Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών

kasfam2

New Member
Απ: Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών

geofish είπε:
Μάλιστα, 14,5 χιλιάρικα και για πόσες τρίχες μιλάμε. Από τους τελευταίους στην D** γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένος λόγο πυκνότητας ή λόγο φυσικότητας.
gkeo πλεον θεωρουσα δεδομενο οτι θα φυτρωνουν καθε φορα 250-300 τριχες,,γιατι τοσες φυτρωναν..δηλαδη αυτη ηταν η αντιληψη μου στο θεμα των μεταμοσχευσεων,,,τωρα θα μου πεις γιατι το κανες??γιατι εστω κι αυτες τις 300 τριχες παραπανω τις ηθελα ρε γκεο..τη hairline μου την ειχε φτιαξει ο γιατρος που σου προανεφερα το 2001 και ηταν πολυ καλη,πυκνωση ζητησα στις fue αλλα ουτε πυκνωση πετυχα κι αυτες οι 800 τριχες που συνολικα φυτρωσαν δεν εχουν και τη καλυτερη φορα,,δε γινεται ρε γκεο να χεισ κανονισει να βαλεις 1500 τριχες σε μια συνεδρια ,,να σου βαζει τις 1000 ο γιατρος και τισ υπολοιπες οι μαθητευομενοι,,αν υπολογισεισ 25 τοις εκατο απωλεια κατα την εξαγωγη που γινεται στη φουε,,κοιτας μετεπειτα να ελαχιστοποιησεις τις απωλειες,,οχι να βαζεις το παιδακι να μαθει πανω στο κεφαλι σου για να τους στελνει μετα ο αρχιαπατεωνας ο σταθης στο λαυριο να κανει μοστρα στους ξενους,,

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

φανταζομαι φιλε την ψυχολογια σου την στιγμη που εδινες 5000ευρω και ηξερες οτι θα βγουν μονο 300 τριχες.......αλλα κι εγω με τα μαλλια μου ετσι ειμαι.....σε καταλαβαινω απολυτα ομως!!!!!!
Αλλα η πραγματικοτητα ετσι ειναι.....σκληρη....

geofish

New Member

Το μόνο που μπορώ να σου πω από εδώ και πέρα. Ρώτα τον comb οτιδήποτε απορίες έχεις, δες τον από κοντά και πράττεις ανάλογα. Καλή συνέχεια.

Κάτι ακόμη για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Μπορείς να μας πεις πόσες ώρες διήρκησε η κάθε συνεδρία και πόσα άτομα δούλεψαν πάνω σε σένα. Μπορείς να μας πεις τι σου είπαν για την περίφημη μέθοδο που εφαρμόζουν και ότι είναι 100 χρόνια μπροστά και πως σε έπεισαν. Ειδές κανένα πελάτη τους πριν την επέμβαση. Εγώ όταν είχα πάει σε αυτούς για ενημέρωση μου είχαν πει ότι είναι πρόθυμοι να μου δείξουν 10 ζωντανά περιστατικά πριν αποφασίσω.
Τέλος χωρίς να το παίξω έξυπνος, αφού μια δεν πέτυχε, την δεύτερη πάλι όχι, γιατί πήγες και 3 φορά και μάλιστα το 2009. Το αναφέρω αυτό κυρίως για να δούμε τι τεχνάσματα χρησιμοποιούν και ξεγελάνε του πελάτες.

comb

Member

Κasfam κάνε μια λίστα ό,τι ερωτήματά έχεις(αν και ο Πάνος, μάλλον έκανε τη δουλειά για μένα) για να τα απαντήσω στο φόρουμ ή με εμαιλ. Επίσης αν θέλεις, στείλε μου τις φωτογραφίες σου για να τις δει ο γιατρός και να ξέρεις τι δυνατότητες έχεις.

kasfam2

New Member

geofish είπε:
Το μόνο που μπορώ να σου πω από εδώ και πέρα. Ρώτα τον comb οτιδήποτε απορίες έχεις, δες τον από κοντά και πράττεις ανάλογα. Καλή συνέχεια.

Κάτι ακόμη για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Μπορείς να μας πεις πόσες ώρες διήρκησε η κάθε συνεδρία και πόσα άτομα δούλεψαν πάνω σε σένα. Μπορείς να μας πεις τι σου είπαν για την περίφημη μέθοδο που εφαρμόζουν και ότι είναι 100 χρόνια μπροστά και πως σε έπεισαν. Ειδές κανένα πελάτη τους πριν την επέμβαση. Εγώ όταν είχα πάει σε αυτούς για ενημέρωση μου είχαν πει ότι είναι πρόθυμοι να μου δείξουν 10 ζωντανά περιστατικά πριν αποφασίσω.
Τέλος χωρίς να το παίξω έξυπνος, αφού μια δεν πέτυχε, την δεύτερη πάλι όχι, γιατί πήγες και 3 φορά και μάλιστα το 2009. Το αναφέρω αυτό κυρίως για να δούμε τι τεχνάσματα χρησιμοποιούν και ξεγελάνε του πελάτες.
σου απαντησα νωριτερα γιατι ξαναπηγα,,,κυριως λογο ελλιπους ενημερωσης εκ μερους μου,ελεγα 300 τη μια 400 την αλλη ,,κουτσα στραβα καποια στιγμη θα πετυχω το στοχο μου,,εξαλλου στου κροταφους ειχα το προβλημα,,ο ντονατι μου χε φτιαξει πολυ καλη hairline,,,τελος παντων δε θα συνιστουσα σε καποιον να παει εκει περα,,,εγω φταιω πρωτιστως,,μου πουλησαν παπατζα και την εφαγα,,,κυριως αυτο το γαμημ,,, αρχ,,, ο σταθης ο υπευθυνος εκει περα μου ελεγε οτι δεν ειχα κανει καλη μετεγχειρητικη φροντιδα και πουτ,,μπλε,,τεσπα,,μου ριχνε με λιγα λογια την ευθυνη πανω μου,,,γυρω στις 3,5 ωρες διαρκουσε η καθε επεμβαση,,το μονο αρνητικο στη διαδικασια της επεμβασησ ηταν οτι τα τελευταια 500 hairs τα εβαζαν οι βοηθοι,,,στη τελευταια συνεδρια εγινε της πουταν,,,τους ειπα παρουσια και του γιωτη σε καποια φαση(παρεπιπτοντως,,αυτουνου η μεταμοσχευση ειναι πολυ πετυχημενη)οτι αν με αγγιξει βοηθος τα εχο διαλυσει ολα εδω μεσα,,και αναγκαστηκε και μου τα βαλε ολα η γιατρος,,,τη τριτη φορα στο διαλλειμα καθομουν με εναν πατερα στο σαλονι και μου λεγε για το γιο του οτι του φυτρωσαν 50 τριχες (γαρ τελειως καραφλος)κι οτι του ξανακαναν δευτερη συνεδρια με τα μισα λεφτα,,,αυτο ηταν το ζωντανο παραδειγμα και ο γιωτης που τον ειχα δει πριν κανω τη πρωτη φουε,,στριπ δεν ηθελα να κανω,,αναγκαστικα και πηγα σε αυτους γιατι στην ελλαδα παρουσιαζονταν ως οι καλυτεροι,,,και κατι αλλο geofish,,οταν ενα προβλημα σε ταλανιζει απο μικρος,και σου δημιουργει προβλημα στη ψυχολογια ακομα και η ελαχιστη διαφορα προς το καλυτερο σε ανακουφιζει,,οταν σε φοβιζει κατι καμια φορα δεν το αντιμετωπιζσεις με καθαρο μυαλο,,κινεισαι παρορμητικα ,,ετσι τη πατησα κι εγω,,,

kasfam2

New Member

comb είπε:
Κasfam κάνε μια λίστα ό,τι ερωτήματά έχεις(αν και ο Πάνος, μάλλον έκανε τη δουλειά για μένα) για να τα απαντήσω στο φόρουμ ή με εμαιλ. Επίσης αν θέλεις, στείλε μου τις φωτογραφίες σου για να τις δει ο γιατρός και να ξέρεις τι δυνατότητες έχεις.
εννοειται μεγαλε εισαι ο ανθρωπος μου πλεον,,

