Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
koskar είπε:kindator πρωτο σου μήνυμα και ζητάς pm από ένα ξεχασμένο μήνυμα του 2010;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πραγματικά απορώ και γελάω μαζί....
Γελάω με την επιμονή καποιων(ή καποιου) να προσπαθούν να πεισουν για το "αθώο" ενδιαφέρον...kindator είπε:Δεν πρόσεξα της ημερομηνιες γιατι άρχισα να διαβάζω ολα μνμτα απο την αρχή.
Γέλα οσο θες.
kindator είπε:Δεν πρόσεξα της ημερομηνιες γιατι άρχισα να διαβάζω ολα μνμτα απο την αρχή.
Γέλα οσο θες.
LOK είπε:Το θυμάμαι κι εγώ αυτό το παλικάρι, είχε παρει μέρος σε μια εκπομπή που σε κάνανε πιο όμορφο. Είχε εμφανιστεί τίγκα στο toppik μετα την και καλά μεταμόσχευση... Αμφιβάλω αν έγινε μεταμόσχευση... Βέβαια για χάρη της εκπομπής το περάσανε έτσι..., ίσως να του προτειναν να κάνει μεταμόσχευση αλλα να πληρώσει κανονικά και ενδεχομένος να μην δέχθηκε κάτι τέτοιο...
pantelis1982 είπε:καλησπέρα...είχα αραίωση στο κεφάλι μου... όχι τραγικά πράγματα...απλή αραίωση... πήγα στην /////edit///// κι έκανα εμφύτευση regular session 4000 ευρώ παρακαλώ....
λοιπόν... αποτέλεσμα.. τίποτα... περνούσε ο καιρός και μου έλεγαν θα βγούνε θα βγούνε μετά τον 6 μηνα υπομονή....
τι-πω-τα.... βγήκαν κυριολεκτικά 100 τρίχες!!!!!!!!!! δε φαίνεται καμια διαφορα.. να φανταστείτε ότι από όλους τους φίλους μου..κανεις δε μου είπε σου δυνάμωσαν έστω τα μαλλιά... εκτέθηκα παντού... έχασα 4000 ευρώ... και όταν τους έκραξα μου είπαν...έγινε δουλειά... γιατί στο διάστημα τον 6 μηνών σου έπεσαν κι αλλα από τα δικά σου μαλλιά.... !!!!!!!! άκου τώρα! μην κάνετε πουθενά.... αν τυχόν θέλετε γεγονότα βγαίνω k για καφέ m τον οποιοδήποτε... μη δίνετε τζάμπα λεφτά... δε ξέρω για εξωτερικό ....,μπορεί εκεί η γίνετε δουλειά... εδώ αλήθεια όχι... καταθέτω την εμπειρία μου και ακόμα k να βρεθώ με άτομα υποψηφια γιατί παρακαλούσα κι εγώ η μάθω την αλήθεια...μην πιστεύετε καμια εταιρεία... δεν έχουν αποτέλεσμα που θα σας κάνει να χαρείτε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Fenimore είπε::welc: καλωσόρισες και καλή συνέχεια.
Επίσης απαγορεύεται να λέμε θετικά ή αρνητικά πράγματα για οποιαδήποτε κλινική μεταμόσχευσης χωρίς αποδείξεις. Άνοιξε ένα δικό σου θέμα και μοιράσου την εμπειρία σου
με φωτογραφίες πριν, κατα την διάρκεια της επέμβασης (να φαίνονται που μπήκαν τα grafts), και το αποτέλεσμα καθώς και φωτογραφία από την δότρια περιοχή. Επίσης ανέφερε και αριθμό grafts.
kit είπε:καταρχήν γεια χαρά σε ολα τα παιδιά που γραφουν....θα ήθελα και εγώ με τι σειρά μου,να πω ότι έχω και εγώ πρόβλημα με την τριχοφυΐα μου και επειδή έχω ακούσει αρνητικά σχόλια για όλες τις κλινικές και γιατρούς στην ελλάδα..έχω αποφασίσει να πάω στο εξωτερικό...θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει ειλικρινά ποιος από τους δυο γιατρούς ( Dr Hasson η Dr Umar ) . Ποιον πιστεύετε ότι είναι ο ποιο αξιόπιστος στη δουλειά που κάνει???? εσείς άσχετα με το οικονομικό, ποιον θα εμπιστευόσασταν και για ποιο λόγο...παρακαλώ οποιος είναι γνωστης η έχει προσωπική εμπειρία να μου απαντήσει όσο τον δυνατόν γρηγορότερα.. Η αν έχετε να μου προτείνεται κάποιον καλύτερο εκτος από αυτούς που έχω αναφέρει παραπάνω, γράψτε μου το όνομα του να έρθω σε επαφή :'( :'( :'(
edit: greeklish --> Ελληνικά
kit είπε:καταρχήν γεια χαρά σε ολα τα παιδιά που γραφουν....θα ήθελα και εγώ με τι σειρά μου,να πω ότι έχω και εγώ πρόβλημα με την τριχοφυΐα μου και επειδή έχω ακούσει αρνητικά σχόλια για όλες τις κλινικές και γιατρούς στην ελλάδα..έχω αποφασίσει να πάω στο εξωτερικό...θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει ειλικρινά ποιος από τους δυο γιατρούς ( Dr Hasson η Dr Umar ) . Ποιον πιστεύετε ότι είναι ο ποιο αξιόπιστος στη δουλειά που κάνει???? εσείς άσχετα με το οικονομικό, ποιον θα εμπιστευόσασταν και για ποιο λόγο...παρακαλώ οποιος είναι γνωστης η έχει προσωπική εμπειρία να μου απαντήσει όσο τον δυνατόν γρηγορότερα.. Η αν έχετε να μου προτείνεται κάποιον καλύτερο εκτος από αυτούς που έχω αναφέρει παραπάνω, γράψτε μου το όνομα του να έρθω σε επαφή :'( :'( :'(
edit: greeklish --> Ελληνικά
Marmaromene έκανες μεταμόσχευση...?? Καλη επιτυχία! Έχεις ανοίξει κάποιο θέμα για την μεταμόσχευση που έκανες? Δεν βλέπω κάτι...marmaromenos είπε:Εγω έκανα πριν 15 μέρες μεταμόσχευση στον Μπισανγκα και μέχρι στιγμής όλα καλά.
kit είπε:μαρμαρομενε καλη επιτυχια στην επεμβαση που εκανες στο βελγιο.απλα εγω το εγραψα μηπως εχει καποιος προσωπικη εμπειρια απο αυτους τους γιατρους. μου ειπες για τον ουμαρ οτι χρησιμοποιει τριχες κ απο αλλα μερη του σωματος.αυτο το πραγμα εφαρμοζεται με επιτυχια ??? υπαρχει καποιος ελληνας να εχει κανει στο εξωτερικο κ να εχει τελικο αποτελεσμα σε ικανοποιητικα επιπεδα???μπορεις να μου πεις σε ποια ξενα σαιτ μπορω να μπω να δω?διαβασα οτι ο πανος κ ενα αλλο παιδι εχει κανει στο χανσον μεταμοσχευση...μηπως γνωριζεις ποτε θα ειναι ο ουμαρ στο λονδινο, κ πως το ξερεις?