ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕΤΑΞ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ

Αλλα διαλυματα που να περιεχουν οξυγονο δεν υπαρχουν?

xDante

Member

Lab_hair είπε:
Αλλα διαλυματα που να περιεχουν οξυγονο δεν υπαρχουν?

κάτι πρέπει να υπάρχει.....
το έψαξα λίγο και έπεσα πάνω σε αυτό το άρθρο

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=8&artID=1118253

διάλυμα οξυγόνου πρωτεϊνών και συστατικών :chinscratch αυτό καταφέρνει να αναγεννήσει τα κατεστραμμένα κύτταρα.....
στον πνέυμονα .......
στου κεφάλ ????

lab_rat

Member

Με μια προχειρη ερευνα βρηκα αυτο:
http://www.amazon.com/Neaclear-Liquid-Oxygen-Moisturizing-Lotion/dp/B0002XKM0I

Και το site του προιοντος:
http://www.neaclear.com/index.shtml

Πιστευω οτι το οξυγονο μπορει να κανει κατι στους θυλακες.. Καλο θα ηταν ομως να βρουμε κατι το οποιο να ειναι και φιλικο στο δερμα και να μην προκαλει αποχρωματισμο. Αν προιοντα σαν το παραπανω δεν ειναι μουφες μπορουμε και να πειραματιστουμε αυξανοντας την αποροφηση τους κλπ.
Δυστυχως εγω δεν ειμαι σε φαση να το δοκιμασω καθως ειμαι στην αρχη της θεραπειας μου με μινοχ!

Toppikistis

New Member

Συμβουλές που φρενάρουν τη φαλάκρα
12 Ιανουαρίου 2011, 15:36

Τα καλά νέα για τους άνδρες που διαπιστώνουν έναρξη της φαλάκρας είναι ότι οι επιστήμονες ανακάλυψαν πρόσφατα ένα γονίδιο που την προκαλεί. Τα κακά νέα είναι ότι μια αποτελεσματική θεραπεία μπορεί να αργήσει μέχρι και μία δεκαετία. Μέχρι όμως να βρεθεί το φάρμακο κατά της φαλάκρας, ειδικοί στη Βρετανία δίνουν συμβουλές για την πρόληψη ή την καθυστέρησή της.

- Μη βουρτσίζετε δυνατά τα μαλλιά σας.
Μπορεί να γρατσουνίσετε το τριχωτό της κεφαλής και να τραβήξετε τις τρίχες από τη ρίζα, καταστρέφοντας τον θύλακό τους. Είναι σημαντικό επίσης να κάνετε ένα ήπιο μασάζ στα μαλλιά σας κατά το λούσιμο, συστήνει ο δρ Bessam Farjo, χειρουργός αποκατάστασης τρίχας.

- Καταναλώνετε ένα πρωτεϊνούχο πρωινό.
Τα μαλλιά αποτελούνται από κερατίνη, η οποία τους δίνει δύναμη. Αν λείπουν από το πρωινό οι πρωτεΐνες (κόκκινο κρέας, ψάρι, αβγά, κοτόπουλο), επηρεάζονται τα επίπεδα της κερατίνης και τα μαλλιά χάνουν τη δύναμή τους και σταματούν να αναπτύσσονται, εξηγεί ο τριχολόγος Philip Kingsley, που συστήνει να περιλαμβάνονται στη διατροφή τροφές πλούσιες σε σίδηρο για να αυξηθεί η φεριτίνη σιδήρου. Σίδηρο περιέχουν τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά και τα καρύδια.

- Αποφύγετε για το φορμάρισμα των μαλλιών προϊόντα με κεριά που παράγονται από πετρέλαιο.
Διαβάστε στην ετικέτα των προϊόντων για τα μαλλιά σας αν στα συστατικά τους υπάρχει παραφινέλαιο ή πετρέλαιο, γιατί αυτά μπορούν να μπλοκάρουν τους θυλάκους των τριχών και να σταματήσουν την ανάπτυξή τους.