NGL

Member

kasfam2 είπε:
μεγαλε να σε ρωτησω κατι ακομα τωρα που σε βρηκα ευκαιρο,,το κεφαλι στο ξυριζουν υποχρεωτικα??εγω στισ 3 τελευταιεσ φουε το χα ξυρισει,,αλλα στισ 2 πρωτες τισ στριπ δεν το ξυρισα,,,μπορεις να μου πεισ ακριβως τι γινεται με αυτη τη διαδικασια

φιλε εγω δεν ηθελα να ξυρισω ολο το κεφαλι και ο hasson το εκανε υποχρεωτικα για να μπορεσει να δει καλυτερα και ξεκαθαρα ολες τις δυνατοτητες της δοτριας.ειχα κανει μια επεμβαση πριν εδω και θα χρειαζομουν και 2ο στριπ,οποτε ηταν δυσκολη η περιπτωση μου αντικειμενικα,εκτος και απο καποια αλλα που προεκυψαν.εσυ με 2 στριπ δεν εχεις τρελλες δυνατοτητες να εξαγεις πολυ μεγαλο αριθμο μοσχευματων αλλα μ ενα σεβαστο αριθμο μπορει να εχεις μια καλη πυκνωση και 2 ουλες σε μια που δεν θα πιστευεις στα ματια σου οταν θα δεις οτι ειναι σχεδον αορατη...

NGL

Member

kasfam2 είπε:
σου απαντησα νωριτερα γιατι ξαναπηγα,,,κυριως λογο ελλιπους ενημερωσης εκ μερους μου,ελεγα 300 τη μια 400 την αλλη ,,κουτσα στραβα καποια στιγμη θα πετυχω το στοχο μου,,εξαλλου στου κροταφους ειχα το προβλημα,,ο ντονατι μου χε φτιαξει πολυ καλη hairline,,,τελος παντων δε θα συνιστουσα σε καποιον να παει εκει περα,,,εγω φταιω πρωτιστως,,μου πουλησαν παπατζα και την εφαγα,,,κυριως αυτο το γαμημ,,, αρχ,,, ο σταθης ο υπευθυνος εκει περα μου ελεγε οτι δεν ειχα κανει καλη μετεγχειρητικη φροντιδα και πουτ,,μπλε,,τεσπα,,μου ριχνε με λιγα λογια την ευθυνη πανω μου,,,γυρω στις 3,5 ωρες διαρκουσε η καθε επεμβαση,,το μονο αρνητικο στη διαδικασια της επεμβασησ ηταν οτι τα τελευταια 500 hairs τα εβαζαν οι βοηθοι,,,στη τελευταια συνεδρια εγινε της πουταν,,,τους ειπα παρουσια και του γιωτη σε καποια φαση(παρεπιπτοντως,,αυτουνου η μεταμοσχευση ειναι πολυ πετυχημενη)οτι αν με αγγιξει βοηθος τα εχο διαλυσει ολα εδω μεσα,,και αναγκαστηκε και μου τα βαλε ολα η γιατρος,,,τη τριτη φορα στο διαλλειμα καθομουν με εναν πατερα στο σαλονι και μου λεγε για το γιο του οτι του φυτρωσαν 50 τριχες (γαρ τελειως καραφλος)κι οτι του ξανακαναν δευτερη συνεδρια με τα μισα λεφτα,,,αυτο ηταν το ζωντανο παραδειγμα και ο γιωτης που τον ειχα δει πριν κανω τη πρωτη φουε,,στριπ δεν ηθελα να κανω,,αναγκαστικα και πηγα σε αυτους γιατι στην ελλαδα παρουσιαζονταν ως οι καλυτεροι,,,και κατι αλλο geofish,,οταν ενα προβλημα σε ταλανιζει απο μικρος,και σου δημιουργει προβλημα στη ψυχολογια ακομα και η ελαχιστη διαφορα προς το καλυτερο σε ανακουφιζει,,οταν σε φοβιζει κατι καμια φορα δεν το αντιμετωπιζσεις με καθαρο μυαλο,,κινεισαι παρορμητικα ,,ετσι τη πατησα κι εγω,,,

