ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕΤΑΞ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

VAMPIRIA

Member
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ

XDante δεν βαφεις τα μαλλια σου να δουμε καλυτερα τα αποτελεσματα? :grandpa:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member

VAMPIRIA είπε:
XDante δεν βαφεις τα μαλλια σου να δουμε καλυτερα τα αποτελεσματα? :grandpa:

θέλω να την ψάξω με καμια προσωρινή βαφή ........
αν και αν συγκρίνεις τις παλαιότερες φωτός θα δεις την διαφορά.......... φαίνονται με γυμνό μάτι ειδικά στην πρώτη φωτό ΕΙΝΑΙ το πάνω μέρος του κεφαλιού απο ψηλά και λίγο πίσω (όχι το πίσω μέρος αλλά η φωτογραφική φαντάσου ήταν στο ύψος του κρουν )....... δεν θέλει και η διαφορά είναι εμφανής .....

είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα γίνεται μόνο με οξυζενέ και σε σχεδόν 5 μήνες ...........

μίλησε κανείς για ''χνούδια'' που δεν μεγαλώνουν ? 4η φωτό αριστερά το ''χνούδι'' μεγαλώνει.......

gezira

Member

Μπραβο xDante! Πηγαινεις καλα! Εχει βεβαια ακομη δρομο - μεχρι αυτες οι λεπτες τριχουλες να παχυνουν,να πυκνωσουν κλπ., αλλα ειναι σπουδαιο αυτο που συμβαινει τωρα! Και σε εμενα συμβαινει κατι, που ακομη δεν εχω προσδιορισει ακριβως..(!)..
Το παρακολουθω για να δω αν προκειται για καλη ή για αρνητικη εξελιξη. Θα το κοινοποιησω οταν βεβαιωθω. Βλεπεις, δεν θυμαμαι ποια ηταν ακριβως η κατασταση στα σημεια που εχω αραιωση, πριν ξεκινησω το οξυζενε.. ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ οπως εχω ξαναγραψει: Σε σημεια που παρακολουθω εδω και 2 1/2 μηνες, εχουν εμφανιστει μικρες ΣΚΟΥΡΕΣ ΚΑΤ" ΕΞΟΧΗΝ τριχουλες, που ελπιζω να παχυνουν, να μακρυνουν και ....να μην με εγκαταλειψουν... :)
Συνεχιζω κι εγω τα πειραματα μου και θα ενημερωσω.
Υ.Γ. Κι εγω μονο οξυζενε χρησιμοποιω. Ισως αργοτερα -αν δεν προχωρησουν τα πραγματα- να προσθεσω την φινα (αν και δεν εχω προβλημα με την DHT/ testo).
Keep walking grande xDante!

xDante

Member

gezira είπε:
Μπραβο xDante! Πηγαινεις καλα! Εχει βεβαια ακομη δρομο - μεχρι αυτες οι λεπτες τριχουλες να παχυνουν,να πυκνωσουν κλπ., αλλα ειναι σπουδαιο αυτο που συμβαινει τωρα! Και σε εμενα συμβαινει κατι, που ακομη δεν εχω προσδιορισει ακριβως..(!)..
Το παρακολουθω για να δω αν προκειται για καλη ή για αρνητικη εξελιξη. Θα το κοινοποιησω οταν βεβαιωθω. Βλεπεις, δεν θυμαμαι ποια ηταν ακριβως η κατασταση στα σημεια που εχω αραιωση, πριν ξεκινησω το οξυζενε.. ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ οπως εχω ξαναγραψει: Σε σημεια που παρακολουθω εδω και 2 1/2 μηνες, εχουν εμφανιστει μικρες ΣΚΟΥΡΕΣ ΚΑΤ" ΕΞΟΧΗΝ τριχουλες, που ελπιζω να παχυνουν, να μακρυνουν και ....να μην με εγκαταλειψουν... :)
Συνεχιζω κι εγω τα πειραματα μου και θα ενημερωσω.
Υ.Γ. Κι εγω μονο οξυζενε χρησιμοποιω. Ισως αργοτερα -αν δεν προχωρησουν τα πραγματα- να προσθεσω την φινα (αν και δεν εχω προβλημα με την DHT/ testo).
Keep walking grande xDante!

