Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών

ΚΩΝ/ΝΟΣ

New Member
Απ: Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών

παντού υπάρχουν καλοί γιατροί αλλά δεν είναι επαγγελματίες, όταν αφήνουν τη νοσοκόμα να κάνει την περισσότερη δουλεία που δεν την ενδιαφέρει και με το δίκιο της το αποτέλεσμα και η λεπτομέρεια τότε δεν χάνετε η ποιότητα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Lord Raflas

New Member

Τον παρακατω τον ειχα σταμπαρει απο καιρο.Με μολις 4600 στις δυο πρωτες περιοχες ειχε απιστευτη αλλαγη,.δεν αναφερει non surgical treatments.την εκανε πριν δυο χρονια.βεβαια ο για τρος τα τοποθετησε με τροπο που δημιουργηθηκε μια σταθερη χωριστρα,και στο κραοθν δεν εχει μαλλια αλλα με αλλη μια στα 3000 θα γινει πολυ καλος.Ηθελα να το ποσταρω για να ακουσω γνωμες αλλα δεν ηξερα σε ποιο θεμα,αλλα πιστευω οτι ταιριαζει εδω
http://www.hairtransplantnetwork.com/blog/home-page.asp?WebID=921

Panos1982

Well-Known Member

απλα η δοτρια σε ολους τους ανθρωπους εινια φτωχη......δε μιλαω για περιτπωσεις καποιων που ειναι νοργουντ 3 ας πουμε στα 60 τους.....μιλαω για την πλειοψηφια των καραλφων ανθρωπων που στα 45 το πολυ εχουν ηδη παει νοργουντ 5-6 και πολλοι πανε και σε πιο μικρη ηλικια....
Ε ολοι αυτοι λοιπον......εχουν φτωχη δοτρια......περιπου στα 7500-8000 θυλακια.....
και οπως καταλαβαινει ευλογα καποιος.....με αυτα τα θυλακια δεν μπορεις να καλυψεις μια περιοχη νοργουντ 5-6 που ειναι εντελως αδεια....και να πετυχεις καλη πυκνοτητα.......θα την καλυψεις βεβαια...αλλα με μετρια πυκνοτητα και λιγο πιο πυκνο το μπροστινο μερος....ετσι γινεται!!!!
οποτε και δεν εχεις αναγκη καμμια φινα......απλα το αποτελεσμα θα ειναι τετοιο που δε θα το ζηλευουν κιολας.....!!! Ο ρολος της φινας τωρα.....που λεει κ ο χοουπφουλ.....ειναι οτι σου συντηρει τα μαλλια που εχεις ηδη ωστε να μην πεσουν.....και τεσπα αργουν πολυ να πεσουν....με αποτελεσμα να μπορει ο γιατρος να βαλει πυκνοτητα στο μπροστινο μερος....και σε συνδιασμο με την φυσικη πυκνοτητα που εχεις ηδη απ τα μαλλια που σου συντηρει η φινα να φαινεται το κεφαλι πολυ υγιες και γεματο...και να μην δειχνει σημαδια τριχοπτωσης......αυτο κανει η φινα.......οσο πιο πολυ σου κραταει τα ηδη υπαρχοντα μαλλια στο κεφαλι τοσο πιο πολυ αυτα ζουν μαζι με τα μοσχευμενα και η πυκνοτητα κ το αποτελεσμα δειχνει φυσικο και καλο....οταν πεσουν τα μαλλια της φινας κ μεινουν τα μεταμοσχευμενα θα μειωθει αυτη η πυκνοτητα που υπηρχε......και θα μεταμοσχευσεις στην θεση αυτων που επεσαν τα υπολοιπα που εχουν μεινει....αλλα σιγουρα με πιο μικρη πυκνοτητα παντα.......!!!!ετσι ειναι τα πραγματα....τπτ παραπανω τπτ παρακατω.....!!!!!