ξερεις ρε φιλε ποσοι ειμαστε εδω μεσα που εχουμε παθει απ αυτους που αναφερεις τα ιδια?
εμεις εδω εχουμε γινει παρεα και τα λεμε απο κοντα με καφεδακι.
να φανταστεις πηγα καναδα και ηξερα με καθε λεπτομερεια το τι θα γινει ,πως θα γινει,που θα γινει....
ακομα και το αν ειναι καλη η τουαλετα του ξενοδοχειου που θα μεινω.. :)
απο ανθρωπους που τους ηξερα μια εβδομαδα..

NGL

Member

κοιτωντας αποτελεσματα πελατων σ ενα γνωστο ξενο φορουμ βρηκα το παρακατω.
αυτο ειναι ενδεικτικο του πως καποιος μπορει να παιξει με τον πονο ενος ασθενη ,τι μπορει να ταξει και ποσο μπορει να βασιστει στην αφελεια και την αμαθεια του....
διαβαστε την μινι ιστοριουλα που παραθετει απο κατω και δειτε ενα αποτελεσμα 3300 grafts...ο πελατης ειναι ..κατενθουσιασμενος μαλιστα ... :(
το συγκεκριμενο δεν απεχει πολυ απο ιστοριες που εχουμε ακουσει και βιωσει για καποιες απ τις εγχωριες κλινικες...

ολο δικο σας.................................................... :knup:

http://www.hairtransplantnetwork.com/blog/journal.asp?CopyID=1951&WebID=455

giannis1991

Well-Known Member

NGL είπε:
κοιτωντας αποτελεσματα πελατων σ ενα γνωστο ξενο φορουμ βρηκα το παρακατω.
αυτο ειναι ενδεικτικο του πως καποιος μπορει να παιξει με τον πονο ενος ασθενη ,τι μπορει να ταξει και ποσο μπορει να βασιστει στην αφελεια και την αμαθεια του....
διαβαστε την μινι ιστοριουλα που παραθετει απο κατω και δειτε ενα αποτελεσμα 3300 grafts...ο πελατης ειναι ..κατενθουσιασμενος μαλιστα ... :(
το συγκεκριμενο δεν απεχει πολυ απο ιστοριες που εχουμε ακουσει και βιωσει για καποιες απ τις εγχωριες κλινικες...

ολο δικο σας.................................................... :knup:

http://www.hairtransplantnetwork.com/blog/journal.asp?CopyID=1951&WebID=455

οχι ρε φιλε ελεος.....δηλαδη ειναι απαραδεκτο...απλα...
καλα σιγα μην του εχει βαλει 3300 grafts....εδω δεν φαινεται ουτε 500 να του εχει βαλει....
πραγματικα καποιοι παιζουν με τον πονο των αλλων...... :mad: :mad:

NGL

Member

giannis13 είπε:
οχι ρε φιλε ελεος.....δηλαδη ειναι απαραδεκτο...απλα...
καλα σιγα μην του εχει βαλει 3300 grafts....εδω δεν φαινεται ουτε 500 να του εχει βαλει....
πραγματικα καποιοι παιζουν με τον πονο των αλλων...... :mad: :mad:

και δες κι ενα αποτελεσμα για 3200+ grafts (λιγοτερα απ το παραπανω παραδειγμα) και πως θα επρεπε να ειναι ο παραπανω ατυχος τυπακος....
ακουw εκει ''long hair transplant''............................... :-[

http://hair-restoration-info.com/eve/forums/a/tpc/f/3521087683/m/527104653

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

κοιτα αυτο ειναι σαφως καλυτερο απο το πρωτο και με λιγοτερα grafts αλλα και αυτο βεβαια δεν μου γεμιζει το ματι....ειναι δηλαδη μετριο προς καλο....εχω δει του χασον με 3000-3500 grafts και το αποτελεσμα ειναι πλ καλυτερο....τεςπα....
το θεμα ειναι καποιοι ταζουν λαγους με πετραχειλια,παιζουν με την ψυχολογια και τον πονο του αλλου και δεν ντρεπονται και καθολου........ :( :mad: :( :mad:

