ΙΟΥΛΙΟΣ,dr. jose Lorenzo, fue 2401 grafts + 700 beard grafts 22-23/06/2022(2nd operation)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Konjaap

Verified MM member
Δύο ερωτήσεις για την περίπτωση του Ιούλιου.
Το γκρί μαλλί στην donor area δεν βοηθάει για να αυξήσει τις εξαγωγές σε σχεση με κάποιον που έχει μαύρο μάλλι;
Επίσης η χρήση fina δεν αυξάνει τους θύλακες σε αναγενή φάση ακόμη και στην donor με αποτέλεσμα περισσότερα grafts διαθέσιμα προς εξαγωγη;

alex7

Well-Known Member
Δύο ερωτήσεις για την περίπτωση του Ιούλιου.
Το γκρί μαλλί στην donor area δεν βοηθάει για να αυξήσει τις εξαγωγές σε σχεση με κάποιον που έχει μαύρο μάλλι;
Επίσης η χρήση fina δεν αυξάνει τους θύλακες σε αναγενή φάση ακόμη και στην donor με αποτέλεσμα περισσότερα grafts διαθέσιμα προς εξαγωγη;
Σε αυτή την ηλικία δεν βοηθά η φίνα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πιθανώς αλλά αυτό δεν μπορεί να ποσοτικοποιηθεί. Είναι trial and error.
Aυτό το κάνει η oral mino.

Konjaap

Verified MM member
Πιθανώς αλλά αυτό δεν μπορεί να ποσοτικοποιηθεί. Είναι trial and error.

Aυτό το κάνει η oral mino.
Σίγουρα δεν μπορεί να ποσοτικοποιηθεί, αλλά σαν χαρακτηριστικό δεν μετραέι θετικά στην συγκεκριμένη περίπτωση;
Απλά είπα finasteride γιατί γενικότερα έχει χρησιμοποιηθεί για αρκέτα χρονιά. Για την oral minox δεν γνωρίζω αν έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα με ασφάλεια. Γνωρίζει κάποιος;
Ο alex λέει οτι δεν βοηθάει. Αλλά αν αυξανει θύλακες σε αναγενη φάση και επομένως περισσότερες εξαγωγές δεν βοηθάει;;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προφανώς μετράει. Με την φίνα ποιούς θύλακες να αυξήσει σε αναγενή. Αφού έχουν καταστραφεί όλοι. Η μίνο αυξάνει την αναγενή φάση στους υγιείς, δηλαδή αυτό το 15% που δεν το βλέπεις γίνεται 5%.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Verified MM member
Κάτι δεν καταλαβαίνω μάλλον.
Δηλαδή εγώ αν άρχιζα oral mino στην επόμενη επέμβαση θα βρίσκαμε ένα 10% επιπλέον το οποίο υπάρχει αλλά δεν το βλέπουμε;

Legwg James

Well-Known Member
Αυτό το boost είναι σημαντικό για αυτούς με χοντρές τρίχες (πχ εγώ) και μεγάλους λόγους (2.5+). Ο Ιούλιος δεν ήταν ούτε το ένα ούτε το άλλο για αυτό και το boost ήταν μικρότερο.
Δηλαδή ένας με τρίχα 65αρα και λόγο 2,7 θα δει μεγάλη διαφορά μεταξύ 6ου και 8ου μήνα μοντ ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vagosx

Well-Known Member
Μα για αυτό όλοι οι μεγαλογιατροί σου λένε πάρε και μινοξ τουλάχιστον για 6 μήνες μετά την επέμβαση. Ετσι πρώτον θα επιταχύνεις τη φυτρωση και δεύτερον θεωρητικά και μάλλον και πρακτικά θα μειώσεις τις τρίχες που βρίσκονται σε τελογενη φάση.

alex7

Well-Known Member
Μα για αυτό όλοι οι μεγαλογιατροί σου λένε πάρε και μινοξ τουλάχιστον για 6 μήνες μετά την επέμβαση. Ετσι πρώτον θα επιταχύνεις τη φυτρωση και δεύτερον θεωρητικά και μάλλον και πρακτικά θα μειώσεις τις τρίχες που βρίσκονται σε τελογενη φάση.
Ο Lorenzo δεν σε υποχρεώνει να πάρεις μινοξ

Gianney

Well-Known Member
Αν θυμάσαι έγινε ένα σκηνικό που ένα μέλος πήγε γ μμ στο Λορέντζο και μετά έκανε χρήση Μίνοξ χωρίς την γνώμη του Λορέντζο

vagosx

Well-Known Member
Αν θυμάσαι έγινε ένα σκηνικό που ένα μέλος πήγε γ μμ στο Λορέντζο και μετά έκανε χρήση Μίνοξ χωρίς την γνώμη του Λορέντζο
Η αλήθεια είναι ότι η Ισπανική σχολή είναι αναφανδόν υπέρ της φινας, θα έλεγα ότι ουσιαστικά την επιβάλει, ενώ η σχολή της Άγκυρας, HLC και Pekiner που συστήνουν τη φίνα αλλά στο τέλος αν επιμενεις οτι δε θες να μπεις στη φίνα σε βάζουν και χωρίς αυτή και παίζουν τη μινοξ και το Xpecia

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η οral μινο έχει αρχίζει και αλλάζει τις ισορροπίες. Σαν επιπρόσθετο στην φίνα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καθόλου, αυτά είναι φρέσκα νέα από την επιστημονική κοινότητα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει, απλά το έχω συζητήσει με τον Λορένζο ο οποίος μου είπε ότι πλέον την δίνει σε ασθενείς του αφού είδε 2-3 εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μου ανέφερε ότι πιθανότατα να την χρησιμοποιήσει και ο ίδιος.

Μπλουζα