Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ
κροταφοι = πιο δυσκολο. σίγουρα !!!
τωρα για την ιστορία να πω για τις εξετάσεις που παρέλαβα ήταν απολύτως φυσιολογικές και μάλιστα η Φερριτίνη μου ήταν στο
340 hell yeah !!! ο γιατρός έμεινε μλκς...

δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στο regrowth αλλά δεν νομίζω να φταίει μόνο η φερριτίνη μου....
πριν περίπου ένα χρόνο ήταν στο 200.. τους τελευταίους έξι μήνες που έβαλα την κανέλα στην διατροφή μου τέζαρε μιας και η κανέλα έχει μεγάλα ποσοστά σιδήρου επίσης μιμείται την δράση της ινσουλίνης (αυτό σε ότι αναφορά την έρευνα περι ινσουλινοαντίστασης των μαλλιών)
αλλά επίσης να σημειωθεί οτι βάζω κανέλα και στο μαλλί μαζί με το σαμπουάν και κάνω μασάζ . τώρα βέβαια έχει και τα αρνητικά της ...
υπάρχουν 2 είδη κανέλας η κανέλα Κεΰλάνης (που είναι η αυθεντική κανέλα) και η κανέλα κάσσια (έχει ποιο έντονη γεύση αλλά έχει μερικά τοξικά για το συκώτι έτσι όπως την πάτησα εγώ γιατί στις τριμμένες βάζουν 60%-70% κάσσια και 30% αυθεντική ) μπορείτε να τις ξεχωρίσετε εύκολα αν δεν είναι τριμμένες η πρώτη είναι ποιο λεπτός φλιός και η δεύτερη συγκριτικά πολύ χοντρότερος.... τώρα αν σχετίζεται η κανέλα μαζί με το οξυζενέ για την συνεχή βελτίωση που βλέπω δεν ξέρω.....
[sup]Τα συστατικα που δρουν θεραπευτικα δεν βρισκονται στο αιθεριο ελαιο της κανελλας.Αλλα η σκονη της κανελλας μπορει να προστεθει σε φρυγανιες,δημητριακα,χυμους ή και στον [/sup]
επίσης δουλέυω σε μία λοσιόν στην οποία θέλω να συνδιάσω τα εξής πράγματα
για να μπαίνει στο κεφάλι σε συνδυασμό με την χρήση οξυζενέ η πρίν η μετά
κανέλλα (σίδηρος,ψευδάργυρος)
χυμός απο κρεμμύδι (ισχυρό αντιφλεγμωνόδες,πηγή θείου)
ελαιόλαδο απο το χωριό (αντιοξειδωτικό,πηγή λιπαρών οξέων)
και τριμμένα χαπάκια λυκοπενίου (έριξα μισό μπουκάλι) (που μειώνει την DHT)
και οξυζενέ μέσα (βέβαια απο τι διαπίστωσα δεν κολάει με τα υπόλοιπα καθώς περιέχονται οργανικά συστατικά και διασπούν το οξυζενέ σε οξυγόνο και αυξάνουν την πίεση στην φιάλη άρα δεν συνίσταται)
βασικά την έχω φτιάξει αλλά την χρησιμοποιώ με έναν δικό μου τρόπο
ως μέσο απορρόφησης χρησιμοποιώ σαπούνι γλυκερίνης και καθώς περνάω μια δόση σαπουνάδας εισάγω την λοσιόν και κάνω μασάζ κανα 5λεπτο
επίσης απ ότι κατάλαβα εδώ και 2 εβδομάδες που το έχω παρασκευάσει δεν χρειάζεται ψυγείο καθώς ο συνδυασμός κανέλλας που είναι αντιφλεγμωνόδες , χυμού κρεμμυδιού που κάνει το ίδιο και έχει και αντισηπτικές ιδιότητες , του ελαιολάδου που είναι ΑΡΙΣΤΟ συντηριτηκό , δεν μου έχει μυρίσει περίεργα τόσο καιρό, επίσης η μυρωδιά του κρεμμυδιού έχει απορροφηθεί πλήρως απο την κανέλλα που έχω ρίξει μέσα , βέβαια επειδή έχω ρίξει αρκετό ελαιόλαδο στο ξέβγαλμα μένει λίγη λαδίλα αλλά μετά εφαρμόζω ένα σαμπουάν και φεύγει.... να τονίσω οτι 1 εβδομάδα και κάτι που το χρησιμοποιώ δεν έχω παρατηρήσει αύξηση της λιπαρότητας.. τώρα ως προς τις αναλογίες θέλει περισσότερο ψάξιμο
όπως σκέφτομαι να προσθέσω και λίγο μέλι.... ΄
ίδωμεν.....
έχει κανείς καμιά πρόταση ? 8)