Υ.Γ απλα απο κει και περα παιζει και ποσο τυχερος ειναι ο καθενας στο ποσο χοντρη η σγουρη τριχα εχει......ο κομπ ας πουμε εχει χοντρη κ σγουρη τριχα και μολις με 5400 θυλακια δειχνει ηδη μια χαρα.......αλλοι χρειαζονται 7-8 χιλιαδες για να δειξουν ετσι.....

Υ.Γ 2 ) πιστευω οτι ο χοουπφουλ βγαζει μια ξινιλα για την φινα διοτι του δημιουργησε παρενεργειες.....αν δεν ειχε παρενεργειες και την επερνε και ηταν ολα καλα και του κραταγε και τα μαλλια στο κεφαλι δε θα ειχε για την φινα την αποψη που εχει τωρα......και το καταλαβαινω αυτο γιατι κι εγω σε μια φαση που επαθα κατι κ σκεφτομουν οτι μπορει να φτιαει η φινα αρχιζα και σκεφτομουν παρομοια...του τυπου ( ποπο με την μλκια τη φινα τωρα κοιτα τι παθαινω κτλ κτλ...) αλλα μετα που περασε κ καταλαβα οτι δεν εφταιγε η φινα ξανασκεφτομουν οπως τωρα......δλδ παλι καλα που υπαρχει η φινα και κραταμε τα μαλλια μας.....
γι αυτο ο καθενας μεσο των προσωπικων του εμπιριων βγαζει και τις προσωπικες του συμπαθειες η αντιπαθειες για το καθε τι.....
σε αλλους βγαζει παρενεργεις η δεν δουλευει.....την βριζουν......
σε αλλους δουλευει μια χαρα και δεν εχει παρενεργειες και την συστινουν κ στους αλλους......ετσι πανε αυτα.....

mindtrapper

Member

Lord Raflas είπε:
Τον παρακατω τον ειχα σταμπαρει απο καιρο.Με μολις 4600 στις δυο πρωτες περιοχες ειχε απιστευτη αλλαγη,.δεν αναφερει non surgical treatments.την εκανε πριν δυο χρονια.βεβαια ο για τρος τα τοποθετησε με τροπο που δημιουργηθηκε μια σταθερη χωριστρα,και στο κραοθν δεν εχει μαλλια αλλα με αλλη μια στα 3000 θα γινει πολυ καλος.Ηθελα να το ποσταρω για να ακουσω γνωμες αλλα δεν ηξερα σε ποιο θεμα,αλλα πιστευω οτι ταιριαζει εδω

Σε αυτή τη φώτο που είναι με τον Hasson, θα έλεγα ότι ο Hasson κάτι έχει πειράξει στο Hairline μπροστά :) Το λέω επειδή έλεγαν αρκετοί σε αυτό το forum "πως και δεν κάνει μεταμόσχευση αφού είναι αραιός, δεν δίνει το καλό παράδειγμα" κτλ. Δε μπορώ να είμαι βέβαιος φυσικά, μιας και σε κάτι βίντεο που τον είχα δει δεν το είχα παρατηρήσει, αλλά σε αυτή τη φώτο ένα 75% να έχει κάνει μπροστά κάτι το δίνω.

Hopefull

New Member

Θα σου πω εγω πανο για το hopefull για να μη κουραζεσαι να προσπαθεις να με αναλυεις. Καταρχας δεν ειναι ξινιλα με τη φινα ξινιλα εχω απεναντι στην ημιμαθεια που ειναι χειροτερη απο την αμαθεια.η φινα εχει ολους αυτους τους ρολους που σωστα λες και τους εχω πει και εγω σε αλλα ποστ.

