aleksandros
New Member
Απ: Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών
Leone ειναι 8$*2500 GRAFTS= 20.000 δολλάρια.
Leone ειναι 8$*2500 GRAFTS= 20.000 δολλάρια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αυτη την απορια εχω κι εγω μεγαλε,,,εχω ηδη υποβληθει σε 5 επεμβασεις στην ελλαδα 2 στριπ και 3 φουε με αποτελεσματα κατωτερα των προσδοκιων μου,,,και στην τελευταια συνεδρια το μαρτιο του 2009 μου ειπαν οτι δεν θα φυτρωσουν τα μοσχευματα στις ηδη υπαρχουσες δουλεμενες περιοχες,,βασικα δε φυτρωσαν πουθενα ωσ επι το πλειστον ,,κι αναροτιωμουν αν οντως ισχυει κατι τετοιο η αν το χρησιμοποιουν σαν αλλοθι για να καλυψουν την ανικανοτητα τους,,,κι επειδη εντυπωσιαστηκα με το αποτελεσμα του κομβ στο καναδα,,προσανατολιζομαι να παω να υποβληθω στο χασσον για πυκνωση,,,απλα θα ηθελα να ενημερωθω αν οντως ισχυει οτι σε σημεια που εχουν γινει πολλες συνεδριες δε δυναται να υπαρξει φυτρωση,,,Leone είπε:Παιδια σκεφτομαι να κανω μια ακομα μεταμοσχευση για να βελτιωσω τη hairline μου και να πυκνωσω το μπροστα τμημα.Το θεμα μου ειναι οτι εχοντας στο παρελθον 3 μεταμοσχευσεις εκ των οποιων οι 2 με strip(400 μοσχευματα περιπου τη φορα ναι για 400 μοσχευματα μου εκαναν ουλη)και μια με fue(800 μοσχευματα)δε θελω με τιποτα αλλη ουλη.Σκεφτομουνα hasson και ειμαι κατενθουσιασμενος με τα αποτελεσματα που βλεπω και πρωτα απο ολα του comb αλλα επειδη η ουλη ειναι πολυ χαμηλα ειμαι σιγουρος οτι ο hasson θα μου πει να μου παρει απο πιο πανω και δε θελω γιατι μου αρεσει το κοντο κουρεμα στο πλαι(φανταστειτε με 2 ουλες θα ειμαι αισχος).Ευτυχως αυτη που εχω δεν ειναι πολυ μεγαλη.Πιστευω οτι χρειαζομαι καπου στα 2000 με 2500 μοσχευματα για να γινω τουμπανο.Εχω ακομα αρκετα μαλλια και αρκετες τριχες χοντρες.Σκεφτομαι λοιπον να κανω fue αλλα στο εξωτερικο φυσικα και οχι στην ελλαδα παλι γτ θεωρω οτι με 3 επεμβασεις και με τη ποιοτητα της τριχας που εχω θα επρεπε να εχω πολυ καλυτερο αποτελεσμα.Οι πιο εμπειροι απο εδω μεσα ποιον γιατρο προτεινετε.Σκεφτομουνα για dr cole.Aκουω γνωμες παιδια.Κια κατι αλλο σε δουλεμενη περιοχη 3 φορες με μεταμοσχευση πιανουν νεα μοσχευματα η ειναι κατεστραμενος ο ιστος?
ρε πανο εμεινα εντυπωσιασμενος και με το αποτελεσμα στην ουλη σου πισω,,,το 99 που ειχα υποβληθει στην πρωτη μου μεταμοσχευση στο πα,, σεντε,,,,στη σαλονικα,,,το θυμαμαι και ανατριχιαζω,,η ουλη ηταν τεραστια,,χρειαστηκα χειρουργο 1 χρονο μετα να μου τη κλεισει,,ξερεις τι ειναι να υπαρχει αναρχη ελλιπης φυτρωση και μια τεραστια ουλη απο πισω??αστο φιλε,,,ξεκινησες ιδανικα,,,το πισω μερος ειναι εξισου σημαντικο με το μπροστα,,,panos1982 είπε:παδια αν και δεν εχω κατσει να το ψαξω το συγκεκριμενο εκτενεστερα θα πω συμφωνα με οσα εχω δει οτι δεν υπαρχει τεττοιο θεμα μαλλον......
