Η πιθανή μεταμόσχευση μου στην dhi και σκέψεις

mikegad

Well-Known Member
Η αποψή μου είναι ότι δεδομένου και του μικρού αριθμού graft πρέπει να περιορίσεις την έκταση κάλυψης στα περίπου 55cm2, έτσι ώστε τα 2000graft να σου δώσουν ένα μέσο όρο 35g/cm2. Η hairline σου πρέπει να είναι μορφή καμπάνας αλλά όχι πεπλατυσμένης για να γλυτώσεις graft και αναγκαστικά να αφήσεις αρκετά ανοιχτούς τους κροτάφους. Βέβαια πηγαίνοντας το μαλλί προς τα μπρος (όπως το κάνεις) μπορείς να δημιουργήσεις καλό illusion χαμηλότερης hairline και κροτάφων. Είναι η μόνη λύση. Τέλος λόγω του μαλλιού προς τα εμπρός πρέπει να αναθεωρήσεις και την φύτευση αφού το τέλος της Α και η Β πρέπει να έχουν καλή πυκνότητα αφού το layering δημιουργείται προς τα εμπρος.

Προβολή συνημμένου 12950 Προβολή συνημμένου 12949
Δυστυχώς τα temples σου είναι πολύ μπροστά(κόκκινος κύκλος) και δεν δημιουργούν καλή ισορροπία με τις προτεινόμενες λύσεις. Στη θέση σου θα τα μείωνα. Επίσης η μύτη της hairline (επιλογή μαύρης ή κόκκινης γραμμής) εξαρτάται από την απόσταση από το πάνω μέρος των φρυδιών. Μπορείς να την πας μέχρι 8-9cm.

CVIAL σ ευχαριστώ πολύ για την πρόταση σου.
Για hairline μορφής καμπάνας που λες μάλλον έχεις δίκιο.
Σίγουρα θα προτιμούσα η hairline να είναι λίγο πιο χαμηλά ώστε να καλύψει παραπάνω τους κροτάφους και να κρύψει μέρος της καμπύλης ώστε να μην φαίνεται τεράστιο το κούτελο.Αλλά αν δεν υπάρχουν αρκετά grafts δεν υπάρχουν και αρκετές επιλογές.
Για να μειωθούν τα temples ούτε λόγος.
Εδώ κάνω αμάν να βγουν παραπάνω grafts ,άμα φάμε και χρόνο να φύγουν τα temples από την μέση την ήπιαμε την πορτοκαλάδα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
Ω ρε φιλε. Εχεις χτισει ολοκληρο δασος στο στηθος. Για αυτο μιλας εσυ για μοσχευματα απο εκει. Ας κρινουν και αυτοι οταν σε δουν.
Μια μεση λυση θες ουτε τραβηγμενα πολυ πισω για πυκνοτητα ουτε πολυ μπροστα με πολυ αραιη καλυψη. Το σχεδιο του cvial με μικρη αποκλιση μαλλον πρεπει να ακολουθησεις
χαχαχαχαχα
Ναι ρε συ έχω πολύ πράγμα.Στήθος - κοιλιά και μερικές σε ώμους και πλάτη γεμίζω χαλαρά 3 κεφάλια.Χωρίς να βάλω πόδια στο παιχνίδι.
Το σίγουρο είναι πως μέχρι την μεταμόσχευση δεν τις ξαναξυρίζω ώστε να πάρουν λίγο μπόι και να τις δουν

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επαναλαμβάνω: όλες οι προτάσεις που έχουν γίνει για πυκνότερη hairline, κλπ ισχύουν μόνο όταν το μαλλί πάει προς τα πίσω. Όταν το μαλλί πάει προς τα εμπρός (που για σένα επιβάλεται αφού υποστηρίζεται και από υπάρχων μαλί στην ζώνη B,C) θέλει άλλο σχεδιασμό. Όσον αφορά τα temples, αν τα μειώσεις το αποτέλεσμα θα φαίνεται απείρως καλύτερο αφού αλλιώς θα εμφανίσεις ένα υπερμεγέθες σχήμα Μ το οποίο θα τονίζει τους άδειους κροτάφους. Η λύση που προτείνω, αν στρετσάρεις την εξαγωγη στα 2500g και φυτευτεί όπως περιγράφω (και πετύχεις υψηλή φύτρωση) θα σου δώσει καλό αποτέλεσμα. Προτείνω να μην ασχοληθείς ακόμα με γένια και στήθος.