Αυτο που με εκνευριζει πραγματικα και φοβαμαι μη την πατησουν παιδια ειναι η θεοποιηση γιατρων και να περασει μια νοοτροπια οτι αμα πας εκει θα γινεις τουμπανο η δε ξερω τι αλλες αμαθεις μ@λ@κιες ακουγονται. Κακο πραγμα η καραφλα αλλα χιλιες φορες χειροτερο να κυκλοφορεις με κατι που ενω στην αρχη ειναι καλο μετα οσο περνουν τα χρονια θα αρχισει να γινεται αφυσικο και λιγο. Υπαρχουν πολλοι παραγοντες επιτυχιας σε μια μεταμοσχευση αλλα εγω κολλαω στη φινα για ενα λογο.ειναι η μεγαλυτερη παγιδα οταν καποιος ψαχνεται γιατι κοιταει αποτελσματα συνδυασικα σχεδον ΠΑΝΤΑ και δε ξερει τι θα πει μεταμοσxευση μονη της. Δε ξερει τι μπορει να γινει αν η φινα για καποιο λογο πρεπει να διακοπει και εχει παρει ενα megaστριπ που φτανει μεχρι τα ορια της nw6.

Ωραια λεμε στη θεωρια θα εχεις ενα αραιο αποτελεσμα μορε αμα δε παρεις φινα η πρεπει να τη διακοψεις αλλιως να το βλεπει στη πραξη ο αλλος στο κεφαλι του αφου εχει πληρωσει τα κερατα του.αν αναρωτιεσαι τι κανω εδω και αν βγαζω ξινιλες η δε ξερω τι θα σου πω ακριβως.βλεπω την ιστορια να επαναλαμβανεται των μεγαλων forums του εξωτερικου.ολα ετσι αρχισαν πριν δεκα χρονια, revivogen, spirolactone, spectral.lipoxidil τα παντα ολα. Παραμυθια τα πραγμα ειναι απλα προπεσια,μινοξ και νιζοραλ.
Μεταμοσχευση, τοπ γιατροι και παπαριες πανω κατω ολοι οι καλοι τα ιδια ειναι.γιατι ξεχωριζει ο hasson? Γιατι η μεταμοσχευση σε γενικες γραμμες πανω απο ολα ειναι νουμερα, οσο πιο πολλα grafts γινεται τοσο πιο καλο θα ειναι το αποτελσμα.πως παιρνει τα νουμερα ειναι μαγος?οι αλλοι ειναι αχρηστοι?δε μπορουν να κοωουν μεγαλο strip και να εκπαιδευσουν καμια εικοσαρια οικονομκους μεταναστες στο καναδα? Θα σου πω πως τα περνει στηριζεται στο γεγονος οτι το propecia θα κρατησει τα sides και δε θα αρχισει να φαινεται μια ουλη στο πλαι,οτι το propecia θα κρατησει πανω κατω λιγο το crown και δε θα αρχισει να φαινεται οτι απο το πολυ δερμα κεφαλιου που αφαιρεθηκε μετα απο δυο τρια megastrips το horse shoe αρχιζει και πλησιαζει στο σβερκο!

Και καλα κανει δηλαδη ετσι κι αλλιως 2% δεν ειναι οσοι εχουν παρενεργειες? Εγκεκριμενο δεν ειναι?το θεμα ειναι να κανουν και ολοι το καλυτερο για τον εαυτο τους και για το μελλον τους γνωριζοντας ολες τις λεπτομεριες.

giannis1991

Well-Known Member

θα συμφωνησω και με τους 2...
η ουσια ειναι μια...η φινα ειναι απλα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ......

Hopefull

New Member

giannis13 είπε:
θα συμφωνησω και με τους 2...
η ουσια ειναι μια...η φινα ειναι απλα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ......

Ξερεις ομως τι θα πει αυτο ...η φινα ειναι απλα απαραιτητη...τι συμβολαιο ειναι αυτο για μια ζωη?ξερεις τι μπορει να γινει στη πορεια? Ολα τα υπολοιπα που καναμε η κανουμε ειναι δανεικα προπεσια μινοξ η δε ξερω τι αλλο καποια στιγμη μπορρει και να τα παρατησεις και απλα γυρνας σε μια φυσιολογικη κατασταση ενας ακομα που εχει χασει τα μαλλια του. Η μεταμοσχευση ομως ειναι αλλη φαση αμα κανεις τη κινηση δεν εχει γυρισμο και βαρεθηκα να ασχολουμαι. Εχεις πλεον τα σημαδια της επιλογης σου για παντα και εχεις κανει συμβολαια επιτυχιας με διαφορους παραγοντες οχι μονο με ενα γιατρο και τη δουλεια του