γιατι εχω δει ατομα που εχουν κανει 3 επεμβασεις και εχει μπει μαλλι στον ιδιο χωρο και τις τρεις φορες και εχει βγει κανονικα.....
Τι θελω να πω....
οτι ειναι αρκετοι που εκαναν μια επεμβαση τυπου comb ας πουμε.....σε ολο το κεφαλι....
μονο που ειχαν λιγο περισσοτερο φυσικο μαλλι...
μετα εκαναν μια δευτερι παλι διασπαρτα σε ολο το κεφαλι.....
και μετα μια τριτη παλι διασπαρτα σε ολο το κεφαλι....
και βγηκαν τα θυλακια και τις τρεις φορες....
Μερικοι εχουν κανει και 4 επεμβασεις.....οπως ο falceros αν θυμαμαι καλα......
Αρα μαλλον δεν υπαρχει τετοιο προβλημα...
ρε πανο εμεινα εντυπωσιασμενος και με το αποτελεσμα στην ουλη σου πισω,,,το 99 που ειχα υποβληθει στην πρωτη μου μεταμοσχευση στο πα,, σεντε,,,,στη σαλονικα,,,το θυμαμαι και ανατριχιαζω,,η ουλη ηταν τεραστια,,χρειαστηκα χειρουργο 1 χρονο μετα να μου τη κλεισει,,ξερεις τι ειναι να υπαρχει αναρχη ελλιπης φυτρωση και μια τεραστια ουλη απο πισω??αστο φιλε,,,ξεκινησες ιδανικα,,,το πισω μερος ειναι εξισου σημαντικο με το μπροστα,,,kasfam2 είπε:[quote author=panos1982 link=topic=120.msg24919#msg24919 date=1265391308]
παδια αν και δεν εχω κατσει να το ψαξω το συγκεκριμενο εκτενεστερα θα πω συμφωνα με οσα εχω δει οτι δεν υπαρχει τεττοιο θεμα μαλλον......
γιατι εχω δει ατομα που εχουν κανει 3 επεμβασεις και εχει μπει μαλλι στον ιδιο χωρο και τις τρεις φορες και εχει βγει κανονικα.....
Τι θελω να πω....
οτι ειναι αρκετοι που εκαναν μια επεμβαση τυπου comb ας πουμε.....σε ολο το κεφαλι....
ρε πανο εμεινα εντυπωσιασμενος και με το αποτελεσμα στην ουλη σου πισω,,,το 99 που ειχα υποβληθει στην πρωτη μου μεταμοσχευση στο πα,, σεντε,,,,στη σαλονικα,,,το θυμαμαι και ανατριχιαζω,,η ουλη ηταν τεραστια,,χρειαστηκα χειρουργο 1 χρονο μετα να μου τη κλεισει,,ξερεις τι ειναι να υπαρχει αναρχη ελλιπης φυτρωση και μια τεραστια ουλη απο πισω??αστο φιλε,,,ξεκινησες ιδανικα,,,το πισω μερος ειναι εξισου σημαντικο με το μπροστα,,,panos1982 είπε:[quote author=kasfam2 link=topic=120.msg24921#msg24921 date=1265392192]
[quote author=panos1982 link=topic=120.msg24919#msg24919 date=1265391308]
παδια αν και δεν εχω κατσει να το ψαξω το συγκεκριμενο εκτενεστερα θα πω συμφωνα με οσα εχω δει οτι δεν υπαρχει τεττοιο θεμα μαλλον......
Τι θελω να πω....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πανο συγνωμη αν σε κουραζω αλλα επειδη εχω πειστει οτι γινεται καλη δουλεια κι εχω σκοπο να παω ,,εχεις αναφερει καπου οτι σου πηρε 125 περιπου γραφτσ και στα τοποθετησε που ακριβως??κι αν ρωτησεσ μεχρι ποση πυκνοτητα μπορει να δοσει μια μεταμοσχευση??γιατι εδω στην ελλαδα λενε μεχρι 60 στο εκατοστο ειναι καλα,,,δηλαδη εγω που χρειαζομαι μονο πυκνωση ο χασον μεχρι τη σημειο μπορει να φτασει??και κατι τελευταιο,,σου πε μετα να χρησιμοποιεις καποια συγκεκριμενη θεραπεια για τα ηδη υπαρχοντα μαλλια>>.χιλια συγνωμη αν σε κουρασα και σε ευχαριστω πολυ,,panos1982 είπε:ο χασσον που πηγα εγω.....δε το ξυριζει....σου κοβει το μαλλι 2 χιλιοστα.....σχεδον ξυρισμενο δλδ....αλλα μονο στις περιοχες που θα μπουν θυλακια και πισω στην ουλη.....τα αλλα αν θες τα αφηνεις.....εγω βεβαια του ειπα να τα ξυρισει ολα.....και ειπε οτι αυτο ειναι το καλυτερο και πιο ευκολο γι αυτον γιατι δουλευει καλυτερα.....
Σου κοβει το μαλλι 2 χιλιοστα για να μπορει να δει την φορα(κλιση) που εχει η φυσικη σου τριχα ετσι ωστε οταν βαλει τα νεα θυλακια να τα βαλει με την ιδια φορα.....ετσι ωστε να μην τραυματιστουν τα υπαρχοντα 1ον και 2ον για να ειναι το αποτελεσμα οσο το δυνατον πιο φυσικο.....
Αυτα που λεω αφορουν την κλινικη του χασσον και δεν γινονται σε ολες τις κλινικες......
kasfam2 είπε:,,,το 99 που ειχα υποβληθει στην πρωτη μου μεταμοσχευση στο πα,, σεντε,,,,στη σαλονικα,,,το θυμαμαι και ανατριχιαζω,,η ουλη ηταν τεραστια,,χρειαστηκα χειρουργο 1 χρονο μετα να μου τη κλεισει,,
geofish είπε:[quote author=kasfam2 link=topic=120.msg24921#msg24921 date=1265392192]
,,,το 99 που ειχα υποβληθει στην πρωτη μου μεταμοσχευση στο πα,, σεντε,,,,στη σαλονικα,,,το θυμαμαι και ανατριχιαζω,,η ουλη ηταν τεραστια,,χρειαστηκα χειρουργο 1 χρονο μετα να μου τη κλεισει,,
γκεο καλησπερα,,τις εκανα στη ντι,,ειτσ,,αι,,,το 2006,,2008,,2009..πληπωσα 5,,5 και 4,5 χιλιαρικασυνολο 14,5 βαλε και τισ μαλ,,,που με εβαλαν να αγορασω λειζερ,,κτλ,,ανεβηκε,,το θεμα παιδια ειναι οτι παιζει πολυ απατεωνια,,σε αντιμετωπιζουν σαν ασθενη,,εκμεταλευοντε την ευαισθησια σου πανω στο προβλημα σου και σε γαμ,,,,κακα αποτελεσματα στην ελλαδα...ειδα το αποτελεσμα του κομπ και τα εβαλα με τον εαυτο μου,,γιατι πολυ απλα δε ψαχτηκα καλυτερα τοσο καιρο,,,γιατι το ψυχολογικο κοστος μιας αποτυχημενης μεταμοσχευσης,,ποσο δε μαλλον περισσοτερων,,δε συγκρινεται με την οικονομικη απωλεια,,αλλα στα αρχ,,,μου θα παω καναδα ,,δε μασαω,,γκεο η θα πετυχω αυτο που θελω η τιποτα,,,geofish είπε:Την κλινική αυτήν την ξέρω, γιατί ο συγκάτοικος μου όταν ήμουν φοιτητής έβαλε πρόσθετο σε αυτούς. Τότε μάλιστα του είχαν πει να κάνει μεταμόσχευση και ευτυχώς τον απέτρεψα. Δεν θέλω να κάνω αρνητική διαφήμιση αλλά και μόνο από το site τους καταλαβαίνεις για τι επίπεδο μιλάμε.
Σου εύχομαι φίλε Kasfam πάντως τα καλύτερα από εδώ και πέρα.
Τις FUE που τις έκανες αν επιτρέπετε και με τι κόστος
,,αλλα στα αρχ,,,μου θα παω καναδα ,,δε μασαω,,γκεο η θα πετυχω αυτο που θελω η τιποτα,,,kasfam2 είπε:[quote author=geofish link=topic=120.msg24955#msg24955 date=1265405120]