Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
VAMPIRIA είπε:XDante δεν βαφεις τα μαλλια σου να δουμε καλυτερα τα αποτελεσματα? :grandpa:
gezira είπε:Μπραβο xDante! Πηγαινεις καλα! Εχει βεβαια ακομη δρομο - μεχρι αυτες οι λεπτες τριχουλες να παχυνουν,να πυκνωσουν κλπ., αλλα ειναι σπουδαιο αυτο που συμβαινει τωρα! Και σε εμενα συμβαινει κατι, που ακομη δεν εχω προσδιορισει ακριβως..(!)..
Το παρακολουθω για να δω αν προκειται για καλη ή για αρνητικη εξελιξη. Θα το κοινοποιησω οταν βεβαιωθω. Βλεπεις, δεν θυμαμαι ποια ηταν ακριβως η κατασταση στα σημεια που εχω αραιωση, πριν ξεκινησω το οξυζενε.. ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ οπως εχω ξαναγραψει: Σε σημεια που παρακολουθω εδω και 2 1/2 μηνες, εχουν εμφανιστει μικρες ΣΚΟΥΡΕΣ ΚΑΤ" ΕΞΟΧΗΝ τριχουλες, που ελπιζω να παχυνουν, να μακρυνουν και ....να μην με εγκαταλειψουν...
Συνεχιζω κι εγω τα πειραματα μου και θα ενημερωσω.
Υ.Γ. Κι εγω μονο οξυζενε χρησιμοποιω. Ισως αργοτερα -αν δεν προχωρησουν τα πραγματα- να προσθεσω την φινα (αν και δεν εχω προβλημα με την DHT/ testo).
Keep walking grande xDante!
gezira είπε:Σε ευχαριστω! Δεν "τηρω αρχειο" για τις ενδιαμεσες φασεις, εχω ομως αρκετες παλαιοτερες φωτογραφιες, που αν πετυχει το πειραμα, θα μπορω να δημοσιευσω. Κι εδω που τα λεμε, ΑΣ ΠΕΤΥΧΕΙ, κι ας μην με πιστεψει κανεις!!!!(παντως κρατω μικρο καλαθι, για να μην πεσω και απο τα συννεφα!)..
Τωρα για την αυξηση της διαμετρου των τριχων, μηπως βοηθησουν αλλες ενεργειες?? (π.χ. φυσικες ουσιες - ξερεις εσυ, τζατζικι, ταραμας :tease: κλπ.- διατροφη, βιταμινες,μελατονινη,φιναστεριδη,κετοκοναζολη -εγω χρησιμοποιω αραια fungoral, αλλα απο μονο του δεν κανει τιποτε..)..
Υ.Γ. Μεχρι να δημοσιευσεις την φωτογραφια σου οπου φαινονταν και το υπαρχον μαλλι σου και βλεποντας συνηθως μονο λευκες τριχουλες, σε νομιζα πενηνταρη που το παιζει..πιπινιΟι λευκες τριχουλες δεν βαφονται τοσο ευκολα, να το ξερεις. Γι'αυτο πηγαινε χωρις ντροπη σε καποιο κομμωτηριο (οχι κουρειο) ρωτα τι πρεπει να κανεις για να τις βαψεις χωρις βεβαια να μεινει η βαφη πανω στην επιδερμιδα σου, ρωτα αν ΧΡΩΜΟΣΑΜΠΟΥΑΝ θα εκανε δουλεια, πηγαινε και σε ενα κεντρικο Hondos Center και ρωτα ακριβως τα ιδια τις κοπελες στις βαφες (ωστε να διασταυρωσεις τις πληροφοριες) και μετα πραξε τα δεοντα! Κατα τη γνωμη μου, εαν πραγματι δεν εχουν υποστει βλαβη/γηρανση οι θυλακες, θα επρεπε να βγαζεις ξανθες τριχουλες, οπως εγω βγαζω καστανομαυρες. Οπως και να΄χει παντως, ειναι σιγουρο πως εστω με χρωματισμενες τις τριχουλες αυτες, η εικονα του τριχωτου σου θα αλλαζε δραματικα προς το καλυτερο!
dimos18 είπε:xDante με το οξυζενέ τι νέα? ;D καμιά αλλαγή?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gezira είπε:Εχεις σκεφτει την φινα?
gezira είπε:Εγω εχω απογοητευθει, συνεχιζω μονον με μια φορα την εβδομαδα...