Μπορω να σε ρωτησω εγω τι ειναι αυτο που σε εχει ενοχλησει και γραφεις:
"Εγώ τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα τα έμαθα από ποστς του Αναστασάκη."
Αν θες απαντησε μου χωρις υπερβολες, χωρις κορωνες, χωρις επιθεσεις.
Τι σε ενοχήσε και κυριως ΓΙΑΤΙ;
Σε ανησυχει κατι?
Και μετα αν θες σου λεω και εγω γιατι η ανωνυμια στα ιατρικα δεδομενα μελετων δεν εχει καμια σχεση και πως , οπως λολοι, ακομα και εσυ που φαινεται να ασχολησε με hard science, εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα.
Η ανωνυμία είναι παγκόσμιο στοιχείο όλων των forum. Απλά εσένα δεν σου αρέσει γιατί αν δεν είμασταν ανώνυμοι, θα προσπαθούσες να βγεις από πάνω σε κάθε επιχείρημα/ερώτηση λέγοντας: Εγώ είμαι ιατρός, ενω εσύ είσαι π.χ. δικηγόρος.
Και στα ερωτήματα του Αεράτου στην ουσία αυτό κάνεις. Ότι ρωτάει, λες εσύ είσαι ένας πουθενάς, που πουλάει λάχανα και σε έχουνε στη φάπα. Αυτό αγαπητέ είναι ο ορισμός της έλλειψης επιπέδου. Δεν στέκεσαι σε ότι ρωτάει, αλλά στο να τον προσβάλεις ως άτομο, ενώ μπορεί οι ερωτήσεις του να είναι έγκυρες (που είναι).
Είναι σαν εγώ να ρωτάω κάτι έναν πολιτικο και να μου λέει τι μιλάς εσύ ρε... Εγώ πήγα στο Harvard, εσύ μέχρι Ουγγαρία έφτασες, ενώ κάνω μια πολύ ευστόχη ερώτηση. Και δεν είναι μόνο επιθέσεις προς το άτομο που κάνεις. Έχεις φτάσει μέχρι να κάνεις αναφορά σε σεξουαλικές προτιμήσεις μελών επειδή σου έκαναν ερωτήματα πάνω σε επέμβασεις ή βάλανε τις απαντήσεις σου σε εργαλεία τεχνητής νοημόσηνης.
Τέλος πάντων, η κουβέντα δεν βγάζει κάπου. Αλλά το να ρωτάς και τι μας ανυσηχεί... Γενικα νομίζω μας ανησυχεί ότι η μόνη παρουσιά ιατρού στο φόρουμ, που αντιπροσωπευεί την ιατρική κοινότητα, είναι η δική σου... Για ποικίλους λόγους που έχουν εξηγηθεί αναλυτικά.