Δημήτρη τη δότρια μου την έβγαλαν 2500 grafts μόλις αν και θα ξαναμετρηθεί (μάλλον) για περίπτωση λάθους.Πάντως σίγουρα δεν μπορεί να δώσει πολλά.
Παρότι η τριχόπτωση μου ήταν για 15+ χρόνια υπερβολικά αργή (μιας και είχα κροτάφους απ τα 16) τον τελευταίο χρόνο η τριχόπτωση ήταν έντονη πιθανός λόγω του ότι μου συνέβησαν διάφορα προσωπικά θέματα και η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Ως δια μαγείας απ τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά η τριχόπτωση κόπηκε σχεδόν μαχαίρι και ειδικά στα πάνω δεν μένει τρίχα στο χέρι (από εκεί που το περνούσα και γέμιζε). Τώρα αν οφείλεται στην καλύτερη ψυχολογία - διατροφή ,στην βιοτίνη ή στην λοσιόν της frezyderm που άρχισα δεν έχω ιδέα.Και γω το ψάχνω ακόμα.
Το πλάνο (το δικό τους) λέει πρώτη μέρα από κεφάλι 1200-1300 grafts και δεύτερη μέρα γένια - σώμα όσα βγουν. Χοντρά - χοντρά 2000 σύνολο.Για το μέγεθος που πρέπει να καλυφθεί ειναι λίγα και το ξέρω.
Το πλάνο που θα προτείνω εγώ είναι τουλαχιστον τα 1500 από το κεφάλι (έστω και αν δεν βγουν όλα την πρώτη μέρα) και από κει και πέρα όσα γίνεται περισσότερα κυρίως απο το στήθος.Ο λόγος που λέω κυρίως από το στήθος είναι ότι έχω κατά βάσει δίτριχα (μέχρι και τετράτριχό έχω δει) και μπορούν να βγάλουν με πιο γρήγορο ρυθμό απ ότι στα γένια που είναι στο πρόσωπο αφού και να πάει και λίγο στραβά η συμμετρία που θα τα εξάγουν δεν χάθηκε και ο κόσμος.Επίσης η ποιότητα της τρίχας είναι ικανοποιητική και το μήκος σχετικά καλό (αν μείνουν αξύριστα καιρό στρουφίζουν στο δάχτυλο

) Δεν είναι σαν τα γένια βέβαια αλλά πιστεύω πως στον ίδιο χρόνο θα μπορέσουν να βγάλουν πολλά περισσότερα από εκεί.
Θα τα αφήσω αξυριστα μέχρι να γίνει η επέμβαση να μεγαλώσουν και αν συμφωνήσουν πάμε έτσι