- Μη βάφετε τα μαλλιά σας και κόψτε το κάπνισμα.
Η βαφή των μαλλιών, και ιδιαίτερα το οξυζενέ, οδηγεί στην απώλεια της φυσικής υγρασίας της τρίχας. Τα μαλλιά ξεραίνονται και σπάζουν γρήγορα. Επίσης, πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το κάπνισμα ευνοεί την τριχόπτωση γιατί προκαλεί βλάβες σε περιφερειακά αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου μειώνοντας την τροφοδοσία με αίμα του τριχωτού της κεφαλής.

- Εφαρμόστε τεχνικές χαλάρωσης.
Τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης και διυδροτεστοστερόνης (DHT) μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες για ορισμένα τμήματα του θυλάκου της τρίχας, λέει ο Philip Kingsley, που τονίζει ότι το στρες βοηθάει την τριχόπτωση.

Espressonews.gr

Απλως αναρτώ ένα άρθρο που διάβασα κατά τύχη στο νετ.Πολύ πιθανών να λέει μπούρδες το παραπάνω άρθρο.

xDante

Member

Toppikistis είπε:
Συμβουλές που φρενάρουν τη φαλάκρα
12 Ιανουαρίου 2011, 15:36

Τα καλά νέα για τους άνδρες που διαπιστώνουν έναρξη της φαλάκρας είναι ότι οι επιστήμονες ανακάλυψαν πρόσφατα ένα γονίδιο που την προκαλεί. Τα κακά νέα είναι ότι μια αποτελεσματική θεραπεία μπορεί να αργήσει μέχρι και μία δεκαετία. Μέχρι όμως να βρεθεί το φάρμακο κατά της φαλάκρας, ειδικοί στη Βρετανία δίνουν συμβουλές για την πρόληψη ή την καθυστέρησή της.

- Μη βουρτσίζετε δυνατά τα μαλλιά σας.
Μπορεί να γρατσουνίσετε το τριχωτό της κεφαλής και να τραβήξετε τις τρίχες από τη ρίζα, καταστρέφοντας τον θύλακό τους. Είναι σημαντικό επίσης να κάνετε ένα ήπιο μασάζ στα μαλλιά σας κατά το λούσιμο, συστήνει ο δρ Bessam Farjo, χειρουργός αποκατάστασης τρίχας.

- Καταναλώνετε ένα πρωτεϊνούχο πρωινό.
Τα μαλλιά αποτελούνται από κερατίνη, η οποία τους δίνει δύναμη. Αν λείπουν από το πρωινό οι πρωτεΐνες (κόκκινο κρέας, ψάρι, αβγά, κοτόπουλο), επηρεάζονται τα επίπεδα της κερατίνης και τα μαλλιά χάνουν τη δύναμή τους και σταματούν να αναπτύσσονται, εξηγεί ο τριχολόγος Philip Kingsley, που συστήνει να περιλαμβάνονται στη διατροφή τροφές πλούσιες σε σίδηρο για να αυξηθεί η φεριτίνη σιδήρου. Σίδηρο περιέχουν τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά και τα καρύδια.

- Αποφύγετε για το φορμάρισμα των μαλλιών προϊόντα με κεριά που παράγονται από πετρέλαιο.
Διαβάστε στην ετικέτα των προϊόντων για τα μαλλιά σας αν στα συστατικά τους υπάρχει παραφινέλαιο ή πετρέλαιο, γιατί αυτά μπορούν να μπλοκάρουν τους θυλάκους των τριχών και να σταματήσουν την ανάπτυξή τους.

- Μη βάφετε τα μαλλιά σας και κόψτε το κάπνισμα.
Η βαφή των μαλλιών, και ιδιαίτερα το οξυζενέ, οδηγεί στην απώλεια της φυσικής υγρασίας της τρίχας. Τα μαλλιά ξεραίνονται και σπάζουν γρήγορα. Επίσης, πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το κάπνισμα ευνοεί την τριχόπτωση γιατί προκαλεί βλάβες σε περιφερειακά αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου μειώνοντας την τροφοδοσία με αίμα του τριχωτού της κεφαλής.

