dimitris50423
Well-Known Member
Mike τι εγινε με τη μμ σου; ειχες καποια επικοινωνια; εισαι ετοιμος να προχωρησεις;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οπως επισης ξερουν οτι αν κανουν κακη δουλεια χανουνε πελατες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ζάχο φυσικά και με ενόχλησε φίλε.Το έγραψα άλλωστε και στο μήνυμα μου.κοιτα μικε εγω δεν εχω ιδεα απο μεταμοσχευσεις,το αν εχει καλα αποτελεσματα η κλινικη δεν το ξερω.το οτι ειναι τζαμπα ειναι τεραστιο μπονους.αλλα τωρα σε ξεχασανε ρε φιλε?ξερουνε οτι τους διαβαζουνε τοσοι μελλοντικοι πελατες και καθονται και σε εχουνε τοσο καιρο στην αναμονη?
koumparos από θέμα φύτρωσης νομίζω ότι το έχουν ,οπότε να πάνε χαμένα grafts δεν το πιστεύωΠαντως εισαι ακομα σιγουρος οτι θα εμπιστευτεις την πολυτιμη σου δοτρια σε αυτους??
Φιλικα το λεω
μαχαιρια και χτύπημα κάτω από τη ζώνη δεν είναι φιλε john..αντιθετα,η αληθεια ειναι αυτη..αν κανουν μαλακια,το κραξιμο ειναι δεδομενο..εννοείται ότι όλοι,από όλες τις εταιρίες κάθονται και βλέπουν τι γίνεται στο φόρουμ..ας κάνουν λοιπόν σωστές δουλειές,ειδικά οι δικοί μας εδώ,με καλύτερες πυκνότητες και να σταματήσουν πια να μιλάνε με συνεδρίες και με τρίχες..να μιλάνε μόνο με grafts και να μας πουν τι κοστολόγηση έχουν ξεκάθαρα σε κάθε graft ώστε να ξέρουμε τι παίζεται και να μπορούμε να επιλέξουμε.γιατι αλλα πληρώνει ο ένας αλλα ο αλλος,αλλα grafts βαζουν στον έναν αλλά στον άλλο..αχταρμα τα έχουν κάνει όλοι εδώ..dhi και βεκρης...να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους παρακαλώ..![]()
Ρε σεις αφού το χουν παραδεχτεί πως το παρακολουθούν....τα χουμε ξαναπεί.
Προσωπικά θα με προβλημάτιζε περισσότερο αν κάποια κλινική ή γιατρός δεν το παρακολουθούσε ,αφού θα σήμαινε πως χέστηκ@ν για τα αποτελέσματα και τους πελάτες τους