Lord Raflas

New Member

Σε οτι αφορα τη φινα,διατυπωνω πιο σωστα την σκεψη μου-ερωτηση προς ολους:η φινα επιδρα ευεργετικα και στα μεταμοσχευμενα?πιστευετε οτι πχ ο κομπ αν δεν επαιρνε φινα δεν θα του εβγαιναν ολα τα μοσχευματα αλλα τα3/4 η τα μισα η αλλο ποσοστο?γιατι εμενα καπου εκει με κατευθυνει η σκεψη μου...ο τζοτρονικ ηταν φαλακρος,χτυπησε μεταμοσχευσεις και παιρνει φινα,θεωρητικα για να μη γινει καμια στραβη και παει 7αρης.αλλα απο τη στιγμη που δεν εχει τωρα καμια τριχοπτωση.γιατι ναχαπακωνεται χωρις λογο?αφου δοκιμασε ηδη φινα και ξερει οτι δεν εχει παρενεργειες,ας την κοψει και οταν ξαναρχισει καμια τριχοπτωση(μπορει αυτο να ειναι σε ενα χρονο,μπορει σε δεκα)ας την ξαναρχισει.για ποιο λογο?μηπως επειδη κτου κρατα και τα μοσχευματα?το ιδιο αναρωτιεμαι και για τα παιδια εδω που εκαναν μεταμοσχευση με την εξαιρεση του Ομαρ,ο οποιος και ειχε γραψει οτι η τριχοπτωση του σταθεροποιηθηκε μονο με φαρμακα.Αυτος αναγκαστικα πρεπει να συνεχισει φινα.

Lord Raflas

New Member

mindtrapper είπε:
[quote author=Lord Raflas link=topic=120.msg37973#msg37973 date=1281682079]
[

Σε αυτή τη φώτο που είναι με τον Hasson, θα έλεγα ότι ο Hasson κάτι έχει πειράξει στο Hairline μπροστά :) Το λέω επειδή έλεγαν αρκετοί σε αυτό το forum "πως και δεν κάνει μεταμόσχευση αφού είναι αραιός, δεν δίνει το καλό παράδειγμα" κτλ. Δε μπορώ να είμαι βέβαιος φυσικά, μιας και σε κάτι βίντεο που τον είχα δει δεν το είχα παρατηρήσει, αλλά σε αυτή τη φώτο ένα 75% να έχει κάνει μπροστά κάτι το δίνω.
[/quote]για χασσον δεν ειμαι σιγουρος αλλα ο Φελλερ κατι εχει κανει
http://www.hairlosslearningcenter.org/content/restoration-physicians/DoctorDetail.asp?DrID=59&DrName=Alan Feller, D.O

Παραξενη χαιρλινε

kwstas34

New Member

έχει δίκιο ο hopefull ... ;) εκτος του ότι δεν γίνετε να είσαι μια ζωή με φίνα για ευνόητους λόγους ...κάποια στιγμή μπορεί να καταλήξεις με 5 τρίχες μπροστά 2 στη μέση 3 σβερκο ουλή γραμμές γενικά ένα κρανίο φρικαλέο ....που πρέπει να γνωρίζει οποιος θέλει να κάνει μεταμόσχευση ... ;) ας καραφλασουμε ... αλλα φυσιολογικά όχι gkiozilikia... ;)

Panos1982

Well-Known Member

mindtrapper είπε:
Σε αυτή τη φώτο που είναι με τον Hasson, θα έλεγα ότι ο Hasson κάτι έχει πειράξει στο Hairline μπροστά :) Το λέω επειδή έλεγαν αρκετοί σε αυτό το forum "πως και δεν κάνει μεταμόσχευση αφού είναι αραιός, δεν δίνει το καλό παράδειγμα" κτλ.

δεν εχει κανει απολυτος τιποτα......τον ρωτησα προσωπικα...!!!!
μου λεει περνει φινα 7 χρονια και εχει σταθεροποιηθει.......και πλεον κοντευει τα 50 και συμβαδιζει με την ηλικια του.... και δε τον απασχολει ιδιαιτερα οπως λεει......

kwstas34 είπε:
εκτος του ότι δεν γίνετε να είσαι μια ζωή με φίνα για ευνόητους λόγους ...

οπως????

kwstas34 είπε:
κάποια στιγμή μπορεί να καταλήξεις με 5 τρίχες μπροστά 2 στη μέση 3 σβερκο ουλή γραμμές γενικά ένα κρανίο φρικαλέο ....

ναι παιζει αυτο......αν πας στην θεια μου την κουλομαρια να σου την κανει την επεμβαση σιγουρα ετσι θα καταληξεις......αν εισαι λιγο προσεχτικος και καλα ενημερωμενος ομως αυτα αποφευγονται σχεδον στο 100%......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kwstas34

New Member

Panos1982 είπε:
[quote author=kwstas34 link=topic=120.msg37998#msg37998 date=1281727815]

οπως???? [/quote]
ευνόητους λόγους είναι παρενέργειες φιλε μου ;) η φύση είναι τέλεια ότι ορμόνη κυκλοφορεί στο αίμα μας είναι για κάποιο λόγο τώρα εσύ αν θέλεις να την καταπιέζεις δικό σου πρόβλημα ;D

kwstas34 είπε:
κάποια στιγμή μπορεί να καταλήξεις με 5 τρίχες μπροστά 2 στη μέση 3 σβερκο ουλή γραμμές γενικά ένα κρανίο φρικαλέο ....

ναι παιζει αυτο......αν πας στην θεια μου την κουλομαρια να σου την κανει την επεμβαση σιγουρα ετσι θα καταληξεις......αν εισαι λιγο προσεχτικος και καλα ενημερωμενος ομως αυτα αποφευγονται σχεδον στο 100%......
καταρχήν ο μέσος έλληνας εργαζόμενος ως την θεια σου κουλομαρια τον παίρνει να κάνει μεταμόσχευση... όχι ότι η θεία σου έχει λιγότερες γνώσης από τον καναδό ...απλά ο καναδός ξοδεύει και ένα x ποσο για διαφήμιση :D :D a και κάνα propecia για μόνιμο αποτέλεσμα ? ...#@#@# :D

Panos1982

Well-Known Member

kwstas34 είπε:

ευνόητους λόγους είναι παρενέργειες φιλε μου ;) η φύση είναι τέλεια ότι ορμόνη κυκλοφορεί στο αίμα μας είναι για κάποιο λόγο τώρα εσύ αν θέλεις να την καταπιέζεις δικό σου πρόβλημα ;D

καταρχην επειδη μιλαω για μενα ας πουμε.....εγω δεν εχω παρενεργειες......αλλα δεν ειμαι μονο εγω...αλλα και αλλοι που την περνουν 13 χρονια και βαλε......
οσο για την φυση που λες.....δεν ειναι τελεια δυστηχως.....ζωντανα παραδειγματα υπαρχουν πολλα γυρο σου.....αλλα πρεπει και να θες να κοιταξεις....αν δε θες...δε θα τα δεις.....
πολλοι ανθρωποι γεννιονται με ανωμαλιες........και παρα πολλοι επισης γεννιονται αντρες αλλα νιωθουν γυναικες.....γιατι εγινε λαθος απ τη φυση κ αντι για γυναικα βγηκε αντρας ο αλλος με γυναικειες ορμονες κτλ κτλ....και φυσικα γουσταρει αλλους αντρες.....οχι επειδη ειναι πουστης...αλλα επειδη ετσι ηταν απο παιδακι.....τεσπα....μην αναλυω αυτονοητα πραγματα....
οσο για την καταπιεση που κανω οπως λες στην ορμονη μου......δε νομιζω να εχει ιδιατερο προβλημα.....οταν πριν την καταπιεσω ηταν 3 φορες πανω απ το φυσιολογικο οριο......αλλα μαλλον ηταν εκει γιατι η φυση δουλευει τελεια οπως λες.....μαλλον οι γιατροι εχουν κανει λαθος τα ορια τοτε......

kwstas34 είπε:
καταρχήν ο μέσος έλληνας εργαζόμενος ως την θεια σου κουλομαρια τον παίρνει να κάνει μεταμόσχευση... όχι ότι η θεία σου έχει λιγότερες γνώσης από τον καναδό ...απλά ο καναδός ξοδεύει και ένα x ποσο για διαφήμιση

η μονη διαφορα δλδ των γιατρων κατα την γνωμη σου ειναι η διαφημιση????
μαλιστα......
δε συνεχιζω αλλο το διαλογο γιατι χανω το χρονο μου απ οτι βλεπω....!!!!
καλη συνεχεια....και καλη τυχη....

mindtrapper

Member

Panos1982 είπε:
[quote author=mindtrapper link=topic=120.msg37981#msg37981 date=1281701116]
Σε αυτή τη φώτο που είναι με τον Hasson, θα έλεγα ότι ο Hasson κάτι έχει πειράξει στο Hairline μπροστά :) Το λέω επειδή έλεγαν αρκετοί σε αυτό το forum "πως και δεν κάνει μεταμόσχευση αφού είναι αραιός, δεν δίνει το καλό παράδειγμα" κτλ.

δεν εχει κανει απολυτος τιποτα......τον ρωτησα προσωπικα...!!!!
μου λεει περνει φινα 7 χρονια και εχει σταθεροποιηθει.......και πλεον κοντευει τα 50 και συμβαδιζει με την ηλικια του.... και δε τον απασχολει ιδιαιτερα οπως λεει......
[/quote]

Εντάξει δεν αμφιβάλλω, δεν τον έχω δει και από κοντά.

Αλλά αν δεν τον ήξερες και έβλεπες αυτή τη φώτο μόνο και από αυτή τη γωνία δε σου κάνει λίγο παράξενο το μαλλί; Ο κρόταφος συμμετρικά χωμένος μέσα σε τέλειο ημικύκλιο, ένα κομμάτι στο hairline σχετικά πολύ ίσιο και πυκνότητα που δεν συμβαδίζει με το σημείο που έχουν ανέβει οι κρόταφοι και το hairline. Ειδικά το hairline εκεί σχετικά ψηλά στο κούτελο και ο σχεδιασμός του κροτάφου δε με αφήνουν να πω ότι, ΟΚ, επειδή το είπε τότε 100% δεν έχει κάνει.

Φυσικά δεν έχει απολύτως καμία σημασία αλλά κουβέντα να γίνεται. Μπορεί να δω άλλη πρόσφατη φώτο και να πω "τι παπαριές έλεγα".

(Ίσως έκανε FUE και έβαλε λίγα θυλάκια ίσα να φτιάξει line μπροστά και ντρεπόταν να το πει :D. Πλακίτσα....)

kwstas34

New Member

Panos1982 είπε:
καταρχην επειδη μιλαω για μενα ας πουμε.....εγω δεν εχω παρενεργειες......αλλα δεν ειμαι μονο εγω...αλλα και αλλοι που την περνουν 13 χρονια και βαλε......
http://www.propeciahelp.com/forum/index.php
σου εύχομαι να μην έχεις ποτε παρενέργειες αλλα η φίνα κυκλοφορεί 10-15 χρονια κανεις δεν ξέρει τι παρενέργειες έχει μακροπρόθεσμα ... αλλα θα μας πεις εσύ επειδή σε βλέπω αποφασισμένο... ;)

Panos1982 είπε:
οσο για την φυση που λες.....δεν ειναι τελεια δυστηχως.....ζωντανα παραδειγματα υπαρχουν πολλα γυρο σου.....αλλα πρεπει και να θες να κοιταξεις....αν δε θες...δε θα τα δεις.....
πολλοι ανθρωποι γεννιονται με ανωμαλιες........και παρα πολλοι επισης γεννιονται αντρες αλλα νιωθουν γυναικες.....γιατι εγινε λαθος απ τη φυση κ αντι για γυναικα βγηκε αντρας ο αλλος με γυναικειες ορμονες κτλ κτλ....και φυσικα γουσταρει αλλους αντρες.....οχι επειδη ειναι πουστης...αλλα επειδη ετσι ηταν απο παιδακι.....τεσπα....μην αναλυω αυτονοητα πραγματα....
οσο για την καταπιεση που κανω οπως λες στην ορμονη μου......δε νομιζω να εχει ιδιατερο προβλημα.....οταν πριν την καταπιεσω ηταν 3 φορες πανω απ το φυσιολογικο οριο......αλλα μαλλον ηταν εκει γιατι η φυση δουλευει τελεια οπως λες.....μαλλον οι γιατροι εχουν κανει λαθος τα ορια τοτε......
η φύση είναι τέλεια έχει μια ισορροπία απίστευτη όταν παρεκκλίνεις από αυτή την ισορροπία θα έχεις πρόβλημα ;D
όσο για τα προβληματικά παιδιά αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνων;)το τσιγάρο μονο σύμφωνα με μια τελευταία ερευνα μεταλλάσσει 300+ γονίδια e μην περιμένεις και τους καλύτερους απογόνους ;) http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11387&subid=2&pubid=21112948

Panos1982 είπε:
η μονη διαφορα δλδ των γιατρων κατα την γνωμη σου ειναι η διαφημιση????
μαλιστα......
δε συνεχιζω αλλο το διαλογο γιατι χανω το χρονο μου απ οτι βλεπω....!!!!
καλη συνεχεια....και καλη τυχη....
αν θεωρείς ότι πέρα από την άποψη σου όλες η άλλες οι απόψεις είναι χαμένος χρόνος τότε το μονο που έχω να πω είναι καλή επιτυχία στις θεραπείες σου ;D

και εγώ θέλω τα μαλλιά μου αλλα δεν κλείνω τα ματια σε μια σκληρή πραγματικότητα ;)

giannis1991

Well-Known Member

καλα ρε κωστη...σορι κιολας αλλα αυτο που θα πω δεν ειναι ειρωνικο....μας λες αυτα που λες και θες να το συζητησουμε?να σε παρουμε στα σοβαρα...σορι κιολας δλδ...αυτο λεγεται αμαθεια....δηλαδη εσυ πιστευεις οτι μονο αυτη η διαφορα υπαρχει ε?για ψαξε και δες το φορουμ...νομιζω θα καταλαβεις μονος σου....

Lord Raflas

New Member

όχι ότι η θεία σου έχει λιγότερες γνώσης από τον καναδό ...

για τα δοντια σου θα πηγαινες οπου κ΄οπου?μαλλον οχι γιατι υπαρχουν και γιατροι που δεν ξερουν να κανουν σφραγισμα..εκεινη η κακομοιρα η Αμαλια καρκινο ειχε και οι πανεπιστημιακοι γιατροι της προτειναν να παιρνει ντεπον..
ενταξει ειπαμε η δοτρια ειναι φτωχη,ειναι λεπτης φυσης χειρουργειο,η φινα εχει ενα ρολο ο οποιος δεν εχει ξεκαθαριστει εντελως(πειτε ενας την αποψη του στο ερωτημα που εθεσα),αλλα οχι και να λεμε οτι καποιοι γιατροι δεν ειναι ικανοι η και πιο ικανοι απο αλλους...και η Β.Κ δηλαδη αν ταισει τους ραφλες προπεσια θα δουμε αποτελεσματα Χασσον η Σαπιρο?

kwstas34

New Member

giannis13 είπε:
καλα ρε κωστη...σορι κιολας αλλα αυτο που θα πω δεν ειναι ειρωνικο....μας λες αυτα που λες και θες να το συζητησουμε?να σε παρουμε στα σοβαρα...σορι κιολας δλδ...αυτο λεγεται αμαθεια....δηλαδη εσυ πιστευεις οτι μονο αυτη η διαφορα υπαρχει ε?για ψαξε και δες το φορουμ...νομιζω θα καταλαβεις μονος σου....
γιαννάκη αμάθεια και έγκλημα είναι ένα 18χρόνο σαν και εσένα να παίρνει φίνα όχι αυτά που λέω εγώ... ;) όταν μεγαλώσεις λίγο θα καταλάβεις τι λέω ελπίζω να μην είναι αργά ;)

Hopefull

New Member

Lord Raflas είπε:
όχι ότι η θεία σου έχει λιγότερες γνώσης από τον καναδό ...

