ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕΤΑΞ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

xDante

Member
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ

για τα συστατικά ξαναέστειλα γιατί δεν πήρα απάντηση περιμένουμε....

όσο για την λιπαρότητα μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση αυτό....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

steve32

New Member

οκ για συστατικα.

ως προς λυπαροτητα εχω την εντυπωση οτι το Οξ. ΔΕΝ δουλευει τοσο καλα πανω σε λυπαρους πορους.
Λογικο ακουγεται.
Για αυτο και δεν εχει τσουξιμο.
Αρα το Οξ. μας αναγκαζει να λουζομαστε κα8ε μερα.

Καλα εσυ δεν ειχες δει τετοιο 8εμα οσο ησουν μονος Δον Κιχωτης?

xDante

Member

όχι !
ισα ισα που η εφαρμογή του εξαφάνιζε την λιπαρότητα και δεν χρεαζόταν να λούζομαι κάθε μερα !!

μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ....

πάντως τώρα να φανταστείς παρατήρησα και ξηροδερμία !

ίσως στην αρχή να μην το παρατήρησα καλά πάντως τώρα ισχύουν αυτά που περιγράφω λιπαρότητα ΜΗΔΕΝ στην κυριολεξία !!

Ntia

New Member

Εγώ το χρησιμοποιώ 3 φορές τη βδομάδα..

Αλλαγή στο χρώμα είδα από τη πρώτη κιόλας εφαρμογή. Άσε που είχε κατέβει ρίζα από τις ανταύγειες και φαινόταν λίγο χάλια γιατί δεν ήθελα ακόμα να πάω κομμωτήριο... Τώρα σουλουπώθηκε λίγο! Αλλά εύχομαι να μην ανοίξει άλλο γιατί δεν θα μ' αρέσει και θα με βρίσει και ο κομμωτής.. Πάντως μέχρι στιγμής το ελέγχω!

Ούτε εγώ έχω νιώσει τσούξιμο, καθόλου! Πάει, λέτε να έχει αδρανοποιηθεί τελείως το δέρμα με τόσα που του βάζω????

Άκης

Administrator

Ntia είπε:
Ούτε εγώ έχω νιώσει τσούξιμο, καθόλου! Πάει, λέτε να έχει αδρανοποιηθεί τελείως το δέρμα με τόσα που του βάζω????
Το πιο πιθανό :)

xDante είπε:
Aκη με τί το έχεις αραιώσει το οξυζενέ ? (όντας μάστορας σε αυτά πιστέυω με απιονισμένο νερό )
και επίσης σε τι συγκέντρωση υπολογίζεις οτι το χρησιμοποιείς...
Ναι με αναλογία 80/15/5% (80% οξυζ, 15% νερό και 5% έλαιο, το έλαιο για να μην γίνει "νινι" το δέρμα με τα τοπικά)

xDante είπε:
ποιο πολύ για να διαπιστώσω αν για το regrowth ωφείλεται το οξυζενέ το ίδιο η το οξυγόνο που παράγει....
είναι αρκετές και εύκολες και θα αναφέρω σχετικά όταν τις δοκιμασω... 8) αυτά
:6m:
Αναμένουμε όταν τις δοκιμάσεις νεότερα και εύχομαι να είναι καλά ;)

steve32 είπε:
Ακη |
το ανοιγμα του χρωματος εγω το ειδα μετα τις 5 Εφαρμογες.
αλλα αφου εσυ βαζεις και νερο τοτε μαλλον 8α αργησει.
Βλέπω να αργούν και τα αποτελέσματα :'(

tatini

New Member

xDante, κάνα νέο είχαμε, μεγάλε; Έχει περάσει αρκετός καιρός νομίζω

Εγώ αν και θέλω να το δοκιμάσω, με προβληματίζει ιδιαίτερα ο αποχρωματισμός των μαλλιών και δεν το τολμάω... :(

g-tsak

New Member

παιδιά, παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το θέμα... όμως με τις λίγες γνώσεις που έχω, λέω τώρα, μήπως υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει το pH του δέρματος με το οξυζενε;; γιατί για κάποιο λόγο όλοι έχουμε το δέρμα που έχουμε... αλλά μακάρι να δουλέψει φίλε xDante....

xDante

Member

Blindfold είπε:
xDante, κάνα νέο είχαμε, μεγάλε; Έχει περάσει αρκετός καιρός νομίζω

ειναι μικρές οι τρίχες ακόμα να καταλάβω κάτι.....πάντως η αίσθηση που έχω είναι οτι βγήκαν περισσότερες.....
και είναι ποιο λεπτές απο τις κανονικές σίγουρα......

απο εκεί και πέρα θέλω να παρακολουθήσω την πορεία τους... οπότε αναμονή ;D

kkathi

Member

Όλη η προσοχή είναι στραμένη επάνω σου και όλες οι ελπίδες επίσης!!!

Ntia

New Member

Παιδιά δράμα!

Το μαλλί μου ξάνοιξε αλλά πορτοκαλίζει! Αν συνεχίσω θα είμαι η πίπη η φακιδομύτα!!! Νόμιζω ότι δεν θα το συνεχίσω για πολύ ακόμα... :(

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geofish

New Member

Ntia είπε:
Παιδιά δράμα!

Το μαλλί μου ξάνοιξε αλλά πορτοκαλίζει! Αν συνεχίσω θα είμαι η πίπη η φακιδομύτα!!! Νόμιζω ότι δεν θα το συνεχίσω για πολύ ακόμα... :(

Ntia, μπορείς να δοκιμάσεις την εφαρμογή να την κάνεις με μια μπατονετα (την εμβατιζεις στο οξυζενε) κάνεις σε χωρίστρες τα μαλλιά σου και το απλώνεις με προσοχή.
Μπορεί έτσι να είναι πιο εύκολο στην εφαρμογή, χωρίς τον κίνδυνο του αποχρωματισμού.

Ntia

New Member

Σ' ευχαριστώ για την ιδέα, θα το δοκιμάσω κι έτσι! Θα είναι περισσότερο χρονοβόρο όμως, αλλά αξίζει μια προσπάθεια...

Ntia, μπορείς να δοκιμάσεις την εφαρμογή να την κάνεις με μια μπατονετα (την εμβατιζεις στο οξυζενε) κάνεις σε χωρίστρες τα μαλλιά σου και το απλώνεις με προσοχή.
Μπορεί έτσι να είναι πιο εύκολο στην εφαρμογή, χωρίς τον κίνδυνο του αποχρωματισμού.

μονο που το ακουω κουραζομε :p

Λοιπον geofish
θα σε καταγγειλω για κλοπη πνευματικων δικαιωματων και πατεντας.
Η μεθοδος με τη μπατονεττα ειναι δικη μου,πανε σε προηγουμενα ποστ,,,αντε γιατι α.
Αντι να παρω εγω τις ευχαριστιες της Ντιας τις πηρες εσυ.
Ντια με παρεκαμψες,,,,,
αδικιααααααα
αμαρτια απ'το θεο.
:grandpa:
Λοιπον παιδια να μιλησω και σοβαρα τωρα.
Τη δικη μου ιστορια με το οξυζενε γιατι ειμαι σιωπηλος εδω και αρκετες μερες.
Ξεκινησα τη μεθοδο του xDante του φιλου μας στις 8 Ιανουαριου.
Υπολογιστε ποσες μερες εχω.
Αρχισα να ριχνω στην αρχη με το μπουκαλακι πανω στο κεφαλι σταγονες και εκανα μασαζ.
Εφυγε σε μια δυο μερες η λιπαροτητα.
Καλο αυτο.
Ελα που μετα αρχισε ενα προβλημα;
Απο καταμαυρα μαλλια εεεε και λιγα λευκα λογω ηλικιας ,,,,,,49 μπαινω αυριο γμτ..........
εγινα κανελλομαλος ,καπως ετσι,το ανεφερα και σε προηγουμενα ποστ.
Αρχισα με μπατονετα και φορα απο μπροστα προς τα πισω.
Συνεχιζα κανονικα ωσπου ανοιξαν τελειως τα χρωματα και με σχολιασαν οποτε επρεπε να βρω λυση.
Φυτικη βαφη.
Ε τοκανα κι'αυτο.
Ελα ομως που φοβομουν μη βρεξει και τρεχουν οι μαυριλες;
Ζορικα τα πραμματα.
Φαγουρα δεν ειχα
τριχες στη χτενα δεν ειχα
λιπαροτητα δεν ειχα
Αλλα παρατηρησα αραιωση.
Τωρα λογω αλλαγων χρωματων της κεφαλης ισως να μπερδευτηκα.
Παρατηρησα οτι μετα απο επιπλεον χρηση του οξυζενε (γιατι οποιος βιαζεται σκονταφτει) επηλθε μεγαλη ξηροτητα την οποια δεν ειχα ποτε στη ζωη μου.
Αρα επρεπε να αραιωσω τη συχνοτητα εφαρμογης.
Θα εφαρμοζω απο τωρα και περα το οξυζενε περιπου 3 φορες τη βδομαδα.
Τελικα πηρα και ενα φυτικο χρωμα που δε βγαινει και βαφτηκαν τα μαλλια τελεια χωρις να φοβαμαι τη βροχη γιατι αυτο δε βγαινει ευκολα.
Ακομα δεν εβαλα οξυζενε με τη νεα βαφη να δω αποτελεσματα.
Θα δω στην πορεια.
Εχω ποσο καιρο με το οξυζενε ,περιμενω να δω τριχες αλλα δεν ειδα ακομα τιποτα.
Συνεχιζω βεβαια αλλα ποιο αραια λογω της ξηροδερμιας που φερνει.
Ντια
με τη μπατονετα οσο και να προσπαθησεις να μη πειραχτουν οι τριχες δε θα τα καταφερεις.
Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα ειναι η αληθεια,εγω συνεχιζω με μπατονετα.
Παρε βαφη φυτικη και μολις ξανοιγουν σε σημειο που να γινεται αρκετα αντιληπτο ξανασυμπληρωνε.Εινε αρκετα ευκολο.
Δυστυχως μπηκαμε σ'αυτο το λουκι που ειναι χρονοβορο αλλα και οι αλλες διαδικασιες οπως βλεπω ειναι πολυδαπανες και αμφιβολες και κεινες και χρονοβορες.
Τουλαχιστον εδω ειναι μηδαμινο το κοστος.
Αυτα απο προσωπικη πειρα και συνεχιζω με ποιο αργα βηματα.
Καλη συνεχεια. :15m:

xDante

Member

και μένα ξηροδερμία μου έκανε...
επίσης φίλε supergeorge αν δεν σου κάνει κόπος να μου πείς ποια βαφή πήρες....
το θέμα είναι οτι εγώ παρατηρώ ακόμη βελτίωση..
έχουν βγεί παντού τρίχούλεςς απλά είναι πολύ λεπτές ... δεν παρατηρώ κάποιο σημείο οπου είχα φαλάκρα πριν που να μην έχει έστω και εμβρυικό χνούδι εκτος απο το κροουν που δεν το βλέπω...
η αλήθεια όμως είναι οτι προβλέπω οτι θα πάρει αρκετό καιρό....και ας μην γελιόμαστε θα ήταν χαζό να νομίζουμε οτι οτιδήποτε αναγενά τον θύλακα και δίνει νέες τρίχες θα δώσει δυνατές τρίχες με την μία........ τα ποιο δύσκολα σημεία θεωρώ οτι θα είναι οι γωνίες ... εκεί είχα πολύ καιρό φαλάκρα και ηταν τα πρώτα σημεία που καράφλιασαν ακόμη και εκεί όμως βλέπω baby hair οπότε cross fingers και συνεχίζω ακάθεκτος...
και μόνος μου να μείνω στο φορουμ οξυζενίτης θα κρατήσω τουλάχιστον χρόνο... οπότε εδώ θα είμαι να σας ταλαιπωρώ 8)

kkathi

Member

Όχι μόνο δε μας ταλαιπωρείς αλλά με αγωνία περιμένουμε τα νέα σου. Έψαχνα στο youTube λίγο πριν και βρήκα μια κυπρία Κούλα Γέρου που την έχουν σε ένα κανάλι και λέει οτι μπορεί όχι μόνο να θεραπεύσει αλλωπεκίες αλλά και να μακρύνει τις τρίχες. Άν δε βαριέσαι ρίξε μια ματιά.

xDante

Member

kkathi είπε:
Όχι μόνο δε μας ταλαιπωρείς αλλά με αγωνία περιμένουμε τα νέα σου. Έψαχνα στο youTube λίγο πριν και βρήκα μια κυπρία Κούλα Γέρου που την έχουν σε ένα κανάλι και λέει οτι μπορεί όχι μόνο να θεραπεύσει αλλωπεκίες αλλά και να μακρύνει τις τρίχες. Άν δε βαριέσαι ρίξε μια ματιά.

θέλω να γελάσω ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολύ :D χαιδέυει τον τυπά στην καραφλίτσα και λέει βγάζει χνούδι WTFFFFFFFFFFFF kkathi το μόνο που μπορεί να κάνει η ΚΟΥΛΑ είναι να σε αυθυποβάλει...... να μου πεις τώρα η αυθυποβολή σε μερικούς δουλεύει ειδικά σε ανθρώπους με τόνους άγχους....οπότε αυτό δεν είναι μόνο :snakoil: είναι snake hand !!

xDante

Member

geofish Που είσαι και της επιστήμης μπορείς να το αποκωδικοποιήσεις αυτό το κείμενο που το έγραψε και έλληνας ?
[sup]Eur J Pharmacol. 2005 Mar 7;510(1-2):31-8
Antioxidants inhibit human endothelial cell functions through down-regulation of endothelial nitric oxide synthase activity.

Polytarchou C, Papadimitriou E.

Laboratory of Molecular Pharmacology, Department of Pharmacy, University of Patras, GR 26504, Greece.

"We have recently shown that superoxide and hydrogen peroxide are putative inducers of angiogenesis in vivo, possibly through up regulation of inducible nitric oxide synthase (NOS) and increased production of endogenous nitric oxide (NO). The aim of the present work was to elucidate the implication of reactive oxygen species in endothelial cell functions, using cultures of human umbilical vein endothelial cells (HUVEC). Superoxide dismutase (SOD), tempol (membrane permeable SOD mimetic) and the NADPH oxidase inhibitors, 4-(2-aminoethyl)-benzenesulfonyl fluoride and apocynin, but not allopurinol, inhibited HUVEC proliferation and migration, as well as activity of endothelial NOS (eNOS). Catalase and the intracellular hydrogen peroxide scavenger sodium pyruvate decreased, while hydrogen peroxide increased HUVEC proliferation, migration and activity of eNOS. Dexamethasone induced the proliferation and migration of HUVEC and activated eNOS. Nomega-nitro-L-arginine methyl ester (L-NAME), but not Nomega-nitro-D-arginine methyl ester, decreased endothelial cell functions and reversed the effects of dexamethasone and hydrogen peroxide. N5-(1-iminoethyl)-L-ornithine dihydrochloride, but not the inducible NOS specific inhibitor N-[[3-(aminomethyl)phenyl]methyl]-ethanimidamide dihydrochloride also decreased endothelial cell functions, similarly to L-NAME. The guanylate cyclase inhibitor 1H-[1,2,4]Oxadiazole[4,3-a]quinoxalin-1-one inhibited HUVEC proliferation in a concentration-dependent manner and completely reversed hydrogen peroxide-induced proliferation, migration and cGMP accumulation. In conclusion, superoxide and hydrogen peroxide seem to play a significant role in promoting endothelial cell proliferation and migration, possibly through regulation of eNOS activity."

PMID: 15740722 [PubMed - indexed for MEDLINE] [/sup]

εδώ το βρήκα.... http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15740722?dopt=Abstract

λες να τον παίρναμε κανα τηλεφωνάκι ? :violin:

άλλο εδώ απο τον ίδιο
CONCLUSION: The above data collectively suggest that hydroxyl radicals mediate the damaging effects of X rays on CAM blood vessels, while antioxidants against other ROS do not protect against the vascular-targeting effect of X rays.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα