ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕΤΑΞ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kkathi

Member
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ

XDante, Συγχαρητήρια!!! Έχω ενθουσιαστεί με τα αποτελέσματά σου!
Εάν το μαλλί αυτό γίνει κανονικό (που μάλλον έτσι δείχνει ), θα σώσεις κόσμο και θα βουλιάξεις όλες τις φαρμακοβιομηχανίες και όχι μόνο. Πιστεύω ότι μετά από 2-3 ξυρισματάκια ακόμη η τρίχα θα σκληρύνει και θα δείξει κανονική. Καλή δύναμη για τη συνέχεια και θέλω να σου πω πως περιμένω με μεγάλη αγωνία τα επόμενα νέα σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sakis9282

Member

Το μόνο που με "χαλάει" είναι το χρώμα.Έχω σκούρα μαλλιά και είναι κομμάτι δύσκολο να το δοκίμαζα.

loukas

Member

loukas alcoholic είπε:
:worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper
mας βλεπω ολους με κεφαλια στα χρωματα της αεκ :D :D :D :D :D :D :D :D

kkathi

Member

XDANTE σκέφτηκα το εξής:
Με μια μάσκαρα που χρησιμοποιούμε εμείς οι γυναίκες για να βάψουμε τις βλεφαρίδες μας ,(χρώματος καφέ) θα φαινότανε στο φακό πολύ καλύτερα τα αποτελέσματα της εφαρμογής του οξυζενέ. Με το βουτρτσάκι περνάς τις νέες τριχούλες που αποκτούν σκούρο καφέ χρωματάκι δίχως να βάψεις το κεφάλι. Το δε χρώμα φεύγει στο πρώτο λούσιμο αβασάνιστα.
Η τρίχα θα δείξει και σε όγκο πόσο παχιά είναι και θα διαπιστώσεις την πραγματική διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες κανονικές. Το ξέρω ότι είναι μανούρα για σένα αλλά η διαδικασία είναι πολύ απλή και το προιόν αν δεν είναι κάποιας γνωστής εταιρίας πολύ φθηνό.
Θα είχε ενδιαφέρον μια τέτοια φωτογράφηση γιατί θα έπιανε ο φακός τα πραγματικά αποτελέσματα πολύ καθαρότερα.

crossfire

Well-Known Member

kkathi είπε:
XDANTE σκέφτηκα το εξής:
Με μια μάσκαρα που χρησιμοποιούμε εμείς οι γυναίκες για να βάψουμε τις βλεφαρίδες μας ,(χρώματος καφέ) θα φαινότανε στο φακό πολύ καλύτερα τα αποτελέσματα της εφαρμογής του οξυζενέ. Με το βουτρτσάκι περνάς τις νέες τριχούλες που αποκτούν σκούρο καφέ χρωματάκι δίχως να βάψεις το κεφάλι. Το δε χρώμα φεύγει στο πρώτο λούσιμο αβασάνιστα.
Η τρίχα θα δείξει και σε όγκο πόσο παχιά είναι και θα διαπιστώσεις την πραγματική διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες κανονικές. Το ξέρω ότι είναι μανούρα για σένα αλλά η διαδικασία είναι πολύ απλή και το προιόν αν δεν είναι κάποιας γνωστής εταιρίας πολύ φθηνό.
Θα είχε ενδιαφέρον μια τέτοια φωτογράφηση γιατί θα έπιανε ο φακός τα πραγματικά αποτελέσματα πολύ καθαρότερα.

Δεν εχει αδικο η kkathi

Αλλωστε πανω σε κατι τετοιο βασιζεται και το dermatch...[οχι βεβαια για βαφη]
Tωρα που το σκεφτομαι...μηπως το dermatch ειναι μια καλη λυση για οσους χρησιμοποιουν οξυζενε?

xDante

Member

καλή ιδέα ... θα περιμένω αν μεγαλώσουν λίγο ακόμη και θα το κάνω ...

steve32

New Member

xDante βλεποντας τις νεες φωτο, λεω πως ευχομαι να μην εισαι μονο μια περιπτωση.
Ξανακοιτω τη φωτο που ανεβασες απο την παραλια [ αυτη που ζητησα ως "Πριν" στις αρχες ]
Ναι εχεις νεες τριχες, εστω και λεπτοτερες.
Ειμαι περιπου στον 1.5μηνα αλλα μαλλον τιποτα δε βλεπω .
Σε ειχα ρωτησει αν πιστευεις οτι η προηγουμενη αγωγη που εκανες, 8α μπορουσε να προετοιμασει το εδαφος για το 0Ξ.
Το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να περιμενουμε.
Αν μπουν και αλλοι στο πειραμα, 8α εχουμε καλυτερη εικονα.