για τα δοντια σου θα πηγαινες οπου κ΄οπου?μαλλον οχι γιατι υπαρχουν και γιατροι που δεν ξερουν να κανουν σφραγισμα..εκεινη η κακομοιρα η Αμαλια καρκινο ειχε και οι πανεπιστημιακοι γιατροι της προτειναν να παιρνει ντεπον..
ενταξει ειπαμε η δοτρια ειναι φτωχη,ειναι λεπτης φυσης χειρουργειο,η φινα εχει ενα ρολο ο οποιος δεν εχει ξεκαθαριστει εντελως(πειτε ενας την αποψη του στο ερωτημα που εθεσα),αλλα οχι και να λεμε οτι καποιοι γιατροι δεν ειναι ικανοι η και πιο ικανοι απο αλλους...και η Β.Κ δηλαδη αν ταισει τους ραφλες προπεσια θα δουμε αποτελεσματα Χασσον η Σαπιρο?

Δεν ειναι μονο το propecia αλλα και τα μεγαλα στριπς. Για πηγαινε στα μεγαλα forum ραφλα και ξεμοναχιασε και κανα αλλο γιατρο η consultant αλλου γιατρου και ρωτα τον ρε παιδια εσεις γιατι δε κανετε τετοια strip των 6000 να δεις τι θα πουνε.υπαρχει ομερτα στα φορουμς με κανονα κκανενας γιατρος δεν εκφερεται εναντιον της πρακτικης του αλλου αλλα αμα το ξεψαχνισεις λιγο μαθαινεις διαφορα που δε λεγονται ποτε σε κοινη θεα. Για τον αρμανι που κατεβαζε τις hairlines αλλος γιατρος δε μιλησε ποτε και στην αρχη ολοι λεγανε οτι ειναι ο καλυτερος στα forums η μαχη ηταν αρμανι χασσον.ο ενας γεμιζε τις hairlines o αλλος εκοβε τεραστια strip. Αυτα ηταν τα συγκριτικα τους πλεονεκτηματα και ηταν οι τοπ.ο αρμανι απο την επιτυχια στα φορουμς ανοιξε 5 κλινικες σε ολο το κοσμο το γυρισε σε fue και τελικα εχει γινει ο χειροτερος.

Οσο για αυτο που λες η απλη απαντηση ειναι οτι οχι δεν εξαρταται το αν θα μεγαλωσουν τα grafts απο το προπεσια.

giannis1991

Well-Known Member

kwstas34 είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=120.msg38035#msg38035 date=1281789035]
γιαννάκη αμάθεια και έγκλημα είναι ένα 18χρόνο σαν και εσένα να παίρνει φίνα όχι αυτά που λέω εγώ... ;) όταν μεγαλώσεις λίγο θα καταλάβεις τι λέω ελπίζω να μην είναι αργά ;)
[/quote]

ελπιζω το γιαννακη να το λες σαν μεγαλυτερος λογω της ηλικιας μου....τεσπα....

φιλε ναι 19 χρονων αλλα εχω επιγνωση για το τι κανω...δεν θα το αναλυσω βεβαια αυτο...

επισης εγω αλλο ειπα και εσυ αλλο απαντησες...εγω σου ειπα για τις μεταμοσχευσεις(γτ πραγματικα-δεν το λεω καθολου ειρωνικα αλλα πραγματικα-εισαι βαθια νυχτωμενος...φιλε οι ανθρωποι εδω ειναι απατεωνες.....

Μπλουζα