εννοείς smp? Υπάρχει ναι απλά είπαμε για την συγκεκριμένη που είναι Θεσσαλονίκη καθώς έχει καλή φήμη πάνω στην δουλειά της
Τι μου προτεινετε smp γ νεα μεταμοσχευση για μπροστα μονο;
Αυτο δεν ειναι ξυρισμενο φιλος, εχουν μηκος οι τριχες, νομιζω ξυρισμα με 0 σκαλα με μηχανη ειναι η καλυτερη επιλογη για εσενα, οπως σου ειπα και πανω δηλαδη, με μεταμοσχευση απλα θα σπαταλησεις χρονο και χρημα
Δεν υπαρχει περιπτωση να φαινεται μια τελεια hairline με μια τελευταία μεταμοσχευση μονο μπροστε; Πισω εννοείται θα βαζω τοπικ

Pantelis08

New Member
Δεν υπαρχει περιπτωση να φαινεται μια τελεια hairline με μια τελευταία μεταμοσχευση μονο μπροστε; Πισω εννοείται θα βαζω τοπικ

giwrgos athina

Active Member
Εγώ θα έλεγα να κάνεις consulation με ένα γιατρό που κάνει μετρήσεις δοτριας να δει τι μπορεί να σου πάρει από δοτρια και από γενιά και να σου φτιάξει ένα πλανο και να σου απαντήσει αυτός....Εδω Ελλάδα ο αναστασακης κάνει μετρήσεις και έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε δύσκολα περιστατικά και επίσης η bhr Και μπορείς να ζητήσεις να σε δει ο bisanga όταν έρθει στην Ελλάδα που είναι πολύ έμπειρος γιατρος.Σιγουρα αν προχωρήσεις θα χρειαστείς να πάρεις μοσχεύματα από μούσια πάντως πιστεύω.Και η δύο κλινικές κάνουν και smp σε περίπτωση που δεν γίνεται τίποτα.

Pantelis08

New Member
Εγώ θα έλεγα να κάνεις consulation με ένα γιατρό που κάνει μετρήσεις δοτριας να δει τι μπορεί να σου πάρει από δοτρια και από γενιά και να σου φτιάξει ένα πλανο και να σου απαντήσει αυτός....Εδω Ελλάδα ο αναστασακης κάνει μετρήσεις και έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε δύσκολα περιστατικά και επίσης η bhr Και μπορείς να ζητήσεις να σε δει ο bisanga όταν έρθει στην Ελλάδα που είναι πολύ έμπειρος γιατρος.Σιγουρα αν προχωρήσεις θα χρειαστείς να πάρεις μοσχεύματα από μούσια πάντως πιστεύω.Και η δύο κλινικές κάνουν και smp σε περίπτωση που δεν γίνεται τίποτα.
Το θεμα ειναι οτι ειμαι απο Κύπρο. Θα ερθω Ελλαδα απλα για μια γνωμη

giwrgos athina

Active Member
Το θεμα ειναι οτι ειμαι απο Κύπρο. Θα ερθω Ελλαδα απλα για μια γνωμη
Μπορείς νομίζω και από ίντερνετ αν τους στείλεις φωτογραφίες σου.Σιγουρα μπορείς να κάνεις κάτι αν βρεις μοσχεύματα να βάλεις και εφόσον ή δοτρια δεν έχει πας σε BHT τρίχες από γενιά και σώμα δηλαδή.Ενημερωτικα ο καλύτερος στο κόσμο σε αυτή την τεχνική λέγεται sannusi umar εχθές κοίταζα το site του κάτι norwood 7 τους βάζει 14000 grafts σε δύο μεταμοσχεύσεις από γενιά κεφάλι στήθος και τους πάει norwood 2-3.Δεν στον προτείνω βέβαια γιατί είναι και ακριβός πολύ και πολύ μακριά νομίζω είναι Αμερική.Κυπρο η καλύτερη που ξέρω είναι η κλινική που ανέφερες.

Pantelis08

New Member
Μπορείς νομίζω και από ίντερνετ αν τους στείλεις φωτογραφίες σου.Σιγουρα μπορείς να κάνεις κάτι αν βρεις μοσχεύματα να βάλεις και εφόσον ή δοτρια δεν έχει πας σε BHT τρίχες από γενιά και σώμα δηλαδή.Ενημερωτικα ο καλύτερος στο κόσμο σε αυτή την τεχνική λέγεται sannusi umar εχθές κοίταζα το site του κάτι norwood 7 τους βάζει 14000 grafts σε δύο μεταμοσχεύσεις από γενιά κεφάλι στήθος και τους πάει norwood 2-3.Δεν στον προτείνω βέβαια γιατί είναι και ακριβός πολύ και πολύ μακριά νομίζω είναι Αμερική.Κυπρο η καλύτερη που ξέρω είναι η κλινική που ανέφερες.
Κύπρο και Ελλαδα δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Τωρα ειμαι αναμεσα σε μεταμόσχευση η smp. Αλλα για smp δεν ξερω παλι καποιον που να ειναι τοπ. Οτι δουμε μονο μεσα απο το ίντερνετ.

Μπλουζα