- Εφαρμόστε τεχνικές χαλάρωσης.
Τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης και διυδροτεστοστερόνης (DHT) μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες για ορισμένα τμήματα του θυλάκου της τρίχας, λέει ο Philip Kingsley, που τονίζει ότι το στρες βοηθάει την τριχόπτωση.

Espressonews.gr

Απλως αναρτώ ένα άρθρο που διάβασα κατά τύχη στο νετ.Πολύ πιθανών να λέει μπούρδες το παραπάνω άρθρο.

άρα η υγρασία είναι το πρόβλημά μας !!!!!!!
ΧΑΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχαχα
ΠΑΙΔΙΑ Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ !!!!
και οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους καθε λίγο και λιγάκι είναι φαλακρες.....
το χριστό τους δεν ξέρουν και κάνουν υποθέσεις....

σε άτομα που έχουν ξηρό δέρμα ίσως να του δίνει μια παραπάνω ξηρότητα.... σε άτομα που είναι τίγκα στο σμήγμα και στο φως φαίνονται σαν φωτοβολταικό τι κάνει το οξυζενε ?
τον τελευταίο καιρό έχω ξηροδερμία ειδικότερα μετά απο κάθε λούσιμο φεύγει ξεραμένο δέρμα απο το κεφάλι μου σαν άσπρες νιφάδες και ξέρεις κάτι ? ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ γιατί απο τα 20 ήμουν τίγκα στην λιπαρότητα και την τριχόπτωση τώρα μαζί με την ξηροδερμία βλέπω ΝΕΕΣ ΤΡΙΧΕΣ παντού λοιπόν ? πιτσιρικάς όσο θυμάμαι ποτέ δεν είχα λαδίλα στο κεφάλι μου ? και είχα τόνους μαλί μπούκλα.... τί δεν φαίνεται σωστό ?"

kkathi

Member

Αν το πρόβλημα είναι η υγρασία τοτε μπορω να καταλάβω γιατι στην περιπτωσή μου μετα από ντεκαπαζ που εκανα για να γινει το μαλλι μου κόκκινο ανοιχτό απο κατραμι μαύρο αρχισε η τρελλή τριχόπτωση. Χρησιμοποιήθηκε πολύ ισχυρό σε βαθμό οξυζενέ (ο πρωτος κομμωτης είχε αρνηθεί να μου κανει την αλλαγή). Εγω ποτέ δεν είχα λιπαρη επιδερμίδα ούτε σμηγμα. Αν το θεμα είναι η υγρασία τότε ισως το οξυζενέ σε άτομα με σμήγμα XDANTE ξηραίνει την επιδερμιδα οσο χρειάζεται προκειμενου να δημιουργηθούν οι υγιείς συνθηκες για την αναπτυξη τριχας.
Σε άτομα διχως όμως λιπαρότητα μπορεί να κανει ακριβώς το αντίθετο. Πάντως το εχω ξαναγραψει ότι τελευταία κανω 10 λεπτα καθε ημερα μασαζ με σκετο νερακι στο κεφάλι μου και δε ξέρω αν είναι η ιδεα μου αλλά νιωθω τις τριχες πιο ζωντανές.

xDante

Member

kkathi είπε:
Αν το πρόβλημα είναι η υγρασία τοτε μπορω να καταλάβω γιατι στην περιπτωσή μου μετα από ντεκαπαζ που εκανα για να γινει το μαλλι μου κόκκινο ανοιχτό απο κατραμι μαύρο αρχισε η τρελλή τριχόπτωση. Χρησιμοποιήθηκε πολύ ισχυρό σε βαθμό οξυζενέ (ο πρωτος κομμωτης είχε αρνηθεί να μου κανει την αλλαγή). Εγω ποτέ δεν είχα λιπαρη επιδερμίδα ούτε σμηγμα. Αν το θεμα είναι η υγρασία τότε ισως το οξυζενέ σε άτομα με σμήγμα XDANTE ξηραίνει την επιδερμιδα οσο χρειάζεται προκειμενου να δημιουργηθούν οι υγιείς συνθηκες για την αναπτυξη τριχας.
Σε άτομα διχως όμως λιπαρότητα μπορεί να κανει ακριβώς το αντίθετο. Πάντως το εχω ξαναγραψει ότι τελευταία κανω 10 λεπτα καθε ημερα μασαζ με σκετο νερακι στο κεφάλι μου και δε ξέρω αν είναι η ιδεα μου αλλά νιωθω τις τριχες πιο ζωντανές.

σκέτο νεράκι δεν είναι δυστυχώς καθυ γιατί το ''νεράκι'' (της αθήνας τουλάχιστον) είναι τίγκα στο χλώριο
απο εκεί και πέρα δεν έχω ακούσει για τριχόπτωση με μείωση της υγρασίας του δέρματος
εδώ είμαστε και δοκιμάζουμε διάφορα έχει να αναφέρει κανείς που χρησιμοποιεί οξυζενέ τριχόπτωση ?....

gezira

Member

Το εγραψα -μαζι με αλλα- σε διαφορετικο θεμα και στεναχωρησα τον xDante, γι'αυτο το βαζω και εδω.

Εγω το χρησιμοποιω για πλακα μεν,με σχεδιο δε (μια φορα τη μερα, μια φορα καθε τρεις μερες,αναλογα) και -προσωρινα- ΜΟΝΟΝ ΣΕ (πολυ μικρες) ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΛΕΟΝ ΤΡΙΧΕΣ 'Η ΧΝΟΥΔΙ! Και πραγματι βγηκε χνουδι,καποιο λευκο,καποιο ΚΑΣΤΑΝΟΜΑΥΡΟ!! Πιθανολογω οτι βγηκε καστανομαυρο χνουδι, οπου ΔΕΝ θα ειχαν ασπρισει οι τριχες εαν υπηρχαν. Μια αλλη ισχυρη πιθανοτητα ειναι, πως βγηκε σκουροτερο χνουδι, γιατι σκοπιμα δεν χρησιμοποιουσα τοσο συχνα το οξυζενε, ωστε το...λεπτο και ανυπερασπιστο χνουδακι να ξανθινει και ασπρισει πριν καν βγει..!

Εδω να προσθεσω, πως δεν εγραψα νωριτερα, καθως το χνουδι το εβλεπα με..μεγενθυτικο φακο και μεσα απο..μεγενθυτικο καθρεπτη, ενω εδω και λιγες ημερες φαινεται και μονον με...απλο μεγενθυτικο καθρεπτη.. Ιδωμεν...

lab_rat

Member

xDante είπε:
απο εκεί και πέρα δεν έχω ακούσει για τριχόπτωση με μείωση της υγρασίας του δέρματος

μείωση της υγρασίας του δέρματος = ξηροδερμία
(πολλή) ξηροδερμία= τριχόπτωση

kkathi

Member

gezira είναι πολύ σημαντικό που μας αναφέρεις τα πρωτα δείγματα ανταπόκρισης απο την εφαρμογή του Οξυζενέ στο δικό σου κεφάλι. Περιμένω με αγωνία τα νέα σου στο μέλλον. Εγώ είχα ξεκινησει την εφαρμογή του και τη διέκοψα επειδή το φοβήθηκα. Θα μπορούσες σε παρακαλω να μας πεις την ηλικία σου και εαν είχες πρόβλημα σμήγματος στο τριχωτό;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

