Απ: Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών
gkeo πλεον θεωρουσα δεδομενο οτι θα φυτρωνουν καθε φορα 250-300 τριχες,,γιατι τοσες φυτρωναν..δηλαδη αυτη ηταν η αντιληψη μου στο θεμα των μεταμοσχευσεων,,,τωρα θα μου πεις γιατι το κανες??γιατι εστω κι αυτες τις 300 τριχες παραπανω τις ηθελα ρε γκεο..τη hairline μου την ειχε φτιαξει ο γιατρος που σου προανεφερα το 2001 και ηταν πολυ καλη,πυκνωση ζητησα στις fue αλλα ουτε πυκνωση πετυχα κι αυτες οι 800 τριχες που συνολικα φυτρωσαν δεν εχουν και τη καλυτερη φορα,,δε γινεται ρε γκεο να χεισ κανονισει να βαλεις 1500 τριχες σε μια συνεδρια ,,να σου βαζει τις 1000 ο γιατρος και τισ υπολοιπες οι μαθητευομενοι,,αν υπολογισεισ 25 τοις εκατο απωλεια κατα την εξαγωγη που γινεται στη φουε,,κοιτας μετεπειτα να ελαχιστοποιησεις τις απωλειες,,οχι να βαζεις το παιδακι να μαθει πανω στο κεφαλι σου για να τους στελνει μετα ο αρχιαπατεωνας ο σταθης στο λαυριο να κανει μοστρα στους ξενους,,geofish είπε:Μάλιστα, 14,5 χιλιάρικα και για πόσες τρίχες μιλάμε. Από τους τελευταίους στην D** γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένος λόγο πυκνότητας ή λόγο φυσικότητας.