NGL

Member

giannis13 είπε:
κοιτα αυτο ειναι σαφως καλυτερο απο το πρωτο και με λιγοτερα grafts αλλα και αυτο βεβαια δεν μου γεμιζει το ματι....ειναι δηλαδη μετριο προς καλο....εχω δει του χασον με 3000-3500 grafts και το αποτελεσμα ειναι πλ καλυτερο....τεςπα....
το θεμα ειναι καποιοι ταζουν λαγους με πετραχειλια,παιζουν με την ψυχολογια και τον πονο του αλλου και δεν ντρεπονται και καθολου........ :( :mad: :( :mad:

απλα καμια σχεση εστω κι αν το δευτερο ειναι απλα μετριο προς καλο...

giannis1991

Well-Known Member

εννοειται φιλε ngl...τον πρωτο τον κοροιδεψαν στην κυριολεξια.....δηλαδη του εβγαλαν 3500 και πραγματικα δεν φαινεται και καμια αλλαγη.....ειναι λες και στα υπαρχοντα μαλλια του φυτρωσαν καμια 500αρια τριχες το πολυ......

aleksandros

New Member

NGL αυτος στο δευτερο μοιαζει με τον emilianenko στο ΜΜΑ η φατσα του ειναι ιδια

NGL

Member

giannis13 είπε:
εννοειται φιλε ngl...τον πρωτο τον κοροιδεψαν στην κυριολεξια.....δηλαδη του εβγαλαν 3500 και πραγματικα δεν φαινεται και καμια αλλαγη.....ειναι λες και στα υπαρχοντα μαλλια του φυτρωσαν καμια 500αρια τριχες το πολυ......

το απιστευτο ειναι το σχολιο απ τον αβανταδορο διπλα...χαχαχχααχχ :D :D

giannis1991

Well-Known Member

Dr. Stough is a doctor you will feel very comfortable with, he is very down to earth, and you will enjoy talking to him, he will be honest with you, if he can help you he will, if he can't he will tell you. He is not like some of the chain clinic who just wants your money...

ρε τωρα το διαβασα....οταν ελεγες κατενθουσιασμενος νομιζα το ελεγες ειρωνικα....τι λεει ρε ο τυπος????παει καλα???δηλαδη τοσο αμαθεια πια?εμεινε ευχαριστημενος με αυτη την αηδια?δεν εχει δει ποτε ή ακουσει τι παιζει στις μεταμοσχευσεις??πραγματικα αυτος αν του δειξουν δουλειες του χασον θα πεσει σε καταθλιψη.......ειπαμε ρε...να μην ειμαστε και τοσο ζωα....

giannis1991

Well-Known Member

if he can help you he will, if he can't he will tell you.

τοτε εσενα γιατι δεν στο ειπε??? :D :D σορι που γελαω αλλα ειναι για γελια......
δηλαδη αυτον τον βοηθησε??????

NGL

Member

giannis13 είπε:
ρε τωρα το διαβασα....οταν ελεγες κατενθουσιασμενος νομιζα το ελεγες ειρωνικα....τι λεει ρε ο τυπος????παει καλα???δηλαδη τοσο αμαθεια πια?εμεινε ευχαριστημενος με αυτη την αηδια?δεν εχει δει ποτε ή ακουσει τι παιζει στις μεταμοσχευσεις??πραγματικα αυτος αν του δειξουν δουλειες του χασον θα πεσει σε καταθλιψη.......ειπαμε ρε...να μην ειμαστε και τοσο ζωα....

ναι κι ο κολαουζος στα comments διπλα λεει:
''Very impressive indeed. Good luck with round 2.''

Μπλουζα