Η πιθανή μεταμόσχευση μου στην dhi και σκέψεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
Δεν σας έχω ξεχάσει εννοείτε απλά όπως είχα γράψει και σε άλλο νήμα δεν έχω τίποτα νεότερο.
Η ακύρωση έγινε τον Ιούλιο τελευταία στιγμή ακριβώς πριν ανέβω Αθήνα ,με την αιτιολογία πως η γιατρός έπρεπε να πάει εξωτερικό.
Η ημερομηνία που μου πρότεινε το παιδί που με είχε πάρει ήταν 12-13 Σεπτεμβρίου (εφόσον μπορούσε η γιατρός τότε) και εγώ πρότεινα αν μπορούσε να γίνει μια βδομάδα πιο πριν.
Όπως μου είπε θα συνεννοούνταν με την γιατρό και θα με έπαιρνε τηλέφωνο...με έγραψαν κανονικά φυσικά και γιαυτό δεν έχω γράψει και κάτι μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα.
Έχω και αρκετό τρέξιμο αυτό τον καιρό και δεν έκατσα να ψάξω και το τηλέφωνό του. Το έχω γράψει όμως σίγουρα όποτε δεν παίζει να μην τον πάρω.Του κ. Στάθη που με έπαιρνε πιο παλιά το έχω.
Πραγματικά δεν με πολυνοιάζει πότε θα γίνει...ας γίνει και του χρόνου, απλά η αντιμετώπιση είναι ψιλοχάλια από κορυφαία που ήταν στην αρχή.

mikegad

Well-Known Member
Όλα καλά τελικά.
Με πήρε πριν ο κ. Σταθής αφού ειδοποιήθηκε για το μήνυμα εδώ.
Το πολύ θετικό είναι πως έγινε ένα μπέρδεμα και παραδέχτηκε πως με ψιλοξέχασαν.
Δεν άρχισε δηλαδή δικαιολογίες κλπ ,αλλά είπε την αλήθεια ,πράγμα που εκτιμώ ιδιαίτερα.

Θα επανέλθω αργότερα για τις πιθανές ημερομηνίες γιατί δεν έχω και χρόνο τώρα να τα γράφω

FreeThinker

Well-Known Member
Καλα σιγουρα βλεπουν το φορουμ. Μη τογ ελατε το ρανταρ. Εχουν βρει το νημα του παιδιου και κοιτανε τι λεει

aeratos28

Just aeratos
μαχαιρια και χτύπημα κάτω από τη ζώνη δεν είναι φιλε john..αντιθετα,η αληθεια ειναι αυτη..αν κανουν μαλακια,το κραξιμο ειναι δεδομενο..εννοείται ότι όλοι,από όλες τις εταιρίες κάθονται και βλέπουν τι γίνεται στο φόρουμ..ας κάνουν λοιπόν σωστές δουλειές,ειδικά οι δικοί μας εδώ,με καλύτερες πυκνότητες και να σταματήσουν πια να μιλάνε με συνεδρίες και με τρίχες..να μιλάνε μόνο με grafts και να μας πουν τι κοστολόγηση έχουν ξεκάθαρα σε κάθε graft ώστε να ξέρουμε τι παίζεται και να μπορούμε να επιλέξουμε.γιατι αλλα πληρώνει ο ένας αλλα ο αλλος,αλλα grafts βαζουν στον έναν αλλά στον άλλο..αχταρμα τα έχουν κάνει όλοι εδώ..dhi και βεκρης...να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους παρακαλώ..:eek::p

Τελευταία επεξεργασία:

mikegad

Well-Known Member
Ρε σεις αφού το χουν παραδεχτεί πως το παρακολουθούν....τα χουμε ξαναπεί.
Προσωπικά θα με προβλημάτιζε περισσότερο αν κάποια κλινική ή γιατρός δεν το παρακολουθούσε ,αφού θα σήμαινε πως χέστηκ@ν για τα αποτελέσματα και τους πελάτες τους

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zaxosdogkanos

Active Member
κοιτα μικε εγω δεν εχω ιδεα απο μεταμοσχευσεις,το αν εχει καλα αποτελεσματα η κλινικη δεν το ξερω.το οτι ειναι τζαμπα ειναι τεραστιο μπονους.αλλα τωρα σε ξεχασανε ρε φιλε?ξερουνε οτι τους διαβαζουνε τοσοι μελλοντικοι πελατες και καθονται και σε εχουνε τοσο καιρο στην αναμονη?

mikegad

Well-Known Member
Μ αυτά και μ εκείνα ξέχασα να γράψω χθες τι μου είπε.
Λοιπόν σε περίπτωση που η γιατρός δεν πάει Ινδία για 10-15 μέρες η άποψη του κ. Στάθη ήταν να μπω σχεδόν άμεσα για μμ (αρχές Οκτώβρη).
Το θέμα είναι πως αρχές του Οκτώβρη έχω αρκετή δουλειά και τέλος του μήνα πρέπει να παρευρεθώ σε κάποια κοινωνική υποχρέωση και δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι ,ούτε μπορώ να φοράω καπέλο.
Να πω την αλήθεια αν ήμουν σίγουρος πως μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα είχε φτιάξει σίγουρα το κεφάλι μου θα δεχόμουν να γίνει άμεσα ,αλλά λέω να μην το ρισκάρω.
Έτσι λοιπόν ζήτησα να γίνει (αν μπορεί η γιατρός βέβαια) αρχές Νοέμβρη.Όσο γίνεται πιο νωρίς εκείνον τον μήνα.
Μου είπε λοιπόν να τον πάρω γύρω στις 20 Οκτωβρίου ώστε να κλείσουμε την ακριβή ημερομηνία...

mikegad

Well-Known Member
κοιτα μικε εγω δεν εχω ιδεα απο μεταμοσχευσεις,το αν εχει καλα αποτελεσματα η κλινικη δεν το ξερω.το οτι ειναι τζαμπα ειναι τεραστιο μπονους.αλλα τωρα σε ξεχασανε ρε φιλε?ξερουνε οτι τους διαβαζουνε τοσοι μελλοντικοι πελατες και καθονται και σε εχουνε τοσο καιρο στην αναμονη?
Ζάχο φυσικά και με ενόχλησε φίλε.Το έγραψα άλλωστε και στο μήνυμα μου.
Δεν με πειράζει η αναμονή ,όπως λέω και πιο πριν ας γίνει και του χρόνου ,απλά να ξέρω πότε θα ήθελα.
Και τώρα να με πάρουν και να μου πουν έλα του χρόνου τον Σεπτέμβρη δεν θα με πειράξει αφού θα το ξέρω.Έτσι και αλλιώς σε κάνα δυο χρόνια προγραμμάτιζα να την κάνω.
Το πρόβλημα έγινε γιατί ο κ.Σταθης που επικοινωνούσε μαζί μου μέχρι τότε ήταν σε άδεια εκείνες τις μέρες και μετά η συνεννόηση μεταξύ τους ήταν μπουζούκι.
Τώρα το ότι το παραδέχτηκαν την μ@λ@κι@ τους και δεν άρχισαν τις γελοίες δικαιολογίες (που ήμουν έτοιμος να ακούσω είναι η αλήθεια) είναι κάτι που αν μη τι άλλο το σέβομαι

mikegad

Well-Known Member
Παντως εισαι ακομα σιγουρος οτι θα εμπιστευτεις την πολυτιμη σου δοτρια σε αυτους??
Φιλικα το λεω
koumparos από θέμα φύτρωσης νομίζω ότι το έχουν ,οπότε να πάνε χαμένα grafts δεν το πιστεύω
Το θέμα είμαι ότι γενικά δεν με λες και εύκολη περίπτωση αφού αναγκαστικά θα μπουν και αρκετά grafts από το σώμα οπότε θα δείξει πως θα πάει ,εδώ θα μαστε. Η μ@λ@κι@ είναι πως από το κεφάλι είναι περιορισμένα και από το σώμα μπορώ να γεμίσω 3 κεφάλια και να περισσέψουν και grafts

Στο θέμα σχεδίασης και από που μπορούν και αξίζει να βγουν grafts θα επανέλθω σύντομα και θα χρειαστώ και την γνώμη σας

mikegad

Well-Known Member
μαχαιρια και χτύπημα κάτω από τη ζώνη δεν είναι φιλε john..αντιθετα,η αληθεια ειναι αυτη..αν κανουν μαλακια,το κραξιμο ειναι δεδομενο..εννοείται ότι όλοι,από όλες τις εταιρίες κάθονται και βλέπουν τι γίνεται στο φόρουμ..ας κάνουν λοιπόν σωστές δουλειές,ειδικά οι δικοί μας εδώ,με καλύτερες πυκνότητες και να σταματήσουν πια να μιλάνε με συνεδρίες και με τρίχες..να μιλάνε μόνο με grafts και να μας πουν τι κοστολόγηση έχουν ξεκάθαρα σε κάθε graft ώστε να ξέρουμε τι παίζεται και να μπορούμε να επιλέξουμε.γιατι αλλα πληρώνει ο ένας αλλα ο αλλος,αλλα grafts βαζουν στον έναν αλλά στον άλλο..αχταρμα τα έχουν κάνει όλοι εδώ..dhi και βεκρης...να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους παρακαλώ..:eek::p

aeratos όπως και όλοι οι υπόλοιποι
Αν έχετε απορίες και θέλετε απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την κλινική (λογικό είναι και γω είχα και έχω) μπορείτε να τις γράψετε εδώ και να τις μεταφέρω σε αυτούς όταν πάω (ή τηλεφωνικά ,αλλά καλύτερα από κοντά μαζεμένες)
Τις κάνω μια λίστα όλες τους τις δίνω και σας μεταφέρω την επίσημη απάντηση τους αν θέλετε

mikegad

Well-Known Member
Λοιπόν μιας και ο κ. Στάθης μου είχε πει να τον πάρω γύρω στις 20 Οκτωβρίου για να συνεννοηθούμε για την ημερομηνία λέω να είμαι τυπικός και να τον πάρω ακριβώς στις 20 δηλαδή σήμερα (μάλλον το μεσημέρι).

Ανεβάζω μια φώτο με την εμβαδομέτρηση της περιοχής που έχω κάνει.
Η περιοχή που έχω σχεδιάσει είναι 68-76 cm² ,αναλόγως πόσο μέσα θα μπουν.
Προσοχή ,δεν αποτελεί κάποιο ακριβή σχεδιασμό αλλά μια χοντρική εμβαδομέτρηση σχήματος τραπεζίου.
Δυστυχώς δεν νομίζω πως με τα grafts που θα μπουν μπορούν να κλείσουν περισσότερο οι κροτάφοι.Βασικά και πολύ τους έχω βάλει1.jpg

tasos33

Well-Known Member
κλινικες επιπεδου dhi, βεκρης κτλ ασχολουνται και παραασχολουνται για να ψαρευουν πελατες μεσα απο διακριτικες προωθησεις, εσυ πιστευεις πως ο lorezzo πχ καθεται και ψαχνει τα φορουμ και επειδη δε τα παρακολουθει εχει χεσμαενα τα αποτελεσματα και τους πελατες τους

Ρε σεις αφού το χουν παραδεχτεί πως το παρακολουθούν....τα χουμε ξαναπεί.
Προσωπικά θα με προβλημάτιζε περισσότερο αν κάποια κλινική ή γιατρός δεν το παρακολουθούσε ,αφού θα σήμαινε πως χέστηκ@ν για τα αποτελέσματα και τους πελάτες τους

mikegad

Well-Known Member
taso αν εννοείς πως ένας top γιατρός παγκοσμίου κλάσης θα κάτσει να ασχοληθεί με ένα φόρουμ στην Ελλάδα ,όχι δεν το πιστεύω είναι η αλήθεια.Οι ελληνικές και οι κυπριακές κλινικές όμως θα ασχοληθούν αφού από εδώ προέρχεται ο κύριος όγκος της πελατείας τους.
Δες όμως πάνω σε αυτό που λες τα μεγάλα διεθνή καραφλοφόρουμ όπου οι ίδιοι οι top γιατροί που έλεγα πριν (και όχι μόνο) ανεβάζουν μόνοι τους περιστατικά κατά δεκάδες ο καθένας. ΕΔΩ το baldtruthtalk για παράδειγμα
Για πιο λόγω πιστεύεις πως το κάνουν αν όχι για να ψαρέψουν πελατεία;
Λες να μην είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν να περάσουν την ώρα τους;

Μπλουζα