Απ: Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών
μα δεν πήρες θέση ρε γιαννάκη κάτι για αμάθεια λες κάτι για ειρωνείες κάτι για βαθιά νυχτωμένους... άντε πες μας την άποψη σου ολοκληρωμένα χωρίς αμάθειες.. νύχτες... και παραμυθάκια τις ηλικίας(18)

για να το λέει ο γιαννάκης ότι είμαι βαθιά νυχτωμένος έτσι θα είναι
γιαννάκη όταν μάθεις τι θα πει στοχευμένη διαφήμιση ... να ξεχωρίζεις ποιος είναι καθαρός poster πχ hopefull... και ποιος έχει συμφέρον... έλα πες μου για αμάθεια και νύχτες ... ως τότε πρόσεχε με το μαλακό... μην μείνεις για πάντα γιαννάκης ..
giannis13 είπε:επισης εγω αλλο ειπα και εσυ αλλο απαντησες...
μα δεν πήρες θέση ρε γιαννάκη κάτι για αμάθεια λες κάτι για ειρωνείες κάτι για βαθιά νυχτωμένους... άντε πες μας την άποψη σου ολοκληρωμένα χωρίς αμάθειες.. νύχτες... και παραμυθάκια τις ηλικίας(18)
giannis13 είπε:εγω σου ειπα για τις μεταμοσχευσεις(γτ πραγματικα-δεν το λεω καθολου ειρωνικα αλλα πραγματικα-εισαι βαθια νυχτωμενος...
για να το λέει ο γιαννάκης ότι είμαι βαθιά νυχτωμένος έτσι θα είναι
ρε συ γιαννάκη επειδή σε έκοψα πολύ τσακάλι για πες μου D-$-I - hdc γιατί το πρώτο παίρνει $ και το άλλο έχει και souzie και post και ιστορίες ???giannis13 είπε:φιλε οι ανθρωποι εδω ειναι απατεωνες.....
γιαννάκη όταν μάθεις τι θα πει στοχευμένη διαφήμιση ... να ξεχωρίζεις ποιος είναι καθαρός poster πχ hopefull... και ποιος έχει συμφέρον... έλα πες μου για αμάθεια και νύχτες ... ως τότε πρόσεχε με το μαλακό... μην μείνεις για πάντα γιαννάκης ..