Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ απάντησα επί λέξει σε αυτά που έγραψε ο συνάδελφος. Μόνο το Σπύρος δεν ήταν κοινή γνώση. Αυτό που λες εσύ είναι κάτι άλλο και μια άλλη συζήτηση. Για το αν έχει ή όχι παραβεί κάποιο απόρρητο έχω γνώση αλλά όπως είπα δεν θέλω να επεκταθώ.Θα συμφωνήσω επί της ουσίας. Και εμένα όσοι με έχουν διαβάσει ξέρουν πως είμαι ο Γρηγόρης που μένω Αγγλία και δουλευώ στο finance. Όμως, αυτές οι πληροφόριες δόθηκαν από επιλογή μου. Ο εν λόγω ιατρός πιο πολύ πετάει πληροφόριες υπονοώντας ότι ξέρει τα προσωπικά στοιχεία του αεράτου, λέγοντας "αν συνεχίσεις να μιλάς, θα σε μυνήσω". Το οποίο δεν είναι πολύ ωραίο. Τώρα για το αν έχει παραβεί κάποιο απορρήτο για να βρει αυτά τα στοιχεία του αεράτου, δεν το γνωρίζω.
Προφανώς και δεν είμαστε οκ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα διαγράψουμε το νήμα ή τον νηματοθέτη. Θα του απαντήσουμε γιατί δεν είμαστε οκ με αυτά που δηλώνει.Αυτός ο Τίτλος του νήματος απο όπου να τον πιάσεις είναι προσβλητικός!
Πρώτα μιλάει για κατάντια του φόρουμ!
Μετά μιλάει για Λάσπη και μίσος στον Λόρενς!
Αν είμαστε οκ με αυτό(ότι δλδ είναι το φόρουμ κατάντια)Τότε πάω πάσο!
Θα συμφωνήσω επί της ουσίας. Και εμένα όσοι με έχουν διαβάσει ξέρουν πως είμαι ο Γρηγόρης που μένω Αγγλία και δουλευώ στο finance. Όμως, αυτές οι πληροφόριες δόθηκαν από επιλογή μου. Ο εν λόγω ιατρός πιο πολύ πετάει πληροφόριες υπονοώντας ότι ξέρει τα προσωπικά στοιχεία του αεράτου, λέγοντας "αν συνεχίσεις να μιλάς, θα σε μυνήσω". Το οποίο δεν είναι πολύ ωραίο. Τώρα για το αν έχει παραβεί κάποιο απορρήτο για να βρει αυτά τα στοιχεία του αεράτου, δεν το γνωρίζω.
Με όλο το σεβασμό αλλά επιτέλους σταματήστε να κάνετε όλοι επίκληση σε κάποιου είδους αυθεντία (οποία και αν είναι αυτός-οι στο μυαλό σας)..το φόρουμ είμαστε όλοι εμείς άσχετα αν έχουμε λιγότερες περισσότερες γνώσεις, περισσότερο- λιγότερο ενεργή συμμετοχή...το νήμα αναφέρεται ξεκάθαρα σε ΚΑΤΆΝΤΙΑ ( όταν βέβαια εγώ έγραφα με κεφαλαία δέχτηκα 10 συστάσεις) και τοξικότητα του hairloss.gr(μου είναι αδιάφορο αν ο άλλος μείνει στον τίτλο μόνο η μπει στον κόπο να διαβάσει όλο το νήμα η να δει το βίντεο)..φανταστείτε ο καθένας μας να πιάνεται από μια λέξη και να ανοίγει νήμα (και αρχής γενομένης από το δικό μου είχα αρκετές (κεφαλοτυρι, ξέπλυμα, κουβάς κτλ) όπου στον τίτλο θα αναφέρεται- απευθύνεται σε όλο το φόρουμ (hairloss.gr) προσβλητικά και μετά μέσα θα δίνονται οι λεπτομέρειες όπως τις αντιλαμβάνεται ο καθένας από τη δική του οπτική..οπότε αγαπητέ φίλε αν εσύ δεν είσαι οκ με τον ΤΙΤΛΟ του νήματος, να το αναφέρεις εκπροσωπωντας πάντα τον εαυτό σου..γτ ναι εγώ δεν είμαι.ουτε με τον τρόπο που ετσιθελικά έκλεισε το δικό μου νήμα είμαι και δεν πήρα απαντήσεις αλλά αυτά στο δικό μου νήμα στην ώρα τουςΑυτός ο Τίτλος του νήματος απο όπου να τον πιάσεις είναι προσβλητικός!
Αυτό το νήμα είναι ότι χειρότερο ,αν όχι το χειρότερο, που έχει δημοσιευτεί ποτέ στο forum. Με αυτό το νήμα ο νηματοθετης ξεπέρασε κάθε όριο, προσπάθησε να εμπλέξειι τρίτο πρόσωπο και να το στρέψει εναντίων μελών με τροπο ανήθικο Αυτό το νήμα πρέπει να διαγραφεί από τον ίδιο τον νηματοθετη ως ένδειξη σεβασμού απέναντι στον "φίλο" του για όλα αυτά που έχει προσφέρει ,όχι σε εμάς αλλά στον ίδιο.Προφανώς και δεν είμαστε οκ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα διαγράψουμε το νήμα ή τον νηματοθέτη. Θα του απαντήσουμε γιατί δεν είμαστε οκ με αυτά που δηλώνει.
.Αυτό το νήμα είναι ότι χειρότερο ,αν όχι το χειρότερο, που έχει δημοσιευτεί ποτέ στο forum. Με αυτό το νήμα ο νηματοθετης ξεπέρασε κάθε όριο, προσπάθησε να εμπλέξειι τρίτο πρόσωπο και να το στρέψει εναντίων μελών με τροπο ανήθικο Αυτό το νήμα πρέπει να διαγραφεί από τον ίδιο τον νηματοθετη ως ένδειξη σεβασμού απέναντι στον "φίλο" του για όλα αυτά που έχει προσφέρει ,όχι σε εμάς αλλά στον ίδιο.
Να αλλαξω τον τιτλο κυριοι αν σας ενοχλει το δακτυλο που δειχνει αυτο που βλεπω εγω και δεν σας αφηνει να δειτε αυτο που βλεπω εγω.Προφανώς και δεν είμαστε οκ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα διαγράψουμε το νήμα ή τον νηματοθέτη. Θα του απαντήσουμε γιατί δεν είμαστε οκ με αυτά που δηλώνει.
Αξιζει μια χαρα να γραφεις σεντονια που με αφορολυν οσο δεν συμμετεχω αλλα οταν σου ζητησω να μιλησουμε ωριμα, λογικα και χωρις εντυπωσιασμούς, ξαφνικα "δεν αξιζει να ασχοληθω?"Όχι δεν θέλω. Δεν πιστεύω ότι αξίζει να ασχοληθώ
Γιατι?Πάντως εγώ από εδώ έχω μάθει το μικρο όνομα, το είδος εργασίας και τον τόπο διαμονής του @aeratos28. Και δεν θα έπρεπε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΟΧΙ.Η ανωνυμία είναι παγκόσμιο στοιχείο όλων των forum. Απλά εσένα δεν σου αρέσει γιατί αν δεν είμασταν ανώνυμοι, θα προσπαθούσες να βγεις από πάνω σε κάθε επιχείρημα/ερώτηση λέγοντας: Εγώ είμαι ιατρός, ενω εσύ είσαι π.χ. δικηγόρος.
Και στα ερωτήματα του Αεράτου στην ουσία αυτό κάνεις. Ότι ρωτάει, λες εσύ είσαι ένας πουθενάς, που πουλάει λάχανα και σε έχουνε στη φάπα. Αυτό αγαπητέ είναι ο ορισμός της έλλειψης επιπέδου. Δεν στέκεσαι σε ότι ρωτάει, αλλά στο να τον προσβάλεις ως άτομο, ενώ μπορεί οι ερωτήσεις του να είναι έγκυρες (που είναι).
Είναι σαν εγώ να ρωτάω κάτι έναν πολιτικο και να μου λέει τι μιλάς εσύ ρε... Εγώ πήγα στο Harvard, εσύ μέχρι Ουγγαρία έφτασες, ενώ κάνω μια πολύ ευστόχη ερώτηση. Και δεν είναι μόνο επιθέσεις προς το άτομο που κάνεις. Έχεις φτάσει μέχρι να κάνεις αναφορά σε σεξουαλικές προτιμήσεις μελών επειδή σου έκαναν ερωτήματα πάνω σε επέμβασεις ή βάλανε τις απαντήσεις σου σε εργαλεία τεχνητής νοημόσηνης.
Τέλος πάντων, η κουβέντα δεν βγάζει κάπου. Αλλά το να ρωτάς και τι μας ανυσηχεί... Γενικα νομίζω μας ανησυχεί ότι η μόνη παρουσιά ιατρού στο φόρουμ, που αντιπροσωπευεί την ιατρική κοινότητα, είναι η δική σου... Για ποικίλους λόγους που έχουν εξηγηθεί αναλυτικά.
Στους 5-10 υπολογιζεις και τον Ιατρό Αναστασάκη?- το να ειναι 5-10 ανωνυμοι = αττιμωρητοι + ανοχη απο τον mod.
Οποιοσδήποτε άλλος στον κόσμο αν ήταν moderator στη θέση του CVIAL θα σας είχε μπανάρει.Και το λεω εγω που δεν εχω ιστορικο παραμικρης κοντρας μαζι σας.Απλα σαν αναγνωστης.Αυτο εχει γινει εδω μεσα με την ανοχη του @CVIAL
ΟΧΙ.
Θα στο γραψω μια φορα ξανα και ελπιζω γινω αντιληπτος παρολο που απο οτι φαινεται εχεις πληρως φανατιστει και στο μυαλο σου φταιω εγω σε αυτο.
Η ανωνυμια για λογους privacy ειναι κατανοητη και επιθυμητη.
Η ανωνυμια για ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ωστε να μπορεις:
να προσβαλλεις
να βριζεις
να προκαλεις ψυχικη βλαβη
να προκαλεις επαγγελματικη βλαβη
να καταστρεφεις φημη
να "δολοφονεις" χαρακτηρες
ΧΩΡΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΥΕΤΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ, αυτο ειναι αλλο πραγμα.
Αυτο εχει γινει εδω μεσα με την ανοχη του @CVIAL
Και συνεχιζεται γιατι ως ανθρωπος δεν μπορω να κανω πισω οταν θεωρω οτι εχω δικιο.
Φυσικα δικιο θεωρεις οτι εχει και εσυ.
Αλλα οταν σου λεω εσενα και αλλων: Ελα απο κοντα να παιξουμε αντρικια, επι ισοις οροις, να μου πεις τις παρατηρηρσεις σου, να παραδεχθω τα λαθη μου, αλλα να παραδεχθεις και εσυ, ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει τα κοτσια να ερθει.
Και ΞΕΡΕΙΣ και εσυ πως εχει να κανει ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ.
Γιατι ξερετε ολοι πως σε live συζητηση δεν μπορειτε να διαστρευλωσετε τα πραγματα ουτε να γραφετε 100 φορες τι εγινε με τον aldo γιατι θα σου απαντησω ΑΜΕΣΩΣ και δεν θα εχεις τι να πεις μετα κτλ.
ΦΤΑΙΩ που δεν καταλαβα απο την αρχη το ολο πλαισιο του ποσο ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ advantage δινει
- η ανωνυμια = ατιμωρισια
- η ανοχη του @CVIAL για δικους του λογους
- το να ειναι 5-10 ανωνυμοι = αττιμωρητοι + ανοχη απο τον mod.
Οποτε, ΝΑΙ μαγκες, ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΣΤΕ.
Εγω θα ενημρωσνω για την δουλεια μου, γραψτε οτι θελετε, κοιμηθειτε περηφανοι το βραδυ, και κατα βαθος ξερουμε ΟΛΟΙ.
οχι.Αυτός ο Τίτλος του νήματος απο όπου να τον πιάσεις είναι προσβλητικός!
Εδώ εισαι φάουλ. Αφού είσαι επώνυμος μια βόλτα στα social σου να κάνει κάποιος βρίσκει πολλές πληροφορίες. Δεν υποστηρίζω τις κατινιές εννοείται, αλλά δεν γίνεται να έχεις και την πίτα αφάγωτη και τον σκυλο χορτάτο. Δηλαδή τα πλεονεκτήματα και των δύο (έπωνυμος και ανώνυμος) και κανένα τους μειονέκτημα……Γιατι?
Δεν ειδα να σε ενοχλησαν ΔΕΚΑΔΕΣ προσωπικα ζητηματα δικα μου οταν τα εμαθες απο το κατινιστικο "ψαξιμο" καποιων!
Εκει δεν θα επρεπε να εισαι δικαιος να πεις "ωπα μαγκες, ντροπη, δεν πρεπει να μαθαινω το χ και υ της προσωπικης ζωης του Αναστασακη που δεν εχει μοιραστει ο ιδιος?
Αυτο εχει γινει ηδη.Στους 5-10 υπολογιζεις και τον Ιατρό Αναστασάκη?
Για την ιστορία εχω ετοιμάσει για προώθηση τα post μου και του @bobby, σχετικά με αυτά που έχουμε γράψει ως αυτόπτες μάρτυρες ότι ερχόσουν απο πάνω μας και ζητούσες touch για τον Λορεντζο μεταφρασμένα στα ισπανικά καθώς και το βίντεο σου σε ισπανικούς υπότιτλους, ώστε να δει τι έχουμε πει και τι λες εσυ. Η ανηθικότητα σου και το ψέμα σου θα περάσουν τα σύνορα και θα δεί ο ''φίλος σου΄΄ πόσο παραμυθάς είσαι. Εντωμεταξύ απο τα email που ανταλλάσσουμε με τον Ισπανο τόσο καιρό γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο τον σεβόμαστε και δεν θα λέγαμε ποτέ αυτά που φαντασιώθηκες.
Αφού ξέρεις και θυμάσαι ότι ήσουν πάνω από το κεφάλι μας όταν το ζητούσες--και καλα έκανες κ το ζητούσες---τι κάθεσαι και γράφειςΑυτο εχει γινει ηδη.
Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.
Ας βγει ο Λορετζο να πει οτι ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ελεγε αυτα που λετε οτι ελεγε!
Θα ειναι πολυ ενδιαφερον!
Εγω ΔΕΝ το πιστευω οτι εγινε!