Η "σαβούρα" από το νήμα του Αεράτου

Kostas97

Well-Known Member
Καλησπερα, σορρυ που επανερχομαι παλι στο θεμα του λορετζο. Μιας και πραγματικα ενδιαφερομαι να κανω την επεμβαση μαζι του, ειχα επικοινωνησει με την κλινικη του στην ισπανια μεσω email οπου και εδωσα καποιες αρχικες πληροφοριες μαζι με φωτογραφιες μου.
Η απαντηση που ελαβα ηταν λιγο αποθαρρυντικη μιας και μου ειπε οτι επειδη εχω εξελισσομενη αλωπεκια και οτι λογω της σχετικης μικρης μου ηλικιας δεν μπορει να με αναλαβει και επισης οτι και να κανω η κατασταση μου θα χειροτερεψει. Το μονο που πρεπει να κανω τωρα ειναι να παρω φιναστεριδη αν θελω να μην κανω κανενα λαθος.
Καποιος καποια αναλογη εμπειρια;
Δλδ οσοι καναν με τον γιατρο ειχαν μη εξελισσομενη αλωπεκια;
Ευχαριστω
Η εξελιξη σταματαει/φρεναρεται με φιναστεριδη. Συνεπως η μεγαλη πλειοψηφια ναι, μπαινοντας για επεμβαση, δεν εχει εξελισσομενη αλωπεκια/ εχει αργα εξελισσομενη λογω αγωγης.
Καποιοι περισσοτερο τυχεροι που γενετικα ειναι λιγοτερο ευαισθητοι οι θυλακες τους στην DHT, δηλαδη προοριζονται και για μικροτερο NW ισως μετα απο μια ηλικια μπουν στην ιδια κατηγορια με τους προαναφερθεντες χωρις να χρησιμοποιησουν αγωγη/ χρησιμοποιωντας χαμηλοτερες δοσολογιες.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gerakas8

New Member
Η εξελιξη σταματαει/φρεναρεται με φιναστεριδη. Συνεπως η μεγαλη πλειοψηφια ναι, μπαινοντας για επεμβαση, δεν εχει εξελισσομενη αλωπεκια/ εχει αργα εξελισσομενη λογω αγωγης.
Καποιοι περισσοτερο τυχεροι που γενετικα ειναι λιγοτερο ευαισθητοι οι θυλακες τους στην DHT, δηλαδη προοριζονται και για μικροτερο NW ισως μετα απο μια ηλικια μπουν στην ιδια κατηγορια με τους προαναφερθεντες χωρις να χρησιμοποιησουν αγωγη/ χρησιμοποιωντας χαμηλοτερες δοσολογιες.
Εχω ξεκινησει σε διαλυμα μαζι με μινοξ. Το οποιο δεν νομιζω να ειναι αρκετο...
Αν ειναι δλδ να αναλαμβανει μονο καποιον που εχει παρει φιναστεριδη σε χαπι τοτε οι διθυραμβοι για τον γιατρο ως προς το τι ;
Προς θεου δεν τον αμφισβητω απλα θα μπορουσε να κανει σε εναν σαν εμενα μια επεμβαση θεωρωντας τα οσα υπαρχοντα μαλλια θα χαθουν και να κανει μια πυκνωση με οσα διαθεσιμα απο την δοτρια.
Δεν ξερω μπερεδευτηκα. Θεωρησα με το να παω σε εναν τοπ γιατρο θα ελυνα το προβλημα. Αλλα απο οτι φαινεται χωρις φινα δεν λυνεται τπτ.
Αν ηταν να εχω παρει φινα θα την ειχα ξεκινησει χρονια πριν και δεν θα ηθελα μεταμοσχευση λογικα...
 

ziggy

Active Member
Μιας και είδα ότι το αναφέρατε, το "best hair clinics" έχει πάρει την επίσημη συγκατάθεση των κλινικών για να αναφέρει (και να κάνει update) την τιμολογιακή πολιτική τους (όπου φυσικά είναι διαθέσιμες). Μας είχε κάνει contact και εμάς πριν κάποιο καιρό για να συνεργαστούμε σαν φόρουμ αλλά δεν προχώρησε. Τότε τους είχα ρωτήσει πως λειτουργούν ως προς τους τιμοκαταλόγους που δημοσιεύουν και έτσι το έμαθα, κάτι που μου το επιβεβαίωσε αργότερα και ο Λορένζο.

plot twist
Αιτουμαι το αμεσο ξεμπαναρισμα του aeratos28
 

jersey

Well-Known Member
Toν πας τάπα λέει ο καραγιοζακος με τον κρατήρα στο φορλοκ..ακόμα και να πεταχτούν τα τριχοθυλάκια περισσότερα μαλλιά θα έχω φυτρωμενα απο εσένα..
Για να καταλάβουν όλοι τώρα το τι κάνετε εσείς οι δυο εδώ μέσα..και ο ζιγκι και ο άλλος ο πετροκουναβος ο βλάκας ο Χρήστος..
Επειδή όταν μπήκε ο Αναστασάκης στο φόρουμ, δεν έλεγε τι τιμή έχει το graft και του την πέσαμε όλοι,και εγώ μαζί,γτ δεν είχε τιμές ούτε στο σάιτ του ποτέ,ενώ όλοι είχαν, και dhi ανέφερε τιμές,και ο Λορέντζο είχε τιμή ανά graft προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν επίθεση τα στημένα ορνιθια του γιατρού σε εμένα επειδή τον πήγαινα κόντρα τον γιατρό...
Αυτό είναι και βρήκαν ένα τρόπο να πουν την παπατζα τους και να νομίζουν ότι κάτι είπαν..τπτ αλλο..περισσότερο ο τυφλοπόντικας ο Χρηστάκης που δεν έχει να πει τπτ δημιουργεί στο μυαλό του νίκες όταν κάποιος λέει τη μαλακία του...συγκρίνουν τη συγκεκριμενη φάση που έρχεται λορετζο εδώ για να (( μου την πουν )) και νομίζουν ότι το κάνουν..
Χρηστάκη...υ.γ..
Μην προσπαθείς να το παίξεις ιστορία σε εμένα..καραγκιοζακο που για να σου βάλει τζάμπα καμία τρίχα ο άλλος ξεπερνάς τις δυνατότητες σου και κάνεις μαλακίες...
Μην τα πάρω στο κρανίο και βγάλω στη φόρα τώρα ονόματα που καταστράφηκαν από το είδωλο σου με φωτό κτλ..αρκετά έκανα τον ήρεμο,άφησα να ηρεμήσουν τα πνεύματα ,σταμάτησα τις φασαρίες αλλά επειδή παραποιείται τα πράγματα για να με βγάλετε και λάθος πάει πολύ...
Καλη χρονιά αερατε με υγεία. Ευχομαι το 2023 να σου φέρει όσα μαλλιά επιθυμείς.

Καλό θα ήταν μόλις επιστρέψεις να πάρεις την συγκατάθεση τους και να μας αναφέρεις τα ονόματα που λες ότι καταστράφηκαν από τον Dr Αναστασά (οπου εχεις και φωτογραφιες με αυτά τα περιστατικά).
Τα μέλη του φόρουμ πρέπει να ξέρουν για αυτά τα αρνητικά περιστατικά και να μη θαφτούν προς όφελος της κλινικής…
 

gregkont13

Verified MM member
plot twist
Αιτουμαι το αμεσο ξεμπαναρισμα του aeratos28
2.9 το graft για fue! ο Χριστός και η παναγία.
 

JimKan1

Well-Known Member
2.9 το graft για fue! ο Χριστός και η παναγία.
Σας παρακαλω κυριε ολοκληρος Freitas και Bruno Ferreira χρεωναν 3-3,5€ μεχρι πριν λιγο καιρο, δεν θα χρειωνει ο dr Anastasakis 2,9€? Αν δεν σας αρεσει πηγαινετε Τουρκια με 1€ .
 

aeratos28

Just aeratos
Προσπαθεί ο ziggy,να το παίξει αντικειμενικός,ενώ κάνει ΜΠΑΜ ,ο λόγος που προσπαθεί διακαώς να δημιουργήσει θέμα από το πουθενά για την προβολή του γιατρού..
Και καλά,στην αρχή ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ, και έκατσε και βρήκε ένα ποστ μου,πριν από 8 χρόνια που ζήτησα πολύ ευγενικά από ένα μέλος να μας πει αν θέλει τι τιμή πλήρωσε.στη dhi...ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ...και να το συνδέσει με το τώρα ..τρίχες κατσαρες...
Ο λόγος είναι ένας ..και τον είπα εξαρχής..ο Αναστασάκης είναι..
Ξεχνάει ο ziggy όμως ,πως ο Αναστασάκης,μπήκε το 2020 στο φόρουμ..
Τότε,ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ..O λορετζο,αυτό που ανέβασα από best hair clinic,το είχε στο σάιτ του ανεβασμένο..
Γι αυτό και του άλλαξα τα φώτα και εγώ του Αναστασάκη ,γτ δεν έλεγε τιμές ..
Μετά από τη φασαρία τις είπε τελικά και έγινε πάλι χαμός γτ ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ..ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ..όμως τις μάθαμε και τελείωσε το θέμα..γι αυτό και τον λέγαμε πανάκριβο και τον συγκρίναμε με couto lorenzo freitas κτλγτ χρέωναν περίπου το ιδιο ,και η διαφορά ήταν χαοτική..κάτι για combo της πλάκας έλεγε με αδιάφορες πυκνότητες εντελώς ,έβλεπε και βλεπει φορλοκ και έκανε-κανει τον Γιουσέιν Μπολτ ( βλέπε Xristos87 ) χαχαχα..λεγκένι Χρήστο..
Επίτηδες γίνεται όλο αυτό ,μπερδεύουν τα πράγματα ,έκατσε τώρα και βρήκε ένα μνμ που είχα ρωτήσει το 2015 το παιδί ,και πολύ ευγενικά κιόλας ,για να βρει αφορμή να κάνει επίθεση προς όφελος του Αναστασάκη ..ΞΕΚΑΘΑΡΑ...και φαίνεται αυτό,αν δείτε και λίγο πάνω..υπερτονίζει για το 40% ,όπως και το ότι είναι και ο Αναστασάκης σε αυτό το σάιτ... Χαχαχαχαχαχα
Επίτηδες έβαλα αυτό το σάιτ για να κάνει,αυτό που έκανε ο ziggy..και σαν κουτούλης το έκανε. για να δείξω και αυτό που έλεγα σελίδες πίσω..το ότι είναι στημένος ξεκάθαρα και κάνει (επίθεση) προς όφελος του γιατρού επειδή τον πηγαινα κωλοφερατζα...
Να μας πει ο ziggy όμως ,ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΕ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΣΤΟ BEST HAIR CLINICS ..και αν το 2020 που έκανε εγγραφή στο φόρουμ ήταν αναρτημένες οι τιμές αυτές και στο σάιτ αυτό και στη δική του σελίδα..προφανώς και δεν ήταν..
Το θέμα με τις τιμές έχει λήξει παλικάρι μου ziggy,από τότε που Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΧΡΕΩΝΕΙ..ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ..
Του κώλου λοιπόν είναι αυτά ότι και καλά άλλος ήταν ο λόγος και δεν είναι ο Αναστασάκης...που μου έλεγε 2-3 σελίδες πίσω ποιος Αναστασάκης δεν λέω γι αυτον..
Κοροϊδευτικά ,είπα πήγαινε δες τις τιμές του λορετζο και ότι πλήρωσα αυτές τις τιμές που γνωρίζουν όλοι ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝ Ο CVIAL για το πρώτο του χειρουργείο..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ..ήξερα λοιπόν, γτ λέει ότι λέει ο ziggy και που το πάει..και φάνηκε κιόλας ,δείτε τις τελευταίες 2-3 σελίδες και θα το καταλάβετε..πάει πέρα δώθε σαν όρνιο και με όποιον είχε διαφορες ο Αναστασάκης κάνει τέτοια..τα γυρνάει από εδώ και από εκεί μπας και μας βγάλει λάθος..αλλά......αυτό είναι και τπτ λιγότερο τπτ περισσότερο..
Τώρα,θα απαντήσω σε άλλα παιδιά
tamaliamoupisw ,gianney και δεν θυμάμαι και σε ποιον άλλον..
Ποια αλλαγή συμπεριφοράς ρε μάγκες?? Από τη στιγμή του Μπαν που φάγαμε και εγώ και ο Αναστασάκης τον Αύγουστο του 2022 για ένα μήνα,από τότε δεν μου έχει απευθύνει τον λόγο ΠΟΤΕ ο Αναστασακης..δεν έχει ασχοληθεί ούτε να απαντήσει αλλά ούτε έχει έρθει σε καμία αντιπαράθεση και μαζί μου αλλά και με άλλους..ψάξτε βρείτε αυτό που λέω..δείξτε μου μνμ του που να ισχύει το αντίθετο..
Τι θέλετε να κάνω,να τον βρίζω έτσι χωρίς να υπάρχει λόγος? Χωρίς να μου κάνει τπτ? Ο τρελος του χωριού νομιζεται ότι είμαι??
Γι αυτό και δεν υπάρχουν φασαρίες..ξεκάθαρα.
Όταν τσακωνομουν μου λέγατε έχω πρόβλημα ,εμμονή κτλ..τώρα που δεν υπάρχει αντιπαράθεση λόγω του ότι δεν μιλάει καν ο Αναστασάκης ,λέτε γτ και ότι έχει αλλάξει η συμπεριφορά μου...την παλεύεται?? Πάτε καλά? Γτ τσακωνεσαι λέγατε τότε και τώρα γτ ΔΕΝ τσακωνεσαι?? Τπτ δεν έχει αλλάξει και δεν μπορώ να σας καταλάβω καθόλου..γτ λέτε και κάτι περίεργα και αφήνετε σκιές..
Τι πάει να πει έχει κάτι αλλάξει??
Έχω εγώ κάποιο όφελος από τον Αναστασάκη και σταμάτησα να λέω ότι έλεγα?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΠΤ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
 

