Η πιθανή μεταμόσχευση μου στην dhi και σκέψεις

tasos33

Well-Known Member
ειναι μεγαλη κουβεντα mike, δικιο εχεις, οτι ανεβαζουν ανεβαζουν και οι μεγαλογιατροι στα ξενα φορουμ, καλα το να ασχοληθουν με το δικο μας ουτε λογος, βεβαια τα αποτελεσματα που ανεβαζουνοι μεγαλες κλινικες αρκουν χωρις αλλες τακτικες να τραβηξουν πελατες ,εδω θελει κ λιγο υποβοηθηση το ολο θεμα, επειτα ειναι αλλο πραμα το ανεβαζω σε ενα φορουμ για να δειξω αποτελεσμα και αλλο καθομαι και το διαβαζω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Στο baldtruth ειναι υποχρεωμενοι να ανεβαζουν καποια περιστατικα αλλιως δεν μπορουν να ειναι μελη.Το ξερω απο φιλο που ηταν παλιοτερα διαχειριστης.

mikegad

Well-Known Member
Και ετσι να ειναι δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει; Τους αναγκαζει κανεις να ειναι μελη;
Για πελατες ψαχνουν ολοι (και καλα κανουν) και στην δικια τους τσεπη μπαινουν....οποτε μην το πολυ ψαχνεις.

dimitris50423

Well-Known Member
mike για να γυρισουμε στο θεμα του νηματος ποσα τριχοθυλακια ειναι το πλανο να σου βαλουν? μου φαινεται λιγο μεγαλυτερη η αραιωση απο οτι θυμαμαι τις αρχικες σου φωτο η κανω λαθος?
αν θες θυμισε μας και ποσα μοσχευματα μεγιστο μπορει να δωσει η δοτρια σου.
τις τριχουλες που εχεις μπροστα νομιζω δεν θα τις υπολογισουν καθολου. ειναι αδυναμες και λογικα θα βαλουν παντου σαν να μην υπαρχουν.

mikegad

Well-Known Member
Δημήτρη τη δότρια μου την έβγαλαν 2500 grafts μόλις αν και θα ξαναμετρηθεί (μάλλον) για περίπτωση λάθους.Πάντως σίγουρα δεν μπορεί να δώσει πολλά.
Παρότι η τριχόπτωση μου ήταν για 15+ χρόνια υπερβολικά αργή (μιας και είχα κροτάφους απ τα 16) τον τελευταίο χρόνο η τριχόπτωση ήταν έντονη πιθανός λόγω του ότι μου συνέβησαν διάφορα προσωπικά θέματα και η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Ως δια μαγείας απ τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά η τριχόπτωση κόπηκε σχεδόν μαχαίρι και ειδικά στα πάνω δεν μένει τρίχα στο χέρι (από εκεί που το περνούσα και γέμιζε). Τώρα αν οφείλεται στην καλύτερη ψυχολογία - διατροφή ,στην βιοτίνη ή στην λοσιόν της frezyderm που άρχισα δεν έχω ιδέα.Και γω το ψάχνω ακόμα.

Το πλάνο (το δικό τους) λέει πρώτη μέρα από κεφάλι 1200-1300 grafts και δεύτερη μέρα γένια - σώμα όσα βγουν. Χοντρά - χοντρά 2000 σύνολο.Για το μέγεθος που πρέπει να καλυφθεί ειναι λίγα και το ξέρω.

Το πλάνο που θα προτείνω εγώ είναι τουλαχιστον τα 1500 από το κεφάλι (έστω και αν δεν βγουν όλα την πρώτη μέρα) και από κει και πέρα όσα γίνεται περισσότερα κυρίως απο το στήθος.Ο λόγος που λέω κυρίως από το στήθος είναι ότι έχω κατά βάσει δίτριχα (μέχρι και τετράτριχό έχω δει) και μπορούν να βγάλουν με πιο γρήγορο ρυθμό απ ότι στα γένια που είναι στο πρόσωπο αφού και να πάει και λίγο στραβά η συμμετρία που θα τα εξάγουν δεν χάθηκε και ο κόσμος.Επίσης η ποιότητα της τρίχας είναι ικανοποιητική και το μήκος σχετικά καλό (αν μείνουν αξύριστα καιρό στρουφίζουν στο δάχτυλο:p) Δεν είναι σαν τα γένια βέβαια αλλά πιστεύω πως στον ίδιο χρόνο θα μπορέσουν να βγάλουν πολλά περισσότερα από εκεί.
Θα τα αφήσω αξυριστα μέχρι να γίνει η επέμβαση να μεγαλώσουν και αν συμφωνήσουν πάμε έτσι

makis25

Well-Known Member
mikegad 2000 θυλακες σε 80 τετραγωνικά εκατοστά ειναι 25 ανα cm2 . στη Dhi εγγυώνται γραπτως 87% επιβιωση αρα σε 10-12 μηνες θα χεις 21-22 ανα cm2 να μεγαλωνουν και αν παρεις αρκετα απο γενια τοτε ο λογος μπορει να πεσει και κατω απο 2 δηλαδη 40 τριχες ανα cm2 ενα ρεαλιστικο αποτελεσμα. Ξεκινα απο τωρα να σχεδιαζεις για το μελλον μερικα session με μπολικα body hair ωστε μεχρι 35-36 να τα διπλασιασεις και να χεις και καλυψη και να κανεις τις μπουκλες απο το στηθος μπουκλες στο κεφαλι

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
mikegad 2000 θυλακες σε 80 τετραγωνικά εκατοστά ειναι 25 ανα cm2 . στη Dhi εγγυώνται γραπτως 87% επιβιωση αρα σε 10-12 μηνες θα χεις 21-22 ανα cm2 να μεγαλωνουν και αν παρεις αρκετα απο γενια τοτε ο λογος μπορει να πεσει και κατω απο 2 δηλαδη 40 τριχες ανα cm2 ενα ρεαλιστικο αποτελεσμα. Ξεκινα απο τωρα να σχεδιαζεις για το μελλον μερικα session με μπολικα body hair ωστε μεχρι 35-36 να τα διπλασιασεις και να χεις και καλυψη και να κανεις τις μπουκλες απο το στηθος μπουκλες στο κεφαλι

40 τρίχες ανά cm2 είναι πολύ φτωχό αποτέλεσμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

mikegad

Well-Known Member
Το ότι δεν πάω για πυκνό αποτέλεσμα το ξέρω ήδη.Με τέτοια δότρια δεν γίνεται άλλωστε.
Εκτός και αν έχουν κέφια και βγάλουν τουλάχιστον 1500 από κεφάλι και τεράστιο αριθμό από το σώμα που τα χω σε αφθονία.
Στο πίσω μέρος του τραπεζίου που σχεδίασα από πλαϊνό σε πλαϊνό στην πραγματικότητα είναι 9 εκατοστά ακριβώς.Βάζω 10 να με μέσα. Στην πλευρά αυτή (μεγάλη βάση του τραπεζίου) για 1-2 εκατοστά δεν νομίζω να βάλουν πάνω από 10grafts/cm².
65-72 cm² θα καλύψουν το πολύ αλλά πυκνό δεν γίνεται με τίποτα.

Μακή γιαυτό θα τους προτείνω να πάρουν πιο πολλά από σώμα παρά γένια.Μπορούν να παίξουν άνετα με λόγω 2+ από εκεί και μπορούν να βγάζουν μοσχεύματα αβέρτα, αλλά απ την αλλη η τριχα στα γένια μου είναι πιο χοντρή.

Τι είναι καλύτερο δεν ξέρω και δεν βγάζω και άκρη σε αυτά που διαβάζω με τα ποσοστά επιβίωσης γένια/στήθος...
Αν μου λέγανε πάντως πως τη μία μέρα μπορούν να πάρουν 800 από γένια ή 1200 από στήθος ,το στήθος τα επέλεγα

geroksouras

Active Member
φιλος για τα grafts του στηθους εισαι λαθος
σε σχεση με τα γενια που τα θεωρω τα κορυφαια μετα του κεφαλιου
οι διαφορες ειναι ως εξης
-γενια πιο χοντρη τριχα με αποτελεσμα καλυτερη καλυψη
-γενια μεγαλυτερο μηκος ιδιο με κεφαλιου.τα του στηθους περιοριζονται
σε συνηθως 2-3 εκατοστα
-κυκλος τα γενια εχουνε ιδιο κυκλο με του κεφαλιου.του στηθους οχι
δηλ στα 100 στηθους τα 60 θα ειναι 3εκ τα 20 1εκ κ τα αλλα 20 κατι χιλιοστα
-χρονος αναπτυξης
γενια οπως του κεφαλιου αντε ενα κλικ πισω
στηθος στον 20πλασιο χρονο
εξαγωγη
πολυ πιο ευκολη-γρηγορη-ανωδυνη απο τα γενια σε σχεση με του στηθους
τελος αρκετα μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας τα γενια
ενας που εβαλε και απο τα δυο
ελπιζω να βοηθησα

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
σε συνηθως 2-3 εκατοστα
-χρονος αναπτυξης
εξαγωγη
ελπιζω να βοηθησα

Καλως ηρθες!!! ωραιος!!!

dimitris50423

Well-Known Member
Mike στην περιπτωση σου το ποσοστο φυτρωσης ειναι πρωταρχικης σημασιας. Πρεπει να μην χαθουν μοσχευματα γιατι δεν εχεις εναλλακτικη. Τουλαχιστον η δοτρια που διαθετεις να πιασει τοπο.
Και εγω θα σου ελεγα να παρεις κυριως απο γενια. Στο ανελυσε ο geroksouras που εχει και εμπειρια σε αυτο. Σκεψου τι καλυψη εχεις στο πηγουνι απο τα γενια και τι καλυψη στο στηθος. Καμια συγκριση. Αν τα αφησουμε πηγουνι δεν βλεπουμε δερμα.
Ο σχεδιασμος της hairline θελει σκεψη. Θα εχει ανοιχτους κροταφους ψαξτο κ μονος σου λιγο με το σχημα.
Τελος αν ημουν στη θεση σου θα προτιμουσα μια ομοιομορφη κατανομη με λιγο πιο πυκνη hairline και λιγο πισω απο αυτη. Ελπιζω λογω του οτι θα μπουν αραια να πιασεις μεγαλη φυτρωση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η αποψή μου είναι ότι δεδομένου και του μικρού αριθμού graft πρέπει να περιορίσεις την έκταση κάλυψης στα περίπου 55cm2, έτσι ώστε τα 2000graft να σου δώσουν ένα μέσο όρο 35g/cm2. Η hairline σου πρέπει να είναι μορφή καμπάνας αλλά όχι πεπλατυσμένης για να γλυτώσεις graft και αναγκαστικά να αφήσεις αρκετά ανοιχτούς τους κροτάφους. Βέβαια πηγαίνοντας το μαλλί προς τα μπρος (όπως το κάνεις) μπορείς να δημιουργήσεις καλό illusion χαμηλότερης hairline και κροτάφων. Είναι η μόνη λύση. Τέλος λόγω του μαλλιού προς τα εμπρός πρέπει να αναθεωρήσεις και την φύτευση αφού το τέλος της Α και η Β πρέπει να έχουν καλή πυκνότητα αφού το layering δημιουργείται προς τα εμπρος.

2r.jpg 1r.jpg
Δυστυχώς τα temples σου είναι πολύ μπροστά(κόκκινος κύκλος) και δεν δημιουργούν καλή ισορροπία με τις προτεινόμενες λύσεις. Στη θέση σου θα τα μείωνα. Επίσης η μύτη της hairline (επιλογή μαύρης ή κόκκινης γραμμής) εξαρτάται από την απόσταση από το πάνω μέρος των φρυδιών. Μπορείς να την πας μέχρι 8-9cm.

Τελευταία επεξεργασία:

mikegad

Well-Known Member
σε συνηθως 2-3 εκατοστα
-χρονος αναπτυξης
εξαγωγη
ελπιζω να βοηθησα

geroksouras σ ευχαριστώ
Βοηθάς πραγματικά και μάλιστα πολύ.

Στα περισσότερα συμφωνώ απόλυτα.
Αυτά που διαφωνώ (ή μάλλον διαφωνώ) είναι τα εξής:
Το μήκος των τριχών του στήθους σε καμία περίπτωση δεν συναγωνίζεται τα γένια.Αλλά πιστεύω πως προσωπικά αν τις αφησω αξύριστες 2 εκατοστά θα είναι η πιο κοντή.Σε μένα από τα 2-3 εκατοστά και μετά αρχίζουν να λεπταίνουν αλλά παίρνουν αρκετό μπόι ακόμα.

Στο χρόνο ανάπτυξης που λες σίγουρα είναι πιο αργός αλλά σε καμία περίπτωση 20πλάσιος.Θα ανεβάσω καμιά φώτο αργότερα να δεις το τωρινό μήκος.Τις είχα πάρει με την μηχανή αρχές μήνα (πρώτο 10ήμερο δεν θυμάμαι ακριβώς).

Στην εξαγωγή μπορούν να μπουν από την μία μεριά και να αρχίζουν να θερίζουν μέχρι την άλλη κρατώντας μια σχετικά καλή ισορροπία.Στα γένια πρέπει να είναι πιο πάρα πολύ πιο προσεκτικοί ώστε να μην χαλάσει η αρμονία του προσώπου.Μπορεί να είναι ίσως πιο δύσκολή η εξαγωγή αλλά πιστεύω πως στον ίδιο χρόνο μπορούν να βγάλουν συνολικά περισσότερα grafts από το στήθος.Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.

mikegad

Well-Known Member
Mike στην περιπτωση σου το ποσοστο φυτρωσης ειναι πρωταρχικης σημασιας. Πρεπει να μην χαθουν μοσχευματα γιατι δεν εχεις εναλλακτικη. Τουλαχιστον η δοτρια που διαθετεις να πιασει τοπο.
Και εγω θα σου ελεγα να παρεις κυριως απο γενια. Στο ανελυσε ο geroksouras που εχει και εμπειρια σε αυτο. Σκεψου τι καλυψη εχεις στο πηγουνι απο τα γενια και τι καλυψη στο στηθος. Καμια συγκριση. Αν τα αφησουμε πηγουνι δεν βλεπουμε δερμα.
Ο σχεδιασμος της hairline θελει σκεψη. Θα εχει ανοιχτους κροταφους ψαξτο κ μονος σου λιγο με το σχημα.
Τελος αν ημουν στη θεση σου θα προτιμουσα μια ομοιομορφη κατανομη με λιγο πιο πυκνη hairline και λιγο πισω απο αυτη. Ελπιζω λογω του οτι θα μπουν αραια να πιασεις μεγαλη φυτρωση.
Δημήτρη από θέμα φύτρωσης δεν μπορώ να κάνω απ την μεριά μου τίποτα πέρα από το να προσέχω και ακολουθήσω τις συμβουλές της κλινικής.Από κεί πέρα είναι στα χέρια τους.Αν και παρότι στο θέμα πυκνότητα έχουν ακούσει πολλά στο θέμα φύτρωσης και φυσικότητας νομίζω το πάνε καλά.
Στην πιο πυκνή hairline που λες συμφωνώ απόλυτα και αυτό θα προτείνω αλλά αν δεν βγαίνουν οι αριθμοί δεν μπορώ να κάνω κάτι πέρα από το να προσευχηθώ να βγούν αρκετά περισσότερα από τα 2000grafts και να έχουν πέσει έξω στον υπολογισμό της δότριας ώστε να πάρουμε περισσότερα από το κεφάλι

dimitris50423

Well-Known Member
Mike εγω θα προτιμουσα στη θεση σου λιγο παραπανω ζορισμα της δοτριας και ας δειχνει λιγο πιο αραιη ομοιομορφα σε ολη την εκταση της. Στη φαση που εισαι τα παιζεις ολα για ολα. Τερματιζεις δοτρια αναγκαστικα. Οταν λεω λιγο πιο πυκνη hairline οχι μεγαλη διαφορα. Αν εισαι στα 20 ανα cm2 να βαλεις 30 στα πρωτα 2 εκατοστα. Ειναι πολυ σημαντικο. Αν δεις τις αρχικες φωτο που εβαζα μετα τη μμ 2-3 εκατοστα μεσα απο τη hairline ειχα μια λωριδα πιο πυκνη τοποθετηση. Οταν φυτρωσαν ομως επειδη πιο πισω ειχε πολυτριχα η πιο παχια λωριδα στη hairline εδωσε φανταζομαι ιδιο αριθμο τριχων.
Επισης στο 80% αυτο που βλεπει ο αλλος κοιτωντας προσωπο ειναι η hairline και πιο πισω μπορεις μελλοντικα να συμπληρωσεις γενια.

mikegad

Well-Known Member
Σκεψου τι καλυψη εχεις στο πηγουνι απο τα γενια και τι καλυψη στο στηθος. Καμια συγκριση. Αν τα αφησουμε πηγουνι δεν βλεπουμε δερμα.
Mια ένσταση μόνο σε αυτό το σημείο μιας και θα έβαζα τώρα την φώτο που λέω πιο πάνω στον geroksouras .
Bάζω και μία από γένια μιας και τα πήρα με την μηχανή.
Ισχύει αυτό που λες πως αν μεγαλώσουν δεν φαίνεται δέρμα και συμφωνώ πως η ποιότητα της τρίχας είναι πολύ καλύτερη αλλά το ότι δεν φαίνεται δέρμα ωφείλεται κυρίως στην πυκνώτητα

Το focus είναι λάθος και στις 2 φώτο....

Συνημμένα

• genia .jpg
    genia .jpg
    1.9 MB · Προβολές: 43
  • stithos.JPG
    stithos.JPG
    1.9 MB · Προβολές: 41

mikegad

Well-Known Member
Mike εγω θα προτιμουσα στη θεση σου λιγο παραπανω ζορισμα της δοτριας και ας δειχνει λιγο πιο αραιη ομοιομορφα σε ολη την εκταση της. Στη φαση που εισαι τα παιζεις ολα για ολα. Τερματιζεις δοτρια αναγκαστικα. Οταν λεω λιγο πιο πυκνη hairline οχι μεγαλη διαφορα. Αν εισαι στα 20 ανα cm2 να βαλεις 30 στα πρωτα 2 εκατοστα. Ειναι πολυ σημαντικο. Αν δεις τις αρχικες φωτο που εβαζα μετα τη μμ 2-3 εκατοστα μεσα απο τη hairline ειχα μια λωριδα πιο πυκνη τοποθετηση. Οταν φυτρωσαν ομως επειδη πιο πισω ειχε πολυτριχα η πιο παχια λωριδα στη hairline εδωσε φανταζομαι ιδιο αριθμο τριχων.
Επισης στο 80% αυτο που βλεπει ο αλλος κοιτωντας προσωπο ειναι η hairline και πιο πισω μπορεις μελλοντικα να συμπληρωσεις γενια.
Το να τους πω να ζορίσουν λίγο παραπάνω την δότρια το χω σκεφτεί και γω με την λογική πως έτσι και αλλιώς το μαλλί μου είναι αραιό οπότε δεν θα κάνει μεγάλη αντίθεση.
Αν είναι να πάιξουν στο 20 grafts γενικότερα που λες το αποτέλεσμα θα είναι κλάφτα χαράλαμπε.Χίλιες φορές να μειωθεί η έκταση προς κάλυψη

dimitris50423

Well-Known Member
Ω ρε φιλε. Εχεις χτισει ολοκληρο δασος στο στηθος. Για αυτο μιλας εσυ για μοσχευματα απο εκει. Ας κρινουν και αυτοι οταν σε δουν.
Μια μεση λυση θες ουτε τραβηγμενα πολυ πισω για πυκνοτητα ουτε πολυ μπροστα με πολυ αραιη καλυψη. Το σχεδιο του cvial με μικρη αποκλιση μαλλον πρεπει να ακολουθησεις

Μπλουζα