supergeorge
Member
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ
,θα συνεχισουμε να σηκωνουμε την καραφλοσημαια μας μεχρι την τελικη νικη
,απλα θα αραιωσω λιγο,αφου να φανταστεις εβαζα και 2-3 φορες το 24ωρο ,καμμια φορα και τεταρτη δοση(τωρα τελευταια αυτο,οχι παλιοτερα).Τοχα παραξηλωσει οπως αναφερα και στο προηγουμενο ποστ.
Τωρα για τη μπογια.
Την πηρε η γυναικα μου απο φαρμακειο. 8)
Ειναι ευκολη στη χρηση και δε βγαινει ευκολα.Εμενα μου πηρε το καστανο αλλα σκουραινει αρκετα και ηρθε το φυσικο μου χρωμα γιατι ειμαι μελαχροινος.
Αλεργια δε μου προκαλεσε σε τιποτα και δε βαφει το δερμα οπως την ειχες πατησει εσυ.
Μαλλον γυναικεια ειναι οποτε θα κανει και για τη φιλη μας τη Ντια και τις αλλες κοπελλες που χρησιμοποιουν οξυζενε.
Τωρα δε δοκιμασα αν βαλω οξυζενε πως θα αντιδρασει η βαφη.
Βρηκα το σαιτ ακριβως με τη μπογια
http://www.omega-pharma.gr/243/category/greek/243/0/100/1/index.html
Ειναι τα τετραγωνα κουτια.
Παντως βαφει αρκετα οποτε δε χρειαζεται πολυ.
Καντε αναμειξη των 2 συστατικων σε ενα μκρο μπολακι,βαλτε λιγο απο το ενα λιγο απο το αλλο.Θα σας κρατησει για αρκετες βαφεςτο υπολοιπο.
Ο τροπος ο δικος ηταν ο εξης:
Αφου αναμειξα λιγο απο τα 2 συστατικα στο μπολακι πηρα μια μπατονετα και αλοιφα τη χτενα στα πυκνα δοντια με το μιγμα και χτενιζομουν προς ολες τις κατευθυνσεις.
το αφησα καμμια ωρα,(οι οδηγιες λενε μιση ωρα)μετα το επλυνα με χλιαρο νερο αφου τοκανα μασαζ με τα δαχτυλα συγχρονως και πηγε παντου σε ολες τις τριχες σε ολο το κεφαλι.
Τελος το ελουσα με το σαμπουαν που περιεχει το κουτι μεσα και τελος καλο ολα καλα.
Απο το σαμπουαν μη φανταστειτε,μια δυο σταγονες εριξα,δε χρειαστηκε πολυ αφου το αφησα 2-3 λεπτα οπως εγραφαν οι οδηγιες.
Σε δευτερο λουσιμο που εκανα την επομενη μερα για να δω αν φευγει η μπογια το αποτελεσμα ηταν οτι βγαινει ελαχιστα και τα μαλλια παρεμειναν αρκετα μαυρα και με νερο απλο δε φευγει πχ με βροχη.
Τωρα οταν αυριο θα βαλω οξυζενε θα δω πως θα συμπεριφερθει και θα σας ενημερωσω παλι.
Τελευταια σημειωση για τη βαφη....
αναλογα το χρωμα των μαλλιων σας θα παρετε λιγο ποιο ανοιχτο γιατι σκουραινει και θα βαλετε ελαχιστο,μετα το μασαζ με το χλιαρο νερο απλωνεται παντου.
Αυτα τα ολιγα για την ωρα. :grandpa:
Φιλε xDante δε θα διακοψω τον καραφλοαγωνα μας βρεxDante είπε:και μένα ξηροδερμία μου έκανε...
επίσης φίλε supergeorge αν δεν σου κάνει κόπος να μου πείς ποια βαφή πήρες....
το θέμα είναι οτι εγώ παρατηρώ ακόμη βελτίωση..
έχουν βγεί παντού τρίχούλεςς απλά είναι πολύ λεπτές ... δεν παρατηρώ κάποιο σημείο οπου είχα φαλάκρα πριν που να μην έχει έστω και εμβρυικό χνούδι εκτος απο το κροουν που δεν το βλέπω...
η αλήθεια όμως είναι οτι προβλέπω οτι θα πάρει αρκετό καιρό....και ας μην γελιόμαστε θα ήταν χαζό να νομίζουμε οτι οτιδήποτε αναγενά τον θύλακα και δίνει νέες τρίχες θα δώσει δυνατές τρίχες με την μία........ τα ποιο δύσκολα σημεία θεωρώ οτι θα είναι οι γωνίες ... εκεί είχα πολύ καιρό φαλάκρα και ηταν τα πρώτα σημεία που καράφλιασαν ακόμη και εκεί όμως βλέπω baby hair οπότε cross fingers και συνεχίζω ακάθεκτος...
και μόνος μου να μείνω στο φορουμ οξυζενίτης θα κρατήσω τουλάχιστον χρόνο... οπότε εδώ θα είμαι να σας ταλαιπωρώ 8)
Τωρα για τη μπογια.
Την πηρε η γυναικα μου απο φαρμακειο. 8)
Ειναι ευκολη στη χρηση και δε βγαινει ευκολα.Εμενα μου πηρε το καστανο αλλα σκουραινει αρκετα και ηρθε το φυσικο μου χρωμα γιατι ειμαι μελαχροινος.
Αλεργια δε μου προκαλεσε σε τιποτα και δε βαφει το δερμα οπως την ειχες πατησει εσυ.
Μαλλον γυναικεια ειναι οποτε θα κανει και για τη φιλη μας τη Ντια και τις αλλες κοπελλες που χρησιμοποιουν οξυζενε.
Τωρα δε δοκιμασα αν βαλω οξυζενε πως θα αντιδρασει η βαφη.
Βρηκα το σαιτ ακριβως με τη μπογια
http://www.omega-pharma.gr/243/category/greek/243/0/100/1/index.html
Ειναι τα τετραγωνα κουτια.
Παντως βαφει αρκετα οποτε δε χρειαζεται πολυ.
Καντε αναμειξη των 2 συστατικων σε ενα μκρο μπολακι,βαλτε λιγο απο το ενα λιγο απο το αλλο.Θα σας κρατησει για αρκετες βαφεςτο υπολοιπο.
Ο τροπος ο δικος ηταν ο εξης:
Αφου αναμειξα λιγο απο τα 2 συστατικα στο μπολακι πηρα μια μπατονετα και αλοιφα τη χτενα στα πυκνα δοντια με το μιγμα και χτενιζομουν προς ολες τις κατευθυνσεις.
το αφησα καμμια ωρα,(οι οδηγιες λενε μιση ωρα)μετα το επλυνα με χλιαρο νερο αφου τοκανα μασαζ με τα δαχτυλα συγχρονως και πηγε παντου σε ολες τις τριχες σε ολο το κεφαλι.
Τελος το ελουσα με το σαμπουαν που περιεχει το κουτι μεσα και τελος καλο ολα καλα.
Απο το σαμπουαν μη φανταστειτε,μια δυο σταγονες εριξα,δε χρειαστηκε πολυ αφου το αφησα 2-3 λεπτα οπως εγραφαν οι οδηγιες.
Σε δευτερο λουσιμο που εκανα την επομενη μερα για να δω αν φευγει η μπογια το αποτελεσμα ηταν οτι βγαινει ελαχιστα και τα μαλλια παρεμειναν αρκετα μαυρα και με νερο απλο δε φευγει πχ με βροχη.
Τωρα οταν αυριο θα βαλω οξυζενε θα δω πως θα συμπεριφερθει και θα σας ενημερωσω παλι.
Τελευταια σημειωση για τη βαφη....
αναλογα το χρωμα των μαλλιων σας θα παρετε λιγο ποιο ανοιχτο γιατι σκουραινει και θα βαλετε ελαχιστο,μετα το μασαζ με το χλιαρο νερο απλωνεται παντου.
Αυτα τα ολιγα για την ωρα. :grandpa: