Η πιθανή μεταμόσχευση μου στην dhi και σκέψεις

aeratos28

Just aeratos
εδώ βλέπω τρελό φάουλ..αλλα είπαν στην αρχή και άλλα τώρα.??? πάμε καλά?? 2500 grafts ή 5000 τρίχες δεν κέρδισες??αυτό πρέπει να μπει..τέλος.!αλλιώς ειναι κοροϊδία..με μία μέρα που σου λένε ,μία τρύπα στο νερό θα κάνουν..για σένα.γιατι γι αυτούς εξασφαλίζεται πελάτης γιατί γίνεσαι σίγουρα πελάτης αφού είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να ξανακανεις.ας σου βάλουν τα 2500 μπροστά τουλάχιστον τα οποία κερδισες και μετά είναι δικό σου θέμα τι θα κάνεις στη συνέχεια..αποποίηση του διαγωνισμού είναι αυτό..
Τελικά μου έκλεισαν για 2ήμερο αλλά όπως είπαν μπορεί να μην χρειαστεί η δεύτερη.
Από εκεί που ήξερα για min 2000grafts και έλεγα να πάω να ανάψω καμιά λαμπάδα μπας και πλησιάσουμε τα 2500 ,τώρα δεν έχω ιδέα πόσα θα μπουν.Επομένως δεν μπορώ να κάνω και πλάνο αν δεν ξέρω τον ελάχιστο αριθμό grafts

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα συμφωνήσω με αερατο, πολύ φθηνό αυτό που κάνουν. Η δοτριά σου αντέχει και πρέπει να σου πάρουν 2500g, μην λέμε βλακείες τώρα. Απλά θέλουν (ήθελαν) να γλυτώσουν το κόστος της 2ης μέρας. Προσωπικά δεν θα συμβιβαζόμουν για κάτι λιγότερο αν και μεταξύ μας με τέτοια συμπεριφορά δεν θα πήγαινα καν.

Τελευταία επεξεργασία:

crossfire

Well-Known Member
Mikegad, συγνώμη φίλε μου,δεν βλέπεις οτι παει να γίνει κάτι με το στανιο;.....

Δεν βλέπεις οτι δεν τραβάει το όλο θέμα;

ή μάλλον, δεν βλέπεις οτι όλη η ανακατωσούρα και όλα τα εμπόδια ειναι για καλό σου;

Είσαι μια χαρά και αν κανείς κάτι καντο σωστα.....

aeratos28

Just aeratos
εννοείται ότι είναι φθηνό αυτό που γίνεται..εννοείται ότι το πάνε με το στανιο και εννοείται ότι πάνε να γλυτωσουν τη 2η μέρα..τι πάνε να κανουν? 1 μέρα,γυρω στα 1300 grafts το ανώτερο βλέπε hope,με λόγο σχετικά μεγάλο περίπου στο 2,5 ώστε να φαίνεται και κάπως καλό για τα grafts που θα μπουν,χοντρικα περίπου 4000 τρίχες ίσως και παραπάνω και θα του πουν μέχρι 5000 τρίχες είχαμε πει ,τις φτάσαμε περίπου ..την μικρή διαδικασία είχες κερδίσει άλλωστε..έλα για ακόμη μία συνέδρια αλλά θα την πληρώσεις αυτή τη φορά..για μένα ή τους τα χωνεις και διεκδικείς 2500 grafts(με αποδείξεις ότι βγήκαν και μπήκαν τόσα) και αν συμφωνήσουν τελικά σε αυτό που δεσμεύτηκαν και προσφεραν μόνοι τους από την αρχή προχωρας ή αλλιώς παρατησε το και βρές αλλού..μεγάλη υπόθεση ή δωρεάν εμφύτευση αλλά να γίνεται και στην πραγματικότητα αυτό που τάζουν..όχι πονηριες τέτοιου τύπου.υπαρχουν και αλλού πορτοκαλιές που λένε..με 5-6000€ φτιάχνεται,δεν ει αι αστρονομικό ποσό..και κυπρο πας άνετα..ή και εδώ ελλαδα στην άλλη κλινική..

mikegad

Well-Known Member
Παιδιά συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λέτε.
Η ημερομηνία κλείστηκε για 10-11 ,δηλαδή διήμερο.Το ίσως να μην χρειαστεί η δεύτερη μέρα είναι καινούργιο.
Θα ανέβω Αθήνα κανονικά και αν μου πουν πως πάμε για 1200-1300 grafts και δεν χρειάζεται 2η μέρα απλά στρίβω και φεύγω.
Ούτε hairline θα έχω ούτε καν μέτρια πυκνότητα....μια τρύπα στο νερό θα γίνει οπότε δεν υπάρχει νόημα να μπαίνω σε αυτή την διαδικασία και να χαλάω χωρίς λόγο την δότρια.
Με την ευκαιρία πάω να δουν και αλλού τα διαθέσιμα στη δότρια να μην πάει και τζάμπα το ταξίδι.

aeratos28

Just aeratos
μπορεί να μην στο πουν ,μπορεί να το πάνε όπως του βαγγελη ας πούμε και να σου βάλουν από 1700 μέχρι 1900 grafts σε μία συνέδρια ή μπορεί να παίξει και λιγότερο,βλεπε hope..βασικά αναλόγως και τη δοτρια όπως λένε..το θέμα εδώ είναι συγκεκριμένο..έχεις κερδίσει 5000 τρίχες..επειδή μιλάμε για α+β ζώνη δεν πρέπει να ανέβει ο λόγος πάνω από 2.3,οποτε το λιγότερο σε grafts που πρέπει να παίξουν είναι τα 2200..οτιδήποτε άλλο αν δεν το κανονισεις από την αρχή,νομιζω πάει γι αυτό που είπαμε πιο πάνω.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Να τους πεις να κόψουν τις π@π@ριες με τη δότρια, τα graft που συζητάμε τα έχεις, άρα ας σου κάνουν ένα evaluation στην αρχή και να σου πουν. Τριξτους και λίγο τα δόντια, αυτά τα κάνουν μάλλον γιατί είσαι υπέρ του δέοντος ευγενής...

Sent from my iPhone using Tapatalk

mikegad

Well-Known Member
aeratos τον ελάχιστο αριθμό που θα πάρουν θα το έχω ξεκαθαρίσει πριν αρχίσει η διαδικασία.
Άλλο να ξέρω πως θα βάλλουν σίγουρα πχ 2200 και από κει και πέρα ότι μπορούν καλύτερο και προλάβουν και άλλο να μου πουν "καλά είσαι ,μην έρθεις αύριο".Δεν γίνεται αυτό.
Πως είναι δυνατόν μια κλινική να σχεδιάσει hairline αν δεν ξέρει από πόσα grafts και πάνω θα παίξει;
Μπορεί να είναι τζάμπα αλλά άμα είναι να με πάνε άρπα κόλλα (που λένε και στο χωρίο μου) σηκώνομαι και φεύγω.Τι είχαμε τι χάσαμε...δεν βαριέσαι.Τόσους μήνες βαρέθηκα και γω ,όχι λόγω αναμονής αλλά την συνεχή αλλαγή σε πράγματα που θα έπρεπε να είναι δεδομένα.Δεν μπορεί να γίνει πλάνο μεταμόσχευσης έτσι.

CVIAL η δότρια μου όντως δεν είναι καλή ,αλλά και γω πιστεύω πως τα 2500 max που μου είπαν είναι λίγα.
Σίγουρα θα τους πω να γίνει επαναμέτρηση και θα προσπαθήσω αν γίνεται να ανέβω πιο νωρίς να πάρω και άλλη γνώμη

dimitris50423

Well-Known Member
1 συνεδρια για το δικο σου θεμα ειναι πολυ λιγη. Αυτο που ειπες για να γινει πλανο πρεπει να ξεκαθαρισεις απο πριν αν θα γινουν 2 συνεδριες. Πολυ τα αλλαζουν στη δικη σου περιπτωση.
Αυτα καλο ειναι να ξεκαθαριστουν απο πριν τη μερα της επεμβασης. Εκεινη τη μερα ολοι ειμαστε πιο ευαλωτοι καθως εχουμε προετοιμαστει και ψυχολογικα για την επεμβαση.
Με 1 συνεδρια αν δεν παει και πολυ καλα η φυτρωση η αν δεν εχεις καλο λογω τριχων ακομα και με 1700 μοσχευματα θα ειναι πολυ αραια.
Πιστευω οτι θα το μαζεψουν γιατι ολες οι κλινικες πιστευω οτι βλεπουν το φορουμ.
Γενικα εισαι ζορικος υποψηφιος και σιγουρα το εχουν παρει χαμπαρι.
Λες τα πραγματα οπως ειναι.
Ακομη και 1 να σου εκαναν θα μπορουσες σε 2η φαση να πας για πυκνωση οπως θα κανει ο piros αλλα αφου κερδισες 2500 τοσα πρεπει να μπουν.
Εγω αυτο που σκεφτομαι στη δικη σου περιπτωση και ειναι αυτο που πρεπει να σε απασχολει περισσοτερο ειναι η φυτρωση λογω του οτι αναγκαστικα τερματιζεις δοτρια. Ελπιζω να πανε ολα καλα

mikegad

Well-Known Member
το θέμα είναι αυτό, ο αριθμός.. θα σου μιλάνε με τρίχες,εσυ θα τους λες grafts κτλ..είναι πρόβλημα αυτό..
Αυτό το είχα ξεκαθαρίσει από το πρώτο τηλέφωνο που με είχαν πάρει για ενημέρωση πριν την κλήρωση.
Είχα πει συγκεκριμένα τότε "να μιλάμε όμως με grafts να καταλαβαινόμαστε" ,οπότε τα 2500grafts είναι 2500 μικτά και όχι πχ 1666 3τριχα.

1 συνεδρια για το δικο σου θεμα ειναι πολυ λιγη. Αυτο που ειπες για να γινει πλανο πρεπει να ξεκαθαρισεις απο πριν αν θα γινουν 2 συνεδριες. Πολυ τα αλλαζουν στη δικη σου περιπτωση.
Αυτα καλο ειναι να ξεκαθαριστουν απο πριν τη μερα της επεμβασης. Εκεινη τη μερα ολοι ειμαστε πιο ευαλωτοι καθως εχουμε προετοιμαστει και ψυχολογικα για την επεμβαση.
Με 1 συνεδρια αν δεν παει και πολυ καλα η φυτρωση η αν δεν εχεις καλο λογω τριχων ακομα και με 1700 μοσχευματα θα ειναι πολυ αραια.
Πιστευω οτι θα το μαζεψουν γιατι ολες οι κλινικες πιστευω οτι βλεπουν το φορουμ.
Γενικα εισαι ζορικος υποψηφιος και σιγουρα το εχουν παρει χαμπαρι.
Λες τα πραγματα οπως ειναι.
Ακομη και 1 να σου εκαναν θα μπορουσες σε 2η φαση να πας για πυκνωση οπως θα κανει ο piros αλλα αφου κερδισες 2500 τοσα πρεπει να μπουν.
Εγω αυτο που σκεφτομαι στη δικη σου περιπτωση και ειναι αυτο που πρεπει να σε απασχολει περισσοτερο ειναι η φυτρωση λογω του οτι αναγκαστικα τερματιζεις δοτρια. Ελπιζω να πανε ολα καλα

Δημήτρη απ την στιγμή που έκλεισαν 2 μέρες και όχι 1 που μου είπαν στην αρχή θα ανέβω κανονικά.
Αν μου πουν πως θα κάνουν μία τελικά ,έφυγα...οπότε θα μαι προετοιμασμένος ψυχολογικά που λες και για τα 2 ενδεχόμενα
Εννοείτε πως το πλάνο πρέπει να γίνει πριν αρχίσουν....πως θα κινηθούν χωρίς να ξέρουν τι θα βάλουν;Στην τύχη και ότι κάτσει;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Πάντως αν κρίνω από εμένα και 1400 μοσχεύματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αρκεί το αποτέλεσμα ναι είναι φυσικό, δηλαδή οι τρίχες να έχουν σωστή φορά και η κατανομή τους να ακολουθεί τη φυσική εξέλιξη που είχες πριν από κάποια χρόνια.

