Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το πιο πιθανόNtia είπε:Ούτε εγώ έχω νιώσει τσούξιμο, καθόλου! Πάει, λέτε να έχει αδρανοποιηθεί τελείως το δέρμα με τόσα που του βάζω????
Ναι με αναλογία 80/15/5% (80% οξυζ, 15% νερό και 5% έλαιο, το έλαιο για να μην γίνει "νινι" το δέρμα με τα τοπικά)xDante είπε:Aκη με τί το έχεις αραιώσει το οξυζενέ ? (όντας μάστορας σε αυτά πιστέυω με απιονισμένο νερό )
και επίσης σε τι συγκέντρωση υπολογίζεις οτι το χρησιμοποιείς...
Αναμένουμε όταν τις δοκιμάσεις νεότερα και εύχομαι να είναι καλάxDante είπε:ποιο πολύ για να διαπιστώσω αν για το regrowth ωφείλεται το οξυζενέ το ίδιο η το οξυγόνο που παράγει....
είναι αρκετές και εύκολες και θα αναφέρω σχετικά όταν τις δοκιμασω... 8) αυτά
:6m:
Βλέπω να αργούν και τα αποτελέσματα :'(steve32 είπε:Ακη |
το ανοιγμα του χρωματος εγω το ειδα μετα τις 5 Εφαρμογες.
αλλα αφου εσυ βαζεις και νερο τοτε μαλλον 8α αργησει.
Blindfold είπε:xDante, κάνα νέο είχαμε, μεγάλε; Έχει περάσει αρκετός καιρός νομίζω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ntia είπε:Παιδιά δράμα!
Το μαλλί μου ξάνοιξε αλλά πορτοκαλίζει! Αν συνεχίσω θα είμαι η πίπη η φακιδομύτα!!! Νόμιζω ότι δεν θα το συνεχίσω για πολύ ακόμα...![]()
Ntia, μπορείς να δοκιμάσεις την εφαρμογή να την κάνεις με μια μπατονετα (την εμβατιζεις στο οξυζενε) κάνεις σε χωρίστρες τα μαλλιά σου και το απλώνεις με προσοχή.
Μπορεί έτσι να είναι πιο εύκολο στην εφαρμογή, χωρίς τον κίνδυνο του αποχρωματισμού.
kkathi είπε:Όχι μόνο δε μας ταλαιπωρείς αλλά με αγωνία περιμένουμε τα νέα σου. Έψαχνα στο youTube λίγο πριν και βρήκα μια κυπρία Κούλα Γέρου που την έχουν σε ένα κανάλι και λέει οτι μπορεί όχι μόνο να θεραπεύσει αλλωπεκίες αλλά και να μακρύνει τις τρίχες. Άν δε βαριέσαι ρίξε μια ματιά.