Απ: Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών
kasfam2 είπε:
[quote author=geofish link=topic=120.msg24964#msg24964 date=1265408856]
Το μόνο που μπορώ να σου πω από εδώ και πέρα. Ρώτα τον comb οτιδήποτε απορίες έχεις, δες τον από κοντά και πράττεις ανάλογα. Καλή συνέχεια.
Κάτι ακόμη για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Μπορείς να μας πεις πόσες ώρες διήρκησε η κάθε συνεδρία και πόσα άτομα δούλεψαν πάνω σε σένα. Μπορείς να μας πεις τι σου είπαν για την περίφημη μέθοδο που εφαρμόζουν και ότι είναι 100 χρόνια μπροστά και πως σε έπεισαν. Ειδές κανένα πελάτη τους πριν την επέμβαση. Εγώ όταν είχα πάει σε αυτούς για ενημέρωση μου είχαν πει ότι είναι πρόθυμοι να μου δείξουν 10 ζωντανά περιστατικά πριν αποφασίσω.
Τέλος χωρίς να το παίξω έξυπνος, αφού μια δεν πέτυχε, την δεύτερη πάλι όχι, γιατί πήγες και 3 φορά και μάλιστα το 2009. Το αναφέρω αυτό κυρίως για να δούμε τι τεχνάσματα χρησιμοποιούν και ξεγελάνε του πελάτες.
σου απαντησα νωριτερα γιατι ξαναπηγα,,,κυριως λογο ελλιπους ενημερωσης εκ μερους μου,ελεγα 300 τη μια 400 την αλλη ,,κουτσα στραβα καποια στιγμη θα πετυχω το στοχο μου,,εξαλλου στου κροταφους ειχα το προβλημα,,ο ντονατι μου χε φτιαξει πολυ καλη hairline,,,τελος παντων δε θα συνιστουσα σε καποιον να παει εκει περα,,,εγω φταιω πρωτιστως,,μου πουλησαν παπατζα και την εφαγα,,,κυριως αυτο το γαμημ,,, αρχ,,, ο σταθης ο υπευθυνος εκει περα μου ελεγε οτι δεν ειχα κανει καλη μετεγχειρητικη φροντιδα και πουτ,,μπλε,,τεσπα,,μου ριχνε με λιγα λογια την ευθυνη πανω μου,,,γυρω στις 3,5 ωρες διαρκουσε η καθε επεμβαση,,το μονο αρνητικο στη διαδικασια της επεμβασησ ηταν οτι τα τελευταια 500 hairs τα εβαζαν οι βοηθοι,,,στη τελευταια συνεδρια εγινε της πουταν,,,τους ειπα παρουσια και του γιωτη σε καποια φαση(παρεπιπτοντως,,αυτουνου η μεταμοσχευση ειναι πολυ πετυχημενη)οτι αν με αγγιξει βοηθος τα εχο διαλυσει ολα εδω μεσα,,και αναγκαστηκε και μου τα βαλε ολα η γιατρος,,,τη τριτη φορα στο διαλλειμα καθομουν με εναν πατερα στο σαλονι και μου λεγε για το γιο του οτι του φυτρωσαν 50 τριχες (γαρ τελειως καραφλος)κι οτι του ξανακαναν δευτερη συνεδρια με τα μισα λεφτα,,,αυτο ηταν το ζωντανο παραδειγμα και ο γιωτης που τον ειχα δει πριν κανω τη πρωτη φουε,,στριπ δεν ηθελα να κανω,,αναγκαστικα και πηγα σε αυτους γιατι στην ελλαδα παρουσιαζονταν ως οι καλυτεροι,,,και κατι αλλο geofish,,οταν ενα προβλημα σε ταλανιζει απο μικρος,και σου δημιουργει προβλημα στη ψυχολογια ακομα και η ελαχιστη διαφορα προς το καλυτερο σε ανακουφιζει,,οταν σε φοβιζει κατι καμια φορα δεν το αντιμετωπιζσεις με καθαρο μυαλο,,κινεισαι παρορμητικα ,,ετσι τη πατησα κι εγω,,,
Αυτο το γαμ**** αρχ*** ο σταθης ο υπευθηνος λει αχ0αχ0χ0αχ0α0

. Ελα νταξ παω να παρω αδεια αναρωτικη δεν μπορω αλλο , χα0αχ0αχ0χα0

. Συγνωμη φιλε αν σε πειραζει δεν το κανω για να σε προσβαλω αλλα τετοιο πραμα καιρο ειχα να νιωσω να σαι καλα μακαρι να ειχα λεφτα θα σε πληρωνα εγω 20 χιλιαρικα να πηγαινες και παραγουαη για εμφυτευση . Αυτη η κατασταση με τις ελλινικες κλινικες δεν ξερω ρε παιδια πως τα καταφερνουν .
[/quote]