Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Lord Raflas είπε:Τον παρακατω τον ειχα σταμπαρει απο καιρο.Με μολις 4600 στις δυο πρωτες περιοχες ειχε απιστευτη αλλαγη,.δεν αναφερει non surgical treatments.την εκανε πριν δυο χρονια.βεβαια ο για τρος τα τοποθετησε με τροπο που δημιουργηθηκε μια σταθερη χωριστρα,και στο κραοθν δεν εχει μαλλια αλλα με αλλη μια στα 3000 θα γινει πολυ καλος.Ηθελα να το ποσταρω για να ακουσω γνωμες αλλα δεν ηξερα σε ποιο θεμα,αλλα πιστευω οτι ταιριαζει εδω
http://www.hairtransplantnetwork.com/blog/home-page.asp?WebID=921
giannis13 είπε:θα συμφωνησω και με τους 2...
η ουσια ειναι μια...η φινα ειναι απλα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ......
[mindtrapper είπε:[quote author=Lord Raflas link=topic=120.msg37973#msg37973 date=1281682079]
Τον παρακατω τον ειχα σταμπαρει απο καιρο.Με μολις 4600 στις δυο πρωτες περιοχες ειχε απιστευτη αλλαγη,.δεν αναφερει non surgical treatments.την εκανε πριν δυο χρονια.βεβαια ο για τρος τα τοποθετησε με τροπο που δημιουργηθηκε μια σταθερη χωριστρα,και στο κραοθν δεν εχει μαλλια αλλα με αλλη μια στα 3000 θα γινει πολυ καλος.Ηθελα να το ποσταρω για να ακουσω γνωμες αλλα δεν ηξερα σε ποιο θεμα,αλλα πιστευω οτι ταιριαζει εδω
http://www.hairtransplantnetwork.com/blog/home-page.asp?WebID=921
mindtrapper είπε:Σε αυτή τη φώτο που είναι με τον Hasson, θα έλεγα ότι ο Hasson κάτι έχει πειράξει στο Hairline μπροστάΤο λέω επειδή έλεγαν αρκετοί σε αυτό το forum "πως και δεν κάνει μεταμόσχευση αφού είναι αραιός, δεν δίνει το καλό παράδειγμα" κτλ.
kwstas34 είπε:εκτος του ότι δεν γίνετε να είσαι μια ζωή με φίνα για ευνόητους λόγους ...
kwstas34 είπε:κάποια στιγμή μπορεί να καταλήξεις με 5 τρίχες μπροστά 2 στη μέση 3 σβερκο ουλή γραμμές γενικά ένα κρανίο φρικαλέο ....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Panos1982 είπε:[quote author=kwstas34 link=topic=120.msg37998#msg37998 date=1281727815]
εκτος του ότι δεν γίνετε να είσαι μια ζωή με φίνα για ευνόητους λόγους ...
καταρχήν ο μέσος έλληνας εργαζόμενος ως την θεια σου κουλομαρια τον παίρνει να κάνει μεταμόσχευση... όχι ότι η θεία σου έχει λιγότερες γνώσης από τον καναδό ...απλά ο καναδός ξοδεύει και ένα x ποσο για διαφήμισηkwstas34 είπε:κάποια στιγμή μπορεί να καταλήξεις με 5 τρίχες μπροστά 2 στη μέση 3 σβερκο ουλή γραμμές γενικά ένα κρανίο φρικαλέο ....
ναι παιζει αυτο......αν πας στην θεια μου την κουλομαρια να σου την κανει την επεμβαση σιγουρα ετσι θα καταληξεις......αν εισαι λιγο προσεχτικος και καλα ενημερωμενος ομως αυτα αποφευγονται σχεδον στο 100%......
kwstas34 είπε:εκτος του ότι δεν γίνετε να είσαι μια ζωή με φίνα για ευνόητους λόγους ...
ευνόητους λόγους είναι παρενέργειες φιλε μουη φύση είναι τέλεια ότι ορμόνη κυκλοφορεί στο αίμα μας είναι για κάποιο λόγο τώρα εσύ αν θέλεις να την καταπιέζεις δικό σου πρόβλημα ;D
kwstas34 είπε:καταρχήν ο μέσος έλληνας εργαζόμενος ως την θεια σου κουλομαρια τον παίρνει να κάνει μεταμόσχευση... όχι ότι η θεία σου έχει λιγότερες γνώσης από τον καναδό ...απλά ο καναδός ξοδεύει και ένα x ποσο για διαφήμιση
Panos1982 είπε:[quote author=mindtrapper link=topic=120.msg37981#msg37981 date=1281701116]
Σε αυτή τη φώτο που είναι με τον Hasson, θα έλεγα ότι ο Hasson κάτι έχει πειράξει στο Hairline μπροστάΤο λέω επειδή έλεγαν αρκετοί σε αυτό το forum "πως και δεν κάνει μεταμόσχευση αφού είναι αραιός, δεν δίνει το καλό παράδειγμα" κτλ.
http://www.propeciahelp.com/forum/index.phpPanos1982 είπε:καταρχην επειδη μιλαω για μενα ας πουμε.....εγω δεν εχω παρενεργειες......αλλα δεν ειμαι μονο εγω...αλλα και αλλοι που την περνουν 13 χρονια και βαλε......
η φύση είναι τέλεια έχει μια ισορροπία απίστευτη όταν παρεκκλίνεις από αυτή την ισορροπία θα έχεις πρόβλημα ;DPanos1982 είπε:οσο για την φυση που λες.....δεν ειναι τελεια δυστηχως.....ζωντανα παραδειγματα υπαρχουν πολλα γυρο σου.....αλλα πρεπει και να θες να κοιταξεις....αν δε θες...δε θα τα δεις.....
πολλοι ανθρωποι γεννιονται με ανωμαλιες........και παρα πολλοι επισης γεννιονται αντρες αλλα νιωθουν γυναικες.....γιατι εγινε λαθος απ τη φυση κ αντι για γυναικα βγηκε αντρας ο αλλος με γυναικειες ορμονες κτλ κτλ....και φυσικα γουσταρει αλλους αντρες.....οχι επειδη ειναι πουστης...αλλα επειδη ετσι ηταν απο παιδακι.....τεσπα....μην αναλυω αυτονοητα πραγματα....
οσο για την καταπιεση που κανω οπως λες στην ορμονη μου......δε νομιζω να εχει ιδιατερο προβλημα.....οταν πριν την καταπιεσω ηταν 3 φορες πανω απ το φυσιολογικο οριο......αλλα μαλλον ηταν εκει γιατι η φυση δουλευει τελεια οπως λες.....μαλλον οι γιατροι εχουν κανει λαθος τα ορια τοτε......
αν θεωρείς ότι πέρα από την άποψη σου όλες η άλλες οι απόψεις είναι χαμένος χρόνος τότε το μονο που έχω να πω είναι καλή επιτυχία στις θεραπείες σου ;DPanos1982 είπε:η μονη διαφορα δλδ των γιατρων κατα την γνωμη σου ειναι η διαφημιση????
μαλιστα......
δε συνεχιζω αλλο το διαλογο γιατι χανω το χρονο μου απ οτι βλεπω....!!!!
καλη συνεχεια....και καλη τυχη....
γιαννάκη αμάθεια και έγκλημα είναι ένα 18χρόνο σαν και εσένα να παίρνει φίνα όχι αυτά που λέω εγώ...giannis13 είπε:καλα ρε κωστη...σορι κιολας αλλα αυτο που θα πω δεν ειναι ειρωνικο....μας λες αυτα που λες και θες να το συζητησουμε?να σε παρουμε στα σοβαρα...σορι κιολας δλδ...αυτο λεγεται αμαθεια....δηλαδη εσυ πιστευεις οτι μονο αυτη η διαφορα υπαρχει ε?για ψαξε και δες το φορουμ...νομιζω θα καταλαβεις μονος σου....
Lord Raflas είπε:όχι ότι η θεία σου έχει λιγότερες γνώσης από τον καναδό ...
για τα δοντια σου θα πηγαινες οπου κ΄οπου?μαλλον οχι γιατι υπαρχουν και γιατροι που δεν ξερουν να κανουν σφραγισμα..εκεινη η κακομοιρα η Αμαλια καρκινο ειχε και οι πανεπιστημιακοι γιατροι της προτειναν να παιρνει ντεπον..
ενταξει ειπαμε η δοτρια ειναι φτωχη,ειναι λεπτης φυσης χειρουργειο,η φινα εχει ενα ρολο ο οποιος δεν εχει ξεκαθαριστει εντελως(πειτε ενας την αποψη του στο ερωτημα που εθεσα),αλλα οχι και να λεμε οτι καποιοι γιατροι δεν ειναι ικανοι η και πιο ικανοι απο αλλους...και η Β.Κ δηλαδη αν ταισει τους ραφλες προπεσια θα δουμε αποτελεσματα Χασσον η Σαπιρο?
γιαννάκη αμάθεια και έγκλημα είναι ένα 18χρόνο σαν και εσένα να παίρνει φίνα όχι αυτά που λέω εγώ...kwstas34 είπε:[quote author=giannis13 link=topic=120.msg38035#msg38035 date=1281789035]
καλα ρε κωστη...σορι κιολας αλλα αυτο που θα πω δεν ειναι ειρωνικο....μας λες αυτα που λες και θες να το συζητησουμε?να σε παρουμε στα σοβαρα...σορι κιολας δλδ...αυτο λεγεται αμαθεια....δηλαδη εσυ πιστευεις οτι μονο αυτη η διαφορα υπαρχει ε?για ψαξε και δες το φορουμ...νομιζω θα καταλαβεις μονος σου....