Η τοξικότητα του hairlossgr που μας ντροπιάζει. Λασπη, και συκοφαντία ενάντια στον Dr. Jose Lorenzo! Βιντεο

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για τον τίτλο και μόνον έχεις ένα point, ούτε και μένα μου αρέσει και πιθανώς αν συνεχιστούν τέτοια φαινόμενα να μπει ένα μέτρο. Από κει και πέρα είναι λίγο παρατραβηγμένο ότι 2-3 τέτοιοι τίτλοι στους δεκάδες κάνουν το μέσο απωθητικό. Δεν ξέρω αν υπάρχουν παραβιάσεις ιατρικών και προσωπικών δεδομένων, έχουν γίνει πολλές υποθέσεις από διάφορους, για κάποιες που έχω γνώση είναι τραβηγμένες από τα αυτιά για να συνεχιστεί η επιχειρηματολογία ενθεν και ένθεν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Well-Known Member
Πάντως εγώ από εδώ έχω μάθει το μικρο όνομα, το είδος εργασίας και τον τόπο διαμονής του @aeratos28. Και δεν θα έπρεπε.

Πάντως εγώ από εδώ έχω μάθει το μικρο όνομα, το είδος εργασίας και τον τόπο διαμονής του @aeratos28. Και δεν θα έπρεπε.
Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και ευθύνονται είτε ο λορεντζο είτε ο Αναστασακης

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και ευθύνονται είτε ο λορεντζο είτε ο Αναστασακης
Η αλήθεια δεν είναι πάντα αυτή που προκύπτει από απλούς λογικούς συνειρμούς. Δεν έχετε τα δεδομένα οπότε μην είσθε απόλυτοι.

george_hatzi

Well-Known Member
Η αλήθεια δεν είναι πάντα αυτή που προκύπτει από απλούς λογικούς συνειρμούς. Δεν έχετε τα δεδομένα οπότε μην είσθε απόλυτοι.
Εγώ τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα τα έμαθα από ποστς του Αναστασάκη. Αυτό δεν είναι συνειρμός. Παρατηρηση είναι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καταρχάς έκανα quote 2 post. Το ότι έμαθες κατι από το ποστ του Αναστασάκη δεν σημαίνει ότι είναι αξιόποινη πράξη, ούτε παραβίαση ιατρικού απορρήτου.

george_hatzi

Well-Known Member
Αγαπητέ Cvial όταν ζητάμε σαν πανεπιστήμιο ιατρικά δεδομένα για κλινικές δοκιμές και έρευνα (Horizon Europe όχι πειραματισμούς σε κεφάλια φουκαράδων) συμμετέχουν πάντα τα νοσοκομεία που τα παρέχουν, υπογράφουμε 10 πρωτόκολλα με Ethics & Legal experts και τα δεδομένα των ασθενών είναι πάντα ανώνυμα. Και εδώ πέρα το μόνο που δεν έχουμε μάθει είναι το ΑΦΜ του ανθρώπου. Τεσπα δεν είμαι δικηγόρος και δεν με ενδιαφέρει να γίνω. Point raised και το αφήνω εδώ.

aeratos28

Just aeratos
Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπήρχαν καν δεδομένα ώστε να μπορεί να γίνει οποιαδήποτε συνειρμός..εκεί είναι το point ..αυτό θεωρώ πως θέλουν να πουν o Tetrakis και ο george_ xatzi.. συμφωνω σε αυτό..

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Αγαπητέ Cvial όταν ζητάμε σαν πανεπιστήμιο ιατρικά δεδομένα για κλινικές δοκιμές και έρευνα (Horizon Europe όχι πειραματισμούς σε κεφάλια φουκαράδων) συμμετέχουν πάντα τα νοσοκομεία που τα παρέχουν, υπογράφουμε 10 πρωτόκολλα με Ethics & Legal experts και τα δεδομένα των ασθενών είναι πάντα ανώνυμα. Και εδώ πέρα το μόνο που δεν έχουμε μάθει είναι το ΑΦΜ του ανθρώπου. Τεσπα δεν είμαι δικηγόρος και δεν με ενδιαφέρει να γίνω. Point raised και το αφήνω εδώ.
Μπορω να σε ρωτησω εγω τι ειναι αυτο που σε εχει ενοχλησει και γραφεις:
"Εγώ τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα τα έμαθα από ποστς του Αναστασάκη."

Αν θες απαντησε μου χωρις υπερβολες, χωρις κορωνες, χωρις επιθεσεις.
Τι σε ενοχήσε και κυριως ΓΙΑΤΙ;
Σε ανησυχει κατι?

Και μετα αν θες σου λεω και εγω γιατι η ανωνυμια στα ιατρικα δεδομενα μελετων δεν εχει καμια σχεση και πως , οπως λολοι, ακομα και εσυ που φαινεται να ασχολησε με hard science, εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Κανε κ εσυ μωρε ενα βημα καλης θελησεως να παμε παρακατω σαν φορουμ
Αν το να πάμε παρακάτω σημαίνει να ξεχάσουμε και να αφήσουμε πίσω όλα τα αναπάντητα ερωτήματα, λυπάμαι αλλά δεν νομίζω πως θα γίνει.

GeorgeXz

Active Member
Εσυ βρε να απαντησεις
Δεν ρώτησε εμένα φίλε μου, μπερδεύτηκες.

Εμένα μου κρατάει μουτράκια γτ του έχω τάξει ορθολογισμό χρεώσεων εν μέσω γενικότερου ξεβρακώματος κ θα αναγκαστεί να ακυρώσει το leasing στην μτχ μπόξτερ...

Xristos87

Verified MM member
Δεν ρώτησε εμένα φίλε μου, μπερδεύτηκες.

Εμένα μου κρατάει μουτράκια γτ του έχω τάξει ορθολογισμό χρεώσεων εν μέσω γενικότερου ξεβρακώματος κ θα αναγκαστεί να ακυρώσει το leasing στην μτχ μπόξτερ...
Ναι, μπερδεψα τα nick σας....

gregkont13

Verified MM member
Μπορω να σε ρωτησω εγω τι ειναι αυτο που σε εχει ενοχλησει και γραφεις:
"Εγώ τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα τα έμαθα από ποστς του Αναστασάκη."

Αν θες απαντησε μου χωρις υπερβολες, χωρις κορωνες, χωρις επιθεσεις.
Τι σε ενοχήσε και κυριως ΓΙΑΤΙ;
Σε ανησυχει κατι?

Και μετα αν θες σου λεω και εγω γιατι η ανωνυμια στα ιατρικα δεδομενα μελετων δεν εχει καμια σχεση και πως , οπως λολοι, ακομα και εσυ που φαινεται να ασχολησε με hard science, εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα.
Η ανωνυμία είναι παγκόσμιο στοιχείο όλων των forum. Απλά εσένα δεν σου αρέσει γιατί αν δεν είμασταν ανώνυμοι, θα προσπαθούσες να βγεις από πάνω σε κάθε επιχείρημα/ερώτηση λέγοντας: Εγώ είμαι ιατρός, ενω εσύ είσαι π.χ. δικηγόρος.

Και στα ερωτήματα του Αεράτου στην ουσία αυτό κάνεις. Ότι ρωτάει, λες εσύ είσαι ένας πουθενάς, που πουλάει λάχανα και σε έχουνε στη φάπα. Αυτό αγαπητέ είναι ο ορισμός της έλλειψης επιπέδου. Δεν στέκεσαι σε ότι ρωτάει, αλλά στο να τον προσβάλεις ως άτομο, ενώ μπορεί οι ερωτήσεις του να είναι έγκυρες (που είναι).

Είναι σαν εγώ να ρωτάω κάτι έναν πολιτικο και να μου λέει τι μιλάς εσύ ρε... Εγώ πήγα στο Harvard, εσύ μέχρι Ουγγαρία έφτασες, ενώ κάνω μια πολύ ευστόχη ερώτηση. Και δεν είναι μόνο επιθέσεις προς το άτομο που κάνεις. Έχεις φτάσει μέχρι να κάνεις αναφορά σε σεξουαλικές προτιμήσεις μελών επειδή σου έκαναν ερωτήματα πάνω σε επέμβασεις ή βάλανε τις απαντήσεις σου σε εργαλεία τεχνητής νοημόσηνης.

Τέλος πάντων, η κουβέντα δεν βγάζει κάπου. Αλλά το να ρωτάς και τι μας ανυσηχεί... Γενικα νομίζω μας ανησυχεί ότι η μόνη παρουσιά ιατρού στο φόρουμ, που αντιπροσωπευεί την ιατρική κοινότητα, είναι η δική σου... Για ποικίλους λόγους που έχουν εξηγηθεί αναλυτικά.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχεις μάθει ότι τον λένε Σπύρο, ένα επάγγελμα και μια πόλη. Το δεύτερο και το τρίτο ήταν γνωστά από πριν στο φόρουμ και μάλιστα είχαν ειπωθεί αυτοβούλως από τον ίδιο (αν ψάξεις έχουν ειπωθεί σε ανύποπτο χρόνο). Δεν νομίζω ότι το Σπύρος ισοδυναμεί με ¨το μόνο που δεν έχουμε μάθει είναι το ΑΦΜ του ανθρώπου". Έγω πχ έχω δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι είμαι Πολιτικός Μηχανικός και μένω Αθήνα όπως επίσης και την καταγωγή μου. Το όνομα μου δεν είναι γνωστό παρόλο που καμμιά φορά σε κάτι ποστ με λένε αυτοί που με ξέρουν με το μικρό μου όνομα. Δεν λέω ότι είναι σωστό να βγάζουμε τα στοιχεία κάποιου στα μανταλάκια αλλά εδώ δεν προκύπτει αυτό που περιγράφεις με την ένταση που το περιγράφεις. Το "καν δεδομένα" που λέει ο aeratos παραπάνω είναι μια άλλη ιστορία, ένα αναγκαίο κακό και δεν θα ήθελα να επεκταθώ παραπάνω. Αυτό εννοώ όταν λέω ότι δεν έχετε όλα τα δεδομένα.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Έχεις μάθει ότι τον λένε Σπύρο, ένα επάγγελμα και μια πόλη. Το δεύτερο και το τρίτο ήταν γνωστά από πριν στο φόρουμ και μάλιστα είχαν ειπωθεί αυτοβούλως από τον ίδιο (αν ψάξεις έχουν ειπωθεί σε ανύποπτο χρόνο). Δεν νομίζω ότι το Σπύρος ισοδυναμεί με ¨το μόνο που δεν έχουμε μάθει είναι το ΑΦΜ του ανθρώπου". Έγω πχ έχω δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι είμαι Πολιτικός Μηχανικός και μένω Αθήνα όπως επίσης και την καταγωγή μου. Το όνομα μου δεν είναι γνωστό παρόλο που καμμιά φορά σε κάτι ποστ με λένε αυτοί που με ξέρουν με το μικρό μου όνομα. Δεν λέω ότι είναι σωστό να βγάζουμε τα στοιχεία κάποιου στα μανταλάκια αλλά εδώ δεν προκύπτει αυτό που περιγράφεις με την ένταση που το περιγράφεις. Το "καν δεδομένα" που λέει ο aeratos παραπάνω είναι μια άλλη ιστορία, ένα αναγκαίο κακό και δεν θα ήθελα να επεκταθώ παραπάνω. Αυτό εννοώ όταν λέω ότι δεν έχετε όλα τα δεδομένα.
Θα συμφωνήσω επί της ουσίας. Και εμένα όσοι με έχουν διαβάσει ξέρουν πως είμαι ο Γρηγόρης που μένω Αγγλία και δουλευώ στο finance. Όμως, αυτές οι πληροφόριες δόθηκαν από επιλογή μου. Ο εν λόγω ιατρός πιο πολύ πετάει πληροφόριες υπονοώντας ότι ξέρει τα προσωπικά στοιχεία του αεράτου, λέγοντας "αν συνεχίσεις να μιλάς, θα σε μυνήσω". Το οποίο δεν είναι πολύ ωραίο. Τώρα για το αν έχει παραβεί κάποιο απορρήτο για να βρει αυτά τα στοιχεία του αεράτου, δεν το γνωρίζω.

Μπλουζα