Η πιθανή μεταμόσχευση μου στην dhi και σκέψεις

mikegad

Well-Known Member
μακάρι να ξεπεραστούν και τα 2500
καλά άμα τα ξεπεράσουν θα κάνω πάρτι
Καλα απο δω μεσα συνεννοειστε καλυτερα με την κλινικη μου φενεται...
Χαχαχα τα λες και στα ισα θα τα χουν παρει στο κρανιο με αυτα που διαβαζουν αλλα λογικα δεν το δειχνουν..Που μπλεξαμε λενε...
χαχαχαχα
ναι παίζει να με μπινελικόνουν κανονικά
η ανταπόκρισή όμως πάντα άμεση οφείλω να ομολογήσω
Mikegad ,θα σου κάνω μία ερώτηση.

Πως το έβλεπες το θέμα μεταμόσχευση πριν κερδίσεις το δωρο;
Σκοπευεις να κάνεις κάποια στιγμη στο μέλλον;
Δεν σκοπευες λόγω χρημάτων;
Ήσουν αρνητικός για την όλη διαδικασία;
Αν δεν κεδιζες την προσφορά ,θα έκανες ποτέ;

Sorry που γίνομαι αδιακριτος....αν θες απαντάς.

Εγώ π.χ , ή βρίσκω τα λεφτά για εξωτερικό ή δεν τα βρίσκω και κάθομαι στ' αυγά μου(έχω και μία κακή εμπειρια βέβαια).
κανένα πρόβλημα crossfire ,ρώτα ότι θες ,δεν γίνεσαι αδιάκριτος ούτε έχω να κρύψω κάτι
Μεταμόσχευση είχα σκοπό να κάνω σε στα 33-34....σε 1-2 χρόνια δηλαδή.
Δεν είχα επισκεφτεί ποτέ κάποια κλινική ,ήξερα πως δεν είχα δυνατή δότρια άρα ή θα τα έβαζα διάσπαρτα σε όλο το κεφάλι (και θα συμπλήρωνα στο μέλλον με γένια - σώμα) ή θα έφτιαχνα το μπροστά κομμάτι και το crown θα έμενε τελείως ανοιχτό.Όταν άκουσα πως έχω 2500 grafts κατάλαβα πως η δεύτερη επιλογή είναι μονόδρομος.Αν γίνει κάνα θαύμα και μπορούν να βγουν παραπάνω ίσως το πολεμήσω στο μέλλον.Αν προχωρήσει το θέμα κλωνοποίηση θα το πολεμήσω σίγουρα (αλλά αυτά είναι υποθέσεις).
Τα χρήματα πάντα είναι θέμα αν δεν τρέχουν από τα μπατζάκια σου ,αλλά πιστεύω πως αν έχεις ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα αξίζει ,αν όχι τα κλαις (και τα λεφτά και τα grafts). Οπότε όχι δεν ήμουν αρνητικός με την διαδικασία.Είναι κάτι που το προγραμμάτιζα χρόνια πριν να γίνει στην ηλικία που προείπα.
το θεμα ειναι με τα απο τετοια συμπριφορα τους το δινεις το κεφαλακι σου για φυτεμα?
Θέμα φύτρωσης δεν νομίζω πως έχει η κλινική ,και ξέροντας και οι ίδιοι πως θα προβληθεί εδώ στο forum (με καλές φωτογραφίες ,σε όλες τις συνθήκες κλπ) που έχω δεσμευθεί σε εσάς δεν νομίζω να με ξεπετάξουν έστω και αν την κάνω στην ουσία δωρεάν.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
Ποιος θα σου κανει την επεμβαση ειπαμε;
Την μεταμόσχευση θα την κάνει η κ.Μπύρου.
Αυτό είναι ένα θέμα βέβαια.
Προς θεού όχι ότι έχω κάτι με την γυναίκα ,μπορεί να είναι και η καλύτερη στην Ελλάδα ,δεν το λέω για κακό.
Απλά δεν υπάρχει ακόμα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στο φόρουμ.
Είναι 2 περιπτώσεις σε εξέλιξη αυτή την στιγμή.
Του Κώστα (που κέρδισε τα 5000grafts) και του Αλέξανδρου.Δυστυχώς κανείς από τους 2 δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το φόρουμ και είναι και τελείως διαφορετικές περιπτώσεις από εμένα.
Δεν υπάρχει καθόλου feedback εν ολίγοις

mikegad

Well-Known Member
Με πήραν χθες απ την κλινική για την κλασική ενημέρωση που κάνουν μια βδομάδα πριν την μεταμόσχευση.
Κομμένα συμπληρώματα ,φάρμακα ,λοσιόν κλπ...
Την ημέρα της μεταμόσχευσης όχι καφέ ,ελαφρύ πρωινό και να φοράω πουκάμισο.
Ρώτησα αν πρέπει να αποφύγω κάτι από θέμα διατροφής και μου είπαν δεν υπάρχει πρόβλημα

mikegad

Well-Known Member
Αυριο ειναι η μεγαλη μερα..
Τελικα προλαβα και πηρα και μια 2η γνωμη ,ωστοσο δεν θα αναφερω ακομα τι μου ειπαν...