dimitris50423

Well-Known Member
Αν εχεις σκοπο στο μελλον να πυκνωσεις με body hair και γενια ισως μπορεις να καλυψεις κ λιγο παραπανω κροταφους. Αν εισαι μια και τελος μαζευεσαι.
Cvial δεν θα ηταν καλο χτενισμα ολα μπροστα και η hairline λιγο πιο μακρυ μαλλι χτενισμενο πανω και πλαγια; και το ολα κατω αν δεν υπαρχει πυκνοτητα παλι αφηνει κενα και χανει σε εμφανιση. Mike συζηταμε πως θα χτενιζεσαι οπως καταλαβες ενα ακομα ουτε τα εβαλες. Χαχα :D

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εννοείται θα ήταν καλύτερο αν έχει επιλογή. Μην ξεχνάς όμως ότι η hairline θέλει πολλά graft για μια τέτοια λύση, τουλάχιστον 40 για να έχει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Δυστυχώς όταν τα κάνεις προς τα πίσω, το εμπρός κομμάτι έχει μηδενικό layering, πολύ λίγες τρίχες λόγω έλλειψης πολύτριχων και φαίνεται εντελώς "τρύπιο" αν πέσεις κάτω από τα 40. Το όλα κάτω δεν είναι το καλύτερο αισθητικά αλλά μπορεί να συνδιαστεί με layering και χτένισμα προς τα πλάγια που σου δίνει κάποιο styling και εξοικονομεί επίσης graft. Εκτιμώ ότι με 2500g και πολύ συντηρητική "καμπάνα" hairline πιθανώς να έχει και τις 2 επιλογές.

dimitris50423

Well-Known Member
συμφωνω. ειναι κριμα ομως ρε να αφησει πολυ ανοιχτους τους κροταφους. mike σκεψου αν θα βαλεις στο πλανο 2η μμ με γενια και στηθος. μια φορα θα φτιαχτει η hairline, μετα δεν θα εχεις επιλογη να την κατεβασεις αφου θα εχει τερματισει η δοτρια.
Η κανεις τους κροταφους πιο κλειστους (που εγω στο προτεινω) και επανερχεσαι με μια 2η για πυκνωση στο πισω κομματι που θα ειναι πιο αραιο και δεν σε πειραζει να βαλεις και γενια και απο στηθος ή πας μια και εξω με συντηρητικη hairline που ομως μετα δεν αλλαζει.
δυσκολη επιλογη αλλα εφοσον και η πρωτη σου ερχεται δωρεαν νομιζω οτι αξιζει να κανεις λιγο πιο κλειστους κροταφους και γεμισμα με 2η.
οτι και απο τα 2 να κανεις θες φυτρωση μεγαλη το οποιο φυσικα δεν εξαρταται απο σενα.

mikegad

Well-Known Member
Παιδιά όσον αφορά το χτένισμα ,πιο παλιά όσο το τσουλούφι κρατούσε ακόμα (ήταν και πιο πλατύ) τα σήκωνα πάνω.
Όταν το τσουλούφι παρέδωσε πνεύμα και αποδυναμώθηκε εντελώς το σταμάτησα αφού το αποτέλεσμα ήταν ψιλογελοίο.
Δεν ήταν επιλογή μου....απλά η ζωή μου φέρθηκε σκάρτα :):)

geroksouras

Active Member
geroksouras σ ευχαριστώ
Βοηθάς πραγματικά και μάλιστα πολύ.

Στα περισσότερα συμφωνώ απόλυτα.
Αυτά που διαφωνώ (ή μάλλον διαφωνώ) είναι τα εξής:
Το μήκος των τριχών του στήθους σε καμία περίπτωση δεν συναγωνίζεται τα γένια.Αλλά πιστεύω πως προσωπικά αν τις αφησω αξύριστες 2 εκατοστά θα είναι η πιο κοντή.Σε μένα από τα 2-3 εκατοστά και μετά αρχίζουν να λεπταίνουν αλλά παίρνουν αρκετό μπόι ακόμα.

Στο χρόνο ανάπτυξης που λες σίγουρα είναι πιο αργός αλλά σε καμία περίπτωση 20πλάσιος.Θα ανεβάσω καμιά φώτο αργότερα να δεις το τωρινό μήκος.Τις είχα πάρει με την μηχανή αρχές μήνα (πρώτο 10ήμερο δεν θυμάμαι ακριβώς).

Στην εξαγωγή μπορούν να μπουν από την μία μεριά και να αρχίζουν να θερίζουν μέχρι την άλλη κρατώντας μια σχετικά καλή ισορροπία.Στα γένια πρέπει να είναι πιο πάρα πολύ πιο προσεκτικοί ώστε να μην χαλάσει η αρμονία του προσώπου.Μπορεί να είναι ίσως πιο δύσκολή η εξαγωγή αλλά πιστεύω πως στον ίδιο χρόνο μπορούν να βγάλουν συνολικά περισσότερα grafts από το στήθος.Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.

για παραδειγμα στο στηθος εμενα για να φτασουν 2 εκατοστα θελω καπου 3 μηνες
για τα γενια 2 εκατοστα 20 μερες.
20πλασιος ηθελα να αναφερθω στο μηκος
η εξαγωγη ειναι πολυ πιο δυσκολη,τουλαχιστον σε μενα γιατι στο στηθος εχουνε διαφορετικη φορα
οι τριχες και ο γιατρος για κανα 3ωρο γυριζε σαν σβουρα για να βρει σωστη φορα να βγαλει
για 150 grafts καναμε 3 ωρες περιπου με πονο κ μεγαλη δυσκολια.την ιδια ωρα(3) καναμε για να βγαλουμε 500
γενια με μεγαλη ανεση
μετα η φυτρωση πεφτει αρκετα στο στηθος και εκτος αυτου καποια οπως σου ειπα
θα ειναι στα 2εκατ καποια στο 1 κ καποια σε χιλιοστα.αυτο φαινεται σε εμενα στο στηθος,σε αυτες που
εβαλα απο κει στο κεφαλι(οτι καποιες ειναι 2 αλλες 1 αλλες 0.2) και αυτο
ειδα κ σε σενα στην φωτο που εβαλες του στηθους.προσεξε το κ θα το δεις και εσυ
διαφορετικος κυκλος λοιπον
το αποτελεσμα κατε με
στα 1000 γενια θα εχεις ας πουμε 800-850 φυτρωση με ιδιο απεριοριστο μηκος χοντρη τριχα κ καλυψη
στα 1000 στηθος θα εχεις καπου 600-700 απο τα οποια τα 2/3 ιδιο μηκος μεσαια τριχα κ το 1/3 μικρο μηκος(τα οποια ομως δεν θα φαινονται καθολου 0 καλυψη)
εν ολιγης με τα γενια 800+ με το στηθος 500+
τελευταιο με τα γενια σε 5-6 μερες 0 σημαδια
απο του στηθους με την δυσκολια κ το σκαλισμα καποια σημαδακια μικρα που φυγανε στον 1.5 χρονο
και να εχεις υποψην σου οτι αμα θελεις να αφησεις λιγο μακρυα μαλλια πχ 4-5 ποντους
με τα γενια θα εισαι οκ με του στηθους θα σταματησεις στα μισα κ θα εχει διαφορα
εμενα του στηθους ειναι καπου διπλασια απο σενα αμαζονιος αλλα δεν ξαναβαζω
οτι θελεις ρωτα

sven

Active Member
Ρε σι ποσο είναι το ποσοστό φύτρωσης από γενιά και στήθος που μπορεί να πετύχει η εταιρία?

Skilltone

New Member
Παλικαρια καλησπερα!! Μπορει να μου καποιος μερικα πραγματα για τον Γκ***α?? Εχω μικρο σχετικα προβλημα με μια αρραιωση απλα στους κροταφους . Και επροκειται να κανω μμ στον συγκεκριμενο γιατρο. Ευχαριστω

dimitris50423

Well-Known Member
Strip θα σου κανει ή fue; πρωτα κλεινεις τη μεταμοσχευση σου και μετα ψαχνεις πληροφοριες για εκει που θα την κανεις;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
για παραδειγμα στο στηθος εμενα για να φτασουν 2 εκατοστα θελω καπου 3 μηνες
για τα γενια 2 εκατοστα 20 μερες.
20πλασιος ηθελα να αναφερθω στο μηκος
η εξαγωγη ειναι πολυ πιο δυσκολη,τουλαχιστον σε μενα γιατι στο στηθος εχουνε διαφορετικη φορα
οι τριχες και ο γιατρος για κανα 3ωρο γυριζε σαν σβουρα για να βρει σωστη φορα να βγαλει
για 150 grafts καναμε 3 ωρες περιπου με πονο κ μεγαλη δυσκολια.την ιδια ωρα(3) καναμε για να βγαλουμε 500
γενια με μεγαλη ανεση
μετα η φυτρωση πεφτει αρκετα στο στηθος και εκτος αυτου καποια οπως σου ειπα
θα ειναι στα 2εκατ καποια στο 1 κ καποια σε χιλιοστα.αυτο φαινεται σε εμενα στο στηθος,σε αυτες που
εβαλα απο κει στο κεφαλι(οτι καποιες ειναι 2 αλλες 1 αλλες 0.2) και αυτο
διαφορετικος κυκλος λοιπον
το αποτελεσμα κατε με
στα 1000 γενια θα εχεις ας πουμε 800-850 φυτρωση με ιδιο απεριοριστο μηκος χοντρη τριχα κ καλυψη
στα 1000 στηθος θα εχεις καπου 600-700 απο τα οποια τα 2/3 ιδιο μηκος μεσαια τριχα κ το 1/3 μικρο μηκος(τα οποια ομως δεν θα φαινονται καθολου 0 καλυψη)
εν ολιγης με τα γενια 800+ με το στηθος 500+
τελευταιο με τα γενια σε 5-6 μερες 0 σημαδια
απο του στηθους με την δυσκολια κ το σκαλισμα καποια σημαδακια μικρα που φυγανε στον 1.5 χρονο
και να εχεις υποψην σου οτι αμα θελεις να αφησεις λιγο μακρυα μαλλια πχ 4-5 ποντους
με τα γενια θα εισαι οκ με του στηθους θα σταματησεις στα μισα κ θα εχει διαφορα
εμενα του στηθους ειναι καπου διπλασια απο σενα αμαζονιος αλλα δεν ξαναβαζω
οτι θελεις ρωτα

Thanks geroksouras!!!Να σαι καλά φίλε!!
Aν είναι να βγαίνουν με τόσο αργό ρυθμό ,τότε σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο.
Ακριβώς το αντίθετο πίστευα.Θα τους ρωτήσω βέβαια και αυτούς να μου πουν τι παίζει με περιστατικά που έχουν αναλάβει.
Αν και δεν είμαι υπέρ της motorized fue σε σημεία όπως το στήθος ίσως να έκανε θαύματα το μοτέρ όσον αφορά τον χρόνο εξαγωγής. Αλλά αυτό είναι θέμα της εκάστοτε κλινικής οπότε δεν μου πέφτει λόγος.

Σ αυτό που γράφεις
η αλήθεια είναι πως το είχα προσέξει από παλιά αυτό ,αλλά κατά κύριο λόγο το απέδιδα στην τριβή από τα ρούχα και μετά στον κύκλο ζωής της τρίχας.
Για παράδειγμα εδώ που είμαι έχουμε ακόμα καλοκαίρι και σκάει ο τζίτζικας ,επομένως εδώ και μήνες φοράω βερμούδες καθημερινά. Σπάνια θα βάλω παντελόνι.Από το γόνατο και πάνω λοιπόν οι τρίχες είναι ακριβώς έτσι σπασμένες σε ποσοστό 40% μπορεί και παραπάνω. Από το γόνατο και κάτω είναι απειροελάχιστες ,πρέπει να ψάξω για να βρω.
Άμα βάλω τα μακρύ παντελόνι είμαι σίγουρος πως το ποσοστό θα εκτοξευθεί ,και πιο γρήγορα μάλιστα στο σημείο που ακουμπάνε οι κάλτσες (τώρα φοράω κοντές) μιας και στο σημείο αυτό η τριβή είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Αυτή είναι δικιά μου διαπίστωση βέβαια και πιθανώς να πετάω βλακείες ,απ την στιγμή που το βλέπεις σε ιδιο βαθμό στο κεφάλι σου.

mikegad

Well-Known Member
Ρε σι ποσο είναι το ποσοστό φύτρωσης από γενιά και στήθος που μπορεί να πετύχει η εταιρία?
Νομίζω πως παλιά που είχα ρωτήσει μου είχαν πει 80% αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Στην πραγματικότητα ειδικά από τέτοια σημεία διαφέρει πολύ από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Την Δευτέρα που θα ξαναμιλήσω θα τους ρωτήσω πάντως και θα ενημερώσω.

Ξέχασα να πω πως η πιθανή ημερομηνία για την επέμβαση είναι 14-15 Νοεμβρίου και αυτό με ζόρια αφού όπως μου είπαν είναι γεμάτοι για όλο το μήνα.
Αν αλλάξει κάτι και με βάλλουν ακόμα πιο νωρίς ακόμα καλύτερα μιας από την επόμενη βδομάδα θα χω χρόνο.
Η γιατρός ήταν πάλι στο εξωτερικό και μου είπαν να πάρω Δευτέρα ή Τρίτη για να επιβεβαιώσουν ποια ημέρα θα γίνει

mikegad

Well-Known Member
Ευγε πολυ ωραιες αναλυσεις και συμβουλες δωσατε στον mike ειδικα CVIAL και geroksouras τα ειπαν παραπολυ καλα.

Ακριβώς αυτό και τους ευχαριστώ πολύ για μια ακόμη φόρα!!
Και όχι μόνο σε μένα να προσθέσω αλλά και σε όλους αυτούς που έχουν αδύναμη δότρια και το ψάχνουν...που δεν είναι και λίγοι ,εδώ από τα 3 άτομα που μόλις άκουσαν πως πάω για μεταμόσχευση και ενδιαφέρθηκαν και οι ίδιοι ,οι 2 έχουν δότρια στα κυβικά μου......ο άλλος βούρτσα πίσω (είχε έρθει και μαζί μου όταν συνάντησα τον κ Στάθη στο Hράκλειο)

nikolakis

Well-Known Member
Ξέχασα να πω πως η πιθανή ημερομηνία για την επέμβαση είναι 14-15 Νοεμβρίου και αυτό με ζόρια αφού όπως μου είπαν είναι γεμάτοι για όλο το μήνα.
Τόσο πολυ δουλεια εχει πέσει στις κλινικές;; Γιαυτο σε ηλικίες κάτω των 45 βρίσκεις πια τελείως γλόμπους μόνο με το κιάλι; Κ εγω αγχώνομαι μη κανω μμ κ το καταλάβουν φίλοι κ συγγενείς; Βουρ στο πατσά ρε...

sven

Active Member

Αν έχουνε τόσο δουλειά γιατί να ενδιαφερθούν να γίνουν κλινική πρώτης τάξεως και όχι τις τραγικές πυκνότητες που καταφέρνουνε κ.α. ώστε να έχουν ουρα από πελάτες και από το εξωτερικό , μάλλον δεν τους χρειάζονται αφού ήδη βγαίνει ο τζίρος.

Τελευταία επεξεργασία:

mikegad

Well-Known Member
Μίλησα χθες με την κλινική και η αλήθεια είναι ότι δεν ενθουσιαστικά.
Στην αρχή μου είπαν για συνεδρία μιας μέρας.
Απαντάω πως για δύο μέρες είχαμε πει ώστε να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα.
Τελικά μου έκλεισαν για 2ήμερο αλλά όπως είπαν μπορεί να μην χρειαστεί η δεύτερη.
Από εκεί που ήξερα για min 2000grafts και έλεγα να πάω να ανάψω καμιά λαμπάδα μπας και πλησιάσουμε τα 2500 ,τώρα δεν έχω ιδέα πόσα θα μπουν.Επομένως δεν μπορώ να κάνω και πλάνο αν δεν ξέρω τον ελάχιστο αριθμό grafts.
Ζήτησα βέβαια να μπούμε πιο επιθετικά στην δότρια ώστε να πάρουμε όσα περισσότερα γίνεται και συμφώνησαν και όπως είπαν πιθανόν να μην μπουν καθόλου σε γένια-σώμα.

Το θέμα είναι πως αυτό είχε ξανασυζητηθεί και είχα αρνηθεί να μπουν 1200-1300grafts αφού για το πρόβλημα μου δεν αξίζει να μπω καν στην διαδικασία για τόσα λίγα. Προτίμησα να μην την κάνω καθόλου τότε.
Το καλό είναι πως κατάφεραν να με βάλουν πιο νωρίς που ήθελα ,στις 10-11 Νοεμβρίου.
Τώρα αν τότε μου πουν πως θα μπουν τόσο λίγα βλέπω να ανεβαίνω άδικα αφού δεν νομίζω να την κάνω.Το πολύ πολύ να πάω τότε να πάρω μια 2η γνώμη ( και 3η αν προλάβω) για το τι μπορεί να δώσει η δότρια

mikegad

Well-Known Member

Τους ρώτησα και μου είπαν το εξής:
Από γένια από 70% και μπορεί να πάει και στο απόλυτο (δηλαδή στο ίδιο ποσοστό με το κεφάλι)
Από σώμα από 50%-70+% συνήθως.

Και στις 2 περιπτώσεις είναι ανάλογα την ποιότητα της τρίχας ,τον οργανισμό κλπ που μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα.
Δεν είναι κάτι στάνταρτ

firecaptain

Active Member
Ολόψυχα καλή επιτυχία να έχεις! Μην αγχωνεσαι τσαμπα, την ημέρα της επέμβασης θα τα δείτε παρέα όλα τα θέματα αυτά.

Μπλουζα