ziggy

Active Member
Επίτηδες έβαλα αυτό το σάιτ για να κάνει,αυτό που έκανε ο ziggy..και σαν κουτούλης το έκανε. για να δείξω και αυτό που έλεγα σελίδες πίσω..το ότι είναι στημένος ξεκάθαρα και κάνει (επίθεση) προς όφελος του γιατρού επειδή τον πηγαινα κωλοφερατζα...

Κοροϊδευτικά ,είπα πήγαινε δες τις τιμές του λορετζο και ότι πλήρωσα αυτές τις τιμές που γνωρίζουν όλοι ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝ Ο CVIAL για το πρώτο του χειρουργείο..


ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΛΑΔΑ,

I rest my case
Απο την αρχη σε καλω να σταματησεις την πωληση τρελας και να σεβαστεις και τους συνομιλητες σου και το φορουμ
Με δικαιωσες
 

aeratos28

Just aeratos
Τα άλλα ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΣ...
ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ..
αφού ρε τυπακο ,όλοι γνωρίζουν ΕΞΑΡΧΗΣ ΛΟΓΩ CVIAL,ότι έχει άλλη τιμή ..θα πλήρωνα εγώ τις τιμές καταλόγου του λορετζο,αφου υπάρχει άλλη τιμή για εδώ??πόσο χαζό αυτό που κάνεις και λες..?? Ακόμα να το καταλάβεις? Όλοι,εδώ και δύο χρόνια μιλάνε για το ότι υπάρχει κάποια άλλη τιμή,το έχει αναφέρει επανειλημμένως ο cvial,κανένας δεν έχει κάνει θέμα ,και τυχαίως ,βρέθηκες εσύ,να ρωτήσεις μόνο εμένα και να πας να κάνεις θέμα τάχα για άλλο λόγο.
ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΝΜ ΙΣΧΥΕΙ 1000%... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΤ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ Π.Ρ.Α.Γ.Μ.Α.Τ.Ι.Κ.Α Γ.Ε.Γ.Ο.Ν.Ο.Τ.Α ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ...
Όλα αυτά ,βέβαια,στην περίπτωση που είναι κατευθυνόμενη η ψευτοχαζοεπιθεση,από τον δικό σου μέσω εσενα...αν δεν είναι ,το αφήνω εδώ..για την ώρα....
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ziggy

Active Member
τυχαίως ,βρέθηκες εσύ,να ρωτήσεις μόνο εμένα και να πας να κάνεις θέμα τάχα για άλλο λόγο.


Eιναι η τριτη φορα που ψευδως γραφεις οτι σε εχω ρωτησει τιμες
Βαλε ενα ψρενο σε παρακαλω σε αυτο το παραληρημα ψευδους
 

gregkont13

Verified MM member
PRICING :

  • STRIP (2,5€ / graft) ; FUE manual (2,9€ / graft) ; discounts up to 40 %

Δεν ξέρω καν γιατί το πόσταρες αυτό. Προσπαθείς να μου πεις τι? Δεν με νοιάζει αν κάνει discount, με νοιάζει η αρχική τιμή. Ποιο το νόημα του discount? Γιατί να έχεις μια τιμή στο 2.9 άμα έχεις σκοπό να κάνεις discount 40%? Ποιοι παίρνουν discount? με ποιες προυποθέσεις? Είναι για όλους? βασίζετε σε κάτι?

Νομίζω ότι χίλιες φορές πιο τίμιο να έχεις μια σταθερή τιμή και να κάνεις καμια έκπτωση για αεροπορικά-διαμονή αν χρειάζετε ο ασθενής παρά να λες ότι χρεώνω 2.9 το graft, αλλά ανάλογα την περίπτωση μπορεί να υπάρχει 40% έκπτωση, χωρίς να λες ποια είναι αυτή η περίπτωση. Πιο πολύ το βλέπω ότι χρεώνω ακριβά για να δείχνει ότι είμαι καλός, αλλά κάνω εκπτώσεις για να είμαι και ανταγωνιστικός. Να νομίζει ο ασθενής ότι κάποιοι έδωσαν 2.9 για αυτό που εσύ δίνεις 2 (π.χ.) και να νιώθει και τυχερός.
 

witcher

Well-Known Member
Δεν ξέρω καν γιατί το πόσταρες αυτό. Προσπαθείς να μου πεις τι? Δεν με νοιάζει αν κάνει discount, με νοιάζει η αρχική τιμή. Ποιο το νόημα του discount? Γιατί να έχεις μια τιμή στο 2.9 άμα έχεις σκοπό να κάνεις discount 40%? Ποιοι παίρνουν discount? με ποιες προυποθέσεις? Είναι για όλους? βασίζετε σε κάτι?

Νομίζω ότι χίλιες φορές πιο τίμιο να έχεις μια σταθερή τιμή και να κάνεις καμια έκπτωση για αεροπορικά-διαμονή αν χρειάζετε ο ασθενής παρά να λες ότι χρεώνω 2.9 το graft, αλλά ανάλογα την περίπτωση μπορεί να υπάρχει 40% έκπτωση, χωρίς να λες ποια είναι αυτή η περίπτωση. Πιο πολύ το βλέπω ότι χρεώνω ακριβά για να δείχνει ότι είμαι καλός, αλλά κάνω εκπτώσεις για να είμαι και ανταγωνιστικός. Να νομίζει ο ασθενής ότι κάποιοι έδωσαν 2.9 για αυτό που εσύ δίνεις 2 (π.χ.) και να νιώθει και τυχερός.
Καμία σοβαρή κλινική του εξωτερικού που ποστάρει σε τέτοια site τιμες δεν γράφει discounts κτλπ. Έχουν σταθερές τιμές και ίδιες για όλους ανεξαρτήτως....Αυτό με το "discounts" μάλλον είναι ελληνικό φαινόμενο..., και καθαρό marketing για να νομίζει κάποιος ότι είναι και τυχερός που πιθανόν να πλήρωσε λιγότερα αφού υποτίθεται ήταν πιο υψηλή η τιμή...
 

gregkont13

Verified MM member
Καμία σοβαρή κλινική του εξωτερικού που ποστάρει σε τέτοια site τιμες δεν γράφει discounts κτλπ. Έχει σταθερές τιμές και ίδιες για όλους....Αυτό με το discounts μάλλον είναι ελληνικό φαινόμενο, και καθαρό marketing για να νομίζει κάποιος ότι είναι και τυχερός που πιθανόν να πλήρωσε λιγότερα αφού υποτίθεται ήταν πιο ηψυλή η τιμή ;
Συμφωνώ... Είναι φάση ας πούμε 2.9, μπάς και πάρουμε 2.2.
 

gregkont13

Verified MM member
Σχολιαζες τις τιμες χωρις να λαμβανεις υπ οψιν σου το discount
Απλώς επέλεξα να το αγνοήσω για το λόγο που έγραψα παραπάνω. Η τιμή είναι 2.9... Άμα θέλει να γράψει πως είναι 2.9 αλλά γίνετε discount ανάλογα την περίπτωση και να αναλύσει τις περιπτώσεις, είναι ελευθέρος να το κάνει. Δεν ξέρω αν εγώ ή άλλοι ανήκουμε σε ειδικές περιπτώσεις οπότε σύμφωνα με όσα ξέρω, η τιμή είναι 2.9. Συμπερασματικά, το σχόλιο μου (Ο Χριστός και η Παναγία) παράμενει ως έχει.
 

ziggy

Active Member
Καμία σοβαρή κλινική του εξωτερικού που ποστάρει σε τέτοια site τιμες δεν γράφει discounts κτλπ. Έχουν σταθερές τιμές και ίδιες για όλους ανεξαρτήτως....Αυτό με το "discounts" μάλλον είναι ελληνικό φαινόμενο..., και καθαρό marketing για να νομίζει κάποιος ότι είναι και τυχερός που πιθανόν να πλήρωσε λιγότερα αφού υποτίθεται ήταν πιο υψηλή η τιμή...

Cost​

HDC Hair Transplant Centre offers transparent and competitive prices. Special discounts may apply so please contact us for details.
 

witcher

Well-Known Member

Cost​

HDC Hair Transplant Centre offers transparent and competitive prices. Special discounts may apply so please contact us for details.
Τι συγκρίνεις τώρα; Η HDC έχει σταθερές τιμές για όλους και αμα έχει ειδικές τιμές ανα περιόδους το ανακοινώνει και στο φόρουμ. Δεν γράφει discounts χωρίς να ανακοινώνει πουθενά και να χρεώνει τον καθένα διαφορετικά αναλόγως τα "ειδικά κριτήρια"...Βρες καμια σοβαρη κλινική στο Best hair clinics να γράφει για discounts.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα