ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕΤΑΞ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ

xDante είπε:
και μένα ξηροδερμία μου έκανε...
επίσης φίλε supergeorge αν δεν σου κάνει κόπος να μου πείς ποια βαφή πήρες....
το θέμα είναι οτι εγώ παρατηρώ ακόμη βελτίωση..
έχουν βγεί παντού τρίχούλεςς απλά είναι πολύ λεπτές ... δεν παρατηρώ κάποιο σημείο οπου είχα φαλάκρα πριν που να μην έχει έστω και εμβρυικό χνούδι εκτος απο το κροουν που δεν το βλέπω...
η αλήθεια όμως είναι οτι προβλέπω οτι θα πάρει αρκετό καιρό....και ας μην γελιόμαστε θα ήταν χαζό να νομίζουμε οτι οτιδήποτε αναγενά τον θύλακα και δίνει νέες τρίχες θα δώσει δυνατές τρίχες με την μία........ τα ποιο δύσκολα σημεία θεωρώ οτι θα είναι οι γωνίες ... εκεί είχα πολύ καιρό φαλάκρα και ηταν τα πρώτα σημεία που καράφλιασαν ακόμη και εκεί όμως βλέπω baby hair οπότε cross fingers και συνεχίζω ακάθεκτος...
και μόνος μου να μείνω στο φορουμ οξυζενίτης θα κρατήσω τουλάχιστον χρόνο... οπότε εδώ θα είμαι να σας ταλαιπωρώ 8)
Φιλε xDante δε θα διακοψω τον καραφλοαγωνα μας βρε :D,θα συνεχισουμε να σηκωνουμε την καραφλοσημαια μας μεχρι την τελικη νικη :D ,απλα θα αραιωσω λιγο,αφου να φανταστεις εβαζα και 2-3 φορες το 24ωρο ,καμμια φορα και τεταρτη δοση(τωρα τελευταια αυτο,οχι παλιοτερα).Τοχα παραξηλωσει οπως αναφερα και στο προηγουμενο ποστ.
Τωρα για τη μπογια.
Την πηρε η γυναικα μου απο φαρμακειο. 8)
Ειναι ευκολη στη χρηση και δε βγαινει ευκολα.Εμενα μου πηρε το καστανο αλλα σκουραινει αρκετα και ηρθε το φυσικο μου χρωμα γιατι ειμαι μελαχροινος. :)
Αλεργια δε μου προκαλεσε σε τιποτα και δε βαφει το δερμα οπως την ειχες πατησει εσυ.
Μαλλον γυναικεια ειναι οποτε θα κανει και για τη φιλη μας τη Ντια και τις αλλες κοπελλες που χρησιμοποιουν οξυζενε.
Τωρα δε δοκιμασα αν βαλω οξυζενε πως θα αντιδρασει η βαφη.
Βρηκα το σαιτ ακριβως με τη μπογια
http://www.omega-pharma.gr/243/category/greek/243/0/100/1/index.html
Ειναι τα τετραγωνα κουτια.
Παντως βαφει αρκετα οποτε δε χρειαζεται πολυ.
Καντε αναμειξη των 2 συστατικων σε ενα μκρο μπολακι,βαλτε λιγο απο το ενα λιγο απο το αλλο.Θα σας κρατησει για αρκετες βαφεςτο υπολοιπο.
Ο τροπος ο δικος ηταν ο εξης:
Αφου αναμειξα λιγο απο τα 2 συστατικα στο μπολακι πηρα μια μπατονετα και αλοιφα τη χτενα στα πυκνα δοντια με το μιγμα και χτενιζομουν προς ολες τις κατευθυνσεις.
το αφησα καμμια ωρα,(οι οδηγιες λενε μιση ωρα)μετα το επλυνα με χλιαρο νερο αφου τοκανα μασαζ με τα δαχτυλα συγχρονως και πηγε παντου σε ολες τις τριχες σε ολο το κεφαλι.
Τελος το ελουσα με το σαμπουαν που περιεχει το κουτι μεσα και τελος καλο ολα καλα.
Απο το σαμπουαν μη φανταστειτε,μια δυο σταγονες εριξα,δε χρειαστηκε πολυ αφου το αφησα 2-3 λεπτα οπως εγραφαν οι οδηγιες.
Σε δευτερο λουσιμο που εκανα την επομενη μερα για να δω αν φευγει η μπογια το αποτελεσμα ηταν οτι βγαινει ελαχιστα και τα μαλλια παρεμειναν αρκετα μαυρα και με νερο απλο δε φευγει πχ με βροχη.
Τωρα οταν αυριο θα βαλω οξυζενε θα δω πως θα συμπεριφερθει και θα σας ενημερωσω παλι.
Τελευταια σημειωση για τη βαφη....
αναλογα το χρωμα των μαλλιων σας θα παρετε λιγο ποιο ανοιχτο γιατι σκουραινει και θα βαλετε ελαχιστο,μετα το μασαζ με το χλιαρο νερο απλωνεται παντου.
Αυτα τα ολιγα για την ωρα. :grandpa:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akol

Member

αν οζονοποιήσουμε δαφνέλαιο και το βάλουμε σαν μάσκα στα μαλλιά,δεν θα εισχωρήσει το οξυγόνο στον θύλακα τηs τρίχαs??

kkathi

Member

Να δω τι άλλο θα σκαρφιστούμε εδώ μέσα! Δε μπορεί από τα πολλά κάτι θα πιάσει στο τέλος έστω και ως παρενέργεια...

crossfire

Well-Known Member

kkathi είπε:
Να δω τι άλλο θα σκαρφιστούμε εδώ μέσα! Δε μπορεί από τα πολλά κάτι θα πιάσει στο τέλος έστω και ως παρενέργεια...

χαχαχαχαχα........ :D :D :D
Την παρενεργεια ψαχνουμε kkathi.....την παρενεργεια που να οδηγει σε τριχοφυια :D :D

geofish

New Member

Xdante, το συγκεκριμένο άρθρο είναι αρκετά δυσνόητο και δεν ξερω τι θέλει να πει ο ποιητής μιας και δεν εχω ολη την έρευνα.

Αυτό που κατάλαβα εγώ ότι το άρθρο δεν είναι για καλό μιας μιλά για αγγειογένεση, μετάσταση οπότε πιθανόν να μιλά για καρκίνο. Επίσης χρησιμοποίει αντιοξειδωτικά για την καταπολέμηση τον πιθανόν βλαβών που προέρχονται το οξυζενέ.

Γενικά για το οξυζενέ έχει κατηγορηθεί γιατί εκ της φύσης του λόγου οξειδωτικής ουσίας κατατάσσετε ως επικίνδυνο.

Επίσης βρήκα ότι
Στα τελευταία βιοχημικά συνέδρια (EMBO Conference, Ρώμη 2006 και Gordon Research Conference, Bedford, ΗΠΑ, 2006) οι ερευνητές παρουσίασαν νέα αποτελέσματα για τον ρόλο του Η2Ο2 στον κυτταρικό πολλαπλασιασμό, τη διαφοροποίηση και τη διάχυσή του στους ιστούς. Τεκμηριώθηκε ότι το Η2Ο2 συμμετέχει ενεργά στην οξειδοαναγωγική μεταβίβαση σημάτων (cellular redox signaling) στα κύτταρα, που αποτελεί σημαντικό φυσιολογικό μηχανισμό, αλλά και προαγωγό προβλημάτων, όπως είναι η αγγειογένεση, το οξειδωτικό stress, η κυτταρική γήρανση και διάφορες κακοήθεις νεοπλασίες.

Δηλαδή στην περίπτωση μας υπάρχει το ενδεχόμενο να βοήθα στον πολλαπλασιασμό του κυττάρων τις τρίχας από την άλλη δεν ξέρουμε τον κίνδυνο που εγκυμονεί.

Τώρα η το οξυζενέ είναι το φάρμακο του θεραπεύει πολλές ασθένειες για αυτό το λόγο το θάβουν πολλοί (σενάρια συνομωσίας) η όντως ισχύουν τα παραπάνω.
Αυτό δεν μπορώ να το πω και δεν το γνωρίζω.

:chinscratch ΑΝΤΕ ΝΤΕ;
ΤΙ ΑΠ'ΤΑ ΔΥΟ;
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ;
ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΥΠΕΡ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΤΑ.
ΑΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. :chinscratch

xDante

Member

???ώπα γιατι δεν το κατάλαβα το αγγειογένεση σημαίνει καρκίνος ? ???

Αγγειογένεση - Σχηματισμός λεπτού πάχους του ενδοθηλίου επένδυση δομές με μυϊκή ομαλό τοίχο μυών και περικύτταρα (fibrocytes). Αυτή η μορφή παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη διάρκεια ζωής των ενηλίκων, και ως "μηχανισμός επισκευής" των κατεστραμμένων ιστών.

άλλο λέει αυτό

Η αγγειογένεση αποτελεί εξαιρετική θεραπευτικό στόχο για τη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων. Είναι ένα ισχυρό, φυσιολογική διαδικασία που κρύβεται πίσω από το φυσικό τρόπο με τον οποίο το σώμα μας απαντά σε μείωση της παροχής αίματος σε ζωτικά όργανα, δηλαδή την παραγωγή νέων σκαφών ασφαλειών να ξεπεραστεί η ισχαιμική προσβολή.

Ίσως ο σημαντικότερος λόγος για την αποτυχία αυτών των δοκιμών »για την επιτυχία είναι η μεγάλη εμφάνιση του« φαινόμενο placebo »σε μελέτες που απασχολούν treadmill ανάγνωσης δοκιμασία κόπωσης.

Έτσι, ακόμη κι αν η πλειοψηφία των ασθενών σε αυτές τις ανακούφιση εμπειρία δοκιμές των εν λόγω κλινικά συμπτώματα όπως πόνο στο στήθος (στηθάγχη), και γενικά καλύτερη απόδοση για τις περισσότερες αναγνώσεις αποτελεσματικότητα, υπήρχαν αρκετά «ανταποκρίθηκαν» στο τυφλωμένοι ομάδες εικονικού φαρμάκου να καταστήσει την δοκιμής είναι ασαφή.

Αγγειογένεση συνδέεται γενικά με αερόβια άσκηση και άσκηση αντοχής. Ενώ arteriogenesis παράγει αλλαγές στο δίκτυο που επιτρέπει τη μεγάλη αύξηση του ποσού της συνολικής ροής σε ένα δίκτυο, αγγειογένεση προκαλεί αλλαγές που επιτρέπουν μεγαλύτερη θρεπτική παράδοση επί μακρό χρονικό διάστημα.

Τριχοειδή αγγεία έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τη μέγιστη θρεπτική απόδοση παράδοσης ώστε η αύξηση του αριθμού των τριχοειδών αγγείων επιτρέπει στο δίκτυο να παρέχει περισσότερες θρεπτικές ουσίες στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Η αύξηση του αριθμού των τριχοειδών αγγείων επιτρέπει επίσης την εντατικοποίηση της ανταλλαγής οξυγόνου στο δίκτυο.

Η αγγειογένεση είναι μια φυσιολογική διαδικασία που περιλαμβάνει την ανάπτυξη νέων αιμοφόρων αγγείων από προϋπάρχοντα πλοία. Αν και υπήρξε κάποια συζήτηση για την ορολογία, αγγειοποίησης είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για την αυθόρμητη δημιουργία αιμοφόρων αγγείων, και εγκολεασμού είναι ο όρος για τη δημιουργία νέων αιμοφόρων αγγείων από την απόσχιση υφισταμένων.

Η αγγειογένεση είναι μια φυσιολογική και ζωτική σημασία για τη μεγέθυνση και την ανάπτυξη, καθώς και στην επούλωση του τραύματος. Ωστόσο, είναι επίσης ένα θεμελιώδες βήμα για τη μετάβαση των όγκων από μια λανθάνουσα κατάσταση σε έναν κακοήθη ένα. Ο προσδιορισμός μιας αγγειογενετική διαχέεται παράγοντα που προέρχεται από όγκους έγινε αρχικά από Greenblatt και Shubik το 1968.

και το καλύτερο
Αυστραλοί ερευνητές αναφέρουν στο Journal of Experimental Medicine ότι οι ανδρικές ορμόνες (ανδρογόνα) μπορεί να έχουν καρδιοπροστατευτική δράση, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη νέων αγγείων.

Σύμφωνα με τον κύριο ερευνητή της μελέτης Daniel Sieveking από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Καρδιάς και το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ, η μείωση των επιπέδων των ανδρικών ορμονών στον οργανισμό των ανδρών ενδέχεται να οδηγεί σε καρδιακή βλάβη.

Ο Sieveking και οι συνάδελφοί του βρήκαν ότι, όταν εξέθεσαν κύτταρα που είχαν ληφθεί από τον ομφάλιο λώρο ενός άρρενος εμβρύου σε ανδρογόνα, τα κύτταρα άρχισαν να κινούνται και να πολλαπλασιάζονται, ανταπόκριση που συνδέεται με τη ανάπτυξη νέων αγγείων (αγγειογένεση).

Επιπλέον, οι ερευνητές παρατήρησαν ότι τα ευνουχισμένα ποντίκια που παρήγαγαν λιγότερα ανδρογόνα δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν τόσο καλά σε βλάβες των αγγείων παρόμοιες με αυτές που προκαλούνται από το έμφραγμα του μυοκαρδίου ή το εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά η χορήγηση ανδρογόνων επιτάχυνε την αποκατάσταση των βλαβών.

Η θεραπεία υποκατάστασης ανδρογόνων ενδέχεται στο μέλλον να αποτελεί τμήμα της αντιμετώπισης ανδρών που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο καρδιακής νόσου, αναφέρουν οι συγγραφείς της μελέτης, που δεν παραλείπουν ωστόσο να επισημάνουν τον αρνητικό ρόλο των ανδρογόνων στον καρκίνο του προστάτη.

Πηγή: United Press International

geofish

New Member

Η αγγειογένεση αποτελεί διαδικασία σχηματισμού νέων αγγείων από ένα προϋπάρχουν αγγειακό δίκτυο και διακρίνετε σε φυσιολογική, που αναστέλλετε σε λίγες μέρες η εβδομάδες και σε παθολογική που εξελίσσετε χρονίως και συνδυάζετε με καρκίνο.

Πέφτει πολύ θάψιμο με το H2O2, μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι το θάβουν και για τα μαλλιά (ότι μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στο θύλακα) μήπως κάτι ξέρουν και μας αποτρέπουν την χρήση του (σενάρια συνομωσίας).

xDante είπε:
δεν ξέρω τι λένε εγώ πάντως βλέπω μαλλιά ;D
Μακαρι βρε xDante
Εγω ακομα τιποτα.
Με τη μπογια καλα τα πηγα ομως.
Περασα ψες το βραδυ μια παρτιδα οξυζενε αλλα δεν ξεβαψε καθολου.
Εσυ τι εκανες με το θεμα βαφης;

xDante

Member

η βαφή προς το παρόν δεν με απασχολεί καθώς τα μαλλιά είναι σχετικά κοντά ακόμα... την έχω στα υπόχη πάντως...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member

Dante θα σου πω τι φοβάμαι και γι'αυτό δε μιλάω πολύ για το οξυζενέ. Όπως έχει δείξει η ιστορία με όλα τα φάρμακα και τις θεραπείες, το δύσκολο δεν είναι να διατηρήσεις ή ακόμη και να βγάλεις χνούδι όσο το χνούδι να γίνει τρίχα κανονική. Γι' αυτό και στις πρώτες σελίδες ένα από τα ερωτήματά μου ήταν αν βλέπεις το χνούδι, έστω και κατά τόπους, να γίνεται τρίχα. Θα μου πεις είναι νωρίς ακόμα... θα δείξει. Keep going πάντως.

xDante

Member

Blindfold είπε:
Dante θα σου πω τι φοβάμαι και γι'αυτό δε μιλάω πολύ για το οξυζενέ. Όπως έχει δείξει η ιστορία με όλα τα φάρμακα και τις θεραπείες, το δύσκολο δεν είναι να διατηρήσεις ή ακόμη και να βγάλεις χνούδι όσο το χνούδι να γίνει τρίχα κανονική. Γι' αυτό και στις πρώτες σελίδες ένα από τα ερωτήματά μου ήταν αν βλέπεις το χνούδι, έστω και κατά τόπους, να γίνεται τρίχα. Θα μου πεις είναι νωρίς ακόμα... θα δείξει. Keep going πάντως.

εννοείται οτι δεν σταματάω όσο για τον φόβο σου νομίζω πως δεν ισχύει γιατι το χνούδι αντικαθίσταται απο τρίχες .... ξανθές μεν και ποιο αδύναμες αλλα είναι τρίχες... οπότε συνεχίζω ακάθεκτος...

geofish

New Member

Να τονίσω ότι ίσως κάποιοι να τρόμαξαν με αυτά που διάβασαν παραπάνω.
Το Η2Ο2 δεν αναφέρετε πουθενά ότι μπορεί να προκαλέσει καρκίνο αλλά μπορεί πιθανών να προκαλέσει μετάσταση αν υπάρχει όγκος.

Επίσης το 3 % είναι ήπιο και προορίζετε για εξωτερική χρήση.
Αν ήταν επικίνδυνο θα είχαν απαγορέψει την χρήση του.
Ωστόσο δεν παύει όπως είπαμε να είναι μια ισχυρή οξειδωτική ουσία με ότι συνεπάγετε αυτό.

Επίσης βρήκα ότι υπάρχει και σε στοματικό διάλυμα στην Αμερική
http://www.colgateprofessional.com/products/Colgate-Peroxyl-Antiseptic-Oral-Cleanser-Rinse/details

Και μια οδοντόκρεμα στην Ελλάδα που λέει ότι έχει οξυγόνο αλλά δεν λέει τα συστατικά του. Την επόμενη φορά που θα πάω στο σουπερ μάρκετ θα το ψάξω.

http://www.colgate.com.gr/app/Oxygen/GR/ProductDetails/Oxygen.cvsp

xDante

Member

geofish είπε:
Να τονίσω ότι ίσως κάποιοι να τρόμαξαν με αυτά που διάβασαν παραπάνω.
Το Η2Ο2 δεν αναφέρετε πουθενά ότι μπορεί να προκαλέσει καρκίνο αλλά μπορεί πιθανών να προκαλέσει μετάσταση αν υπάρχει όγκος.

αν υπάρχει όγκος στο σημείο που εφαρμόζεται ...

βέβαια δεν το συνδέουν σε καμία περίπτωση με τον καρκίνο προς θεού ...
οτι είναι οξειδωτικό δεν αρνείται κανεις... γι αυτό όλοι οι οργανισμοί έχουν την καταλάση οπου ένα μόριο της μπορεί να διασπάσει εκατομμύρια μόρια οξυζενε .....

Η Colgate Oxygen περιέχει οξυγόνο και, όπως όλες οι οδοντόκρεμες Colgate, περιέχει φθόριο για να προστατεύει τα δόντια από την τερηδόνα

μακρυά απο το φθοριο είναι τοξικό ...... μακρυά μακρυά μακρυά !!!

Ntia

New Member

Φίλοιιιιι μουυυυυυυ!!!!!! ;)

Έτσι να έχουμε πάντα χιούμορ, αλλιώς δεν τραβάει τίποτα και πουθενά!!!!!

Λοιπόν, με σώζει που έχω ανταύγειες και έχει ανοίξει το φυσικό μου μονο χωρίς να μου τις χαλάσει, άρα φαίνεται σαν να έχω ανοίξει τη βάση δλδ... Αλλά πορτοκαλίζει...

Οπότε έχω δύο επιλογές

Ή θα το διακόψω ή σκέφτομαι να του δώσω μερικές ευκαιρίες ακόμα αλλά να το αναμίξω με κάποια λοσιόν με φυτικά συστατικά. Αλλά πόσο ασφαλές είναι αυτό??? Τί απόδοση θα έχει??? Θα επηρεάσει άραγε το ξάνοιγμα, έστω να το μείωνε..!

Φίλοιιιι μουυυυ!!!! Μη διαφωνείτε για τη μπατονέτα!!! 8)

Το μυστικό δεν είναι στη μπατονέτα!!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω, αλλά μεταξύ μας δεν παλεύεται η μπατονέτα!!! Αν δεν κυλήσει το οξυζενέ στο κεφαλάκι, να κάνεις το μασαζάκι, να φχαριστηθείς, τι να το κάνεις????

Κι εγώ 3 φορές τη βδομάδα το βάζω, και τις υπόλοιπες το διάλυμα μου με τη μινοξιδίλη, τη κορτιζόνη, τη τρετινοίνη κ.τ.λ...

Ntia είπε:
Φίλοιιιιι μουυυυυυυ!!!!!! ;)

Κι εγώ 3 φορές τη βδομάδα το βάζω, και τις υπόλοιπες το διάλυμα μου με τη μινοξιδίλη, τη κορτιζόνη, τη τρετινοίνη κ.τ.λ...
ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΞΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΣΑΛΑΤΑ :D :D :D :D :D :D :D

Ntia

New Member

Όχι μόνο σαλάτα, ότι θες φτιάχνεις.. Αλλά τουλάχιστον έχω διατηρήσει 5 τρίχες στο κεφάλι, οπότε... :-X Δεν παραπονιέμαι καθόλου, κάνω τη κινέζα!!! Ακόμα και με το κόστος μου τη βαράει αλλά πάλι προσπαθώ να το κάνω γαργάρα!!!

xDante

Member

νεότερες φωτος ........
http://i55.tinypic.com/2vtnsie.jpg

http://i55.tinypic.com/2uiiqur.jpg

http://i51.tinypic.com/34pie6t.jpg

γωνίες
http://i53.tinypic.com/2eo9qte.jpg

side
http://i53.tinypic.com/2nlwnr5.jpg

http://i56.tinypic.com/2a4uuds.jpg

crown
http://i52.tinypic.com/15fgcau.jpg

http://i55.tinypic.com/11749x5.jpg

http://i55.tinypic.com/2qvxpx5.jpg

http://i52.tinypic.com/efhppi.jpg

τι λέτε ? 8)

το πάχος όπως βλέπετε πλησιάζει αυτό των κανονικών τριχών οπότε δεν είναι χνούδι.... μην σας μπερδέυει το χρώμα .... :p

κοιτάξτε την τρίτη απο το τέλος φωτογραφία.... αν αυτό δεν είναι regrowth τότε τί είναι ? και σημειωτέων ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ που έιναι και ποιο δύσκολο ;D :part:

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα