Η τοξικότητα του hairlossgr που μας ντροπιάζει. Λασπη, και συκοφαντία ενάντια στον Dr. Jose Lorenzo! Βιντεο

LoverBoy

Well-Known Member
Αυτός ο Τίτλος του νήματος απο όπου να τον πιάσεις είναι προσβλητικός!
Πρώτα μιλάει για κατάντια του φόρουμ!
Μετά μιλάει για Λάσπη και μίσος στον Λόρενς!
Αν είμαστε οκ με αυτό(ότι δλδ είναι το φόρουμ κατάντια)Τότε πάω πάσο!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα συμφωνήσω επί της ουσίας. Και εμένα όσοι με έχουν διαβάσει ξέρουν πως είμαι ο Γρηγόρης που μένω Αγγλία και δουλευώ στο finance. Όμως, αυτές οι πληροφόριες δόθηκαν από επιλογή μου. Ο εν λόγω ιατρός πιο πολύ πετάει πληροφόριες υπονοώντας ότι ξέρει τα προσωπικά στοιχεία του αεράτου, λέγοντας "αν συνεχίσεις να μιλάς, θα σε μυνήσω". Το οποίο δεν είναι πολύ ωραίο. Τώρα για το αν έχει παραβεί κάποιο απορρήτο για να βρει αυτά τα στοιχεία του αεράτου, δεν το γνωρίζω.
Εγώ απάντησα επί λέξει σε αυτά που έγραψε ο συνάδελφος. Μόνο το Σπύρος δεν ήταν κοινή γνώση. Αυτό που λες εσύ είναι κάτι άλλο και μια άλλη συζήτηση. Για το αν έχει ή όχι παραβεί κάποιο απόρρητο έχω γνώση αλλά όπως είπα δεν θέλω να επεκταθώ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προφανώς και δεν είμαστε οκ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα διαγράψουμε το νήμα ή τον νηματοθέτη. Θα του απαντήσουμε γιατί δεν είμαστε οκ με αυτά που δηλώνει.

aeratos28

Just aeratos
Ότι δεν θα έπρεπε να γράφει ανακρίβειες είναι το θέμα και να λέει για λάχανα και τέτοιες παπατζες που δεν στεκουν ,να λέει για καφενεία και χωριά που έχει στο μυαλό του..ότι είναι εκτός Αθηνών,δεν είναι και χωριό ρε μεγάλε..μήπως νομίζει ότι ζούμε και σε σπηλιές κιόλας..αχχαχα... και ότι με έχουν στη φαπα ελεγε ,λες και ξέρει ποιος είμαι και τι κάνω ..τεσπά το λιγότερο αδιάφορα μου είναι όλα αυτά ..λόγια απελπισίας και πόνου ήταν..Λογικό.!!! Πονάει ο αερατος ,γιατί δεν μασάει τα λόγια του ..και δεν υπάρχει τρόπος εκφοβισμού του...
Θα συμφωνήσω επί της ουσίας. Και εμένα όσοι με έχουν διαβάσει ξέρουν πως είμαι ο Γρηγόρης που μένω Αγγλία και δουλευώ στο finance. Όμως, αυτές οι πληροφόριες δόθηκαν από επιλογή μου. Ο εν λόγω ιατρός πιο πολύ πετάει πληροφόριες υπονοώντας ότι ξέρει τα προσωπικά στοιχεία του αεράτου, λέγοντας "αν συνεχίσεις να μιλάς, θα σε μυνήσω". Το οποίο δεν είναι πολύ ωραίο. Τώρα για το αν έχει παραβεί κάποιο απορρήτο για να βρει αυτά τα στοιχεία του αεράτου, δεν το γνωρίζω.

Αν είχε αυτό,στο μυαλό του και ξεκίνησε να λέει προσωπικά στοιχεία μου εδώ στο φόρουμ και έφτιαξε και βιντεάκι για εμένα με σκοπό να μου κάνει μήνυση,εγώ του έλυσα τα χέρια στο να μου την κάνει ..
Η απάντηση μου θα ήταν άμεση,συντριπτική,και με πάσα νομιμότητα επί του δικαστηριου ..θα ξεδιπλωνομουν αναλόγως ,τοιουτοτρόπως και ποικιλοτρόπως...!!! :rolleyes:;)

nick the Greek

Active Member
Με όλο το σεβασμό αλλά επιτέλους σταματήστε να κάνετε όλοι επίκληση σε κάποιου είδους αυθεντία (οποία και αν είναι αυτός-οι στο μυαλό σας)..το φόρουμ είμαστε όλοι εμείς άσχετα αν έχουμε λιγότερες περισσότερες γνώσεις, περισσότερο- λιγότερο ενεργή συμμετοχή...το νήμα αναφέρεται ξεκάθαρα σε ΚΑΤΆΝΤΙΑ ( όταν βέβαια εγώ έγραφα με κεφαλαία δέχτηκα 10 συστάσεις) και τοξικότητα του hairloss.gr(μου είναι αδιάφορο αν ο άλλος μείνει στον τίτλο μόνο η μπει στον κόπο να διαβάσει όλο το νήμα η να δει το βίντεο)..φανταστείτε ο καθένας μας να πιάνεται από μια λέξη και να ανοίγει νήμα (και αρχής γενομένης από το δικό μου είχα αρκετές (κεφαλοτυρι, ξέπλυμα, κουβάς κτλ) όπου στον τίτλο θα αναφέρεται- απευθύνεται σε όλο το φόρουμ (hairloss.gr) προσβλητικά και μετά μέσα θα δίνονται οι λεπτομέρειες όπως τις αντιλαμβάνεται ο καθένας από τη δική του οπτική..οπότε αγαπητέ φίλε αν εσύ δεν είσαι οκ με τον ΤΙΤΛΟ του νήματος, να το αναφέρεις εκπροσωπωντας πάντα τον εαυτό σου..γτ ναι εγώ δεν είμαι.ουτε με τον τρόπο που ετσιθελικά έκλεισε το δικό μου νήμα είμαι και δεν πήρα απαντήσεις αλλά αυτά στο δικό μου νήμα στην ώρα τους

tasos33

Well-Known Member
Προφανώς και δεν είμαστε οκ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα διαγράψουμε το νήμα ή τον νηματοθέτη. Θα του απαντήσουμε γιατί δεν είμαστε οκ με αυτά που δηλώνει.
Αυτό το νήμα είναι ότι χειρότερο ,αν όχι το χειρότερο, που έχει δημοσιευτεί ποτέ στο forum. Με αυτό το νήμα ο νηματοθετης ξεπέρασε κάθε όριο, προσπάθησε να εμπλέξειι τρίτο πρόσωπο και να το στρέψει εναντίων μελών με τροπο ανήθικο Αυτό το νήμα πρέπει να διαγραφεί από τον ίδιο τον νηματοθετη ως ένδειξη σεβασμού απέναντι στον "φίλο" του για όλα αυτά που έχει προσφέρει ,όχι σε εμάς αλλά στον ίδιο.

bobby

Well-Known Member
Αυτό το νήμα είναι ότι χειρότερο ,αν όχι το χειρότερο, που έχει δημοσιευτεί ποτέ στο forum. Με αυτό το νήμα ο νηματοθετης ξεπέρασε κάθε όριο, προσπάθησε να εμπλέξειι τρίτο πρόσωπο και να το στρέψει εναντίων μελών με τροπο ανήθικο Αυτό το νήμα πρέπει να διαγραφεί από τον ίδιο τον νηματοθετη ως ένδειξη σεβασμού απέναντι στον "φίλο" του για όλα αυτά που έχει προσφέρει ,όχι σε εμάς αλλά στον ίδιο.
.

bobby

Well-Known Member
Εγώ εν τω μεταξύ το σχόλιο που πήγα να γράψω νόμιζα ότι το έγραφα εδώ είχα ομως δυο ταμπ ανοιχτά και λέω ρε μηπως το έγραψα στο άλλο; Και το έσβησα…..Χαχαχαχαχχαχαχαχαα τώρα ούτε θυμάμαι τι έγραψα…..πάντως για εδώ ήταν…..
Χαχαχαχαχα

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Να αλλαξω τον τιτλο κυριοι αν σας ενοχλει το δακτυλο που δειχνει αυτο που βλεπω εγω και δεν σας αφηνει να δειτε αυτο που βλεπω εγω.
Φυσικα, επειδη ειμαι ΕΝΑΣ και ο κακος της υποθεσης, προφανως εχω αδικο και ειναι ολα καλα και σωστα και πολιτισμενα και μη-τοξικα και δικαια και αντρικια και ειμαι εγω λαθος.

Anastasakis Hair Clinic

Όχι δεν θέλω. Δεν πιστεύω ότι αξίζει να ασχοληθώ
Αξιζει μια χαρα να γραφεις σεντονια που με αφορολυν οσο δεν συμμετεχω αλλα οταν σου ζητησω να μιλησουμε ωριμα, λογικα και χωρις εντυπωσιασμούς, ξαφνικα "δεν αξιζει να ασχοληθω?"
Σου φαινεται αυτο δικαιο? να γραφεις ΟΤΙ θες και οταν ευαγενικα σου λεω "ελα να το δουμε αυτο πυ γραφεις για μενα", να αποχωρεις λεγοντας ξαφνικα οτι "δεν αξιζει"?

Anastasakis Hair Clinic

Πάντως εγώ από εδώ έχω μάθει το μικρο όνομα, το είδος εργασίας και τον τόπο διαμονής του @aeratos28. Και δεν θα έπρεπε.
Γιατι?

Δεν ειδα να σε ενοχλησαν ΔΕΚΑΔΕΣ προσωπικα ζητηματα δικα μου οταν τα εμαθες απο το κατινιστικο "ψαξιμο" καποιων!
Εκει δεν θα επρεπε να εισαι δικαιος να πεις "ωπα μαγκες, ντροπη, δεν πρεπει να μαθαινω το χ και υ της προσωπικης ζωης του Αναστασακη που δεν εχει μοιραστει ο ιδιος?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Η ανωνυμία είναι παγκόσμιο στοιχείο όλων των forum. Απλά εσένα δεν σου αρέσει γιατί αν δεν είμασταν ανώνυμοι, θα προσπαθούσες να βγεις από πάνω σε κάθε επιχείρημα/ερώτηση λέγοντας: Εγώ είμαι ιατρός, ενω εσύ είσαι π.χ. δικηγόρος.

Και στα ερωτήματα του Αεράτου στην ουσία αυτό κάνεις. Ότι ρωτάει, λες εσύ είσαι ένας πουθενάς, που πουλάει λάχανα και σε έχουνε στη φάπα. Αυτό αγαπητέ είναι ο ορισμός της έλλειψης επιπέδου. Δεν στέκεσαι σε ότι ρωτάει, αλλά στο να τον προσβάλεις ως άτομο, ενώ μπορεί οι ερωτήσεις του να είναι έγκυρες (που είναι).

Είναι σαν εγώ να ρωτάω κάτι έναν πολιτικο και να μου λέει τι μιλάς εσύ ρε... Εγώ πήγα στο Harvard, εσύ μέχρι Ουγγαρία έφτασες, ενώ κάνω μια πολύ ευστόχη ερώτηση. Και δεν είναι μόνο επιθέσεις προς το άτομο που κάνεις. Έχεις φτάσει μέχρι να κάνεις αναφορά σε σεξουαλικές προτιμήσεις μελών επειδή σου έκαναν ερωτήματα πάνω σε επέμβασεις ή βάλανε τις απαντήσεις σου σε εργαλεία τεχνητής νοημόσηνης.

Τέλος πάντων, η κουβέντα δεν βγάζει κάπου. Αλλά το να ρωτάς και τι μας ανυσηχεί... Γενικα νομίζω μας ανησυχεί ότι η μόνη παρουσιά ιατρού στο φόρουμ, που αντιπροσωπευεί την ιατρική κοινότητα, είναι η δική σου... Για ποικίλους λόγους που έχουν εξηγηθεί αναλυτικά.
ΟΧΙ.

Θα στο γραψω μια φορα ξανα και ελπιζω γινω αντιληπτος παρολο που απο οτι φαινεται εχεις πληρως φανατιστει και στο μυαλο σου φταιω εγω σε αυτο.

Η ανωνυμια για λογους privacy ειναι κατανοητη και επιθυμητη.

Η ανωνυμια για ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ωστε να μπορεις:
να προσβαλλεις
να βριζεις
να προκαλεις ψυχικη βλαβη
να προκαλεις επαγγελματικη βλαβη
να καταστρεφεις φημη
να "δολοφονεις" χαρακτηρες

ΧΩΡΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΥΕΤΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ, αυτο ειναι αλλο πραγμα.

Αυτο εχει γινει εδω μεσα με την ανοχη του @CVIAL

Και συνεχιζεται γιατι ως ανθρωπος δεν μπορω να κανω πισω οταν θεωρω οτι εχω δικιο.
Φυσικα δικιο θεωρεις οτι εχει και εσυ.
Αλλα οταν σου λεω εσενα και αλλων: Ελα απο κοντα να παιξουμε αντρικια, επι ισοις οροις, να μου πεις τις παρατηρηρσεις σου, να παραδεχθω τα λαθη μου, αλλα να παραδεχθεις και εσυ, ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει τα κοτσια να ερθει.
Και ΞΕΡΕΙΣ και εσυ πως εχει να κανει ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ.
Γιατι ξερετε ολοι πως σε live συζητηση δεν μπορειτε να διαστρευλωσετε τα πραγματα ουτε να γραφετε 100 φορες τι εγινε με τον aldo γιατι θα σου απαντησω ΑΜΕΣΩΣ και δεν θα εχεις τι να πεις μετα κτλ.

ΦΤΑΙΩ που δεν καταλαβα απο την αρχη το ολο πλαισιο του ποσο ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ advantage δινει
- η ανωνυμια = ατιμωρισια
- η ανοχη του @CVIAL για δικους του λογους
- το να ειναι 5-10 ανωνυμοι = αττιμωρητοι + ανοχη απο τον mod.

Οποτε, ΝΑΙ μαγκες, ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΣΤΕ.

Εγω θα ενημρωσνω για την δουλεια μου, γραψτε οτι θελετε, κοιμηθειτε περηφανοι το βραδυ, και κατα βαθος ξερουμε ΟΛΟΙ.

tasos33

Well-Known Member
Στους 5-10 υπολογιζεις και τον Ιατρό Αναστασάκη?

Για την ιστορία εχω ετοιμάσει για προώθηση τα post μου και του @bobby, σχετικά με αυτά που έχουμε γράψει ως αυτόπτες μάρτυρες ότι ερχόσουν απο πάνω μας και ζητούσες touch για τον Λορεντζο μεταφρασμένα στα ισπανικά καθώς και το βίντεο σου σε ισπανικούς υπότιτλους, ώστε να δει τι έχουμε πει και τι λες εσυ. Η ανηθικότητα σου και το ψέμα σου θα περάσουν τα σύνορα και θα δεί ο ''φίλος σου΄΄ πόσο παραμυθάς είσαι. Εντωμεταξύ απο τα email που ανταλλάσσουμε με τον Ισπανο τόσο καιρό γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο τον σεβόμαστε και δεν θα λέγαμε ποτέ αυτά που φαντασιώθηκες.

Harris_G

Well-Known Member
Οποιοσδήποτε άλλος στον κόσμο αν ήταν moderator στη θέση του CVIAL θα σας είχε μπανάρει.Και το λεω εγω που δεν εχω ιστορικο παραμικρης κοντρας μαζι σας.Απλα σαν αναγνωστης.

gregkont13

Verified MM member
ΟΧΙ.

Θα στο γραψω μια φορα ξανα και ελπιζω γινω αντιληπτος παρολο που απο οτι φαινεται εχεις πληρως φανατιστει και στο μυαλο σου φταιω εγω σε αυτο.

Η ανωνυμια για λογους privacy ειναι κατανοητη και επιθυμητη.

Η ανωνυμια για ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ωστε να μπορεις:
να προσβαλλεις
να βριζεις
να προκαλεις ψυχικη βλαβη
να προκαλεις επαγγελματικη βλαβη
να καταστρεφεις φημη
να "δολοφονεις" χαρακτηρες

ΧΩΡΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΥΕΤΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ, αυτο ειναι αλλο πραγμα.

Και συνεχιζεται γιατι ως ανθρωπος δεν μπορω να κανω πισω οταν θεωρω οτι εχω δικιο.
Φυσικα δικιο θεωρεις οτι εχει και εσυ.
Αλλα οταν σου λεω εσενα και αλλων: Ελα απο κοντα να παιξουμε αντρικια, επι ισοις οροις, να μου πεις τις παρατηρηρσεις σου, να παραδεχθω τα λαθη μου, αλλα να παραδεχθεις και εσυ, ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει τα κοτσια να ερθει.
Και ΞΕΡΕΙΣ και εσυ πως εχει να κανει ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ.
Γιατι ξερετε ολοι πως σε live συζητηση δεν μπορειτε να διαστρευλωσετε τα πραγματα ουτε να γραφετε 100 φορες τι εγινε με τον aldo γιατι θα σου απαντησω ΑΜΕΣΩΣ και δεν θα εχεις τι να πεις μετα κτλ.

ΦΤΑΙΩ που δεν καταλαβα απο την αρχη το ολο πλαισιο του ποσο ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ advantage δινει
- η ανωνυμια = ατιμωρισια
- η ανοχη του @CVIAL για δικους του λογους

Οποτε, ΝΑΙ μαγκες, ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΣΤΕ.

Εγω θα ενημρωσνω για την δουλεια μου, γραψτε οτι θελετε, κοιμηθειτε περηφανοι το βραδυ, και κατα βαθος ξερουμε ΟΛΟΙ.

Ιατρέ,

Δίνεις την ίδια απάντηση στο repeat άπειρο καιρό. Η σκέψη σου πάει μέχρι εκεί, δεν μπορεί να πάει παραπάνω. Είναι απορίας άξιο το γιατί.

Σε κάθε σου μύνημα απαντάς σε ότι σε συμφέρει και σε καίει και αφήνεις όλα τα άλλα στην άκρη. Εδώ απαντάς μόνο γιατί το τίμιο είναι κάποιος να έρθει να στα πει από κοντά και ξεχνάς όλα τα άλλα που σου έχουμε πει. Θα στα πω τελευταία φόρα και κάνε repeat ξανά και ξανά. Θα σου κάνω απλά copy/paste.

1. είτε έχεις κάποιου είδους memory loss και δεν θυμάσαι τον οχετό χαρακτηρισμών σου προς τα μέλη, είτε επιλέγεις να μην τον θυμάσαι. Έχεις μιλήσει πιο άσχημα από όλα τα μέλη μαζί με χαρακτηρισμούς αδιανόητους. Να θυμίσω για ακόμα μια φορά, ότι έφτασες μέχρι να πεις κάποιον εμμέσως ομοφυλόφιλο επειδή σου έγραψε επιχειρήματα και έβαλε τις απαντήσεις σου σε εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης.

2. Σου εξηγήσαμε αμέτρητες φόρες ότι, σε μια live συζήτηση, εγώ μπορεί να παρεθέσω μια ερώτηση, θα μου πετάξεις μια πηγή, εγώ μπορεί εκείνη την ώρα να μην μπορώ να την ψάξω και να βρω τον αντίλογο και μετά θα φανεί ότι έχεις δίκιο. Αν έχω χρόνο να το ψάξω και να το κοιτάξω, θα μπορώ να απαντήσω και εγώ. Οπότε το φόρουμ είναι καλύτερο. Επίσης, θα διακόπτεις, θα βγαίνεις από πάνω λέγοντας πως είσαι γιατρός ενώ ο άλλος δεν είναι. Μπορεί να προσπαθείς να βγεις από πάνω χαρακτηριζόντας το επάγγελμα του άλλου. Γι' όλους αυτούς τους λόγους το φόρουμ δίνει τη δυνατότητα να δοθούν απαντήσεις, ο καθένας να τις ερευνήσει και να επανέλθει. Εσύ όμως δεν το θες αυτό. Γιατί αν ξέρεις πως μια απάντηση σου πάσχει, στο live θα την καλύψεις, ενώ στο φόρουμ που υπάρχει χρόνος για έρευνα δεν καλύπτεται τίποτα. Με λίγα λόγια η πρόκληση σου έχει ως σκοπό την αδιαφάνεια.

3. Όταν μπήκε εδώ η seneca και έκανες επίθεση την κάλεσες να απαντήσει στο φόρουμ, όμως εσύ ποτέ δεν απαντάς στο φόρουμ. Ότι σε συμφέρει...

4. Λες πως στο φορουμ θα πρεπει να δινεις την ίδια απάντηση ξανά και ξανά. Κατανοείς ότι στο 80-90% των ερωτήσεων μας, δεν έχεις απαντήσει ποτέ. Τα λες αυτά μπας και μπει κανένα νέο μέλος και νομίζει πως έχεις απαντήσει και ψαρώσει; Το παραμύθι φίλε έχει τελιώσει. Όποιος μπει εδώ και δει έστω μια ώρα το απότυπωμα του λόγου σου και τις απαντήσεις σου, θα κρίνει τι συμβαίνει... Πίστεψε με... ελάχιστοι θα ψαρώσουν. Δεν έχεις απαντήσει σε τίποτα. Οπότε άσε τα, στο φόρουμ απαντάω τα ίδια συνέχεια γιατί είναι αστεία. 5 χρόνια σε κυνηγάνε και πετάς τη μπαλα στην εξέδρα, ενώ δεν έχεις απαντήσει τίποτα. Ο @Aldo σου είχε ζητήσει και δημόσια να ανεβάσει συνομιλίες και ηχητικά και δεν απάντησες ποτέ.

5. Η λογική σου είναι η εξής: Θα μπαίνεις εδώ μέσα. Θα παρουσιάζεις ατελώς τα αποτέλεσματα σου, χωρίς στοιχεία, με λάθος excel, με λάθος ηλικίες και φωτογραφίες (άπειρες φόρες) και εμείς θα πρέπει από κάτω απλά να λέμε, μου αρέσει ή δεν μου αρέσει. Και αν δούμε το αποτέλεσμα να πάσχει και έχουμε να κάνουμε έντονη κριτική, θα περνάμε να την κάνουμε από το γραφείο σου σε live. Θέλω να σε ρωτήσω ειλικρινά, είσαι στα καλά σου ρε φίλε; Πιο συμφεροντολόγος πεθαίνεις. Άρα θα εκμεταλευτείς εσύ το φόρουμ να κάνεις την διαφημίση σου που βάζεις και φράγκα στη τσέπη σου από τον κόσμο. Και αν εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι που κρίνει το αποτέλεσμα σου αρνητικά, θα έρθω να στο πω από κοντά. Και εσυ θα ανεβάζεις εδώ με μπακάλικο τρόπο (μισό σωστό excel δεν έχεις ανεβάσει 5 χρόνια) τα αποτέλεσμα σου να υποτιμάς τη νοημοσύνη όλων μας. Δεν είσαι καλά.... Αντρικό θα ήταν να ανέβαζες αποτέλεσμα και στοιχεία και να ήσουν καθάρος σε όλα. Όχι να ανέβαζεις τα πάντα-όλα λάθος, τσαπατσούλικα, να λες έχω κάνει τη μοναδική έρευνα στον κόσμο όλο για τα FUT και μόλις δέχεσαι κριτική και ερωτήσεις να λες ελάτε απο το γραφείο. Τέλος, εγώ τι έχω να κερδίσω με το να έρθω στο χώρο σου και να σε αντικρύσω (που πραγματικά μου είναι δυσάρεστο); Θα κερδίσω κάτι; Έχω κάποιο όφελος; Φαντάσου να ήταν εδώ μέσα 10 γιατροί και να έπρεπε να το κάνω για όλους. Δηλαδή σαν καταναλώτης έχω να νιώθω βλάκας βλέποντας την τσαπατσούλικη διαφήμιση σου, θα πρέπει να έρθω και εκεί, να κρίνω τις ατέλιες που βλέπω για να με προσβάλεις εσύ live (γιατί αυτό κάνεις με κάθε συνομιλίτη) και να προσπαθήσεις πάνω μου να βγάλεις και άλλο κέρδος. Και όλα αυτά, ενώ την ίδια ώρα το φόρουμ δεν σου αρέσει για να απαντήσεις και να κρίνουν όλοι, αλλά σου αρέσει για να ανεβάζεις με μέτριο τρόπο τη δουλεία σου. Έχεις κάνει και σλόγκαν το μόνο το βίντεο μετράει και τα περισσότερα βίντεο σου μου θυμίζουν το επεισόδιο στο game of thrones με τη μάχη με τους white walkers, που ανεβάζαμε τη φωτεινότητα στη τηλεόραση μπας και διακρίνουμε το δράκο.

Νομίζω πως το παραμύθι που πουλάς έχει πια τελιώσει. Ανέβαζε ότι θες για όσο θες και εμείς θα κάνουμε τις ερωτήσεις μας ξανά και ξανά, απάντας δεν απαντάς.

Τελευταία επεξεργασία:

GeorgeXz

Active Member
...αφού ακόμα βρίσκει θύματα και κονομάει, κορόϊδο είναι να απαντήσει με σοβαρότητα οικονομοτεχνικά?

Τώρα αν κάποιοι έχουν καταλάβει τι νούμερο είναι κ ούτε απέξω πρόκειται να περάσουν, καλό για αυτούς. Αυτό είναι το κέρδος της γνώσης από το φόρουμ, από το παρών, απαράδεκτου τίτλου, νήμα και από άλλα!

Anastasakis Hair Clinic

οχι.
Μιλαω οτι ειναι καταντια Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ
Εκτος αν δεν συμφωνεις οτι ΥΠΑΡΧΕΙ τοξικοτητα και ΕΙΑΝΙ καταντια αναμεσα σε ενηλικες.

Καλο θα ειναι να σταματησεις να διαστρευλωνεις τα ΠΑΝΤΑ που γραφω ωστε να κανεις το θυμα και μετα να σε υποστηριζουν οι αλλοι.
Δεν εχεις κουραστει?

bobby

Well-Known Member
Γιατι?

Δεν ειδα να σε ενοχλησαν ΔΕΚΑΔΕΣ προσωπικα ζητηματα δικα μου οταν τα εμαθες απο το κατινιστικο "ψαξιμο" καποιων!
Εκει δεν θα επρεπε να εισαι δικαιος να πεις "ωπα μαγκες, ντροπη, δεν πρεπει να μαθαινω το χ και υ της προσωπικης ζωης του Αναστασακη που δεν εχει μοιραστει ο ιδιος?
Εδώ εισαι φάουλ. Αφού είσαι επώνυμος μια βόλτα στα social σου να κάνει κάποιος βρίσκει πολλές πληροφορίες. Δεν υποστηρίζω τις κατινιές εννοείται, αλλά δεν γίνεται να έχεις και την πίτα αφάγωτη και τον σκυλο χορτάτο. Δηλαδή τα πλεονεκτήματα και των δύο (έπωνυμος και ανώνυμος) και κανένα τους μειονέκτημα……

Anastasakis Hair Clinic

Στους 5-10 υπολογιζεις και τον Ιατρό Αναστασάκη?

Για την ιστορία εχω ετοιμάσει για προώθηση τα post μου και του @bobby, σχετικά με αυτά που έχουμε γράψει ως αυτόπτες μάρτυρες ότι ερχόσουν απο πάνω μας και ζητούσες touch για τον Λορεντζο μεταφρασμένα στα ισπανικά καθώς και το βίντεο σου σε ισπανικούς υπότιτλους, ώστε να δει τι έχουμε πει και τι λες εσυ. Η ανηθικότητα σου και το ψέμα σου θα περάσουν τα σύνορα και θα δεί ο ''φίλος σου΄΄ πόσο παραμυθάς είσαι. Εντωμεταξύ απο τα email που ανταλλάσσουμε με τον Ισπανο τόσο καιρό γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο τον σεβόμαστε και δεν θα λέγαμε ποτέ αυτά που φαντασιώθηκες.
Αυτο εχει γινει ηδη.
Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.
Ας βγει ο Λορετζο να πει οτι ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ελεγε αυτα που λετε οτι ελεγε!
Θα ειναι πολυ ενδιαφερον!

Εγω ΔΕΝ το πιστευω οτι εγινε!

tasos33

Well-Known Member
Αυτο εχει γινει ηδη.
Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.
Ας βγει ο Λορετζο να πει οτι ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ελεγε αυτα που λετε οτι ελεγε!
Θα ειναι πολυ ενδιαφερον!

Εγω ΔΕΝ το πιστευω οτι εγινε!
Αφού ξέρεις και θυμάσαι ότι ήσουν πάνω από το κεφάλι μας όταν το ζητούσες--και καλα έκανες κ το ζητούσες---τι κάθεσαι και γράφεις
ασυναρτησίες και παραμύθια ότι σου είπα μου είπες του είπα?

Μπλουζα