mikegad

Well-Known Member
Ευχαριστω παιδια!!Να στε καλα!
Δημητρη θα τα αναφερω ολα αργοτερα και με λεπτομεριες...
Υπαρχει διασταση αποψεων παντως

mikegad

Well-Known Member
Ευχαριστω παιδια!!Να στε καλα!
Δημητρη θα τα αναφερω ολα αργοτερα και με λεπτομεριες...
Υπαρχει διασταση αποψεων παντως

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ItsAllGone

Active Member
Καλη τυχη mike και μπραβο και στην DHI που εκανε 2 μμ δωρεαν με παρουσιαση στο forum, μακαρι να το κανουν και αλλες κλινικες.

mikegad

Well-Known Member
Να ειστε καλα ρε παιδια!!

Live feedback
Τελος εξαγωγης
1336 grafts με λογο 2.16
Δουλεμενο το μισο κεφαλι + λιγο παραπανω

Θα ανοιξω αλλο νημα για την παρουσιαση που θα γραφτουν ολα ,αλλα οταν γυρισω Κρητη μαλλον.

mikegad

Well-Known Member
Λοιπόν άκυρο αυτό που έγραψα πως πήραμε λίγο παραπάνω από το μισό κεφάλι.
Ήταν ακριβώς η μισή πλευρά τελικά και όχι παραπάνω.Απλά όταν τελείωσε η γιατρός με τα πλαϊνά, μετά ξαναγύρισε πίσω εκεί που είχε αρχίσει και θεώρησα πως ξεκίνησε το άλλο μισό.Τελικά κατά την τοποθέτηση μου είπε πως δεν είχε ξεκινήσει ακριβώς από μέση και γιαυτό ξαναπήγε πίσω.

Η διαδικασία απλούστατη ,πόνο δεν ένιωσα καθόλου και το κλίμα υπέροχο (εντάξει στην αρχή ένιωθα λίγο περίεργα ,αλλά μετά τέλεια με χιούμορ κλπ) .
Αργήσαμε πολύ να ξεκινήσουμε λόγω διαφορετικών απόψεων για το πως θα κινηθούμε ωστόσο λόγω της ευκολίας εξαγωγής (η γιατρός έμεινε ψιλοέκπληκτη ,βγαίνουν σαν μπουκετάκι είπε χαρακτηριστικά) βγήκαν πολύ παραπάνω από αυτά που περιμέναμε.Αν βάλουμε και τα 2 τεράστια διαλείμματα που έγιναν ,πρέπει να κάναμε συνολικά κάτι παραπάνω από τον μισό χρόνο που κάνουν στις συνεδρίες τους.Λέω στην γιατρό αν ξεκινούσαμε νορμάλ και δεν κάναμε τέτοια διαλείμματα παίζει να περνούσαμε τα 2000grafts και μου λέει πως σίγουρα θα έβγαιναν 25000grafts.
Και ο λόγος ήταν αρκετά καλύτερος απ αυτόν που υπολόγιζαμε.
Πίσω είχα 2.30 (νομίζω πως μου είπε πως περίμενε 2.10) και πλάι 2.10 (περίμενε 1.80). Παιδιά αν κάνω κάπου λάθος στα νούμερα σορρυ αλλά ένα μυαλό έχω και αυτό σε υπερφόρτωση και με μία δόση αναισθησίας να το περιβάλει. Αύριο που θα ξαναπάω θα τα ζητήσω γραμμένα.
Την τοποθέτηση ούτε που την κατάλαβα πότε τέλειωσε.Ξεκίνησε μετά της 4 και παρά τις αρκετές (ευχάριστες) μικροδιακοπές γύρω στις 5:40 ήμουν τελειωμένος.Τα εύσημα μου στην γιατρό αλλά κυρίως στο κομμάτι αυτό στην κοπέλα που γέμιζε τα choi pen που παρότι νέα εκεί πήγαινε τραίνο...παίζει να κανε δουλειά για 2.

Το team ήταν
Βάσια Μπίρου γιατρός (εξαγωγή - τοποθέτηση)
Δημήτρης γιατρός (εκπαιδευόμενος ,ήταν εκεί για να μαθαίνει δεν συμμετείχε πέρα από λεπτομέρειες τοποθέτηση γάζας κλπ)
Ελένη νοσηλεύτρια φαντάζομαι (διαχωρισμός grafts - γέμισμα choi)

Την dslr δεν την πήρα μαζί μου για καλές φώτο ,αφού έτσι κι αλλιώς θα πάρω τις φώτο της κλινικής.
Οπότε θα ανέβουν στο νέο θέμα της παρουσίασης.

Αυτά προς το παρόν και πολλά έγραψα(παίζει να νου πήρε κάνα 2ωρο)...νομίζω η αναισθησία μου έχει προκαλέσει έλλειψη συγκέντρωσης

Μπλουζα