Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών

AGeorge

New Member
Απ: Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών

Γεια σας. Εχω κανει 2 μεταμοσχευσεις. Η πρωτη ΔΥΣΤΗΧΩΣ στον πιο γνωστο Ελληνα γιατρο που αναφέρεται σε αυτό το site, ο οποίος δουλευε σε γνωστη κλινικη στην Κηφισίας και τωρα εχει ιατριο στο Κωλονακι και κάνει τις επεμβάσεις σε Νοσοκομείο του Ν.Φαληρου στον Πειραιά. Την δεύτερη επέμβαση την έκανα στο εξωτερικό και δεν είχε καμια σχέση με την πρώτη. Το καλλυτερο είναι οτι στοιχισε αναλογικά πολυ λιγοτερο από την πρωτη και είχα σαφώς καλλυτερα αποτελεσματα( απλά καμία σχέση). Είναι πολλοι οι λόγοι για τους οποιους μπορω με σιγουρια να πω ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεστε Ελληνα γιατρό που δουλευει στην Ελλαδα μονος του ή σε κλινική.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ site hairtransplantnetwork.com και οι TOP of the TOP ειναι αυτοι που είναι Coalition Members και θα τους βρείτε μεσα στο παραπανω site.

Μην σας φοβίζει το εξωτερικό ή μην νομίζεται οτι εδώ είναι φνηνότερα. Για παράδειγμα από την δική μου εμπειρια στον πρωτη επέμβαση στοιχισε 4000 Ευρω για 550 τριχοθυλάκια (ο απατεώνας!!!) και στο εξωτερικό στοίχισε περίπου 4800 Ευρω(μαζι με τα ταξιδιωτικά) για 2152 τριχοθυλάκια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jonn70

New Member

καλησπερα ΑGorge, μπορεις να μας πεις που εκανες την δευτερη μεταμοσχευση και με πιον γιατρο?
για τα τριχοθυλακια που λες το κοστος ακουγεται καπως χαμηλο και με τα ταξιδιωτικα που λες μεσα.
εμεινες απολυτα ικανοποιημενος απο την δευτερη? πριν ποσο χρονικο διαστημα την ειχες κανει?

για πιον ελληνα γιατρο λες τον γ** γκου** ?

Panos1982

Well-Known Member

καμμια φωτο απο πριν και μετα τις επεμβασεις παιζει???

kapa

Μέλος του προσωπικού

8 αποτελεσματα εχω δει απο ελληνες γιατρους και τα 8 ηταν αθλια!μανταλακια εχουν τα χερια τους?εγω να τους χειρουργουσα καλυτερα θα τους εκανα και δεν ειμαι και γιατρος!!! 8)

panathas

Member

ρε παιδια απο ελλαδα δεν σκεφτεστε για μεταμοσχευση εγω που ρωτησα μια χαρα ηταν οι τιμες, και για εξωτερικο δεν το κοβω να πηγαινω,τωρα για την δουλεια που κανουν δεν ξερω,εσεις τι πιστευετε??

Panos1982

Well-Known Member

PANATHA είπε:
ρε παιδια απο ελλαδα δεν σκεφτεστε για μεταμοσχευση εγω που ρωτησα μια χαρα ηταν οι τιμες, και για εξωτερικο δεν το κοβω να πηγαινω,τωρα για την δουλεια που κανουν δεν ξερω,εσεις τι πιστευετε??

αν ειχες διαβασει εστω και το 10% απ αυτα που εχουν γραφτει περι μεταμοσχευσης στην ελλαδα.....δε θα ειχες καν τωρα αυτην την απορια.....!!!!!
Οσο για τις τιμες......αν το κρητιριο σου στην εμφυτευση ειναι οι τιμες.....τοτε μπορεις να βρεις σιγουρα μια φτηνη λυση στην ελλαδα........μαλλια δε ξερω αν θα βγαλεις.....

panathas

Member

τι να σου πω ρε φιλε δεν ξερω αλλα τοσες εταιριες υπαρχουν λες ολες να ειναι μουφα??

panathas

Member

γιατι αυτοι στο εξωτερικο που ξερεις οτι ειναι καλες εταιριες??

panathas

Member

εστω καποιος να πρωτεινει εταιρειες εδω κοντα και ποσο τηα κοστησει

orion

Member

panathas

Member

Γιαυτο στην κυπρο ξερεις αν εχει σιγουρα αποτελεσματα??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairlosscursed

Well-Known Member

Σιγουρα αποτελεσματα δινει ΜΟΝΟ ο ΘΕΟΣ...για ολους τους αλλους η κατασταση παιζεται...φυσικα δεν λεω για Ελλαδα το παιζεται παει για καλους γιατρους του εξωτερικου...η αληθεια ειναι αυτη...στο εξωτερικο θα δεις σιγουρα μια βελτιωση αλλα δεν ξερω αν θα πετυχει η αν θα ειναι αυτο που περιμενεις...για ελλαδα δεν μπαινω στον κοπο καν να σχολιασω...για κυπρο ακομα κραταω πισινη γενικοτερα...αν πας ελλαδα στειλε καμια φωτογραφια να γελασουμε και εγω να θυμηθω τα παλια και να κλαιω....

ANAR

Well-Known Member

PANATHA είπε:
Γιαυτο στην κυπρο ξερεις αν εχει σιγουρα αποτελεσματα??

Στην κυπρο εχουν κανει αρκετα μελη απο εδω και ειναι ευχαριστημένα.Διάβασε στις μεταμοσχεύσεις και θα σου λυθούν ολες οι αποριες ;)

panathas

Member

γιατι ουτε στο εξωτερικο υπαρχουν σιγουρα αποτελεσματα??

giannis1991

Well-Known Member

κοιτα ο Hairlosscursed ειναι και λιγο απογοητευμενος καθως απο τα λεγομενα του δεν εμεινε και τοσο ικανοποιημενος...εχει δικιο να λεει οτι σιγουρα πραγματα δεν υπαρχουν 100% αλλα αν πας εξωτερικο η λογικη λεει οτι θα εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα......

heyya

New Member

giannis13 είπε:
εχει δικιο να λεει οτι σιγουρα πραγματα δεν υπαρχουν 100% αλλα αν πας εξωτερικο η λογικη λεει οτι θα εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα......

Mην συγχέεις την λογική με τις πιθανότητες!

giannis1991

Well-Known Member

heyya είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=120.msg36455#msg36455 date=1278255970]
εχει δικιο να λεει οτι σιγουρα πραγματα δεν υπαρχουν 100% αλλα αν πας εξωτερικο η λογικη λεει οτι θα εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα......

Mην συγχέεις την λογική με τις πιθανότητες!
[/quote]

ε εννοειται φιλε....ακομα και 99% να εχεις μπορει να κατσει το 1%.....αλλα τοτε το ρισκαρεις....αν αυτο θεωρειται ρισκο....

hairlosscursed

Well-Known Member

Ειναι μην μπλεξεις...αν μπλεξεις καλα ξεμπερδεματα...μια ζωη δεσμιος....εμπλοκη με hairloss industry=σαν να μπλεκεις με ναρκωτικα και μαλιστα βαρια...θα προετρεπα οποιονδηποτε νεο στον χωρο να μεινει μακρια απο φορουμ τετοιου ειδους γιατι το μονο που θα παθει ειναι κακο και τιποτε αλλο...θα του ελεγα απλα να ξυρισει το κεφαλι του πραγμα που πολλοι απο εμας πλεον δεν μπορουμε λογο ουλης και να συνεχισει να ζει χωρις να εχει αναγκη ΚΑΝΕΝΑΝ...την στιγμη που ουσιαστικη λυση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....αν υπαρξει το συζηταμε...εγω αν μπορουσα να γυρισω 13 χρονια πισω αυτο θα ειχα κανει πριν μπλεξω στα βαθεια...εχασα χρονια χρημα και μαλλον υγεια...Το hairloss industry ειναι μια απ@τη χοντρης αλητειας...

panathas

Member

ρε παιδια υπαρχει και μια αλλη εταιρια στην ελλαδα η DHI η οποια ειναι αλυσιδα παγκοσμιος μηπως ξερετε αν ειναι καλη ή κλασσικα οπως ολες στην ελλαδα??

aleksandros

New Member

Αυτα που ρωτας εχουν απαντηθει σε παλαιοτερα ποστς στο θεμα μεταμοσχευση ψαξε να τα βρεις να παρεις μια ιδεα.....

Μπλουζα