το πολυ καλο ειναι οτι μετα το ξυρισμα, οι νεες τριχες ξαναβγηκαν!!!

*οταν πρωτοειδες χνουδι, το προσεξες κοντα στις περιοχες που υπηρχαν μαλλια, ή επισης και στη μεση του που8ενα ?
περιμενω μπας και δω εστω και 1 λεπτη τριχουλα να βγαινει στη dead area των κροταφων, οπου 8α μπορουσα να το παρω χαμπαρι.
Ας ελπισουμε κατι να συμβαινει και στις περιοχες οπου υπαρχουν ακομα τριχες
και απλα να ειναι δυσκολο να "πιασω" την αλλαγη.

kkathi

Member

Μήπως εκτός του οξυζενέ έχει σημασία και το καλό μασαζ στο κεφάλι με αυτό κανένα 5λεπτο προκειμένου για την καλλύτερη απορρόφησή του από τους πόρους του δέρματος; Πόση ώρα ΧDante κάνεις μασάζ με αυτό;

xDante

Member

steve32 δεν νομίζω να μου προετοίμασε η μινοξ για 2-3 μήνες που την έβαζα.....

καθι το μασάζ που κάνω εγώ δεν είναι πολύ έντονο γιατι δεν θέλει κόπο δεν έχω πολύ μαλί .........
τώρα απο εκεί και πέρα πειραματίζεσαι μόνη σου...

παιδία δεν ξέρω τι να σας απαντήσω δεν ξέρω ότι σας έχω αναφέρει κάνω... τπτ παραπάνω τπτ λιγότερο....
α και το λυκοπένιο στην υπογραφή μου έχω σταματήσει εδώ και κάτι μήνες .......

το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι οτι κάθε μέρα καταναλώνω ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό που είναι (200 φορές ισχυρότερο απο το πράσινο τσάι) .... είτε διαλυμένο σε απλό νερό είτε σε καφέδες/ροφήματα κλπ κλπ..... λέτε να κάνει αυτή την διαφορά ? δεν ξέρω τα αποτελέσματα τα βλέπετε και μόνοι σας.... αλλά δεν νομίζω να είμαι ο μόνος με αποτελέσματα τι σκατα....

πάντως κάτι άσχετο σχετικό έκανα γενικές εξετάσεις αίματος τα πάντα ήταν κομπλέ τώρα περιμένω και τον δεύτερο γύρο .....
τα λευκα μου ήταν 10040 με ταβάνι τα 11000 ρώτησα τον γιατρό γιατί ήταν υψηλά και μου είπε οτι πέρναγα κάποιο κρύωμα αλλά εγώ δεν είχα τπτ ήμουν κομπλέ τότε ήρθε στο μυαλό μου το οξυζενέ ....όλα τα άλλα κομπλέ .
να σημειωθεί οτι παρατηρήθηκαν και ενεργοποιημένα λεμφοκύτταρα κάτι που συμβαίνει μόνο όταν προσβάλεσαι απο κάποιον ιό (αυτό για την ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού που ισχυρίζεται οτι κάνει το οξυζενέ)
Α! η κατανάλωση κανέλλας μου έχει ανεβάσμένη την πυρροσταφυλική τρανσαμινάση στο συκώτι (69 απο 40 νορμάλ) αλλά δεν το είπα στο γιατρό 8) και σκοπέυω να την μειώσω γιατί η κωλο κανέλλα κασσία η οποία είναι ποιο φτηνή και έχει ποιο έντονη γεύση την βάζουν παντού στα περισσότερα παράγωγα τριμμένης κανέλλας ενώ θα έπρεπε να βάζουν κανέλλα κευλάνης.. που δέν έχει μεγάλες ποσότητες κουμαρίνης .....
διαβάστε και εδώ http://www.diavouleusi.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%B1-%E2%80%93-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1
απο εκεί και πέρα δεν ξέρω παιδιά
αύριο θα παραλάβω την επαναληπτική γενικη αίματος και κάτι άλλα σίδηρους κλπ κλπ ....

xDante

Member

Παιδιά πως τα πάμε έχουμε κανα νέο απο τους υπολοίπους ?
Εγω πάω μια χαρά και οι τρίχες μεγαλώνουν ...... έχει κανένας μια παρατήρηση ή εξέλιξη ?

πιστέυω οι πρωτεργάτες να έχετε έστω κάποια ένδειξη .....
θέλει προσεκτική παρατήρηση παιδιά ........

Άκης

Administrator

Εμένα τον τελευταίο καιρό, μου έχει ανοίξει ελαφρά (ένα "κλικ" ας πούμε) το χρώμα στα κοντινά μαλλιά. Ωστόσο μου αρέσει το συγκεκριμένο χρώμα, αρκεί να μην κιτρινίσει και άλλο :)

Για νέες τρίχες, όχι, αλλά εγώ προσωπικά την έχω και αραιωμένη, άσε που την βάζω σε δύσκολο σημείο (κροταφοι). Αναμονή...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

steve32

New Member

Aχα,
κροταφοι = πιο δυσκολο.
Να και κατι που δε λαμβανω υποψιν μου.
1,5 μηνας και κατι ψιλα...ανεροτο.

αλλα ειναι δυσκολο να δουμε αν γινεται κατι, γιατι υπαρχει blend με τις γυρω τριχες που ανοιξαν.
keep goin'

xDante

Member

κροταφοι = πιο δυσκολο. σίγουρα !!!
τωρα για την ιστορία να πω για τις εξετάσεις που παρέλαβα ήταν απολύτως φυσιολογικές και μάλιστα η Φερριτίνη μου ήταν στο 340 hell yeah !!! ο γιατρός έμεινε μλκς... ;) δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στο regrowth αλλά δεν νομίζω να φταίει μόνο η φερριτίνη μου....
πριν περίπου ένα χρόνο ήταν στο 200.. τους τελευταίους έξι μήνες που έβαλα την κανέλα στην διατροφή μου τέζαρε μιας και η κανέλα έχει μεγάλα ποσοστά σιδήρου επίσης μιμείται την δράση της ινσουλίνης (αυτό σε ότι αναφορά την έρευνα περι ινσουλινοαντίστασης των μαλλιών)
αλλά επίσης να σημειωθεί οτι βάζω κανέλα και στο μαλλί μαζί με το σαμπουάν και κάνω μασάζ . τώρα βέβαια έχει και τα αρνητικά της ...
υπάρχουν 2 είδη κανέλας η κανέλα Κεΰλάνης (που είναι η αυθεντική κανέλα) και η κανέλα κάσσια (έχει ποιο έντονη γεύση αλλά έχει μερικά τοξικά για το συκώτι έτσι όπως την πάτησα εγώ γιατί στις τριμμένες βάζουν 60%-70% κάσσια και 30% αυθεντική ) μπορείτε να τις ξεχωρίσετε εύκολα αν δεν είναι τριμμένες η πρώτη είναι ποιο λεπτός φλιός και η δεύτερη συγκριτικά πολύ χοντρότερος.... τώρα αν σχετίζεται η κανέλα μαζί με το οξυζενέ για την συνεχή βελτίωση που βλέπω δεν ξέρω.....
[sup]Τα συστατικα που δρουν θεραπευτικα δεν βρισκονται στο αιθεριο ελαιο της κανελλας.Αλλα η σκονη της κανελλας μπορει να προστεθει σε φρυγανιες,δημητριακα,χυμους ή και στον [/sup]

επίσης δουλέυω σε μία λοσιόν στην οποία θέλω να συνδιάσω τα εξής πράγματα
για να μπαίνει στο κεφάλι σε συνδυασμό με την χρήση οξυζενέ η πρίν η μετά

κανέλλα (σίδηρος,ψευδάργυρος)
χυμός απο κρεμμύδι (ισχυρό αντιφλεγμωνόδες,πηγή θείου)
ελαιόλαδο απο το χωριό (αντιοξειδωτικό,πηγή λιπαρών οξέων)
και τριμμένα χαπάκια λυκοπενίου (έριξα μισό μπουκάλι) (που μειώνει την DHT)
και οξυζενέ μέσα (βέβαια απο τι διαπίστωσα δεν κολάει με τα υπόλοιπα καθώς περιέχονται οργανικά συστατικά και διασπούν το οξυζενέ σε οξυγόνο και αυξάνουν την πίεση στην φιάλη άρα δεν συνίσταται)

βασικά την έχω φτιάξει αλλά την χρησιμοποιώ με έναν δικό μου τρόπο
ως μέσο απορρόφησης χρησιμοποιώ σαπούνι γλυκερίνης και καθώς περνάω μια δόση σαπουνάδας εισάγω την λοσιόν και κάνω μασάζ κανα 5λεπτο

επίσης απ ότι κατάλαβα εδώ και 2 εβδομάδες που το έχω παρασκευάσει δεν χρειάζεται ψυγείο καθώς ο συνδυασμός κανέλλας που είναι αντιφλεγμωνόδες , χυμού κρεμμυδιού που κάνει το ίδιο και έχει και αντισηπτικές ιδιότητες , του ελαιολάδου που είναι ΑΡΙΣΤΟ συντηριτηκό , δεν μου έχει μυρίσει περίεργα τόσο καιρό, επίσης η μυρωδιά του κρεμμυδιού έχει απορροφηθεί πλήρως απο την κανέλλα που έχω ρίξει μέσα , βέβαια επειδή έχω ρίξει αρκετό ελαιόλαδο στο ξέβγαλμα μένει λίγη λαδίλα αλλά μετά εφαρμόζω ένα σαμπουάν και φεύγει.... να τονίσω οτι 1 εβδομάδα και κάτι που το χρησιμοποιώ δεν έχω παρατηρήσει αύξηση της λιπαρότητας.. τώρα ως προς τις αναλογίες θέλει περισσότερο ψάξιμο
όπως σκέφτομαι να προσθέσω και λίγο μέλι.... ΄
ίδωμεν.....
έχει κανείς καμιά πρόταση ? 8)

kkathi

Member

κρόκος αυγού που έχει βιταμίνη Ε

Άκης

Administrator

xDante είπε:
τους τελευταίους έξι μήνες που έβαλα την κανέλα στην διατροφή μου τέζαρε μιας και η κανέλα έχει μεγάλα ποσοστά σιδήρου επίσης μιμείται την δράση της ινσουλίνης (αυτό σε ότι αναφορά την έρευνα περι ινσουλινοαντίστασης των μαλλιών)
Έχεις δίκιο. Να μια (από τις σχετικές για κανέλα) έρευνα:
http://www.betterhealthinternational.com/lib_Cinnamon.asp

xDante είπε:
κανέλλα (σίδηρος,ψευδάργυρος)
χυμός απο κρεμμύδι (ισχυρό αντιφλεγμωνόδες,πηγή θείου)
ελαιόλαδο απο το χωριό (αντιοξειδωτικό,πηγή λιπαρών οξέων)
και τριμμένα χαπάκια λυκοπενίου (έριξα μισό μπουκάλι) (που μειώνει την DHT)
και οξυζενέ μέσα (βέβαια απο τι διαπίστωσα δεν κολάει με τα υπόλοιπα καθώς περιέχονται οργανικά συστατικά και διασπούν το οξυζενέ σε οξυγόνο και αυξάνουν την πίεση στην φιάλη άρα δεν συνίσταται)

βασικά την έχω φτιάξει αλλά την χρησιμοποιώ με έναν δικό μου τρόπο
ως μέσο απορρόφησης χρησιμοποιώ σαπούνι γλυκερίνης και καθώς περνάω μια δόση σαπουνάδας εισάγω την λοσιόν και κάνω μασάζ κανα 5λεπτο

επίσης απ ότι κατάλαβα εδώ και 2 εβδομάδες που το έχω παρασκευάσει δεν χρειάζεται ψυγείο καθώς ο συνδυασμός κανέλλας που είναι αντιφλεγμωνόδες , χυμού κρεμμυδιού που κάνει το ίδιο και έχει και αντισηπτικές ιδιότητες , του ελαιολάδου που είναι ΑΡΙΣΤΟ συντηριτηκό , δεν μου έχει μυρίσει περίεργα τόσο καιρό, επίσης η μυρωδιά του κρεμμυδιού έχει απορροφηθεί πλήρως απο την κανέλλα που έχω ρίξει μέσα , βέβαια επειδή έχω ρίξει αρκετό ελαιόλαδο στο ξέβγαλμα μένει λίγη λαδίλα αλλά μετά εφαρμόζω ένα σαμπουάν και φεύγει.... να τονίσω οτι 1 εβδομάδα και κάτι που το χρησιμοποιώ δεν έχω παρατηρήσει αύξηση της λιπαρότητας.. τώρα ως προς τις αναλογίες θέλει περισσότερο ψάξιμο
όπως σκέφτομαι να προσθέσω και λίγο μέλι.... ΄
ίδωμεν.....
έχει κανείς καμιά πρόταση ? 8)
Πως τα διαλύεις όλα αυτά και περνάνε ας πούμε το δέρμα; Είσαι σίγουρος ότι απλά δεν θα παραμένουν πάνω στο κεφάλι απλά;
Επίσης πολλά πράγματα βάζεις ρε συ. Καλό και φυσικό ακούγεται, αλλά υπερβολικό ίσως;

btw να αναφέρω εδώ ότι παρατήρησα στην χρήση οξυζενέ το εξής:
οι τρίχες στις οποίες "πέφτει" το οξυζενέ να γίνονται λεπτότερες. Δηλαδή όσες άρχισαν να ανοίγουν, να είναι αδύνατες (και αδύναμες, δεν "ακούνε" όπως παλιότερα, πριν οξυζενέ).

xDante

Member

είπαμε η λοσιόν είναι σε εμβρυικό στάδιο και θέλει πειραματισμό ....
το μέσο απορρόφησης που χρησιμοποιώ είναι σαπούνι γλυκερίνης ....

@Hopefull και ακόμα δεν είδες τπτ.... 8)

οφφ τοπικ btw η λοσιόν... εδώ μιλάμε για οξυζενέ .... ;D

[sup]btw να αναφέρω εδώ ότι παρατήρησα στην χρήση οξυζενέ το εξής:
οι τρίχες στις οποίες "πέφτει" το οξυζενέ να γίνονται λεπτότερες. Δηλαδή όσες άρχισαν να ανοίγουν, να είναι αδύνατες (και αδύναμες, δεν "ακούνε" όπως παλιότερα, πριν οξυζενέ)[/sup].

είσαι σίγουρος οτι δεν είναι απλά η ιδέα σου επειδή άνοιξε το χρώμα και φαίνονται λεπτότερες ? γτ εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο στις υπάρχουσες τρίχες...

xDante

Member

λοιπόν έχουμε κανα νεότερο απο τους υπόλοιπους ?
εγώ έχω να αναφέρω οτι πηγαίνω απο το καλό στο καλύτερο και οι μικρές τρίχες δεν έχει πέσει ΟΥΤΕ μια το δέρμα μου έπαψε να είναι λιπαρό και οι τριχούλες με το άγγιγμα ξεχωρίζουν ελπίζω μετά το καλοκαίρι να είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω αλλαγή νόργουντ οι θύλακες έχουν ενεργοποιηθεί ΟΛΟΙ τώρα
πρέπει να δω την εξέλιξη του πάχους δλδ τα baby hair (Αφού κατάφερα να βγάλω και αυτά ακόμη με φυσικά προϊόντα θα πρέπει να ήδη να είμαι πολύ ευχαριστημένος) καθώς δεν ξέρω σε 5 μήνες σχεδόν αν καμια απο τις αγωγές το έχει καταφέρει αυτό ) (ακόμα και η φίνα)3- 5 μήνες στις ποιο πολλές θεραπείες κάνει να σου εξαφανιστεί η τριχόπτωση εδώ έχουμε τεράστια διαφορά......
οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτοι ...
να σημειώσω οτι λούστηκα αντί για σαμπουάν 3 φορές με μαγειρική σόδα καθώς σκέφτομαι να την εντάξω και αυτή στην θεραπεία μου αντικαθιστώντας το σαμπουάν
όπως παρατηρείτε δεν φοβάμαι να πειραματιστώ με διάφορες πατεντοπατέντες ;D
περιμένω νέα απο τους υπόλοιπους ;)

steve32 είπε:
*οταν πρωτοειδες χνουδι, το προσεξες κοντα στις περιοχες που υπηρχαν μαλλια, ή επισης και στη μεση του που8ενα ?
περιμενω μπας και δω εστω και 1 λεπτη τριχουλα να βγαινει στη dead area των κροταφων, οπου 8α μπορουσα να το παρω χαμπαρι.
Ας ελπισουμε κατι να συμβαινει και στις περιοχες οπου υπαρχουν ακομα τριχες
και απλα να ειναι δυσκολο να "πιασω" την αλλαγη.

στην αρχή είδα κοντά στα σημεία που έχω ήδη τρίχες τώρα υπάρχουν στην μέση του πουθενά όπως παρατηρείς στις φωτός (ειδικότερα στην 3η απο το τέλος) εκεί δεν υπήρχε ούτε τριχούλα τπτ νεκρή ζώνη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα