Απ: Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών
jim17 είπε:
Πρωτίστως Χρόνια πολλά και καλά σε όλους. Έπειτα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για αυτό το εξαιρετικό forum.
Θέλω να κάνω μία ερώτηση σχετικά με έναν Έλληνα πλαστικό χειρουργό παρόλο που διαβάζω επί πέντε ώρες τώρα στο forum μακριά από τις κλινικές στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμμένος, δεν τον έχω επισκεφθεί ακόμα τον Ιανουάριο έλεγα να πάω (τώρα με αυτά που διάβασα με βλέπω να ακολουθώ, μέχρι να μαζεψω λεφτά για έξω, κάποια θεραπεία από τις τρεις που προτείνεται, μετά από επισκεψή μου σε δερματολόγο βέβαια) μου εμπνέει επμιστοσύνη από τις σπουδές του και την δουλειά του στην Αμερική και στην Γαλλία.
Είναι ο κ@κ@ς στην Θεσσαλονίκη(L€ r€juv€n@ti0V). Αν κάποιος ξέρει κάτι γι'αυτόν ας πει τον παρακαλώ. Ίσως επειδη δεν με συμφέρει αλλά δεν θέλω ακόμα να πιστέψω-αποδεχτώ ότι τόσοι γιατροί στην Ελλάδα που σπούδασαν και δούλεψαν έξω είναι άκυροι. Κανένας δεν έφερε την τεχνογνωσία τους εδώ; Μου μοιάζει ανέφικτο να πάω στον Καναδά.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και πάλι συγχαρητήρια για αυτόν τον πλούτο γνώσεων που παρέχεται και μάλιστα για ένα θέμα ταμπού στην Ελλάδα.
καλως ηρθες στο forum φιλε..

οι γνωμες για τις ελληνικες κλινικες ειναι απο παιδια που τις επισκεφτηκαν και ακολουθησαν θεραπεια η επεμβαση σ αυτες.
το ιδιο ισχυει και για μενα..
και σε μενα φαινοταν απιστευτο να παω στον καναδα και στον hasson,αλλα τελικα το εκανα.
το επεξεργαστηκα στο μυαλο μου κανα δυο μηνες,ξερεις σχετικα με το ταξιδι την διαμονη ,την επεμβαση κτλ ,και το εκανα...
τελικα ηταν πολυ πιο απλο απ οτι μου φαινοταν στην αρχη..
καποιες γνωσεις αγγλικων να χεις και ελευθερο χρονο μια εβδομαδα τουλαχιστον και ολα ειναι οκ...
οσο γι αυτο που λες οτι σου φαινεται απιστευτο και ειναι δυσκολο να το πιστεψεις,δυστυχως ειναι η σκληρη πραγματικοτητα στην χωρα μας..
αν διαβασεις την ιστορια μου καθως και των υπολοιπων παιδιων που πηγαν θα καταλαβεις.η διαφορα ειναι χαωδης....
καποιος γιατρος μπορει να θελει να παραξει αποτελεσμα...αν ομως οι συνεργατες του και το προσωπικο του δεν ειναι απολυτα εξειδικευμενοι και εμπειροι,ολα πανε στραφι...καπως ετσι ειναι τα πραγματα στην ελλαδιτσα μας.