mikegad

Well-Known Member
Λοιπόν μόλις με πήραν απ την κλινική οπότε ενημερώνω.
Η μεταμόσχευση θα είναι κλεισμένη για 2ήμερο και αυτό δεν αλλάζει.
Με το "μπορεί να μην χρειαστεί η 2η μέρα" εννοούσαν πως μπορεί να μην χρειαστεί να πάρουν καθόλου απ το κεφάλι την 2η μέρα αν έχει (σχεδόν) εξαντληθεί η δότρια.Όχι ότι δεν θα κάνουν τίποτα την 2η και θα μείνει η δουλειά ημιτελής.
Αυτό θα συμβεί αν δουλέψουν παραπάνω ώρα απ την συνηθισμένη σε μία μέρα πχ αντί για 6 ώρες 8.Σε τέτοιες περιπτώσεις έχουν καταφέρει να βγάλουν σε μία μέρα παραπάνω grafts 2.200-2.400 (τα νούμερα δεν τα θυμάμαι καλά μπορεί να κάνω και λάθος ,αλλά κάπου εκεί μου είπαν) οπότε θα πήγαιναν μετά μόνο γένια ή σώμα.
Βέβαια δεν μου το είχαν εξηγήσει έτσι και απλά με ένα "μπορεί να μην χρειαστεί η δεύτερη" δεν μπορούσα να μαντέψω τι εννοούν.

Οπότε όλα καλά ,αν υπάρξει τίποτα νεότερο θα ενημερώσω

aeratos28

Just aeratos
τα δικά σου 1400 grafts piros είναι σε αντιστοιχία τουλάχιστον 2500 grafts για τον mikegad..την διαφορά που ειδες εσύ με αυτά,θα δει ο mike με τα 2500 περίπου..mikegad,αν σου είπαν έτσι τότε οκ,καλα είναι..μακάρι να ξεπεραστούν και τα 2500

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλα απο δω μεσα συνεννοειστε καλυτερα με την κλινικη μου φενεται...
Χαχαχα τα λες και στα ισα θα τα χουν παρει στο κρανιο με αυτα που διαβαζουν αλλα λογικα δεν το δειχνουν..Που μπλεξαμε λενε...

Flosk

Well-Known Member
Μου φαινεται διαβασαν εδω μεσα κ αρχισαν να τα μαζευουν.. Ευτυχως για αυτους.. ελπιζω κ για σενα Mikegad.
Δεν μπορω να πιστεψω αυτη τη δικαιολογια με τπτ!!! Ειναι εντελως αστοχη πραγματικα.

crossfire

Well-Known Member
Mikegad ,θα σου κάνω μία ερώτηση.

Πως το έβλεπες το θέμα μεταμόσχευση πριν κερδίσεις το δωρο;
Σκοπευεις να κάνεις κάποια στιγμη στο μέλλον;
Δεν σκοπευες λόγω χρημάτων;
Ήσουν αρνητικός για την όλη διαδικασία;
Αν δεν κεδιζες την προσφορά ,θα έκανες ποτέ;

Sorry που γίνομαι αδιακριτος....αν θες απαντάς.

Εγώ π.χ , ή βρίσκω τα λεφτά για εξωτερικό ή δεν τα βρίσκω και κάθομαι στ' αυγά μου(έχω και μία κακή εμπειρια βέβαια).

tasos33

Well-Known Member
το θεμα ειναι με τα απο τετοια συμπριφορα τους το δινεις το κεφαλακι σου για φυτεμα?

Μου φαινεται διαβασαν εδω μεσα κ αρχισαν να τα μαζευουν.. Ευτυχως για αυτους.. ελπιζω κ για σενα Mikegad.
Δεν μπορω να πιστεψω αυτη τη δικαιολογια με τπτ!!! Ειναι εντελως αστοχη πραγματικα.

dimitris50423

Well-Known Member
Εγω το ειπα πριν σου απαντησουν πιο πανω οτι θα το μαζεψουν πολυ συντομα.
Ποιος θα σου κανει την επεμβαση ειπαμε;

Flosk

Well-Known Member
Το έχω ξαναπεί παλαιότερα.. όταν ήμουν φαντάρος και έχασα απότομα πολλα μαλλάκια πήγα απο εκει μια βόλτα. Μου τα είπαν όλα ωραία και σχεδόν ειχα ψηθεί.. Μόλις ρώτησα για το στρατιωτικό κράνος και μου είπαν πως μετα απο μια εβδομάδα επιτρεπεται έγινα Λουης.. Ήξερα απο τον κουμπάρο μου ότι ήθελε φοβερή προσοχή και άρχισα να ψάχνω περαιτέρω.
Απαντάω σε σένα Tasos33

Μπλουζα