VAMPIRIA

Member

λετε το οζον πανω κατω να κανει την ιδια δουλεια? :chinscratch

gezira

Member

αγαπητη kkathi, δεν ειχα/εχω προβλημα σμηγματος στο τριχωτο. Ειμαι..ανω των 35 :) . Κοιτα, κι εγω φοβαμαι πολυ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ που συμμετεχουν στο site για την επικινδυνοτητα αυτου του πειραματος. Η εμφανιση χνουδιου/ μελλοντικων τριχων(?) σε μικρα σημεια οπου δεν υπηρχε τιποτε πλεον,για μενα ειναι μια καλη ενδειξη. Λογω φοβου, η εφαρμογη γινοταν με μπατουνετες ΑΡΑΙΑ (για περιπου δυο μηνες τωρα). Τα αποτελεσματα με ενθαρρυναν και σημερα θα κανω μια τριτη εφαρμογη στα σημεια πλεον οπου εχω εντονη αραιωση,τουτεστιν λιγο πριν λουστω θα βρεξω κανονικα τις περιοχες αυτες με H2O2.. Βλεπεις, παρα το φοβο, σκεφτηκα,πως αν ειχα καποιο ατυχημα και ματωνε το κεφαλι μου, δεν θα μου εβαζαν ως πρωτη βοηθεια οξυζενε???!! Ε, ποση ζημια να παθεις με 2-3 εφαρμογες?? (ΕΔΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ..συνπασχοντες ΙΑΤΡΟΙ του forum)! (PLEASE!!). Παντως δεν σκοπευω να συνεχισω αλλο,λογω φοβου, αλλα αν μια χαζοσκεψη που εχω στο μυαλο μου ευσταθει, ισως να αρκουν και οι ελαχιστες εφαρμογες για να δεις αποτελεσμα! (π.χ. αν το κατα Κοτσαρελην ζητουμενο...σωματιδιο του..Θεου, ειναι το οξυγονο- δια μεσω του οξυζενε..!?!)... Θα τα πουμε εν καιρω, αργουν τυχον σοβαρες εξελιξεις. Ομως, οπως εχω ξαναγραψει, ας δοκιμασουν και αλλοι, καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος.

lab_rat

Member

Οσοι φοβαστε να πειραματιστειτε με οξυζενε γιατι δε δοκιμαζετε αλλα διαλυματα με οξυγονο οπως αυτο που ειχα βρει?

Lab_hair είπε:
Με μια προχειρη ερευνα βρηκα αυτο:
http://www.amazon.com/Neaclear-Liquid-Oxygen-Moisturizing-Lotion/dp/B0002XKM0I

Και το site του προιοντος:
http://www.neaclear.com/index.shtml

Πιστευω οτι το οξυγονο μπορει να κανει κατι στους θυλακες.. Καλο θα ηταν ομως να βρουμε κατι το οποιο να ειναι και φιλικο στο δερμα και να μην προκαλει αποχρωματισμο. Αν προιοντα σαν το παραπανω δεν ειναι μουφες μπορουμε και να πειραματιστουμε αυξανοντας την αποροφηση τους κλπ.
Δυστυχως εγω δεν ειμαι σε φαση να το δοκιμασω καθως ειμαι στην αρχη της θεραπειας μου με μινοχ!

xDante

Member

παδιά το όζον είναι σε αέρια μορφή.........
οι μηχανές παραγωγής όζοντος παράγουν αέριο 03 (όζον)
και βλέπουμε που βάζουν στο ποτήρι το σωληνάκι και ανοίγουν το μαραφέτι και εμπλουτίζεται το Η20(νερό) με 03 (όζον) φέυγει το ένα μόριο του 0-3 (καθότι ο δεσμός είναι ασταθής ) και πάει και κολάει στο Η20(νερό) και γίνεται Η202(οξυζενέ) και εκλύεται ένα μόριο Ο2(αυτό που αναπνέουμε) 8) τί νομίζετε οτι πίνουν νερό με όζον = οξυζενέ για μικρό χρονικό διάστημα καθότι ο δεσμός του 2ου μορίου οξυγόνου είναι και αυτός μερικώς ασταθής και διαλύεται και το οξυζενέ χωρίς συντηρητικά και εκτός ψυγείου έχει μικρό χρόνο ζωής :-[ τώρα απο εκεί και πέρα το ορφανό μόριο οξυγόνου που προέρχεται απο το όζον είναι αρκετά πιθανόν να κολήσει σε μέταλλα που υπάρχουν μέσα στο ''καθαρό νερό της βρύσης'' και να δημοιουργήσει οξειδωτικές ενώσεις σιδήρου Fe0 (οξείδιο του σιδήρου) CLo (διοξείδιο του χλωρίου) κλπ κλπ γ αυτό επιφυλάσσομαι για τις μηχανές όζοντος εκτός και άν χρησιμοποιούνται με υψηλής καθαρότητας νερό η φιλτραρισμένο...

επίσης υγρό οξυγόνο Ο2 δεν υπάρχει σε συνθήκες νορμάλ (θέλει ψύξη και πίεση για να μείνει σταθερό) αλλιώς μετατρέπεται σε αέριο......
και να φανταστείτε στην χημεία ήμουν σκράπας :-[

xDante

Member

είμαστε 2 είμαστε 3 ελπίζω να γίνουμε 1013 :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

δεν είναι ντροπή να βάζεις οξυζενέ παιδιά .... αν βλέπετε αποτελέσματα πείτε τοοοοο εδωωωωω 7SFGSFG

λέω σε κανα 2 εβδομάδες να ανεβάσω νεότερες φωτοςςςς 8)

gezira

Member

xDante, διαπιστωνεις και αλλη προοδο με το οξυζενε (περαν απο τις φωτο που θα στειλεις)? Επεσε καμια απο τις τριχουλες που εβγαλες ή τις διατηρεις ολες? Εμενα οι -συντριπτικα- περισσοτερες ειναι σκουροχρωμες, θελω να συνεχισω αλλα εκτος απο την περιεργεια, με διακατεχει φοβος, εξαιτιας καποιου κειμενου που δημοσιευθηκε στο forum. Ψαξτο λιγοω ακομη, μιας και διαθετεις...ξυραφι μυαλο! ;)

xDante

Member

gezira είπε:
xDante, διαπιστωνεις και αλλη προοδο με το οξυζενε (περαν απο τις φωτο που θα στειλεις)? Επεσε καμια απο τις τριχουλες που εβγαλες ή τις διατηρεις ολες? Εμενα οι -συντριπτικα- περισσοτερες ειναι σκουροχρωμες, θελω να συνεχισω αλλα εκτος απο την περιεργεια, με διακατεχει φοβος, εξαιτιας καποιου κειμενου που δημοσιευθηκε στο forum. Ψαξτο λιγοω ακομη, μιας και διαθετεις...ξυραφι μυαλο! ;)

αγαπητέ gezira όσο αναφορά αν έχει πέσει καμία τρίχα απο αυτές που κέρδισα με το οξυζενέ σε διαβεβαιώ οτι ΟΥΤΕ ΜΙΑ τρίχα δεν έχει πέσει απο πουθενά και μάλιστα βγαίνουν συνεχώς νέες οι υπαρχουσες τρίχες απ ότι έχω καταλάβει μεγαλώνουν αργά μεν αλλά μεγαλώνουν τώρα απο εκεί και πέρα

έχω ψάξει παντού και δεν έχω βρεί ΚΑΜΙΑ αρνητική αναφορα σε εφαρμογή του οξυζενέ σε ΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ χρήση απολύτως καμία είπαμε το δέρμα μας είναι ασπίδα στο οξυζενέ και το ένζυμο της καταλάσεις το διασπάει (ξαναναφέρω οτι ΕΝΑ μόριο καταλάσης μπορεί να διασπάσει ΧΙΛΙΑΔΕΣ μόρια H2O2 ) εσείς που φοβάστε καταλάβετε κάτι ΕΔΩ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ αν υπήρχε έστω και μία υποψία δεν θα το εφαρμόζαν...

τώρα μπορεί να πεταχτεί κάποιος και να ρωτήσει έυλογα - ναι αλλά εμείς το εφαρμόζουμε καθημερινά'' εγώ θα του απαντήσω οτι ΤΟ ΕΝΖΥΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΣΗΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ απο την ηληκία καθώς γερνάμε ( σε ΜΕΓΑΛΟ βάθος χρόνου ) δλδ υπάρχει και δημοιουργειται συνεχώς απο τα κύτταρα μας..... ΑΠΛΟ είναι

επίσης με την έρευνα που έχω κάνει κατέληξα σε ένα πρόχειρο συμπέρασμα το η και το αναφέρω ξανα... η DHT (ω ναι αυτή που μας καταστρέφει τα μαλλιά 8)) φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο στην δημοιουργία της καταλάσης και συνεπώς το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιείται η DHT που έχουμε στο σκαλπ μας για να δημοιυργούνται είτε νέα κύττρα είτε να επουλώνονται κατεστραμένα (στην περίπτωση μας ανενεργοί θύλακες) και να υπάρχει REGROWTH
είμαστε 3 άτομα μέχρι στιγμής με regrowth εγώ εσύ και ο dimp του οποίου του είπα να ποστάρει κι αυτός εδώ την εμπειρία του....

ίσως η εφαρμογή που κάνεις gezira να είναι η ορθότερη (αφού έβγαλες σκουρόχρωμες τριχούλες) (ο dimp κάνει καθημερινή χρήση και είδε ανοιχτόχρωμες τριχούλες όπως εγώ) αφού δεν επιτρέπεις στο οξυζενέ με συχνή εφαρμογή να διαλύσει αμέσως το ένζυμο που παράγει το χρώμα στις τρίχες η δοσολογία όπως ανέφερα και στην αρχή του ποστ θέλει ψάξιμο ... εδώ είμαστε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι...... 8)

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

XDante, μιας και έχω μια συσκευή όζον πεταμένη σε ένα ντουλάπι, για πες καμιά πατέντα να δοκιμάσουμε και αυτό. Ανέφερες ότι το νερό της βρύσης μάλλον δεν κάνει. Για εμφιαλωμένο τι λες?
Επίσης, κάποια στιγμή είχα δει την εκπομπή αυτού του τρελάρα που το παρουσιάζει, του γιατρού και όταν κάποιος του ανέφερε αν κάνει για τριχόπτωση, του είπε ότι εξαφανίζει απλά την λιπαρότητα, αλλά δεν βγάζει μαλλιά. Απ ότι βλέπω όμως η εξαφάνιση της λιπαρότητας, μπορεί να δώσει σημαντικά οφέλη. Επίσης, έχει αναφέρει πολλές φορές το οζονοποιημένο ελαιόλαδο...
Για πες καμιά άποψη μιας και την έχω την συσκευή....

gezira

Member

Αγαπητε xDante, αφου λοιπον τα περι καρκινογενεσης με τοπικη/εξωτερικη εφαρμογη δεν ευσταθουν, ολα καλα. Εχοντας θεσει χαμηλα τον πηχυ προσδοκιων, θα συνεχισω με μια-δυο φορες την εβδομαδα στα σημεια πλεον που υπαρχει προβλημα (=μεγαλυτερες επιφανειες απο το πειραμα που εκανα σε "γυμνη" περιοχη). Η ολη περιεργεια (αντε, αγωνια!) ειναι στο εαν αν οι μικρες τριχουλες που εμφανιστηκαν στην περιοχη του πειραματος θα μακρυνουν (περι πυκνοτητας προς το παρον, δε μπορει να γινει λογος)..! Ιδωμεν.

Υ.Γ. Επειδη για τις μεγαλυτερες επιφανειες οι μπατουνετες ταλαιπωρουν αρκετα, σας προτεινω να χρησιμοποιησετε καποιο φιαλιδιο με σταγονομετρο (μολις αδειασει καποιο απο αυτα που χρησιμοποιειτε ηδη, ξεπλενετε και γεμιζετε με οξυζενε).. ;)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα