mikegad
Well-Known Member
καλά άμα τα ξεπεράσουν θα κάνω πάρτιμακάρι να ξεπεραστούν και τα 2500
χαχαχαχαΚαλα απο δω μεσα συνεννοειστε καλυτερα με την κλινικη μου φενεται...
Χαχαχα τα λες και στα ισα θα τα χουν παρει στο κρανιο με αυτα που διαβαζουν αλλα λογικα δεν το δειχνουν..Που μπλεξαμε λενε...
ναι παίζει να με μπινελικόνουν κανονικά
η ανταπόκρισή όμως πάντα άμεση οφείλω να ομολογήσω
κανένα πρόβλημα crossfire ,ρώτα ότι θες ,δεν γίνεσαι αδιάκριτος ούτε έχω να κρύψω κάτιMikegad ,θα σου κάνω μία ερώτηση.
Πως το έβλεπες το θέμα μεταμόσχευση πριν κερδίσεις το δωρο;
Σκοπευεις να κάνεις κάποια στιγμη στο μέλλον;
Δεν σκοπευες λόγω χρημάτων;
Ήσουν αρνητικός για την όλη διαδικασία;
Αν δεν κεδιζες την προσφορά ,θα έκανες ποτέ;
Sorry που γίνομαι αδιακριτος....αν θες απαντάς.
Εγώ π.χ , ή βρίσκω τα λεφτά για εξωτερικό ή δεν τα βρίσκω και κάθομαι στ' αυγά μου(έχω και μία κακή εμπειρια βέβαια).
Μεταμόσχευση είχα σκοπό να κάνω σε στα 33-34....σε 1-2 χρόνια δηλαδή.
Δεν είχα επισκεφτεί ποτέ κάποια κλινική ,ήξερα πως δεν είχα δυνατή δότρια άρα ή θα τα έβαζα διάσπαρτα σε όλο το κεφάλι (και θα συμπλήρωνα στο μέλλον με γένια - σώμα) ή θα έφτιαχνα το μπροστά κομμάτι και το crown θα έμενε τελείως ανοιχτό.Όταν άκουσα πως έχω 2500 grafts κατάλαβα πως η δεύτερη επιλογή είναι μονόδρομος.Αν γίνει κάνα θαύμα και μπορούν να βγουν παραπάνω ίσως το πολεμήσω στο μέλλον.Αν προχωρήσει το θέμα κλωνοποίηση θα το πολεμήσω σίγουρα (αλλά αυτά είναι υποθέσεις).
Τα χρήματα πάντα είναι θέμα αν δεν τρέχουν από τα μπατζάκια σου ,αλλά πιστεύω πως αν έχεις ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα αξίζει ,αν όχι τα κλαις (και τα λεφτά και τα grafts). Οπότε όχι δεν ήμουν αρνητικός με την διαδικασία.Είναι κάτι που το προγραμμάτιζα χρόνια πριν να γίνει στην ηλικία που προείπα.
Θέμα φύτρωσης δεν νομίζω πως έχει η κλινική ,και ξέροντας και οι ίδιοι πως θα προβληθεί εδώ στο forum (με καλές φωτογραφίες ,σε όλες τις συνθήκες κλπ) που έχω δεσμευθεί σε εσάς δεν νομίζω να με ξεπετάξουν έστω και αν την κάνω στην ουσία δωρεάν.το θεμα ειναι με τα απο τετοια συμπριφορα τους το δινεις το κεφαλακι σου για φυτεμα?
Τελευταία επεξεργασία: