Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών

Panos1982 είπε:
[quote author=kapamarou link=topic=120.msg36624#msg36624 date=1278450962]
:D :D :Dνα ειμαι ευχαρηστιμενος δηλαδη? :Dκαλυτερα να μην φυτρωνε καμια γιατι η μια κοιταει στην ανατολη και η αλλη στη δυση :D

αλλο να εισαι ομως καραφλας.......κι αλλο παρα τριχα καραφλας.......αυτα τα 300 θυλακια κανουν την διαφορα μερικες φορες......χαχαχα ;D
[/quote]
το περιεργο ειναι οτι δεν παθανε ζημια τα χνουδια στα ενδιαμεσα,η δοτρια ομως ακομα με ενοχλει αν και fue η επεμβαση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

PANATHA είπε:
http://www.hdc.com.cy/ επειδη καποιος εχει πει για αυτην την εταιρια,ξερετε αν ειναι καλη??
ειναι καλη,υπαρχουν πολλα αποτελεσματα στο forum απο την συγκεκριμενη κλινικη με καλα αποτελεσματα

Jakard

New Member

kasfam2 είπε:
[quote author=geofish link=topic=120.msg24964#msg24964 date=1265408856]
Το μόνο που μπορώ να σου πω από εδώ και πέρα. Ρώτα τον comb οτιδήποτε απορίες έχεις, δες τον από κοντά και πράττεις ανάλογα. Καλή συνέχεια.

Κάτι ακόμη για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Μπορείς να μας πεις πόσες ώρες διήρκησε η κάθε συνεδρία και πόσα άτομα δούλεψαν πάνω σε σένα. Μπορείς να μας πεις τι σου είπαν για την περίφημη μέθοδο που εφαρμόζουν και ότι είναι 100 χρόνια μπροστά και πως σε έπεισαν. Ειδές κανένα πελάτη τους πριν την επέμβαση. Εγώ όταν είχα πάει σε αυτούς για ενημέρωση μου είχαν πει ότι είναι πρόθυμοι να μου δείξουν 10 ζωντανά περιστατικά πριν αποφασίσω.
Τέλος χωρίς να το παίξω έξυπνος, αφού μια δεν πέτυχε, την δεύτερη πάλι όχι, γιατί πήγες και 3 φορά και μάλιστα το 2009. Το αναφέρω αυτό κυρίως για να δούμε τι τεχνάσματα χρησιμοποιούν και ξεγελάνε του πελάτες.
σου απαντησα νωριτερα γιατι ξαναπηγα,,,κυριως λογο ελλιπους ενημερωσης εκ μερους μου,ελεγα 300 τη μια 400 την αλλη ,,κουτσα στραβα καποια στιγμη θα πετυχω το στοχο μου,,εξαλλου στου κροταφους ειχα το προβλημα,,ο ντονατι μου χε φτιαξει πολυ καλη hairline,,,τελος παντων δε θα συνιστουσα σε καποιον να παει εκει περα,,,εγω φταιω πρωτιστως,,μου πουλησαν παπατζα και την εφαγα,,,κυριως αυτο το γαμημ,,, αρχ,,, ο σταθης ο υπευθυνος εκει περα μου ελεγε οτι δεν ειχα κανει καλη μετεγχειρητικη φροντιδα και πουτ,,μπλε,,τεσπα,,μου ριχνε με λιγα λογια την ευθυνη πανω μου,,,γυρω στις 3,5 ωρες διαρκουσε η καθε επεμβαση,,το μονο αρνητικο στη διαδικασια της επεμβασησ ηταν οτι τα τελευταια 500 hairs τα εβαζαν οι βοηθοι,,,στη τελευταια συνεδρια εγινε της πουταν,,,τους ειπα παρουσια και του γιωτη σε καποια φαση(παρεπιπτοντως,,αυτουνου η μεταμοσχευση ειναι πολυ πετυχημενη)οτι αν με αγγιξει βοηθος τα εχο διαλυσει ολα εδω μεσα,,και αναγκαστηκε και μου τα βαλε ολα η γιατρος,,,τη τριτη φορα στο διαλλειμα καθομουν με εναν πατερα στο σαλονι και μου λεγε για το γιο του οτι του φυτρωσαν 50 τριχες (γαρ τελειως καραφλος)κι οτι του ξανακαναν δευτερη συνεδρια με τα μισα λεφτα,,,αυτο ηταν το ζωντανο παραδειγμα και ο γιωτης που τον ειχα δει πριν κανω τη πρωτη φουε,,στριπ δεν ηθελα να κανω,,αναγκαστικα και πηγα σε αυτους γιατι στην ελλαδα παρουσιαζονταν ως οι καλυτεροι,,,και κατι αλλο geofish,,οταν ενα προβλημα σε ταλανιζει απο μικρος,και σου δημιουργει προβλημα στη ψυχολογια ακομα και η ελαχιστη διαφορα προς το καλυτερο σε ανακουφιζει,,οταν σε φοβιζει κατι καμια φορα δεν το αντιμετωπιζσεις με καθαρο μυαλο,,κινεισαι παρορμητικα ,,ετσι τη πατησα κι εγω,,,
[/quote]

AXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAX Ενα πραμα θα πω ειμαι σε φαρμακευτιη στο γραφειο , διαβασα το post σου οπως το εγραψες και περιπου στην μεσι σταματαω και σκαω απο τα γελια που κρατουσα μεσα μου . Γυριζουν 10 πωλητες και με λενε καλα ρε μαλακ`` τρελαθηκες και ακομα μετα απο 1 ωρα δεν μπορω να μεινω σοβαρος αχχααχαχ . Παλι καλα που δουλευω για χαρζιλικη εδω και οχι κανονικα αλλιως θα με εκραζε το αφεντικο αχ0χ0α0χ0αχ. Ο Πατερας λει για τον γιο του βγηκαν 50 τριχες με 2 μεταμοσχευσεις ΑΧΟΗΑΧΗΟΑΧΗΟΑΧΗ βοηθεια .

Jakard

New Member

kasfam2 είπε:
[quote author=geofish link=topic=120.msg24964#msg24964 date=1265408856]
Το μόνο που μπορώ να σου πω από εδώ και πέρα. Ρώτα τον comb οτιδήποτε απορίες έχεις, δες τον από κοντά και πράττεις ανάλογα. Καλή συνέχεια.

Κάτι ακόμη για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Μπορείς να μας πεις πόσες ώρες διήρκησε η κάθε συνεδρία και πόσα άτομα δούλεψαν πάνω σε σένα. Μπορείς να μας πεις τι σου είπαν για την περίφημη μέθοδο που εφαρμόζουν και ότι είναι 100 χρόνια μπροστά και πως σε έπεισαν. Ειδές κανένα πελάτη τους πριν την επέμβαση. Εγώ όταν είχα πάει σε αυτούς για ενημέρωση μου είχαν πει ότι είναι πρόθυμοι να μου δείξουν 10 ζωντανά περιστατικά πριν αποφασίσω.
Τέλος χωρίς να το παίξω έξυπνος, αφού μια δεν πέτυχε, την δεύτερη πάλι όχι, γιατί πήγες και 3 φορά και μάλιστα το 2009. Το αναφέρω αυτό κυρίως για να δούμε τι τεχνάσματα χρησιμοποιούν και ξεγελάνε του πελάτες.
σου απαντησα νωριτερα γιατι ξαναπηγα,,,κυριως λογο ελλιπους ενημερωσης εκ μερους μου,ελεγα 300 τη μια 400 την αλλη ,,κουτσα στραβα καποια στιγμη θα πετυχω το στοχο μου,,εξαλλου στου κροταφους ειχα το προβλημα,,ο ντονατι μου χε φτιαξει πολυ καλη hairline,,,τελος παντων δε θα συνιστουσα σε καποιον να παει εκει περα,,,εγω φταιω πρωτιστως,,μου πουλησαν παπατζα και την εφαγα,,,κυριως αυτο το γαμημ,,, αρχ,,, ο σταθης ο υπευθυνος εκει περα μου ελεγε οτι δεν ειχα κανει καλη μετεγχειρητικη φροντιδα και πουτ,,μπλε,,τεσπα,,μου ριχνε με λιγα λογια την ευθυνη πανω μου,,,γυρω στις 3,5 ωρες διαρκουσε η καθε επεμβαση,,το μονο αρνητικο στη διαδικασια της επεμβασησ ηταν οτι τα τελευταια 500 hairs τα εβαζαν οι βοηθοι,,,στη τελευταια συνεδρια εγινε της πουταν,,,τους ειπα παρουσια και του γιωτη σε καποια φαση(παρεπιπτοντως,,αυτουνου η μεταμοσχευση ειναι πολυ πετυχημενη)οτι αν με αγγιξει βοηθος τα εχο διαλυσει ολα εδω μεσα,,και αναγκαστηκε και μου τα βαλε ολα η γιατρος,,,τη τριτη φορα στο διαλλειμα καθομουν με εναν πατερα στο σαλονι και μου λεγε για το γιο του οτι του φυτρωσαν 50 τριχες (γαρ τελειως καραφλος)κι οτι του ξανακαναν δευτερη συνεδρια με τα μισα λεφτα,,,αυτο ηταν το ζωντανο παραδειγμα και ο γιωτης που τον ειχα δει πριν κανω τη πρωτη φουε,,στριπ δεν ηθελα να κανω,,αναγκαστικα και πηγα σε αυτους γιατι στην ελλαδα παρουσιαζονταν ως οι καλυτεροι,,,και κατι αλλο geofish,,οταν ενα προβλημα σε ταλανιζει απο μικρος,και σου δημιουργει προβλημα στη ψυχολογια ακομα και η ελαχιστη διαφορα προς το καλυτερο σε ανακουφιζει,,οταν σε φοβιζει κατι καμια φορα δεν το αντιμετωπιζσεις με καθαρο μυαλο,,κινεισαι παρορμητικα ,,ετσι τη πατησα κι εγω,,,

Αυτο το γαμ**** αρχ*** ο σταθης ο υπευθηνος λει αχ0αχ0χ0αχ0α0 :D :D :D :D :D. Ελα νταξ παω να παρω αδεια αναρωτικη δεν μπορω αλλο , χα0αχ0αχ0χα0 :D :D. Συγνωμη φιλε αν σε πειραζει δεν το κανω για να σε προσβαλω αλλα τετοιο πραμα καιρο ειχα να νιωσω να σαι καλα μακαρι να ειχα λεφτα θα σε πληρωνα εγω 20 χιλιαρικα να πηγαινες και παραγουαη για εμφυτευση . Αυτη η κατασταση με τις ελλινικες κλινικες δεν ξερω ρε παιδια πως τα καταφερνουν .
[/quote]

Jakard

New Member

NGL είπε:
κοιτωντας αποτελεσματα πελατων σ ενα γνωστο ξενο φορουμ βρηκα το παρακατω.
αυτο ειναι ενδεικτικο του πως καποιος μπορει να παιξει με τον πονο ενος ασθενη ,τι μπορει να ταξει και ποσο μπορει να βασιστει στην αφελεια και την αμαθεια του....
διαβαστε την μινι ιστοριουλα που παραθετει απο κατω και δειτε ενα αποτελεσμα 3300 grafts...ο πελατης ειναι ..κατενθουσιασμενος μαλιστα ... :(
το συγκεκριμενο δεν απεχει πολυ απο ιστοριες που εχουμε ακουσει και βιωσει για καποιες απ τις εγχωριες κλινικες...

ολο δικο σας.................................................... :knup:

http://www.hairtransplantnetwork.com/blog/journal.asp?CopyID=1951&WebID=455

Λιωνω απλα ενταξει με καταστρεψατε σημερα , τι ποστ ειναι αυτο του εβαλε κιριολεκτικα 200 τριχες στην κοριφη του κεφαλιου λες και ειναι κερι απο τουρτα και λει οτι ειναι ευχαριστιμενος? Μα καλα ειναι δυνατον ?

panathas

Member

αν εχει παει καποιος στην hdc και ξερει απο τιμες συνολικα μαζι με ξενοδοχεια και ολα τα αλλα ας μου πει

dim74

Member

γνωριζουμε κατι για καποιον που κανεις μεταμοσχευσεις μαλλιων ονοματι ραπτης ιωαννης?

antwnis

New Member

Ναι....ημουν πελατης του...Συνεργαζοταν παλια με την lei..lin..cl.Μου ειχε κανει στριπ το 2005.Μην με ρωτισεις ποσα μοσχευματα,γυρω στα 50 πρεπει να ειναι :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

antwnis είπε:
Ναι....ημουν πελατης του...Συνεργαζοταν παλια με την lei..lin..cl.Μου ειχε κανει στριπ το 2005.Μην με ρωτισεις ποσα μοσχευματα,γυρω στα 50 πρεπει να ειναι :D

Τοσο καλα εεεε :down

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ HAIRLIFE ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ?

ΚΩΝ/ΝΟΣ

New Member

φέρνουν γνωστούς γιατρούς από Ελλάδα, δεν έχουν μόνιμο γιατρό που να κάνει της επεμβάσεις τους

ΚΩΝ/ΝΟΣ

New Member

Είναι κάτι σαν μεσάζοντες, συνεργάζονται και με τον Μπρέντα στη Θεσσαλονίκη.

dim74

Member

υπαρχει καποιος γιατρος στην ελλαδα που να αξιζει να κανεις μεταμοσχευση σε αυτον?

Hopefull

New Member

Εδω πας στο εξωτερικο και παiζεις κορονα γ(ρ)αματα!γιατι να ρισκαρεις περισσοτερο ελλαδα?αν και να σου πω την αληθεια μη παραμυθιαζεσαι οτι στην Αμερικη εκει ειναι τιποτα guru και σωθηκες, απλα εκει σε χαπακωνουν αμεσα με propecia και σου παιρνουν και το μισο scalp ως γνησιοι αντικαταστατες των παλιων ινδιανων.

Απο τη μια ειναι μ@λακια καποιος να σου παιρνει το μισο σκαλπ και να σε ταιζει propecia...απο την αλλη αν δε το καναν τα αποτελεσματα θα ηταν στα επιπεδα ελλαδας. Εγω παω και στοιχημα αμα αρχισουν και της ελλαδας να σε ταιζουν prop και να βαρανε νουμερα πολυ συντομα θα ψαρωσουν ολοι και με τους ελληνες.σιγα δηλαδη η HDC τι ειναι,ψιλοελλαδιτσα με προπονητη τον cole, που στα μεγαλα forums του εξωτερικου τον εχουν τελειωμενο ;)

Και που ειναι τα αποτελεσματα ολων αυτων των μεγαλογιατρωνν πριν το 2000 που εγινε mainstream to propecia?παιζει πολυ παραμυθι μαγκες ο top γιατρος του κοσμου ειναι το propecia ;)

Panos1982

Well-Known Member

hopefull είπε:
Και που ειναι τα αποτελεσματα ολων αυτων των μεγαλογιατρωνν πριν το 2000 που εγινε mainstream to propecia?παιζει πολυ παραμυθι μαγκες ο top γιατρος του κοσμου ειναι το propecia ;)

δεν ισχυει αυτο.....το αποτελεσμα του κομπ δλδ απ το προπεσια εγινε??? του ειχαν ηδη πεσει σχεδον τα παντα.......

Lord Raflas

New Member

hopefull είπε:
Εδω πας στο εξωτερικο και παiζεις κορονα γ(ρ)αματα!γιατι να ρισκαρεις περισσοτερο ελλαδα?αν και να σου πω την αληθεια μη παραμυθιαζεσαι οτι στην Αμερικη εκει ειναι τιποτα guru και σωθηκες, απλα εκει σε χαπακωνουν αμεσα με propecia και σου παιρνουν και το μισο scalp ως γνησιοι αντικαταστατες των παλιων ινδιανων.

Απο τη μια ειναι μ@λακια καποιος να σου παιρνει το μισο σκαλπ και να σε ταιζει propecia...απο την αλλη αν δε το καναν τα αποτελεσματα θα ηταν στα επιπεδα ελλαδας. Εγω παω και στοιχημα αμα αρχισουν και της ελλαδας να σε ταιζουν prop και να βαρανε νουμερα πολυ συντομα θα ψαρωσουν ολοι και με τους ελληνες.σιγα δηλαδη η HDC τι ειναι,ψιλοελλαδιτσα με προπονητη τον cole, που στα μεγαλα forums του εξωτερικου τον εχουν τελειωμενο ;)

Hopefull,εχεις ιδιαιτερη εμμονη με τη φινα και την σθμβολη της σε ενα καλο αποτελεσμα.Πιστευεις οτι οιι οι γιατροι την συνιστουν μονο για τα εναπομειναντα και τα πλαγια η μηπως και για τα μεταμοσχευμενα?γιατι οπως ανεφερε και ο πανος καποιοι ηταν τελειως φαλακροι.Το οτι η φινα συμβαλλει για τα μαλλια της πρωτης φουρνιας ειναι κατι το βεβαιο(σε οσους βεβαια λειτουργησει και δεν εχουν παρενεργειες).εσυ αναφερεις παντα φινα...παι ειναι η αποψη σου για αυτο?

Hopefull

New Member

Ειναι μεγαλη η συζητηση αυτη και γραφω απο το κινητο.καποια στιγμη θα γραψω ενα post αναλυτικο.αλλα εμμενω στο ο καλυτερος γιατρος ειναι το propecia. Μεχρι τοτε ας μου βρει οποιος επιμενει οτι εχω αδικο ενα ασθενη με μεγαλο norwood 5-6 που να χει κανει αυτα τα strip megasessions και να μη παιρνει propecia. Δε ζηταω πολλους...εναν, και να μου πει κοιτα τι ωραιο αποτελσμα και χωρις propecia αξιζε τα λεφτα του!

Αμεσα η εμεσσα το propecia ειναι ο πραγματικος μαγος γιατρος, και αν ο μαγος εξαφανιστει τοτε θα δειτε μεσα σε λιγα χρονια τα αποτελεσματα της μεταμοσχευσης μονης της και αν ποσο αξιζει τα λεφτα που ζητανε. Οτι θελει πιστευει ο καθενας βεβαια...θα τα πουμε και πιο αναλυτικα αλλη στιγμη :)

Μπλουζα