Ευχαριστώ είναι μεγάλο στοίχημα η άνοδος της διαμέτρου της τρίχας και το παρακολουθώ στενά .... σε μία σύγκριση φωτογραφιών που έκανα (γιατί διατηρώ αρχείο απο την πρώτη στιγμή που άνοιξα το θρεντ ) οτι οι τρίχες μεγαλώνουν αργά μεν και επίσης αυξάνεται και το πάχος τους ...... ειδικά η πρώτη φωτογραφία είναι απίστευτη..... επίσης δες το κρουν στηνα αρχή και τώρα υπάρχει διαφορά και δεν είναι η ιδέα μου ....καλά αποτελέσματα και σε σένα και κράτα αρχείο μόλις δεις τα πρώρα ενθαρυντικά αποτελέσματα έτσι δεν θα μπορεί κανείς να σου πει τπτ.....
;)

επίσης αναφέρω οτι ΟΙ ΘΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ απο μικρούλες τριχούλες μέχρι μεσαίες ............ στο ΚΡΟΥΝ και στα ΠΛΑΓΙΑ δεν είχα ούτε Κατα δοιάνια τπτ..... και τώρα είναι παντού ...........

gezira

Member

Σε ευχαριστω! Δεν "τηρω αρχειο" για τις ενδιαμεσες φασεις, εχω ομως αρκετες παλαιοτερες φωτογραφιες, που αν πετυχει το πειραμα, θα μπορω να δημοσιευσω. Κι εδω που τα λεμε, ΑΣ ΠΕΤΥΧΕΙ, κι ας μην με πιστεψει κανεις!!!! :) (παντως κρατω μικρο καλαθι, για να μην πεσω και απο τα συννεφα!)..

Τωρα για την αυξηση της διαμετρου των τριχων, μηπως βοηθησουν αλλες ενεργειες?? (π.χ. φυσικες ουσιες - ξερεις εσυ, τζατζικι, ταραμας :tease: κλπ.- διατροφη, βιταμινες,μελατονινη,φιναστεριδη,κετοκοναζολη -εγω χρησιμοποιω αραια fungoral, αλλα απο μονο του δεν κανει τιποτε..)..

Υ.Γ. Μεχρι να δημοσιευσεις την φωτογραφια σου οπου φαινονταν και το υπαρχον μαλλι σου και βλεποντας συνηθως μονο λευκες τριχουλες, σε νομιζα πενηνταρη που το παιζει..πιπινι :D Οι λευκες τριχουλες δεν βαφονται τοσο ευκολα, να το ξερεις. Γι'αυτο πηγαινε χωρις ντροπη σε καποιο κομμωτηριο (οχι κουρειο) ρωτα τι πρεπει να κανεις για να τις βαψεις χωρις βεβαια να μεινει η βαφη πανω στην επιδερμιδα σου, ρωτα αν ΧΡΩΜΟΣΑΜΠΟΥΑΝ θα εκανε δουλεια, πηγαινε και σε ενα κεντρικο Hondos Center και ρωτα ακριβως τα ιδια τις κοπελες στις βαφες (ωστε να διασταυρωσεις τις πληροφοριες) και μετα πραξε τα δεοντα! Κατα τη γνωμη μου, εαν πραγματι δεν εχουν υποστει βλαβη/γηρανση οι θυλακες, θα επρεπε να βγαζεις ξανθες τριχουλες, οπως εγω βγαζω καστανομαυρες. Οπως και να΄χει παντως, ειναι σιγουρο πως εστω με χρωματισμενες τις τριχουλες αυτες, η εικονα του τριχωτου σου θα αλλαζε δραματικα προς το καλυτερο!

xDante

Member

gezira είπε:
Σε ευχαριστω! Δεν "τηρω αρχειο" για τις ενδιαμεσες φασεις, εχω ομως αρκετες παλαιοτερες φωτογραφιες, που αν πετυχει το πειραμα, θα μπορω να δημοσιευσω. Κι εδω που τα λεμε, ΑΣ ΠΕΤΥΧΕΙ, κι ας μην με πιστεψει κανεις!!!! :) (παντως κρατω μικρο καλαθι, για να μην πεσω και απο τα συννεφα!)..

Τωρα για την αυξηση της διαμετρου των τριχων, μηπως βοηθησουν αλλες ενεργειες?? (π.χ. φυσικες ουσιες - ξερεις εσυ, τζατζικι, ταραμας :tease: κλπ.- διατροφη, βιταμινες,μελατονινη,φιναστεριδη,κετοκοναζολη -εγω χρησιμοποιω αραια fungoral, αλλα απο μονο του δεν κανει τιποτε..)..

Υ.Γ. Μεχρι να δημοσιευσεις την φωτογραφια σου οπου φαινονταν και το υπαρχον μαλλι σου και βλεποντας συνηθως μονο λευκες τριχουλες, σε νομιζα πενηνταρη που το παιζει..πιπινι :D Οι λευκες τριχουλες δεν βαφονται τοσο ευκολα, να το ξερεις. Γι'αυτο πηγαινε χωρις ντροπη σε καποιο κομμωτηριο (οχι κουρειο) ρωτα τι πρεπει να κανεις για να τις βαψεις χωρις βεβαια να μεινει η βαφη πανω στην επιδερμιδα σου, ρωτα αν ΧΡΩΜΟΣΑΜΠΟΥΑΝ θα εκανε δουλεια, πηγαινε και σε ενα κεντρικο Hondos Center και ρωτα ακριβως τα ιδια τις κοπελες στις βαφες (ωστε να διασταυρωσεις τις πληροφοριες) και μετα πραξε τα δεοντα! Κατα τη γνωμη μου, εαν πραγματι δεν εχουν υποστει βλαβη/γηρανση οι θυλακες, θα επρεπε να βγαζεις ξανθες τριχουλες, οπως εγω βγαζω καστανομαυρες. Οπως και να΄χει παντως, ειναι σιγουρο πως εστω με χρωματισμενες τις τριχουλες αυτες, η εικονα του τριχωτου σου θα αλλαζε δραματικα προς το καλυτερο!

ξανθές είναι οι τρίχες απλά φαίνονται λευκές λόγω φλας......
όσο για τα υπόλοιπα σκέφτομαι να κάνω μια τουρνέ να ρωτήσω........

gezira

Member

Εγω δοκιμαζω τωρα -καλως ή κακως- το σαπουνι Αμαλθεια και ακομη κι αν δεν κανει τιποτε ως προς την επανεκφυση (οπως καποιοι συμφορουμιτες υποστηριξαν), σου δινει τουλαχιστον την αισθηση πως οι τριχουλες παχυναν. Χαριζει ογκο! Προσοχη ομως, οσες/οσοι το δοκιμασουν και εχουν μακρια μαλλια οπως εγω,να χρησιμοποιησουν μετα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ πολυ καλη μαLακτικη κρεμα (αποφευγοντας τις ριζες)..!!!

dimos18

Member

xDante με το οξυζενέ τι νέα? ;D καμιά αλλαγή?

xDante

Member

dimos18 είπε:
xDante με το οξυζενέ τι νέα? ;D καμιά αλλαγή?

ο λαός ας αποφανθεί .....
http://i52.tinypic.com/5f4v20.jpg
http://i51.tinypic.com/11gqcnp.jpg
http://i55.tinypic.com/2w2jvj9.jpg
http://i53.tinypic.com/20u5wfm.jpg
http://i55.tinypic.com/lgm53.jpg

βάψιμο δεν έχω επιχειρήσει ακόμη... αργότερα...
τα σχόλιά σας ;D

gezira

Member

Βρε συ Grande Dante, πολυ ψιλες δεν ειναι οι τριχουλες?? Και αραιες?? Η να μιλησω καλυτερα για μακρυ χνουδι??? Βεβαια ειναι σαφης η βελτιωση και αν συγκρινουμε με το αρχικο σταδιο, μιλαμε για καταπληκτικη προοδο!!!
Αναρωτιεμαι, αν εχουν και αλλα μελη αποτελεσμα, καθως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. Εγω εφαρμοζω πλεον αραιοτερα, εχω απογοητευτει λιγο απο την αργη αναπτυξη των μικρων τριχων (δεν μεγαλωνουν νομιζω και ειναι πολυ λεπτες ακομη), αλλα θα συνεχισω..

xDante

Member

η αλήθεια είναι οτι είναι ψιλότερες απο τις κανονικές ......
το μακρύ χνούδι είναι ένας κοντινότατος προσδιορισμός στην πραγματική κατάσταση αλλά πάλι το χνούδι δεν μεγαλώνει οπότε το ποιό κοντινό που μπορώ να βρώ είναι εξωγήινες ζόμπι :D τρίχες ζωντανότατες και δυνατές αλλά ψιλότερες απο τις κανονικές ωστόσο θεωρώ οτι το χρώμα τις αδικεί πραγματικά.....

επίσης λογικά σκεπτόμενος θεωρώ οτι ένας θύλακας δεν μπορεί απο το 0 να αρχίσει να παράγει μέσα σε 6 μήνες τρίχες ανταγωνιστικές των υγιών θυλάκων .....
το πιθανότερο είναι στους 12 μήνες να έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα ..... οπότε υπομονή και οξυζενέ.....

βέβαια σκέφτομαι σε αυτό το στάδιο να εισάγω airol και μινοξ 0.5 % καπαμαρού σταιλ για να δώ τι μπορεί να γίνει αλλά πάλι σκέφτομαι να περιμένω κανα 2-4 μηνο μέχρι τέλος καλοκαιριού περίπου.... το επεξεργάζομαι το θέμα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gezira

Member

Εχεις σκεφτει την φινα? Αν η διυδροτεστοστερονη κανει λεπτοτερες τις τριχες (μεχρι να τις χνουδοποιησει/εξαφανισει), μηπως τελικα αντι μινοξ και φινα, οξυζενε και φινα θα εδιναν καλυτερο αποτελεσμα???
(παροτι, αν το οξυζενε "καθαριζει" τοπικα την DHT, θα δουλευει κι απο μονο του..)..

gezira

Member

You're the best, f#ck the rest! :D

otherdude

Member

Eισαι πολυ μπροστα xDante
λες να γινει κανα σκηνικο και να τρελαθουμε ολοι?

Θα αρχισω να πηνω οξυζενε αντι για νερο :D

xDante

Member

Θα ήθελα να κάνω ένα update της κατάστασης μου...

Εδώ και μιά εβδομάδα έχω αραιώσει τις εφαρμογές οξυζενέ 1 εφαρμογή ανα τρείς και τέσσερις ημέρες...
νέους θύλακες παρατηρώ ΠΑΝΤΟΥ και δεν βλέπω καμια πτώση μεχρι στιγμής στην πορεία...

επίσης θα ήθελα να ενημερώσω οτι απο προχθές ξεκίνησα να εφαρμόζω airol σε όλη την περιοχή αραίωσης....
να δω πως θα πάει και αν θα μου δώσει κάποιο boost στις νέες τρίχες που βγήκαν με το οξυζενέ

επίσης κάτι που παρατήρησα και θέλω να το κάνω γνωστό

κατα διαστήματα όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ μου είχα αναμίξει κανέλα τριμμένη σε σαμπουάν και λουζόμουν με αυτό

έκανα κανα μήνα να το εφαρμόσω και είδα μια ''κάθοδο'' στην ποιότητα της τρίχας και έψαχνα να βρω τι φταίει

μόλις το εφάρμοσα ξανά ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ - ΚΑΓΚΕΛΟ ΟΛΕΣ - ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

επειδή δεν είναι η ιδέα μου θα ήθελα κάποιο μέλος αν μπορει να κάνει το πείραμα και να παραθέσει τις εντυπώσεις του

αναμειγνύουμε αρκετή κανέλλα τριμένη σε μια δόση σαμπουάν (κατα προτίμηση φυσικό και με λίγα έκδοχα )

κάνουμε μαλλάξεις έτσι ώστε να απλωθεί η κανέλα σε όλο το τριχωτό και την αφήνουμε πάνω 10 λεπτά και μέχρι να νιώσουμε ένα κάψιμο

υποτέυμαι οτι επειδή η κανέλα είναι πλούσια πηγή σιδήρου και τεράστια πηγη ΦΛΑΒΟΝΟΕΙΔΩΝ κάνει το μαλί να έχει τρομερή δύναμη

(Αυτή την πρόταση θα ήθελα να την κάνω και σε άτομα τα οποία έχουν τριχόπτωση σε εξέλιξη και ειδικότερα σε άτομα που έχουν λιπαρό δέρμα )

Επίσης θα ήθελα να παραθέσουν και άλλα παιδιά που χρησιμοποιύν οξυζενέ τις εντυπώσεις τους μέχρι στιγμής για να δούμε που βρισκόμαστε
gezira Ακης Dimp και όποιος άλλος το εφαρμόζει θα ήθελα να παραθέσετε τις εντυπώσεις σας και την πρόοδο σας με την χρήση οξυζενέ...

επίσης σχετικά με την εφαρμογή της airol (τρίτη μέρα σήμερα) οτι δεν έχω κανέναν ερεθισμό .... (και ειδικότερα τον airol expert Dr Kapamaru) αυτό σημαίνει κάτι ? παιδιά περιμένω νέα ;)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

ωραίος xdante!!! :bravo:

gezira

Member

Εγω εχω απογοητευθει, συνεχιζω μονον με μια φορα την εβδομαδα...

Θα δοκιμάσω την κανέλα στη σόδα μου ;)

Μπράβο xDante, τα πας περίφημα!

xDante

Member

gezira είπε:
Εγω εχω απογοητευθει, συνεχιζω μονον με μια φορα την εβδομαδα...

Αγαπητέ Gezira

μπορείς λίγο να αναλύσεις τους λόγους της απογοήτευσής σου ?

για να σε βοηθήσω λίγο

είχες αναφέρει οτι είχες δει νέες τρίχες μετά την εφαρμογή του οξυζενέ

γιατί απογοητέυτηκες ? οι νέες τρίχες που είδες έπεσαν ? η απλά δεν μεγαλώνουν ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα