Η τοξικότητα του hairlossgr που μας ντροπιάζει. Λασπη, και συκοφαντία ενάντια στον Dr. Jose Lorenzo! Βιντεο

gregkont13

Verified MM member
Γιατι?

Δεν ειδα να σε ενοχλησαν ΔΕΚΑΔΕΣ προσωπικα ζητηματα δικα μου οταν τα εμαθες απο το κατινιστικο "ψαξιμο" καποιων!
Εκει δεν θα επρεπε να εισαι δικαιος να πεις "ωπα μαγκες, ντροπη, δεν πρεπει να μαθαινω το χ και υ της προσωπικης ζωης του Αναστασακη που δεν εχει μοιραστει ο ιδιος?
Τι ακριβώς είπαν για σένα που δεν ύπαρχει δημόσια στα social media σου;

Μου θυμίζεις το Κούγια που πρόβαλε παντού τη ζωή του και όταν τον έκριναν σε πράγματα, έβγαινε και έλεγε εισβάλετε στην προσωπική μου ζωή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Αξιζει μια χαρα να γραφεις σεντονια που με αφορολυν οσο δεν συμμετεχω αλλα οταν σου ζητησω να μιλησουμε ωριμα, λογικα και χωρις εντυπωσιασμούς, ξαφνικα "δεν αξιζει να ασχοληθω?"
Σου φαινεται αυτο δικαιο? να γραφεις ΟΤΙ θες και οταν ευαγενικα σου λεω "ελα να το δουμε αυτο πυ γραφεις για μενα", να αποχωρεις λεγοντας ξαφνικα οτι "δεν αξιζει"?
Όταν όμως ο Πάνος σου έθεσε ερωτήματα, απλά τον είπες γκέι... Τώρα έγινες ώριμος, λογικός και συγκροτημένος. Θα σου πω εγώ τι έγινε, κατάλαβες ότι ξεφτιλίστικες και άλλαξες ρότα.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Εδώ εισαι φάουλ. Αφού είσαι επώνυμος μια βόλτα στα social σου να κάνει κάποιος βρίσκει πολλές πληροφορίες. Δεν υποστηρίζω τις κατινιές εννοείται, αλλά δεν γίνεται να έχεις και την πίτα αφάγωτη και τον σκυλο χορτάτο. Δηλαδή τα πλεονεκτήματα και των δύο (έπωνυμος και ανώνυμος) και κανένα τους μειονέκτημα……

ΑΥΤΟ ειναι που ΤΡΟΜΑΖΕΙ καποιους
Οτι η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της ταυτοτητας τους θα τους περιορισει στο να λενε ΟΤΙ θελουν χωρις συνεπειες και δεν θα μπορουν να συνεχιζουν το βιτριολικο εργο τους ανενοχλητοι.

Δεν θελω να τραβηξω στα ακρα κατι.
Αν εχεις ΛΙΓΟ μυθαλο, θα καταλαβεις οτι θα κερδισω τελικα
Αλλα θα ειναι μια πυρρειος νικη.

Για αυτο και ΑΠΕΙΡΕΣ φορες εχω κανει επικληση στην ΑΝΤΡΕΙΑ και στα ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ:
Το να πιεζεις καποιον που μονο με μεγαλη προσωπικη του χασουρα θα σε κερδισει οταν τελικα αναγκαστει να σε κυνηγησει νομικα (και ποιος ειναι ο καθενας βρισκεται, και ολα βρισκονται και ολοι θα μπλεξουμε, ΚΑΙ μετα απο πολλα λεφτα και χρονια θα δικαιωθω οπως θα σου πει καθε νομικος) και να βασιζεσαι στο οτι "θα κατσει να τις φαει λιγο" επειδη αν σε στριμωξει θα του κανεις μεγαλυτερη ζημια οσο σε τρεχει στα δικαστηρια, ειναι ΑΝΑΝΔΡΟ.

Οποτε, καντε οτι σας λεει η ΑΝΑΤΡΟΦΗ σας και η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ σας.

Εδω μεσα ΔΕΝ χανετε.
Οχι γιατι εχετε δικιο, ουτε γιατι ειστε πολλοι.
Ουτε γιατι ειστε καλυτεροι ή πιο εξυπνοι ή οτιδηποτε.
Απλα, γιατι ΟΛΑ ειναι με το μερος σας.

Αν εσενα ωσ ΑΝΤΡΑ με ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ δεν σε ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ αυτο, ξα σου.

Anastasakis Hair Clinic

Όταν όμως ο Πάνος σου έθεσε ερωτήματα, απλά τον είπες γκέι... Τώρα έγινες ώριμος, λογικός και συγκροτημένος. Θα σου πω εγώ τι έγινε, κατάλαβες ότι ξεφτυλίστικες και άλλαξες ρότα.
Πρεπει να ειναι καποιος βλακας για να πιστευει κατι τετοι.
Πιστευω δεν το εννοεις απλα τρολλαρεις για να ψυχαγωγησεις τους υπολοιπους.
Ειπα οτι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ straight αλλα με κολακευει το ενδιαφερον του να εχει τετοια εμμονη καποιος μαζι μου

gregkont13

Verified MM member
Πρεπει να ειναι καποιος βλακας για να πιστευει κατι τετοι.
Πιστευω δεν το εννοεις απλα τρολλαρεις για να ψυχαγωγησεις τους υπολοιπους.
Ειπα οτι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ straight αλλα με κολακευει το ενδιαφερον του να εχει τετοια εμμονη καποιος μαζι μου
Πρέπει να είναι κάποιος βλάκας για να γράφει ότι γράφεις.

Μάλλον τρολάρεις επειδή έχεις γίνει ολίγον τι ρεζίλι. Εντομεταξί το ότι απάντησες αυτό σε ότι σου είπε είναι από μόνο του epic.

Anastasakis Hair Clinic

Τι ακριβώς είπαν για σένα που δεν ύπαρχει δημόσια στα social media σου;

Μου θυμίζεις το Κούγια που πρόβαλε παντού τη ζωή του και όταν τον έκριναν σε πράγματα, έβγαινε και έλεγε εισβάλετε στην προσωπική μου ζωή.
Οχι , δεν προβαλω τιποτα.

ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ να μπαινουν σε προφιλ ΑΛΛΟΥ ΑΝΤΡΑ με σκοπο να βρουν στοιχεια να τον "κουτσομπολεψουν" (αυτο εκαναν, δεν υπαρχει κατι μεμπτο να βρει κανεις!) ειναι ειτε ΚΑΤΙΝΙΑ, ειτε εντελως ΓΚΕΙ.
Δεν υπαρχει προβλημα ειτε καποιοι να ειναι κατινες ειτε γκει, οπως εμαθε/γεννηθηκε ο καθενας.
Συνηθισμενη αντρικη συμπεριφορα ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ομως!

gregkont13

Verified MM member
ΑΥΤΟ ειναι που ΤΡΟΜΑΖΕΙ καποιους
Οτι η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της ταυτοτητας τους θα τους περιορισει στο να λενε ΟΤΙ θελουν χωρις συνεπειες και δεν θα μπορουν να συνεχιζουν το βιτριολικο εργο τους ανενοχλητοι.

Δεν θελω να τραβηξω στα ακρα κατι.
Αν εχεις ΛΙΓΟ μυθαλο, θα καταλαβεις οτι θα κερδισω τελικα
Αλλα θα ειναι μια πυρρειος νικη.

Για αυτο και ΑΠΕΙΡΕΣ φορες εχω κανει επικληση στην ΑΝΤΡΕΙΑ και στα ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ:
Το να πιεζεις καποιον που μονο με μεγαλη προσωπικη του χασουρα θα σε κερδισει οταν τελικα αναγκαστει να σε κυνηγησει νομικα (και ποιος ειναι ο καθενας βρισκεται, και ολα βρισκονται και ολοι θα μπλεξουμε, ΚΑΙ μετα απο πολλα λεφτα και χρονια θα δικαιωθω οπως θα σου πει καθε νομικος) και να βασιζεσαι στο οτι "θα κατσει να τις φαει λιγο" επειδη αν σε στριμωξει θα του κανεις μεγαλυτερη ζημια οσο σε τρεχει στα δικαστηρια, ειναι ΑΝΑΝΔΡΟ.

Οποτε, καντε οτι σας λεει η ΑΝΑΤΡΟΦΗ σας και η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ σας.

Εδω μεσα ΔΕΝ χανετε.
Οχι γιατι εχετε δικιο, ουτε γιατι ειστε πολλοι.
Ουτε γιατι ειστε καλυτεροι ή πιο εξυπνοι ή οτιδηποτε.
Απλα, γιατι ΟΛΑ ειναι με το μερος σας.

Αν εσενα ωσ ΑΝΤΡΑ με ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ δεν σε ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ αυτο, ξα σου.

Σου απάντησα πριν στο κατεβατό που γράφεις ξανά και ξανά 5 έτη τώρα.

Εδώ μέσα εμείς δεν κερδίζουμε, ούτε χάνουμε. Εσύ έχασες μόνος σου, νικώντας τον εαυτό σου, γιατί είσαι αυτός που είσαι.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Οχι , δεν προβαλω τιποτα.

ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ να μπαινουν σε προφιλ ΑΛΛΟΥ ΑΝΤΡΑ με σκοπο να βρουν στοιχεια να τον "κουτσομπολεψουν" (αυτο εκαναν, δεν υπαρχει κατι μεμπτο να βρει κανεις!) ειναι ειτε ΚΑΤΙΝΙΑ, ειτε εντελως ΓΚΕΙ.
Δεν υπαρχει προβλημα ειτε καποιοι να ειναι κατινες ειτε γκει, οπως εμαθε/γεννηθηκε ο καθενας.
Συνηθισμενη αντρικη συμπεριφορα ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ομως!
Τέλεια! Eπειδή άρχισες να πιέζεσαι άρχισες πάλι την κλασσική σου επιχειρηματολόγια. Θα σε αφήσω να συνεχίσεις. Από δω και πέρα θα ηττηθείς για άλλη μια φορά μόνος σου(που το έχεις κάνει ήδη).

BB

GeorgeXz

Active Member
τπτ παίδες, δεν μας σώζει τπτ.

Η αναβόλα έχει βαρέσει κόκκινο.

Η μόνη λύση μία επώνυμη καταγγελία στον ιατρικό σύλλογο και να αναλάβει το πειθαρχικό.

Απαράδεκτα πράγματα συμβαίνουν και εμείς ακόμα καθόμαστε και συζητάμε μαζί του.

Ντροπή!

Anastasakis Hair Clinic

Σου απάντησα πριν στο κατεβατό που γράφεις ξανά και ξανά 5 έτη τώρα.

Εδώ μέσα εμείς δεν κερδίζουμε, ούτε χάνουμε. Εσύ έχασες μόνος σου, νικώντας τον εαυτό σου , γιατί είσαι αυτός που είσαι.
Εισαι πολυ εξυπνος και μορφωμενος για να ξερεις right from wrong.

Εγω ξερω φιλαρακι οτι κατα βαθως ντρεπεσαι.
και ακριβως επειδη ντρεπεσαι νομιζεις οτι χοντραινοντας το ολοενα και περισσοτερο εναντιον μου θα ξεπλυνεις μεσα σου την ντροπη του να κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια και το μονιτορ και θα σταματησεις να νιωθεις ετσι
ΕΙΔΙΚΑ αν εισαι τοσο γαματος ΕΣΥ, τοσο λαθος εγω και εχεις τοσο δικιο οσο λες.
Δεν παει ετσι.
Νιωθεις ασχημα οχι εναντιον μου, αλλα επειδη ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ οτι προδιδεις τις αξιες που σου εδωσαν στο σπιτι σου!
Ντρεπεσαι και ΟΤΙ και να πεις εναντιον μου, ντρεπεσαι μεσα σου.
Γιατι ΞΕΡΕΙΣ πως το προβλημα δεν ειμαι εγω: ειναι οτι ντρεπεσαι και φοβασαι και προσπαθεις να το κρυψεις με δηθεν σταυροφοριες εναντιον ενος χειροποδαρα δεμενου (λογω δικη σου ανωνυμιας και δικης μου επωνυμιας) που λιθοβολεις.

Αυτη ειναι η αποψη μου και γραφε οτι θες.
Απλα πινεις ΑΚΟΜΑ περισσοτερο δηλητηριο ΣΟΥ απο οτι ριχνεις σε εμενα

LoverBoy

Well-Known Member
οχι.
Μιλαω οτι ειναι καταντια Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ
Εκτος αν δεν συμφωνεις οτι ΥΠΑΡΧΕΙ τοξικοτητα και ΕΙΑΝΙ καταντια αναμεσα σε ενηλικες.

Καλο θα ειναι να σταματησεις να διαστρευλωνεις τα ΠΑΝΤΑ που γραφω ωστε να κανεις το θυμα και μετα να σε υποστηριζουν οι αλλοι.
Δεν εχεις κουραστει?
Δεν διαστρευλωσα τιποτα!Ανεφερα ότι γράφει ακριβώς ο τίτλος του Νηματος σας!Για ποιό θύμα μιλατε?Και για ποιά υποστηρίξη? Θα μας απαγορεύσετε να έχουμε άποψη?
ΔΙΑΒΑΣΤΕ καλύτερα τον τίτλο κ μετά μιληστε για διαστρευλωση

Η ντροπιαστική ΚΑΤΑΝΤΙΑ της τοξικότητας του hairlossgr. Λασπη, συκοφαντία και μίσος ενάντια στον Dr. Jose Lorenzo!!! ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ!​

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Εισαι πολυ εξυπνος και μορφωμενος για να ξερεις right from wrong.

Εγω ξερω φιλαρακι οτι κατα βαθως ντρεπεσαι.
και ακριβως επειδη ντρεπεσαι νομιζεις οτι χοντραινοντας το ολοενα και περισσοτερο εναντιον μου θα ξεπλυνεις μεσα σου την ντροπη του να κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια και το μονιτορ και θα σταματησεις να νιωθεις ετσι
ΕΙΔΙΚΑ αν εισαι τοσο γαματος ΕΣΥ, τοσο λαθος εγω και εχεις τοσο δικιο οσο λες.
Δεν παει ετσι.
Νιωθεις ασχημα οχι εναντιον μου, αλλα επειδη ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ οτι προδιδεις τις αξιες που σου εδωσαν στο σπιτι σου!
Ντρεπεσαι και ΟΤΙ και να πεις εναντιον μου, ντρεπεσαι μεσα σου.
Γιατι ΞΕΡΕΙΣ πως το προβλημα δεν ειμαι εγω: ειναι οτι ντρεπεσαι και φοβασαι και προσπαθεις να το κρυψεις με δηθεν σταυροφοριες εναντιον ενος χειροποδαρα δεμενου (λογω δικη σου ανωνυμιας και δικης μου επωνυμιας) που λιθοβολεις.

Αυτη ειναι η αποψη μου και γραφε οτι θες.
Απλα πινεις ΑΚΟΜΑ περισσοτερο δηλητηριο ΣΟΥ απο οτι ριχνεις σε εμενα
Αυτά που λες τα έχεις πει άπειρες φορές. Δεν πείθουν κανέναν. Σου παρέθεσα εγώ, ο Πάνος, άλλα μέλη, το εργαλείο τεχνήτης νοημοσύνης άπειρους λόγους που υποστηρίζουν τα επιχείρηματα μας. Και εσύ τι κάνεις για ακόμα μια φορά; Αντι να δώσεις μια απάντηση στις 18 ερωτήσεις μου εδώ και να τις κρίνουν όλοι, πας πλάγια την κουβέντα στο ότι εγώ ντρέπομαι. Δεν θα πιάσει. Το μόνο που κάνεις είναι να πέφτεις και άλλο στα μάτια όλων.

Από κει και πέρα, γενικά δεν θα αφιέρωνα ποτέ το χρόνο που έχω αφιερώσει με σένα σε κάποιον άλλο γιατρό. Δεν τον έχω για να το κάνω. Απλά ξέρω πάρα πολλά για σένα, πολλά μη γνωστά στο φόρουμ και χαίρομαι για όσους οι ερωτήσεις μου τους έκαναν να προβληματιστούν για το που θα πάνε για μεταμοσχευσή.

For reference οι ερωτήσεις:

https://www.hairlossgr.com/forum/th...-fue-1o-στάδιο-9-μήνες-μετά.15029/post-341661

Τα σχόλια του Πάνου:

GeorgeXz

Active Member
παίδες, κάθε απάντηση πρέπει να έχει παραπομπή στο ποστ του Πάνου, μέχρι τουλάχιστον να το κάνει pin ο @CVIAL.

Εκείνο που προσπαθεί να κάνει είναι να χαθεί η σοβαρή τεχνική αξιολόγηση έμπειρων μελών μέσα στην επαναλαμβανόμενη άσχετη σαβούρα που ποστάρει.

@CVIAL του κρατάς κ το verified ακόμα μυστικό και έχει σκάσει :) :) :)

Flag17

Well-Known Member
Αφού ξέρεις και θυμάσαι ότι ήσουν πάνω από το κεφάλι μας όταν το ζητούσες--και καλα έκανες κ το ζητούσες---τι κάθεσαι και γράφεις
ασυναρτησίες και παραμύθια ότι σου είπα μου είπες του είπα?
Μα η θέση του είναι ότι ουδέποτε ζητησε κάτι τέτοιο ενώ κάνατε χειρουργείο και είτε τα πείτε εσείς είτε ο λορενζο είναι προϊόν φαντασίας και στις 2 περιπτώσεις.:cool::cool:

Anastasakis Hair Clinic

Δεν διαστρευλωσα τιποτα!Ανεφερα ότι γράφει ακριβώς ο τίτλος του Νηματος σας!Για ποιό θύμα μιλατε?Και για ποιά υποστηρίξη? Θα μας απαγορεύσετε να έχουμε άποψη?
ΔΙΑΒΑΣΤΕ καλύτερα τον τίτλο κ μετά μιληστε για διαστρευλωση

Η ντροπιαστική ΚΑΤΑΝΤΙΑ της τοξικότητας του hairlossgr. Λασπη, συκοφαντία και μίσος ενάντια στον Dr. Jose Lorenzo!!! ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ!​

Δεν θα σου μαθω εγω Ελληνικα.

Οταν γραφεις
Αυτός ο Τίτλος του νήματος απο όπου να τον πιάσεις είναι προσβλητικός!
Πρώτα μιλάει για κατάντια του φόρουμ!
Μετά μιλάει για Λάσπη και μίσος στον Λόρενς!
Αν είμαστε οκ με αυτό(ότι δλδ είναι το φόρουμ κατάντια)Τότε πάω πάσο!

1. ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ τιτλος δεν υπαρχει, το ...φορυμ δεν ...προσβαλεται, ειναι ΑΨΥΧΟ.
2. ΕΞΗΓΗΣΑ οτι η καταντια ειναι η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ,
3. Ναι, αυτα που ειπωθηκαν ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΟΡΕΤΖΟ εκθετουν

Οποτε, το ν ακανεις τον βλακα οτι ΔΕΝ τα καταλαβες ολα αυτα και να προσπαθεις να κανεις τον θιγμενο (γιατι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εισαι θιγμενος μιας ΔΕΝ εισαι το φορουμ, ουτε μιλησα για εσενα!) εχει κουρασει.

Εχεις ικανοντητα για πολυ καλυτερη επικοινωνια απο προβοκατσια

Anastasakis Hair Clinic

Αυτά που λες τα έχεις πει άπειρες φορές. Δεν πείθουν κανέναν. Σου παρέθεσα εγώ, ο Πάνος, άλλα μέλη, το εργαλείο τεχνήτης νοημοσύνης άπειρους λόγους που υποστηρίζουν τα επιχείρηματα μας. Και εσύ τι κάνεις για ακόμα μια φορά; Αντι να δώσεις μια απάντηση στις 18 ερωτήσεις μου εδώ και να τις κρίνουν όλοι, πας πλάγια την κουβέντα στο ότι εγώ ντρέπομαι. Δεν θα πιάσει. Το μόνο που κάνεις είναι να πέφτεις και άλλο στα μάτια όλων.

Από κει και πέρα, γενικά δεν θα αφιέρωνα ποτέ το χρόνο που έχω αφιερώσει με σένα σε κάποιον άλλο γιατρό. Δεν τον έχω για να το κάνω. Απλά ξέρω πάρα πολλά για σένα, πολλά μη γνωστά στο φόρουμ και χαίρομαι για όσους οι ερωτήσεις μου τους έκαναν να προβληματιστούν για το που θα πάνε για μεταμοσχευσή.

For reference οι ερωτήσεις:

https://www.hairlossgr.com/forum/threads/monotovideometraei-case-226-στάδιο-7-3000-τριχοθυλάκια-fue-1o-στάδιο-9-μήνες-μετά.15029/post-341661

Τα σχόλια του Πάνου:

Ναι, ξερεις τα παντα για τα παντα.

και επειδη εισαι πολυ πολυασχολος, ας σου κανω copy paste απαντηση μου απο αλλου

Δεν ειναι καποιος εδω μεσα εισαγγελεας ή δικαστης.
Δεν ΟΦΕΙΛΩ καποια εξηγηση σε καποιον που ΔΕΝ ειναι ασθενής μου.
Εχω γραψει επανειλημμενως πως οποτε θελει ο @Aldo ή ο @jacksmith να απαντησω με βινετο και στοιχεια θα το κανω αμεσα.
Οποισδηποτε αλλος συνεχιζει να ρωταει δεν θα λαβει απαντηση διοτι δεν εχω καμια ηθικη υποχρεωση απεναντι σε οποιονδηποτε ανωνυμο να απαντησω, ειδικα καποιον που με προσβαλει και βλαπτει συνεχως, οσο ασημαντη και αν ειναι η ζημια που κανει.
Καταλαβαινω οτι η ανωνυμια σου δινει την ψευδαισθηση της ...παντοδυναμιας και οτι μπορεις να με εκβιασεις οτι θα μου κανει κακο στην εικονα με δηθεν "δυσκολες" ερωτησεις.
Μπορει, αλλα δεν θα το συνεχιζα στη θεση σου.
Ειναι θρασυδειλο και δεν σε τιμα.
(Φυσικα θα κανεις οπως εχεις μαθει, αλλα εγω το υπενθυμιζω)
Εχω αντιπροτεινει ΟΠΟΙΟΣ θελει, μπορει να γινει ΟΠΟΙΑ κουβεντα θελει απο κοντα, επι ισοις οροις, και να απαντησω οτι επιτρεπει το ιατρικό απορρητο, που επιτρεπει τα περισσοτερα που ρωτας!

Οσο και να γραφει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μη ασθενης μου ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προσπαθωντας να με κανει να απαντησω, δεν θα γινει διότι:
- Δεν εχει καμια εξουσια πανω μου
- Δεν εχω καμια υποχρεωση ως ιατρος προς αυτον/ην , μεσω ιντερνετ. Αν καποιος τραυματιστει μπροστα μου, παθει κατι επειγον, ναι. Μεσω ιντερνετ, τιποτα σε αγνωστους
- Δεν απαντω σε ατομα που πρωτα εχουν επιτεθει και μετα με ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ να απαντησω κατι που θελουν ωστε ΙΣΩΣ να σταματησουν να επιτηθενται.

Το ιδιο θα εκανες και εσυ και οποισδηποτε λογικος ανθρωπος.
Δεν προκειται να προσπαθησω να εξευμενισω εναν ανωνυμο μικρο-οχλο με κανενα τροπο γιατι δεν γινεται.
Απλα αποθρασυνεται ο επομενος πιο πολυ για να φανει πιο μαγκας στα ματια των αλλων.

Οποτε, μη χανεις τον χρονο σου, αληθεια, γραψτε ΟΤΙ θελετε, αν ποτε οντως χρειαζεστε καποιες απαντησεις, ευχαριστως απο κοντα επι ισοις οροις ή αν το ζητησουν οι αμεσα (δηθεν) εμπλεκομενοι που αυτοκλητα υπερσπιζεστε (δηθεν παλι.)

Στα γραφω αυτα με σεβασμο και οριστικα.

Αν ο @CVIAL θελησει να με διωξει απο το φορουμ αν δεν απαντησω ή αν δεν κανω αυτα που ζητατε , και καποιοι τα ονομαζεται και "κανονες του φορουμν" χωρις φυσικa να ειναι, so be it!

gregkont13

Verified MM member
Ναι, ξερεις τα παντα για τα παντα.

και επειδη εισαι πολυ πολυασχολος, ας σου κανω copy paste απαντηση μου απο αλλου

Δεν ειναι καποιος εδω μεσα εισαγγελεας ή δικαστης.
Δεν ΟΦΕΙΛΩ καποια εξηγηση σε καποιον που ΔΕΝ ειναι ασθενής μου.
Εχω γραψει επανειλημμενως πως οποτε θελει ο @Aldo ή ο @jacksmith να απαντησω με βινετο και στοιχεια θα το κανω αμεσα.
Οποισδηποτε αλλος συνεχιζει να ρωταει δεν θα λαβει απαντηση διοτι δεν εχω καμια ηθικη υποχρεωση απεναντι σε οποιονδηποτε ανωνυμο να απαντησω, ειδικα καποιον που με προσβαλει και βλαπτει συνεχως, οσο ασημαντη και αν ειναι η ζημια που κανει.
Καταλαβαινω οτι η ανωνυμια σου δινει την ψευδαισθηση της ...παντοδυναμιας και οτι μπορεις να με εκβιασεις οτι θα μου κανει κακο στην εικονα με δηθεν "δυσκολες" ερωτησεις.
Μπορει, αλλα δεν θα το συνεχιζα στη θεση σου.
Ειναι θρασυδειλο και δεν σε τιμα.
(Φυσικα θα κανεις οπως εχεις μαθει, αλλα εγω το υπενθυμιζω)
Εχω αντιπροτεινει ΟΠΟΙΟΣ θελει, μπορει να γινει ΟΠΟΙΑ κουβεντα θελει απο κοντα, επι ισοις οροις, και να απαντησω οτι επιτρεπει το ιατρικό απορρητο, που επιτρεπει τα περισσοτερα που ρωτας!

Οσο και να γραφει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μη ασθενης μου ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προσπαθωντας να με κανει να απαντησω, δεν θα γινει διότι:
- Δεν εχει καμια εξουσια πανω μου
- Δεν εχω καμια υποχρεωση ως ιατρος προς αυτον/ην , μεσω ιντερνετ. Αν καποιος τραυματιστει μπροστα μου, παθει κατι επειγον, ναι. Μεσω ιντερνετ, τιποτα σε αγνωστους
- Δεν απαντω σε ατομα που πρωτα εχουν επιτεθει και μετα με ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ να απαντησω κατι που θελουν ωστε ΙΣΩΣ να σταματησουν να επιτηθενται.

Το ιδιο θα εκανες και εσυ και οποισδηποτε λογικος ανθρωπος.
Δεν προκειται να προσπαθησω να εξευμενισω εναν ανωνυμο μικρο-οχλο με κανενα τροπο γιατι δεν γινεται.
Απλα αποθρασυνεται ο επομενος πιο πολυ για να φανει πιο μαγκας στα ματια των αλλων.

Οποτε, μη χανεις τον χρονο σου, αληθεια, γραψτε ΟΤΙ θελετε, αν ποτε οντως χρειαζεστε καποιες απαντησεις, ευχαριστως απο κοντα επι ισοις οροις ή αν το ζητησουν οι αμεσα (δηθεν) εμπλεκομενοι που αυτοκλητα υπερσπιζεστε (δηθεν παλι.)

Στα γραφω αυτα με σεβασμο και οριστικα.

Αν ο @CVIAL θελησει να με διωξει απο το φορουμ αν δεν απαντησω ή αν δεν κανω αυτα που ζητατε , και καποιοι τα ονομαζεται και "κανονες του φορουμν" χωρις φυσικa να ειναι, so be it!

και εγώ επανέρχομαι με αυτά:

Vdupa

Well-Known Member
Γιατρέ εδώ είναι φορουμ και όπως κάθε φόρουμ

• Επιτρέπει την ανωνυμία
  • Ενθαρρύνει μέσω αυτής την έμφαση στο επιχείρημα και όχι στο πρόσωπο
  • Δινει την δυνατότητα (άσχετα αν αυτή αξιοποιείται) για την πραγματοποίηση ποιοτικής συζήτησης, εμπλουτισμένης με facts/πηγές
  • Ακόμα και αν συναισθηματικά είναι κάποιος φορτισμένος (πχ θυμός), του δίνει την δυνατότητα να μην παρασυρθεί, να διορθώσει κάτι που ξεκίνησε να γράψει, να το κοιτάξει ξανά και ξανά, να πάρει μια ανάσα, να βγει μια βόλτα και να επιστρέψει με καθαρό μυαλό κλπ

Για μένα είναι ένα φανταστικό μέσο για διάλογο.

Αν δεν είναι ελκυστικός ο τρόπος που δουλεύουν τα φόρουμ (γιατί αυτός είναι), δεν μπορεί να σε κρατήσει κάποιος εδώ με το ζόρι.

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν θα σου μαθω εγω Ελληνικα.

Οταν γραφεις
Αυτός ο Τίτλος του νήματος απο όπου να τον πιάσεις είναι προσβλητικός!
Πρώτα μιλάει για κατάντια του φόρουμ!
Μετά μιλάει για Λάσπη και μίσος στον Λόρενς!
Αν είμαστε οκ με αυτό(ότι δλδ είναι το φόρουμ κατάντια)Τότε πάω πάσο!

1. ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ τιτλος δεν υπαρχει, το ...φορυμ δεν ...προσβαλεται, ειναι ΑΨΥΧΟ.
2. ΕΞΗΓΗΣΑ οτι η καταντια ειναι η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ,
3. Ναι, αυτα που ειπωθηκαν ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΟΡΕΤΖΟ εκθετουν

Οποτε, το ν ακανεις τον βλακα οτι ΔΕΝ τα καταλαβες ολα αυτα και να προσπαθεις να κανεις τον θιγμενο (γιατι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εισαι θιγμενος μιας ΔΕΝ εισαι το φορουμ, ουτε μιλησα για εσενα!) εχει κουρασει.

Εχεις ικανοντητα για πολυ καλυτερη επικοινωνια απο προβοκατσια
Όταν μιλάτε για το φόρουμ δεν μιλάτε για ένα τίτλο γιατρέ αλλά για τους ανθρώπους που το πλαισιώνουν καθώς το φόρουμ απο μόνο του δεν λειτουργεί ούτε είναι ΑΨΥΧΟ(όπως είπατε)αλλά έχει ΨΥΧΗ τα μέλη που προσπαθούν να βρούν λύση στο πρόβλημα τους!
Όσο για τον Λόρενς δεν είπατε ότι τον εκθέτουν αλλά μιλήσατε για ΜΙΣΟΣ απέναντι του!Τώρα σαφώς που αλλάξατε τον τίτλο δεν φαίνεται κάπου αυτό!
Δεν κάνω προβοκάτσια κάθε άλλο βλέπω σκέφτομαι και αν με ενοχλεί κάτι το παραθέτω!

Μπλουζα